Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.438 příspěvků, z toho 128438 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 17. prosince 2014 v 18:13® džigit
-
denyg> ochrany čeho? Takhle obecně to můžeš říct i o asiatech,kavkazech,šarplanincích,rtw a tak bych mohl pokračovat…
- Středa 17. prosince 2014 v 10:32® denyg
-
skwor> Snad budu mít někdy tu možnost aspoň trochu proniknout do jejich duše, je to pro mě jedna velká neznámá:)
- Středa 17. prosince 2014 v 9:32® skwor
-
denyg> Na to se většinou používají maliňáci (krátkosrstí, belgičáci jsou celkově vlastně čtyři). Povahově je to super zvíře. Inteligentní, hravý a přitom na hlídání ostrý.
- Středa 17. prosince 2014 v 9:06® denyg
-
skwor> Belgičani jsou jedni z nejlepší psů, co se ochrany týče. Četl jsem rozhovor s frajerem, kterej cvičí psi na hledání min, hlídání důležitejch objektů,atd. a říkal, že žádný jiný psy ani nevyužívá
Jen s nimi nemám žádné zkušenosti – doma jsme měli labroše a když jsem chodil cvičit psy do útulku, tak většina byla typu bull a jejich kříženců. Vlastně vůbec nevím, jakou povahu tihle pejsci mají.
spike> Nemůžu se dočkat, až poroste a bude se s ním dát pracovat, hodně věcí chápe už teď, ale ten hlavní drill teprve začne
gavlos> Vypadá, že to bude takovej větší labroš:) K dětem a do společnosti to jsou ideální psi – chápaví a pohodoví. Záleží, co od psa očekáváš. Já šel do Cane Corso z několika důvodů – není náročnej na prostor ani na pohyb, má „vlastní hlavu“, ale umí za správných okolností (výcvik, výchova) poslouchat, svého pána a rodinu chrání, neútočí nikdy jako první (čistej obranář) a taky proto, že klidnou povahu jako je labrador už jsem měl a tohle plemeno beru jako určitej posun dál.
Zby…> Já vím, že to funguje a rozhodně v tom nevidím ubližování, ale pes by měl mít podle mě jeden druh trestu – když něco udělá a chceš mu dát novinama „před prdel“, tak mu zásadně dávat jenom novinama, když vodítkem, tak vodítkem, atd… Z tohoto důvody mě příjde hodně nepraktický, abych po něm při procházce za slunného počasí na náměstí plným lidí skákal a hryzal ho:D
- Středa 17. prosince 2014 v 1:31® larobo
-
OBr> Ok, zkusím si s tím pohrát. Díky
- Úterý 16. prosince 2014 ve 23:19® Zby...
-
denyg> Ahoj.Teďka čtu o tom kousání do ucha.Vůbec není problém se to naučit.Pár pejsků jsme doma měli.Když začli kousat a nechtěli přestat,tak jsem po ňom skočil a hryznul do ucha,vřísknul a byl klid.Sice moja řvala,že jsem bestija a štěňátkum se neubližuje.Ale výchova je výchova.(Naposledy aplikováno na fenečce pitbula.)A furt žiju.
- Úterý 16. prosince 2014 v 17:54® gavlos
-
David H.> jj.uz ma i krytinu,ale bohuzel nemam foto..ani sem toho letos moc nenachytal
ale hlavne ze roste a bakala uz me zdimat nebude
- Úterý 16. prosince 2014 v 17:47® HaD
-
gavlos> CHATIČKA :-d
- Úterý 16. prosince 2014 v 17:44® gavlos
-
David h- zakladna hezky roste
- Úterý 16. prosince 2014 v 17:12® gavlos
-
Bohuzel na ryby zatim nemuze.je jeste hloupy.na posledy sem ho tahal hodinu z vody.a ja pak hovnochyt
- Úterý 16. prosince 2014 v 17:01® gavlos
-
Ja si poridil tohohle krasavce.tata 60 kilovy bernsky salasnicky a matka krasna bila labradorka..strasne chytry pes a dobry hlidac..ma 9 mesicu a zatim 42 kg.uvidime kam az poroste..kdyz mam malou(2 roky) na stavbe nehne se od ni ani na krok.vsude sni chodi,bedlive ji hlida a pomaha ji vstat kdyz upadne(coz je v tech podminkach docela casto)
- Úterý 16. prosince 2014 v 16:41® skwor
-
Nils Master, denyg> Pěkný. Já si hafana vybíral šest let zpátky. Původně to vypadalo na border kolii, ale shodou okolností jsem se seznámil s holkou, co měla dlouhosrstého belgického ovčáka a shodou okolností jedno volné štěně – už nechci jinou rasu.
- Úterý 16. prosince 2014 v 16:28® spike
-
denyg> Tak a´t roste
- Úterý 16. prosince 2014 ve 13:58® denyg
-
Nils Master> Jinak, co se týče „Znalce psí duše“, je to zajímavý podívání a určitě z toho seriálu pochopí člověk základní principy v psí říši, ale nemyslím si, že by to bylo prakticky použitelný. Cesare má přirozenou mentalitu posunout trochu dál ku psům, jako jeden z mála lidí na planetě, což mu umožňuje úplně jinej úsudek než má běžnej člověk. Nedokážu si představit, že když mě pes neposlechne na ulici, skloním se k němu a budu ho kousat do ucha
Četl jsem, že je těžkej asociál, kterej žije ve smečce se psy a trvalo docela dlouho, než ho vůbec přemluvili k natáčení.
