Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 19. dubna 2015 v 8:21® prroud
-
satan666 , tak jako tak bych udelal fotodokumentaci,aby bylo jasne videt co a jak,zblizka i z dalky a sef nesef bych to vytisknul a predal „velitelstvi“ prislusnyho mesta a zaroven ochranarum,aby to za prislusnej obnos neuspali.Kdyz uz riznout do zaniceny rany,tak poradne!
Tento příspěvek byl editován 19.4.2015 08:59:52 administrátorem skwor.
Důvod editace: Příspěvek tématicky patří do jiné diskuze. - Neděle 19. dubna 2015 v 8:16® prroud
-
satan666,koukam,jako by jim to tam patrilo i s lesem a vodou,urceny k jejich skladce,hmmm.
Tento příspěvek byl editován 19.4.2015 08:59:32 administrátorem skwor.
Důvod editace: Příspěvek tématicky patří do jiné diskuze. - Pátek 17. dubna 2015 v 10:30® prroud
-
Sam se na ni podivam az dnes,mam na ni praci pro svaz,tak uvidim v jakym je stavu.
- Pátek 17. dubna 2015 v 10:26® prroud
-
Zdar,zajimavy,zacla pstruhova sezona,prvni den je za nami a temer zadny komentare.....
- Čtvrtek 16. dubna 2015 ve 13:40® prroud
-
Na vseobecny se maze? Duvod?
- Čtvrtek 16. dubna 2015 v 8:28® skwor
-
jepice> Rotačky Grizzly se s trochou štěstí pořád sehnat dají, i na netu.
Jinak přeji pstruhařům pěknou zahájenou. Já si převčírem na stojáku vytáhnul na mušák padesátku lysáka, boj sice pěkný, ale snad se vám povedou jiné druhy
Tento příspěvek byl editován 16.4.2015 08:59:57 uživatelem skwor. - Čtvrtek 16. dubna 2015 v 8:05® prroud
-
Mr.Štikáč> smutna prihoda,ale u takovejch je aspon nadeje ze jsou rybari,i kdyz „pomalejsi“,a kdyz se jim vysvetli onen pruser,nebudou ho opakovat,alespon to.Horsi jsou uvedomely,remeslny pytlaci co tlucou ryby ve velkym na kseft,tam bych na tvrdo zaviral a castecne konfiskoval majetek.Jenze nas stat si kriminalniky bohuzel pestuje.
- Středa 15. dubna 2015 ve 23:11® Mr.Štikáč
-
No jak zacit , jelikoz mam zahradnickou firmu , bylo me velkou potechou , ted v tech krasnych jarnich dnech pracovat u Bartousovskeho potoka tu u nas , a jelikoz sezona teckovanej zacina az za –5h 1min a 44s !A presto se vesele chyta je to na zabiti !s dvouma jsem prohodil slovo , to ze je naky zahajeni apsolutne netusily, ale pochvalovaly si Davidovi nymficky jak na ne hezly jdou !!!Podotykam ze se jedna o chovnou cast potoka !!!! Ale aby to nebyl jen negatyvni prispevek , bylo krasny jak v tunkach teckovany a lipanci futrurou pupiky , kazdopadne jsme udelaly praci za svaz a udelaly jsme cedule pro podobne kokoty ,ze se jedna o chovnou cast , timto chci upozornit na jednu vec , mame 4 Go-pro hero kamerky a kazdej kokot bude ke sve ostude – zde na Chytej.cz zverejnen !!!!!!
- Středa 15. dubna 2015 ve 22:21® prroud
-
prrroud> zlodej vola: „chytte zlodeje!“ .To mas blby,holt uz bylo potreba tvuj „charakter“ vyresit,previte!
- Středa 15. dubna 2015 ve 22:18@ prrroud
-
tak mi falesnej prroud ukradnul dalsi prezdivku. To sou dneska lidi. Mejte se tu hezky, odchazim za lepsimi zitrky.
- Středa 15. dubna 2015 ve 20:44@ prroud
-
Ani kamarada,ani tu vodu neznam,prispevek neni ode me! Dotycnymu „prroudovi“ bych poradil,aby si zmenil nick a nedelal v diskusi umyslne bordel.
Tento příspěvek byl editován 15.4.2015 22:14:10 administrátorem revoke. - Středa 15. dubna 2015 ve 20:29@ prroud
-
miroslavmotlik> Hele ja toho tvyho kamarada znam. Nebydli nahodou ve Vyskove a nejmenuje se Jirka? Kde ste chytaly? Racicky rybnik je vypusteny, jezdim tama do prace. Dobra chytacka je na Kacaku a u Ivanovic na Chvalkovickym rybniku. Pekny ryby.
Tento příspěvek byl editován 15.4.2015 22:14:02 administrátorem revoke. - Středa 15. dubna 2015 v 19:31® Shrek
-
jepice> už jsem je našel na netu, ty od DAMu nejsou přesně ony. Našel jsem poslední tři kousky, tak jsem si je objednal, teď to místo Ryny dělá prej Kingfisher.
