Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 22. dubna 2015 ve 13:19® prroud

Chlapi,neblbnete,je to o diskusi,nikdo nehodla delat z „hraji“ blbce,alespon ja tedy ne,ale je dobry si veci vyrikavat takovy,jaky skutecne jsou.Zakon je jedna vec a clovek je vec druha.

Středa 22. dubna 2015 ve 13:15® hraji
hraji

KOLIBŘÍK> už jsi vrátil ty peníze?

Středa 22. dubna 2015 ve 13:12® KOLIBŘÍK
KOLIBŘÍK

Zeptejte se svazového funkcionáře a člena rybářské stráže Hrájího ne jak se dá zabránit odebrání povolenky Rybářskou sráží.Ale jak se dá odebraná povolenka při porušování rybářského řádu lehce zjískat zpět.Mají to unich dobře udělané.Za ůplatek vám jí Hrájí donese až k vodě.

Tento příspěvek byl editován 22.4.2015 13:13:14 uživatelem KOLIBŘÍK.
Středa 22. dubna 2015 ve 13:11@ prrroud

prroud> Hraji jenom placa blbosti z hladu. V praze bys mu mohl rozbit rypak na prvni pokus, protoze on je z MRS a nema mimo Brno zadny pravomoce. Umi jenom buzerovat rybare kolegy a vyvolavat spory. Vubec na neho nereaguj, je to Troll, urejpanej charakter.

Středa 22. dubna 2015 ve 13:07® prroud

hraji,on to vubec neni nesmysl,ale vec z praxe,sice ne od rybaru,ale od myslivcu,takze vubec zadnej nesmysl,toho BEJVALYHO clena myslivecky straze znam,je to dobrej znamej,pritel rodiny,rovnej chlap! Pytlaci ho vyresili neskutecnym zpusobem kdyz nepocitam to ze si zaplatili i „nasi kocourkovskou spravedlnost“! Mas mi na to snad jeste co rict??

Středa 22. dubna 2015 ve 13:03@ prrroud

hraji> Takze ty jako rybarska straz budes brat rybarum povolenku za to ze chytaji na kulicku testa? Je nekde napsany jak velka musi byt nastraha kterou napichnu na hacek? Do co napichnu na hacek je nastraha.. treba i 10 cm koule srotovyho testa. a to co se dava do krmitka nebo cim se obaluje oluvko nebo se hazou vnadici koule bez hacku.. to je navnada a vnadeni. Napichnu na hacek celej rohlik na jeden hacek, na druhej navazec dam ctvrtku chleba .. a chytám. Se divim ze jsi jako RS jeste neplaval v rece nebo rybniku s tvyma nazorama. Duta hlava by Te nad hladinou udrzela bohuzel.

Středa 22. dubna 2015 ve 13:03® prroud

hraji,a specialne u cisla 4 muzes bejt verejnej cinitel az do nebe:-)) )

Středa 22. dubna 2015 ve 13:00® hraji
hraji

prroud> klidně si tu plácej ty svoje nesmysly.

Středa 22. dubna 2015 ve 13:00® prroud

hraji,spatna vyhlaska,ze rybar nema moznost pro tu chvili nic ovlivnit je v poradku,paklize se dal muze hajit tam,kde mu hodlaji povolenku sebrat!Ale neni to v poradku kdyz padnu na vola a ten mi povolenku sebere a ja pak litam nez dam jeho blbost do poradku! Proto to „odlozeny“ rizeni.Zaroven jak jsem psal by to zabranilo tzv. horky krvi primo u vody! Jako RS prijdes,udelas beznou kontrolu,zapises co potrebujes,do­tycnyho seznamis s prestupkem a odejdes.On vi ze bude vysvetlovat a nebude po tobe hned skakat protoze prisel o papiry.Reknu ti to rovnou,takovej je stav dnesni spolecnosti,mo­delova situace,ja jsem rybar,ty RS.Prijdes ke me,treba zrovna s tim nesmyslem co o nem pise Lukin a zacnes ze vnadim a at ti dam povolenku,nas­ledujou modelovy situace: 1/Jsem trouba tak ti ji dam a jdu domu.2/Povolenku ti dam protoze musim a hned ti ji prasknu a letis do vody.3/povolenku ti nedam,pokracuje cislo2.4/Povolenku ti dam a ovladnu se,nedam na sobe nic znat,ale pomsta bude sladka,tak abych byl z obliga,ale ty jsi dopadl katastrofalne,nej­castejsi a nejbolestivejsi reseni! Popremejslej.

