Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 22. září 2015 v 17:14® Klobasa
-
Mr.Štikáč> Tak to tady radši ani nesleduj, takový „lidi“ mám nejradši!
- Úterý 22. září 2015 v 11:48® skwor
-
David H.> Bylo ve Z lovu
- Úterý 22. září 2015 v 11:31® HaD
-
skwor> kdy, kde?
- Pondělí 21. září 2015 ve 20:25® skwor
-
Jenom upozorňuji, že máme zpátky šmudlu, takže kdyby se tu objevili nějaké kreténoviny, tak ať víte, že vítr vane od tohohle ubožáka.
- Pondělí 21. září 2015 v 9:14® Wajny
-
Ahoj, nemá někdo aktuální situaci o revíru Dobrá voda (Pečické rybníky), děkuji za každou informaci.
- Pátek 18. září 2015 v 8:00® BigMike
-
BIOdiesel> cenově to napovídá o kvalitě, co z toho využiješ musíš vědít ty:) Já mám asi 2 – made in China, ale zatím jsem je nepotřeboval, vždy je po ruce origoš nástroj k danému účelu.
- Čtvrtek 17. září 2015 ve 20:11@ BIOdiesel
-
Co říkáte na tenhle Leatherman?
- Středa 16. září 2015 ve 3:20® Mr.Štikáč
-
cau kluci , mam obrovskou prozbu , ted bude doba vylovu , potrebuju koupit do rybniku okouny a naky hezky stiky , kdyby jste nekdo vedel ,nebo snad v okoli H. Brodu lovil , bylo by to supr , Kynskej i Nikl se na me loni uplne vysraly i kdyz slibovaly hory doly , dekuji i za kazde info , koupim i treba duhaky kdyz by byla dobra cena , mam hektarovej rybnik v lesich a jelikoz je u nas vydra na kazdym kilometru kazda ryba je u nas na sazave tezce vydrena ,a nejsem bobkar tak me a dvoum dalsim silencum nezbejva nez si zarybnit samy , je moznost udelat detske sranda zavody , kdyby byl zajem ,,info dyztak do sobky sem osvc a nemam bohuzel cas to tu sledovat jak bych si pral. diky kluci
Tento příspěvek byl editován 16.9.2015 03:23:44 uživatelem Mr.Štikáč. - Úterý 15. září 2015 ve 23:38® reroman
-
BIOdiesel> http://odolnenaradi.cz/cs/multitooly Tak tímhle rozhodně nic nepokazíš. Osvědčená klasika. A pak Gerber, Victorinox…
- Sobota 12. září 2015 ve 14:06® BigMike
-
BIOdiesel> myslím, že byl tuhle nějaký článek v časáku Zbraně a náboje, koukni na to, asi mají i internetové stránky. Bylo to něco kvalitního, dražšího. Když nic nenajdeš, obětuji 1h rybařiny za hledání v Z+N:)
- Pátek 11. září 2015 v 17:22@ BIOdiesel
-
Dobrý den,máte někdo zkušenosti s nářaďovými noži? Tzn. ne speciálními multitooly na kolo s imbusy a pod., ale takový nástroj, který má v sobě nože, šroubováky, kleště atd. Uvažuji o pořízení si takového pomocníka k drobným opravám doma i v přírodě.Který výrobce je kvalitní? Poraďte pls.
- Středa 9. září 2015 ve 14:05® HaD
-
petalup> To je podle mě těžký poradit – možností je moc a každý má jiný vkus. Co má rád asi tušíš a podle toho bych vybral lokalitu a pak ubytko.
- Úterý 8. září 2015 v 19:00@ petalup
-
Dobrý den.
Můj otec letos oslaví padesát let a tak mě napadlo, že bych pro něj pořídil víkendový pobyt někde u vody, kde by si mohl zarybařit a pobýt s manželkou. Nemám v tomto směru vůbec přehled, proto se obracím na vás s prosbou o radu či doporučení. Vím, že má povolenku do mimopstruhového pásma a má rád pěknou přírodu. Rozhodně žádné umělé nádrže u penzionů apod. Napadla mě třeba Berounka nebo Třeboňsko. Budu rád za každou radu. Pokud už se tu takové vlákno vyskytlo, prosím, přesměrujte mne tam. Mockrát děkuji. Petr Lupač
- Sobota 5. září 2015 ve 12:27® jepice-zruseno
-
Trošku dotaz mimo mísu, ale s rybařinou to občas také souvisí: Dostal někdo z vás už pokutu za alkohol při jízdě na kole? Kdyžtak prosím SZ, zajímá mě, kolik peněz si mám připravit.
