Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 22. září 2015 v 17:14® Klobasa
Klobasa

Mr.Štikáč> Tak to tady radši ani nesleduj, takový „lidi“ mám nejradši!

Úterý 22. září 2015 v 11:48® skwor
skwor

David H.> Bylo ve Z lovu

Úterý 22. září 2015 v 11:31® HaD
HaD

skwor> kdy, kde?

Pondělí 21. září 2015 ve 20:25® skwor
skwor

Jenom upozorňuji, že máme zpátky šmudlu, takže kdyby se tu objevili nějaké kreténoviny, tak ať víte, že vítr vane od tohohle ubožáka.

Pondělí 21. září 2015 v 9:14® Wajny

Ahoj, nemá někdo aktuální situaci o revíru Dobrá voda (Pečické rybníky), děkuji za každou informaci.

Pátek 18. září 2015 v 8:00® BigMike

BIOdiesel> cenově to napovídá o kvalitě, co z toho využiješ musíš vědít ty:) Já mám asi 2 – made in China, ale zatím jsem je nepotřeboval, vždy je po ruce origoš nástroj k danému účelu.

Čtvrtek 17. září 2015 ve 20:11@ BIOdiesel

Co říkáte na tenhle Leatherman?

http://www.multitools.cz/…-300-premium

Středa 16. září 2015 ve 3:20® Mr.Štikáč
Mr.Štikáč

cau kluci , mam obrovskou prozbu , ted bude doba vylovu , potrebuju koupit do rybniku okouny a naky hezky stiky , kdyby jste nekdo vedel ,nebo snad v okoli H. Brodu lovil , bylo by to supr , Kynskej i Nikl se na me loni uplne vysraly i kdyz slibovaly hory doly , dekuji i za kazde info , koupim i treba duhaky kdyz by byla dobra cena , mam hektarovej rybnik v lesich a jelikoz je u nas vydra na kazdym kilometru kazda ryba je u nas na sazave tezce vydrena ,a nejsem bobkar tak me a dvoum dalsim silencum nezbejva nez si zarybnit samy , je moznost udelat detske sranda zavody , kdyby byl zajem ,,info dyztak do sobky sem osvc a nemam bohuzel cas to tu sledovat jak bych si pral. diky kluci

Tento příspěvek byl editován 16.9.2015 03:23:44 uživatelem Mr.Štikáč.
Úterý 15. září 2015 ve 23:38® reroman

BIOdiesel> http://odolnenaradi.cz/cs/multitooly Tak tímhle rozhodně nic nepokazíš. Osvědčená klasika. A pak Gerber, Victorinox…

Sobota 12. září 2015 ve 14:06® BigMike

BIOdiesel> myslím, že byl tuhle nějaký článek v časáku Zbraně a náboje, koukni na to, asi mají i internetové stránky. Bylo to něco kvalitního, dražšího. Když nic nenajdeš, obětuji 1h rybařiny za hledání v Z+N:)

Pátek 11. září 2015 v 17:22@ BIOdiesel

Dobrý den,máte někdo zkušenosti s nářaďovými noži? Tzn. ne speciálními multitooly na kolo s imbusy a pod., ale takový nástroj, který má v sobě nože, šroubováky, kleště atd. Uvažuji o pořízení si takového pomocníka k drobným opravám doma i v přírodě.Který výrobce je kvalitní? Poraďte pls.

Středa 9. září 2015 ve 14:05® HaD
HaD

petalup> To je podle mě těžký poradit – možností je moc a každý má jiný vkus. Co má rád asi tušíš a podle toho bych vybral lokalitu a pak ubytko.

Úterý 8. září 2015 v 19:00@ petalup

Dobrý den.

Můj otec letos oslaví padesát let a tak mě napadlo, že bych pro něj pořídil víkendový pobyt někde u vody, kde by si mohl zarybařit a pobýt s manželkou. Nemám v tomto směru vůbec přehled, proto se obracím na vás s prosbou o radu či doporučení. Vím, že má povolenku do mimopstruhového pásma a má rád pěknou přírodu. Rozhodně žádné umělé nádrže u penzionů apod. Napadla mě třeba Berounka nebo Třeboňsko. Budu rád za každou radu. Pokud už se tu takové vlákno vyskytlo, prosím, přesměrujte mne tam. Mockrát děkuji. Petr Lupač

Sobota 5. září 2015 ve 12:27® jepice-zruseno

Trošku dotaz mimo mísu, ale s rybařinou to občas také souvisí: Dostal někdo z vás už pokutu za alkohol při jízdě na kole? Kdyžtak prosím SZ, zajímá mě, kolik peněz si mám připravit.