Středa 22. dubna 2015 ve 12:56® hraji
hraji

lukino050505> podíval jsem se na popis revíru a musím trvat na tom, co jsem zde napsal. Vnadění je zakázáno, není specifikované jaké vnadění, logicky z toho tedy vyplývá, že jakékoliv. Názory na tebou popisované plácání vnadící směsi na nastraženou kukuřici se mohou lišit, ale dle mého názoru je to prostě vnadění. A to, že tento zákaz porušují dle tvého tvrzení všichni na věci nic nemění.

Středa 22. dubna 2015 ve 12:49® hraji
hraji

prroud> přečti si prosím zákon 99/2004Sb. a jeho prováděcí vyhlášku. Rybář nemá šanci rozhodnutí RS jakkoliv ovlivnit. RS je úřední osoba a řídí se zákonem a ne tím, co chce nebo nechce rybář.

Středa 22. dubna 2015 ve 12:41® prroud

Lukine,tim zpusobem nastrazeni kukurice a jejim obalenim bys ani zadnej zakaz neobchazel!!!

Středa 22. dubna 2015 ve 12:34® prroud

lukino050505,jabych „hraji“ nejak neresil,podle toho jak se projevuje,tak musi bejt jako RS,jestli je RS vseobecne oblibenej,je to presne ten typ se kterym bych byl rychle hotovej az by se mu podarilo parkrat vystourat onu hul na kravinach!Verim tomu ze to jako RS vubec nema jednoduchy a hleda chybu vzdycky jinde nez sam u sebe:-)) ))

Středa 22. dubna 2015 ve 12:29® prroud

hraji,kdybys poradne cetl „chytraku“,tak to tam mas primo napsany,jak!Presne ty jsi ten kterej porad hleda jak „na nekoho“ a ne „jak s nim“,porad hledas tu hul co bys s ni serezal psa.Jeste jednou pro tebe,polopaticky :-)) )): V pripade ze jde o radnyho rybare staci,kdyz jako RS zjistim jeho totoznost a veci ktery potrebuju vedet pro odebrani povolenky a jeji zaslani na prislusny mista.Udelam zapis prestupku a mista a ten odeslu,sam nic nezbiram.Paklize jsem jako RS v pravu bude hrisnikovi povolenka tak jako tak odebrana,nebo ulozena pokuta atd. Ma to i vyhodu v tom,ze zabranim uceni RS plavat a podobnejm vytrznostem.

Středa 22. dubna 2015 ve 12:26® lukino050505
lukino050505

hraji> Já nechci obcházet nějaké nařízení nebo zákaz. Jel jsem nedávno kolem 401 018 VLTAVA 6 1. SN II. (Nepomucký) v k. ú. Praha 5 Stodůlky metrem a viděl tam rybáře. Tak jsem vystoupil a byl zjistit, co to dělá. Chvilku jsem se tam zapovídal s jedním rybářem a ten mi právě ukázal, jak se tam chytá a jak to dělají s vnaděním, protože je to tam zakázaný. Tak sem se docela podivoval a taky si myslím, že takhle tedy ne. Jinak tímto způsobem tam chytal každý a tak jsem to sem hodil jako téma k úvaze. Jestli někomu chceš sbírat papíry, tak si tam zajeď a máš jich tak kolem 10 abys měl čárku na svazu.

Středa 22. dubna 2015 ve 12:03® hraji
hraji

prroud> poslouchej chytráku, jak chceš zabránit RS v tom, aby ti zadržela povolenku? Nemusíš přesně, stačí přibližně.

Středa 22. dubna 2015 ve 12:01® hraji
hraji

lukino050505> na nádrži je zakázáno vnadění. A ty, místo abys to respektoval a chytal bez vnadění, vymýšlíš jak ten zákaz, podle mého zcela jasný a srozumitelný, obejít. Vzal bych ti jako RS povolenku. A bylo by na státním úředníkovi, na čí stranu by se přiklonil.

Středa 22. dubna 2015 v 9:21® prroud

S tim postihem je to spatne osetreny,alespon u nas a predpokladam ze to plati vsude.Nemas zadny dovolani primo na miste paklize se ti RS sprajcne,muze ti sebrat papiry a tim ti znechutit pristich rekneme 14 dnu nez se pripad vyresi.Rozhodne bych to resil jinak prave kvuli podobnejm pripadum.To znamena zadny reseni primo na miste,jen zjisteni identity,zapsani okolnosti a odeslani prislusny MO s navrhem k potrestani.

