Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 23. dubna 2015 ve 20:22® Klobasa
-
prroud> A zkus to šukání někdy taky s ženskou, je to lepší
- Čtvrtek 23. dubna 2015 v 16:02® prroud
-
hraji,ta stovka je jen orientacni,kdyz bude to vino vazne dobry(pro me),je mi jedno jestli dam 100,nebo 120–130 za lahev.Ale od 150 uz bych to povazoval za pro me ,ve vine neandrtalce,drahy.
- Čtvrtek 23. dubna 2015 v 15:58® prroud
-
hraji,vyzkousim,dikec.A „zasukam“ si teda jen dvakrat tejdne a ne kazdej den jak jsem zvyklej,jestli bude nejaka zmena
)))
- Čtvrtek 23. dubna 2015 v 15:56® hraji
-
prroud> skvělý tip je taky, že je dobré si dvakrát týdně zašukat. Zkus se zeptat, třeba ti tu někdo poradí nějakou šikovnou, ne moc drahou erosenku, kterých bude všude dost. Radit víno bez možnosti ho předem ochutnat, to vinař nikdy neudělá, protože víno zraje a mění se v průběhu roku, a co bylo v prosinci skvělé, může být v dubnu již jen průměrné, a nebo taky naopak. Jediná šance pro tebe je opravdu si koupit láhev vína v klasickém marketu. Takže hurá do nejbližšího obchodu, kup si láhev něčeho za stovku, nebo, pokud se máš rád, kup si něco, na čem bude napsáno Pozdní sběr, Výběr z hroznů, ale to asi nebude za stovku (leda v akci v Kauflandu).
- Čtvrtek 23. dubna 2015 v 15:48® prroud
-
dohled.ocko,nj,candata bych zkusil,nemam moc zkusenosti,ty co jsem kdysi chytal nemeli miru,nebo tak tak a sli zpatky do vody,jenze vetsinou plavali po hladine at jsem delal co jsem delal,ryby jako z cukru tak jsem je prestal chytat,„nezabijej co nechces snist“.To radeji okouna,stiku,uhore,mozna nekdy zkusim i toho sumce,o tech aspon vim,ze co pustim,to prezije.
- Čtvrtek 23. dubna 2015 v 15:40® prroud
-
dohled.ocko,priznam se ze petflasky ne a tavany taky nemusim
,pro mliko si jezdim na statek do skla a i vodu bych petkou zneuctil,sudovy bych zkusil,proc ne,ale nic kolem neni,jediny co je je jen suchy.Ale verim tomu,ze dostat dobrej tip od nekoho kdo zna,a vi ze mam rad polosuchy,bude mi i to suchy chutnat bez kriveni tlamy jako po citronu
.Mam tip,ze 2 deci cervenyho denne je zdravotni zazrak,bohuzel se nepise jakyho cervenyho.A kysely mi nejede.
- Čtvrtek 23. dubna 2015 ve 14:56@ dohled.ocko
-
prroud> A co do vinarny na sudovy vina? To nechodis tankovat do PetFlašky? Posledni dobou uz se da vybrat aji dobry vina za par kacek. Tedka nedavno meji rakosnici v obchudku sudovy vino Tramin cerveny za 50 korun litr. a vyborny. Z manzelkou si v patek otevreme sedmicku k veceri, udelame si treba kousek candata s bramborem, zakapnout citronem nez se upece. No delikatesni kobinace. Pijeme teda oba vina bila, cervena moc ne (leda darovany pozornosti z podniku kdyz prijde spokojenej zakaznik s „uplatkem“).