Sobota 5. září 2015 v 11:19® CeP
CeP

To krátkých zpráv to dávat nebudu ale za zkouknutí to stojí: http://www.playtvak.cz/…st6ever.aspx?…

Pátek 4. září 2015 ve 20:15@ Hogo Fogo

skwor> Já vždycky potěším. Hlavně ty, co nevědí co je ironie a berou všechno vážně. Je vás tady takových většina.

Pátek 4. září 2015 v 19:02® Herink
Herink

Nils Master> Díky za info, tak nakonec zvítězí úsek pod Kořenskem snad tam pořídím lépe :-D

Pátek 4. září 2015 v 16:04® Nils Master
Nils Master

Herink> blbě :-D … stojatá voda, a málo

Pátek 4. září 2015 v 15:45® Herink
Herink

ahoj, neví někdo jak to teď vypadá v sezimáku pod soukeníkem?

Středa 2. září 2015 ve 12:20® HaD
HaD

reroman> asi tak

Středa 2. září 2015 v 9:36® reroman

Existují. Ale pokud nebude vůle jejich dodržování kontrolovat, jsou jen na dvě věci…

Středa 2. září 2015 v 9:35® HaD
HaD

reroman> Omezení existují. Ovšem kontrola bude několikanásobně slabší než na silnicích. Někdo mi tvrdil teď na Labi, že je tam povolena rychlost 25km/h. Desítky lodí a skůtrů tam denně lítá 40–60km/h. Naprosto v pohodě.

Středa 2. září 2015 v 9:32® HaD
HaD

jepice> Jak říkáš.

Středa 2. září 2015 v 9:18® reroman

Nevidím problém v tom, že volné vody jsou používány jako vodní cesty – to je samozřejmě v pořádku. Ale prochází-li silnice rekreační oblastí nebo obytnou zónou, je na ní rychlost regulována. Nevidím důvod, proč by to v případě rekreační oblast jako je například ÚN Slapy mělo být jinak. Že je něco dopravní cesta snad automaticky neznamená, že je to rovnou i dálnice nebo závodní okruh…

Středa 2. září 2015 v 7:54® jepice-zruseno

David H.> Vjez do lesa je ale zakázán, a to včetně vjezdu na účelové komunikace, lesním zákonem. U volných vod je problém ten, že jsou od jaktěživa používány jako dopravní cesty a podobně (správně) to umožňují i právní předpisy. Problém opět není asi ani tak v normách, jako v lidech, kteří jezdí tam a zpátky zbytečně pro zábavu. V případě lesa však nejde pouze o rušení klidu, ale také půdy. Často vídám, že i cesta projetá horskými cyklisty vytvoří kvůli stržení hrabanky a následné erozi úplný kaňon. A je to poměrně rychlý proces.

Tento příspěvek byl editován 2.9.2015 07:55:31 uživatelem jepice-zruseno.
Úterý 1. září 2015 v 11:10® HaD
HaD

reroman> nojono, je to trochu, jako jezdit čtyřkolkou po lese. Zvěř z toho blahem neškytá. Ale ta je vidět. Ryby bohužel ne a ty vždy budou v tomhle směru v nevýhodě.

Pondělí 31. srpna 2015 ve 21:09® denyg
denyg

Čau pánové, mám v plánu koupit bivak pro dvě osoby a docela se mi zamlouvá Mikado Fine Liner ( http://www.rybarske-nej.cz/…e-fine-liner ). Máte někdo zkušenost? Popřípadě zkušenější z Vás – může být při tomto typu konstrukce s něčím problém? Předem děkuji za odpověď!

Sobota 29. srpna 2015 ve 12:32® reroman

Vůbec se mi nelíbí současná situace na vodních nádržích Slapy a Orlík po povolení plavby motorových člunů a skútrú bez jakéhokoliv omezení rychlosti. Na silnicích je v mnoha případech nesmyslně omezována rychlost na 30 km/h a v rekreačních oblastech s zatím ještě krásnou přírodou naši zákonodárci nevidí problém v plavidlech řítících se vysokou rychlostí po hladině – navíc za silného hluku. Více se dozvíte na www.slapskejezero.cz, případně, pokud vás tento problém také trápí, je tam i možnost podepsat petici: http://www.petice24.com/…/za_bezpenou­_rekreaci_na_…/star­t/60

Sobota 22. srpna 2015 v 19:34® skwor
skwor

Na druhou stranu věta „Každý nemůže být chytrý a vzdělaný jako já“ mě dostala do kolen :-D

Sobota 22. srpna 2015 v 19:16® Alov
Alov

Hogo Fogo> Další duševní mrzák. Je mi Tě fakt líto… Vááážně…