- Úterý 16. prosince 2014 v 11:56® HaD
-
larobo> Oblouky uvidíš jen při vypnutých symbolech ryb. Je to lepší a časem se to naučíš rozpoznávat.
- Úterý 16. prosince 2014 v 11:55® HaD
-
denyg> Fešák
- Úterý 16. prosince 2014 v 0:51® OBr
-
larobo> ty symboly ryb jsou hodně orientační, je to jen automatika a vůbec se nemusí jednat o ryby. Zkus vypnout zobrazení ryb a pak postupně zvyšuj citlivost, uvidíš jestli se něco zobrazí. Hloubku si odečteš podle boční lišty a pak už jenom čekáš na „šmouhy“
- Úterý 16. prosince 2014 v 0:29® larobo
-
OBr> když to přepnu na symboly ryb tak to ukazuje ryby i s hloubkou takže to místy ryby najde ale ty reálné oblouky mi to nezobrazí zkusím si pohrát s tou citlivostí
- Pondělí 15. prosince 2014 ve 23:18® denyg
-
Nils Master> My měli labroše, když jsem ještě bydlel s našima a je fakt, že sežerou vše, na co příjdou. Chovatel nám říkal, že tihle cane corso mají regulovanou záklapku, o čemž nás Spike včera nepřesvědčil, když sežral během několika desítek sekund celou dávku potravy
- Pondělí 15. prosince 2014 ve 22:16® Nils Master
-
denyg> Labrador, ale kříženec s jinym retríverem (nevim přesně, fena utekla a pak byla březí…)… mě příde právě tlustej teď, ale ty fotky jsou starý týden no (ale spíš to dost zkresluje)… žere jak protrženej.. je mu 9 týdnů
Jinak první pes (jen když sem byl malej sme měli jezevčíka)… Tak snad ho vychovám dobře, zatim strašně kouše když to na něj příde
Tento příspěvek byl editován 15.12.2014 21:20:42 uživatelem Nils Master.… Koukám teď na Znalec psí duše, stahuju z uloz.to… abych byl chytřejší co se týče psů.
- Pondělí 15. prosince 2014 ve 22:12® denyg
-
Nils Master> Jaký to je plemeno?Nejdřív mě napadl retrivr, ale příjde mi na něj vcelku hubenej…
- Pondělí 15. prosince 2014 ve 21:58® Nils Master
-
denyg> já mám týden zase tohohle…
- Pondělí 15. prosince 2014 ve 20:39® denyg
-
Tady je táta Blade.
Tento příspěvek byl editován 15.12.2014 19:42:51 uživatelem denyg. - Pondělí 15. prosince 2014 ve 20:39® denyg
-
„Ahoj, jmenuji se Spike a jsem modrý (ona je to vlastně šedá s jemným žíháním) pejsek plemene Cane Corso. Zítra mi budou přesně dva měsíce a už se rozkoukávám po světě. Až vyrostu, budu určitě veliký jako můj tatínek na obrázku, který je výstavním psem stejně jako maminka. Zatím jsem ležérní a mazlivý, ale umím i pozlobit:) “
Oznamuji všem chytejákům, že jsem si o víkendu vybral, po neskutečně dlouhém zvažováním pro a proti a následným zdlouhavým hledáním toho „pravého“, parťáka jak do osobního, tak i rybářského života. Toto plemeno má neskutečné kouzlo dominantního a robustního zvířete, které je schopno vlastního úsudku a správné reakce. Stejně tak se ale v nesprávných rukou může stát velkou hrozbou. Přestože se psy zkušenosti mám, tak na výcvik a výchovu budu klást veliký důraz.
- Pondělí 15. prosince 2014 v 16:08® HaD
-
skwor> no já jaksi ještě žádnou fotku s Geňou neviděl
- Pondělí 15. prosince 2014 ve 14:43® Nils Master
-
jakub.nov> neni to k ničemu? Nestačí běžné pracovní rukavice co koupíš v pracovních potřebách? Dělá se x typů a některý určo stojej i 10× míň než tohle
- Pondělí 15. prosince 2014 v 10:08® OBr
-
larobo> možná budu mít blbou připomínku, ale co když ve vodě ty ryby nejsou? Jinak bych se podíval na nastavení citlivosti.
- Pondělí 15. prosince 2014 v 0:54® larobo
-
Echolot LOWRANCE X-4PRO Ahoj, nedaří se mi nastavit rybí oblouky tak jak jsou vyobrazené v simulátoru, vše ostatní funguje, ale tohle mi nejde zobrazují se mi tam pouze černé skvrny, po přepnutí na symboly ryb to ukazuje správně a sondu mám podle návodu taky správně. Poraďte mi. Díky
- Neděle 14. prosince 2014 v 19:56® jakub.nov
-
Zdravím, mám dotaz ohledně kvalitních rukavic. Našel jsem jich na internetu dost, ale rád bych nějaké vyzkoušené. Máte někdo tyto: http://www.rybashop24.com/…a-sumce.html Budu rád za tipy. Děkuji.
- Středa 10. prosince 2014 ve 14:38@ maierova8@seznam.cz