- Středa 15. dubna 2015 v 18:50® jepice-zruseno
-
Shrek> No, ale je klidně možný, že jsi měl třebas Rynu Grizzly System. Zrovna dneska jsem jednu šedesátigramovou přesně v tomhle tvaru držel v ruce. Ty už se ale bohužel nevyrábějí. Přitom já měl ty jejich třpytky celkem rád, hlavně malý rotačky grizzly system byly super.
- Středa 15. dubna 2015 v 18:13® Shrek
-
Děkuji vám oběma. Pohodlný věru nejsem, hledám je už nějaký ten pátek. Jen hold nejsem tak dobrý jako Ty, Palivče. Já tuto plandavku kdysi koupil v Tescu v sáčku od Aquazony s nápisem Ryna. Od té doby jsem je nikde neviděl. Ještě jednou děkuji.
- Středa 15. dubna 2015 v 8:54@ Palivec
-
jepice> Nevím proč to píšeš. Ty nevíš, že já mám pravdu vždy? Mám to i na dřevěné cedulce v kuchyni, jako info pro manželku (koupila mi to ona).
- Středa 15. dubna 2015 v 8:23® jepice-zruseno
-
Shrek> Palivec má pravdu v tom, že to vyrábí DAM. http://www.damialba.cz/…landavky.htm Ty jsi je měl možná od nějakého jiného výrobce.
- Středa 15. dubna 2015 v 7:56@ Palivec
-
I na eBay je toho jako dřeva v lese. http://www.ebay.de/…271369113403
- Středa 15. dubna 2015 v 7:53@ Palivec
-
Shrek> Pán je pohodlný? Klasická „heinzka“ to je. Heinz blinker… DAM to stále nabízí. http://boddenangler.de/…spoon-silver „Doma“ to asi nekoupíš.
- Středa 15. dubna 2015 ve 4:18® KOLIBŘÍK
-
To je ale dobrá diskuse.Vážně.Má i zajímavý obsazení zůčastněných.Kvalitní rybářské příspěvky a zajímavé téma.
Tento příspěvek byl editován 15.4.2015 04:21:17 uživatelem KOLIBŘÍK. - Úterý 14. dubna 2015 v 15:42@ prroud
-
hraji> Tvuj nazor,mej si ho.
- Úterý 14. dubna 2015 v 15:11® hraji
-
prroud> jako nejvýraznější prasečí charakter mi tu v poslední době vycházíš hlavně ty. Možná se někdo nechá oblbnout tvými pohádkami.
- Úterý 14. dubna 2015 v 15:06@ prroud
-
jepice> kdyz maji problem,proste vyrukujou a resej ho rovnou a pod svym nickem jako to delam ja!
- Úterý 14. dubna 2015 v 15:04@ prroud
-
jepice>
zakazany to neni,ale je to urcitej obrazek cloveka,kdyz to ma zapotrebi,bejt takovyho kamarad a vedet co vyvadi druhejm,neveril bych mu od ty chvile ani nos mezi ocima!Silny kusove nemaji potrebu lhat ani zneuzivat nicky druhejch,je jedno jestli reglejch,nebo ne.
- Úterý 14. dubna 2015 v 15:01@ prroud
-
dohled.psychiatra>Bud ty lasky a supni sem maily pod kterejma jsem reglej
,mam totiz jen jeden.Na mrk nechodim vubec,presto prisly zvesti ze jsem si tam udajne stezoval na chytej,coz je volovina.Tady me regnul nejakej nastvanej ozera na svuj mail,co se nudil a psal za me,mel jsem za to,ze je to uz minulosti.Joo,pomsta za to ze se clovek neda bejva sladka od slabsich kusu co nemaj koule na to aby se postavili primo,nevyhoda internetu,ale zase aspon clovek udela zkusenost s prasecima charakterama
- Úterý 14. dubna 2015 ve 14:50® jepice-zruseno
-
dohled.psychiatra> Ono je zakázáno na internetu lhát? To je mi teda novinka! Já čtu na internetu plno lží každý den a kdybych vypnul adblock, bylo by to ještě horší
- Úterý 14. dubna 2015 ve 14:46@ dohled.psychiatra
-
prroud> hele proč tu porad lzes ze ti nekdo krade predzivku kdy zaregistrovanej ses aji tady viz ( proud registrován ve středu 4. března Nick: proud Jméno: proud Příjmení: proud Ročník: 1940 Věk: 75 let) a vedle na Mrku mas taky profil na svuj email, akorat tam sis zmenil prezdivku na vasik.pankos a proud.splavnosti. Hraji Te hnedka odhalil jako lhare a podvodnika a ted se kroutis jak zizala na hacku. Navic jeste to divadlo s udajnym kaprem kdyz kapry pry nechytas. Kazdej normalni uzivatel se zaregistruje na svoje jmeno a email. Ale takovy anonymy jako si ty nikde nechcou.
- Úterý 14. dubna 2015 ve 12:50@ prroud
-
teda spis mohlo…
- Úterý 14. dubna 2015 ve 12:47@ prroud
-
skwor> diky,melo se to udelat hned jak jsem upozornil ze to neni moje a bylo usetreny zbytecny zle
- Úterý 14. dubna 2015 ve 12:36® skwor
-
Tu prvoplánovitou provokaci ve Z lovu jsem smáznul. Jestli to tam dal proud nebo někdo jiný zjišťovat nebudu.