- Čtvrtek 23. dubna 2015 ve 14:30® prroud
-
Kralu021,zdravim
,tak urcite,taky nemam kdovijaky hospodarstvi,ale dost zahonu,sklenik,slepicky,kaceny a bohate staci,i kdyz bych bral jeste trochu placu navic a poridil kozy,jenze nemuzu mit holt vsechno
.Dik za typ na vino,ale sklepmistra fakt ne,priserny piti,i kdyz nic proti gustu,nekomu muze chutnat.Na mou spotrebu vina by mi nevadila cena kolem 100Kc za tu sedmicku.Drahejch vin je pro me neznalce a vinovyho barbara skoda,ale ty levny radeji nebrat,na tech jsem se spis nachytal.
- Čtvrtek 23. dubna 2015 ve 13:37® Kralu021
-
prroud, no já hospodářství nemám
a těch 7 slepiček nepočítám
ale jinak máš pravdu není nad dům a zahradu je tam klid a hlavně nikde nikdo a né jak v paneláku že ti v kuchyni v 7 patře spadne sklenička a ví to i soused z přízemí
nemluvě o těch drbech co se tam šíří rychleji než na internetu.....
Jestli scháníš dobré víno z čech ? a za dobrou cenu, tak zkus Sklepmistra 0,7 l. cena je kolem 65kč/ks. a můžu doporučit chutná mě víc než vína i o 100kč dražší a chválí si to hodně lidí. (Sklepmistr-červené)
- Čtvrtek 23. dubna 2015 ve 12:01® prroud
-
Kazdej vecer 2 deci pro zdravi,nemas s tim problem,pocitam
- Čtvrtek 23. dubna 2015 v 11:49® karasek
-
prroud:Vypadá to tak,že už jsi to kvalitní české červené víno požil…Patriote.
- Čtvrtek 23. dubna 2015 v 11:23® prroud
-
karasek , Beati pauperes spiritu, quoniam ipsorum est regnum caelorum – Blahoslavení chudí v duchu, neboť jejich je nebeské království (Bible, Mt 5,3),neumis Cesky? Ja umim!Chtels ukazat IQ a zahucels do toho sam.Navic koukam ze veris falsifikatu jmenem bible a delas zrejme jeste vola i Vatikanu
...........pak kdo je tady chudej duchem!
- Čtvrtek 23. dubna 2015 v 11:17® karasek
-
prroud: Beati pauperes spiritu quoniam ipsorum est regnum caelorum.
- Čtvrtek 23. dubna 2015 v 11:06® skwor
-
Už začínají kvést třešně. Na tohle chytání se letos těším víc než na vláčku, tu si kvůli tomu klidně o něco odsunu.
- Čtvrtek 23. dubna 2015 v 8:52® prroud
-
hraji,ma to hacek
,cejtim se bejt tak trochu patriotem a chci tedy koupit nase vino a podporit domaci trh,kolik myslis ze je ceskejch vin a zdaleka nejen vin v supermarketech,i tech co kricej ze „nakupujte pekne Cesky“?
,nejvic mista tam zabira predrazenej zapadni ODPAD.Ale jako ironie to bylo od tebe dobry
- Čtvrtek 23. dubna 2015 v 7:34® hraji
-
prroud> k tvému dotazu na víno asi tolik, bez obav zajdi do nejbližšího supermarketu a nakup cenově přiměřené, polosuché, červené víno z regálu. Hlavně si vyber regál, kde ho bude dost.
- Středa 22. dubna 2015 ve 21:17® prroud
-
Tak me napadlo,je tu spousta lidi z Moravy,znalcu vina,prosbicka,neporadite mi nekdo kvalitni cerveny vino,ale polosuchy za rozumnou cenu co je bezne vsude k dostani?
- Středa 22. dubna 2015 ve 21:15® prroud
-
Kralu021,to byl jen takovej stouchanecek,ne zle minenej
,taky bys urcite nemenil hospodarstvi pro radost za panelak
,nebo snad jo?
.I kdyz maj vic casu a min starosti,lenosi
- Středa 22. dubna 2015 ve 20:57® Kralu021
-
prroud, k těm panelačníkům
někdy jim to docela i závidim akord když celí víkend je hezky a já musim bejt na zahradě se strarejma švestkama a prořezávat a sem tam něco skácet.