Středa 22. dubna 2015 v 9:15® prroud

lukino050505,poc­hopil-li jsem to spravne,das na hacek zrno kukurice a i s hackem ho obalis ve vnadici smesi,ze ti vznikne tak rekneme kulicka o prumeru 2–3 cm? :-) ,to samozrejme neni zadny vnadeni,ale zpusob nastrahy kukurice-neco,jako kdyz das kukurici a k ni treba masnyho cerva.......tak to alespon vidim.Nejde o vnadeni,paklize pouzijes pouze hacek na kterej chytas,soucast udice bez pridavnyho krmitka.Myslim ze to by ti mel potvrdit kazdej RS.

Středa 22. dubna 2015 v 9:06® lukino050505
lukino050505

Omlouvám se hned na začátku, protože nevím, jestli se tento dotaz zde již nerozebíral, ale hledal jsem to a nikde tady nenašel. Chci se zeptat na Váš názor: vnadění a používání krmítek je na této nádrži zakázáno. Co když na háček dám třeba kukuřici a tu obalím tuhou vnadící směsí % 2 cm, která se bude ve vodě rozpadat tak půl hodiny. Bude se to považovat za to, že vnadím a nebo, že na to chytám. Myslím si, že je to jako bych chytal na boilí; to se taky postupně rozpadá. Jaký by mě čekal postih, kdybych narazil na někoho z RS, kdo si to nenechá vysvětlit a bude mi tvrdit, že vnadím. Děkuji za Vaše reakce

Úterý 21. dubna 2015 v 19:56® Mysak1

spike> pokud jsi zapíchnutím deštníku nezpůsobil obecné ohrožení (např. zakrytí dopravní značky) ;-) Tak ti můžou eMPíci maximálně popřát úspěšný lov.pivo

Úterý 21. dubna 2015 v 18:06® prroud

Omlouvam se za nechtenej spam,nejak mi to tu blblo pri odeslani tak jsem to napsal znova,smazte co je nadbytecny,pro­sim,dikec

Úterý 21. dubna 2015 v 18:04® prroud

Tomu se u nas rika spravne cesky BUZERACE a stat se to me,nenecham to jenom tak.

Úterý 21. dubna 2015 v 18:02® prroud

Spike,tomu se rika spravne cesky BUZERACE!Paklize jsi s tim destnikem nikomu neprekazel a nic neposkozoval,nemel ho na nepatricnym miste nepatricnym zpusobem.Nenechal bych to jenom tak,ale je to jen na tobe.

Úterý 21. dubna 2015 v 17:01® spike
spike

Zdravím, taková všeobecná otázka. Napadá někoho nebo ví někdo za co mě může městská policie pokutovat když mám zapichnutý rybářský deštník v zemi? Jde o vodu kde je zákaz táboření ale deštník bez bočnic přeci není táboření

Neděle 19. dubna 2015 v 9:21® prroud

Ne dzigite,nelzu,memam potrebu ani lhat ani bejt pokrytec,natoz druhejm predpisovat co maj komu odpovidat a jaky maj mit nazory a ktery se mi nelibej,smazat,jako jsi to udelal s mejma odpovedma pilotovi jen proto ze ty si myslis,a jsi tak dobrej,ze myslis i za me,jenze ja mindrakama netrpim !!!

Neděle 19. dubna 2015 v 9:12® džigit

prroud> nemel tu nesmysly a nelži! Kdo lže,ten krade!

Neděle 19. dubna 2015 v 9:05® prroud

Diky skwore,nejak v tom jeste plavu,vzdyt mi dzigit smazal i co jsem napsal do vseobecny,tak v tom mam trosku zmatek,to se casem podda.

Neděle 19. dubna 2015 v 9:00® skwor
skwor

prroud> Na příspěvky v Z lovu reaguj přímo pod ně, nebo do všeobecné. Děkuji.

Neděle 19. dubna 2015 v 8:42® prroud

Dobre udelas satane,zavidim ti,ja mazu makat kolem baraku,dlazbu,za­hony,sklenik…jen co se krapet otepli a vstanou sousedi,at nedelam v nedeli bordel moc brzo.

Tento příspěvek byl editován 19.4.2015 09:00:10 administrátorem skwor.
Důvod editace: Příspěvek tématicky patří do jiné diskuze.