- Sobota 5. září 2015 v 11:19® CeP
-
To krátkých zpráv to dávat nebudu ale za zkouknutí to stojí: http://www.playtvak.cz/…st6ever.aspx?…
- Pátek 4. září 2015 ve 20:15@ Hogo Fogo
-
skwor> Já vždycky potěším. Hlavně ty, co nevědí co je ironie a berou všechno vážně. Je vás tady takových většina.
- Pátek 4. září 2015 v 19:02® Herink
-
Nils Master> Díky za info, tak nakonec zvítězí úsek pod Kořenskem snad tam pořídím lépe
- Pátek 4. září 2015 v 16:04® Nils Master
-
Herink> blbě
… stojatá voda, a málo
- Pátek 4. září 2015 v 15:45® Herink
-
ahoj, neví někdo jak to teď vypadá v sezimáku pod soukeníkem?
- Středa 2. září 2015 ve 12:20® HaD
-
reroman> asi tak
- Středa 2. září 2015 v 9:36® reroman
-
Existují. Ale pokud nebude vůle jejich dodržování kontrolovat, jsou jen na dvě věci…
- Středa 2. září 2015 v 9:35® HaD
-
reroman> Omezení existují. Ovšem kontrola bude několikanásobně slabší než na silnicích. Někdo mi tvrdil teď na Labi, že je tam povolena rychlost 25km/h. Desítky lodí a skůtrů tam denně lítá 40–60km/h. Naprosto v pohodě.
- Středa 2. září 2015 v 9:32® HaD
-
jepice> Jak říkáš.
- Středa 2. září 2015 v 9:18® reroman
-
Nevidím problém v tom, že volné vody jsou používány jako vodní cesty – to je samozřejmě v pořádku. Ale prochází-li silnice rekreační oblastí nebo obytnou zónou, je na ní rychlost regulována. Nevidím důvod, proč by to v případě rekreační oblast jako je například ÚN Slapy mělo být jinak. Že je něco dopravní cesta snad automaticky neznamená, že je to rovnou i dálnice nebo závodní okruh…
- Středa 2. září 2015 v 7:54® jepice-zruseno
-
David H.> Vjez do lesa je ale zakázán, a to včetně vjezdu na účelové komunikace, lesním zákonem. U volných vod je problém ten, že jsou od jaktěživa používány jako dopravní cesty a podobně (správně) to umožňují i právní předpisy. Problém opět není asi ani tak v normách, jako v lidech, kteří jezdí tam a zpátky zbytečně pro zábavu. V případě lesa však nejde pouze o rušení klidu, ale také půdy. Často vídám, že i cesta projetá horskými cyklisty vytvoří kvůli stržení hrabanky a následné erozi úplný kaňon. A je to poměrně rychlý proces.
Tento příspěvek byl editován 2.9.2015 07:55:31 uživatelem jepice-zruseno. - Úterý 1. září 2015 v 11:10® HaD
-
reroman> nojono, je to trochu, jako jezdit čtyřkolkou po lese. Zvěř z toho blahem neškytá. Ale ta je vidět. Ryby bohužel ne a ty vždy budou v tomhle směru v nevýhodě.
- Pondělí 31. srpna 2015 ve 21:09® denyg
-
Čau pánové, mám v plánu koupit bivak pro dvě osoby a docela se mi zamlouvá Mikado Fine Liner ( http://www.rybarske-nej.cz/…e-fine-liner ). Máte někdo zkušenost? Popřípadě zkušenější z Vás – může být při tomto typu konstrukce s něčím problém? Předem děkuji za odpověď!
- Sobota 29. srpna 2015 ve 12:32® reroman
-
Vůbec se mi nelíbí současná situace na vodních nádržích Slapy a Orlík po povolení plavby motorových člunů a skútrú bez jakéhokoliv omezení rychlosti. Na silnicích je v mnoha případech nesmyslně omezována rychlost na 30 km/h a v rekreačních oblastech s zatím ještě krásnou přírodou naši zákonodárci nevidí problém v plavidlech řítících se vysokou rychlostí po hladině – navíc za silného hluku. Více se dozvíte na www.slapskejezero.cz, případně, pokud vás tento problém také trápí, je tam i možnost podepsat petici: http://www.petice24.com/…/za_bezpenou_rekreaci_na_…/start/60
- Sobota 22. srpna 2015 v 19:34® skwor
-
Na druhou stranu věta „Každý nemůže být chytrý a vzdělaný jako já“ mě dostala do kolen
- Sobota 22. srpna 2015 v 19:16® Alov
-
Hogo Fogo> Další duševní mrzák. Je mi Tě fakt líto… Vááážně…