- Středa 22. dubna 2015 ve 20:57® Kralu021
-
prroud, k těm panelačníkům
někdy jim to docela i závidim akord když celí víkend je hezky a já musim bejt na zahradě se strarejma švestkama a prořezávat a sem tam něco skácet.
- Středa 22. dubna 2015 v 19:08® prroud
-
Panelacnici holt muzou na ryby nebo k „ordinaci v ruzovy zahrade“ a „zpravam“ nechat si vymejt palici,nemam jim co zavidet
)
- Středa 22. dubna 2015 v 19:05® prroud
-
Kralu021,az budu mit doma hotovo,muzu na ryby,ted chytam kazdou chvili na zahradu a zahony,ke vcelam a k zatravnovacim dlazdicim,takze sem vzdycky vlitnu,sjedu to a neco napisu,kdyz je k cemu
- Středa 22. dubna 2015 v 19:02® Kralu021
-
hej vy fakt nevíte o čem se bavit už,, tož nemůžete se jít uklidnit na ryby místo toho vysedávání u PC.
- Středa 22. dubna 2015 ve 13:44@ dohled. psychiatra
-
Tak Hraji dostal asi od Kolibrika uplatek za povolenku a chce jeste dalsi penize. Kolibrik prachy neda protoze uz zaplatil dost. tak Hraji je nespokojen s jidlem ktere mu zadarmo Kolibrik vari(jako ten uplatek). Do toho chybi jeste aby prisel MrkNato se samosekama a ctyrkolovym humrem od Jirky Korna, kterym si Kakr jezdi za milenkou a pritom rozvazi vyrazeny kolowraty po Svitave. Fakt uz by ste asi meli jit na ryby si zachytat, nebo Vam z tech ryb definitivne hrabne a ja nebudu stihat odbavovat novy pacienty. Kazdy si da poradnou facku aby se probral, takovy Joga Cviceni.
- Středa 22. dubna 2015 ve 13:32® prroud
-
hraji,strach? To myslis toho spatnyho radce tech slabsich kusu?
- Středa 22. dubna 2015 ve 13:29® hraji
-
KOLIBŘÍK> no tohle není důstojné kuchaře ani ze čtvrté cenové skupiny
- Středa 22. dubna 2015 ve 13:28® KOLIBŘÍK
-
hraji> Tohle si napsal ty sám a veřejně ses k tomu přiznal že to běžně praktikuješ ve své organizaci.Tohle jsou tvá slova.Jinak o mě nevíš nic jen z doslechu.Jsi už bohužel milý Hrájí starej provařenej komunistickej funkcionář.Sám zvolenej a neodvolatelnej.
Tento příspěvek byl editován 22.4.2015 13:33:37 uživatelem KOLIBŘÍK. - Středa 22. dubna 2015 ve 13:27® hraji
-
prroud> a ty nebuď připosranej, najednou. Před chvílí jsi tu dojímal davy storkou o neslavném konci tvého rodinného přítele a najednou takový strach?
- Středa 22. dubna 2015 ve 13:25® hraji
-
KOLIBŘÍK> hele, ty tvrdíš, že lze vrátit zadrženou povolenku, za úplatek. To je dost zásadní tvrzení, měl bys doložit zásadní důkaz, protože jinak je to na žalobu. A s tím dlužením, no, tak na to důkazy existují. A nebylo toho málo.
- Středa 22. dubna 2015 ve 13:21® KOLIBŘÍK
-
hraji> Nikdy jsem řádný nedlužil.Ale ty se vzpamatuj.Už tu zase poučuješ a školíš obyčejné rybýře.Napiš tu všem jak ses vyrovnal z korupcí ve své organizaci. Napiš sem všem jak se dá u tebe koupit zabavená povolenka při porušování rybářského řádu.Myslím že to by zajímalo všechny daleko víc nežli tvoje nekonečné rady.