Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 26. září 2014 ve 14:34® Klobasa
Klobasa

jepice> Ten na to má štempla, u mě to na Michelina nebude, leda se naučit vařit od něj, kůžička se snadno připálí a už vidím ty jeho vyvalený oči a břich:-/ .

David H.> Když se to dobře nařeže ostrým perořízkem na šikmo, tak to krásně křupe:-> . My si takhle na chajdě dáváme záležet na kýtě s kostí točené na ohni nebo pražské šunce politépivo .

Tento příspěvek byl editován 26.9.2014 14:39:50 uživatelem Klobasa.
Pátek 26. září 2014 ve 13:58® HaD
HaD

Klobasa> hůř se to ale žvejká :-)

Pátek 26. září 2014 ve 13:23® jepice-zruseno

Klobasa> Jestli ono nebude lepší prodávat ty nalepovací hvězdičky, jako to dělá Pohlreich …

Pátek 26. září 2014 ve 12:11® Klobasa
Klobasa

David H.>Lepší to bude z čuníka, důchodci jsou už kuřat přejedení a osloví to širší spektrum strávníků.

Pátek 26. září 2014 v 11:17® HaD
HaD

Klobasa> Kůžičkový magnát :-)

Pátek 26. září 2014 v 11:14® Klobasa
Klobasa

David.H> Se směješ, ale důchodci ho mají rádi a mě si taky vnuknul nápad jak zbohatnout:-> . Budu hlavní dodavatel kuřecích kůžiček, z kterých Láďa tvoří chipsy, prodám je do jejich revíru, kde mají vražedné tempo a ještě je tam neprodávají (kauf) za dobrou cenu a nemůžu prodělat:-D . Dám dobrou reklamu do etéru a potom taky napíšu nějakou knihu. Ale určitě ne o tom, z čeho jsou živena dnešní kuřata a jaká je ta jejich kůžička dobrá s…a9-) .

Tento příspěvek byl editován 26.9.2014 11:16:31 uživatelem Klobasa.
Pátek 26. září 2014 v 10:11® HaD
HaD

Aneb jak z howna po burčáku z jablek uplést horolezecké lano… http://www.super.cz/…babicou.html

Čtvrtek 25. září 2014 v 15:27® HaD
HaD

Nová soutěž! :-) http://www.chytej.cz/souteze/102/

Středa 24. září 2014 ve 13:12® Klobasa
Klobasa

David H. Dík, zkusím Ústecký nebo Liberecký Kraj, regionální diskuzi, to je asi nejblíž.

Tento příspěvek byl editován 24.9.2014 13:13:23 uživatelem Klobasa.
Středa 24. září 2014 ve 13:01® HaD
HaD

Klobasa> Buď fórum nebo diskuze…

Středa 24. září 2014 ve 12:30® Klobasa
Klobasa

David H.:) Pardon, jsem to zase spletl, patřilo to do všeobecné diskuze?

Úterý 23. září 2014 ve 12:07® hlemýžď
hlemýžď

David H.> Děkuji

Pondělí 22. září 2014 ve 22:27® HaD
HaD

jepice> Doufám

Pondělí 22. září 2014 ve 21:52® jepice-zruseno

David H.> Záleží o které. U některých vod se to stát může, ale doufám že ne u velkých přehrad a obecně u vod tekoucích.

Pondělí 22. září 2014 ve 21:25® OBr
OBr

jepice> jasan, vím jak to chodí, měl jsem být s volbou přirovnání obezřetnější. Ve veřejné kanceláři „Uvádění věcí na pravou míru“ nikdy nespí a to je dobře ;-)

Čistě sobecky mě štve, když se část volné přírody vyhradí jen vyvoleným (ať už se jedná o developery, nebo jiné úzce zájmové skupiny). Naopak fandím projektům, kdy se za hezkými slovy o rodinné rekreaci schovává rekultivace ploch, které všichni ostatní obcházejí velkým obloukem.

Koupit si pěknej kus přírody a lákat tam lidi, to není umění, to je hnusnej byznys…

Pondělí 22. září 2014 ve 20:21® HaD
HaD

Ztratila se fenečka SBT kousek od Slapské přehrady majitelka je již bezradná a fenka rodině moc schází. Zatoulala se u obce Mokrosko necelé dva kilometry od břehů přehrady. Prosíme všechny kdo by jí zahledl ať se majitelce ozve. Tel : 777037579

Tento příspěvek byl editován 22.9.2014 20:32:47 administrátorem HaDová.
foto/diskuze/vseobecna/2014/th-img109671.jpg
Pondělí 22. září 2014 ve 20:10® denyg
denyg

David H.> Nikdy není pozdě na to na sebe nechat udělat umělecký výtvor:)

Pondělí 22. září 2014 v 19:21® BigMike

Čím více lidí poleze na soukromáky a nechá na pokoji svazové revíry, tím lépe! Má to svá pro i proti, to je mi jasné! Ale i zvýšená cena povolenky by mi to plně kompenzovala – zalézt si někam mimo lidi, chytat, relaxovat!

Pondělí 22. září 2014 v 16:18® HaD
HaD

hlemýžď> http://www.rybsvaz-mobechyne.wz.cz/

U nádraží 610 P.O.Box 15 Bechyně 391 65 E-mail: rybsvaz.mobechyne@gmail.com

Prodej povolenek: Ing. Arnošt Hrubý, tel.: 725942496 U nádraží 611, Bechyně

Pondělí 22. září 2014 v 16:16® HaD
HaD

jepice> mluvil jsem o situaci, kdy by ČRS přišel o revíry. Doufám, že to se nikdy nestane.

Pondělí 22. září 2014 v 15:38® hlemýžď
hlemýžď

Nemáte někdo kontakt na MO Bechyně , jedu tam na ryby a potřebuji povolenku

Děkuji

Pondělí 22. září 2014 ve 14:36® jepice-zruseno

David H.> Nikdo tě nenutí si u něj ty povolenky kupovat. Uvidíme, kolik lidí tak ale učiní. Rozhodne to opět ruka trhu. ČRS taky v mnoha ohledech nečiní vše v souladu s ochranou přírody a krajiny, i když řada věcí je jistě prospěšná. Jako jeden z problémů vidím to, že se dítě dostane do rybářského kroužku komerčního charakteru, bude chytat na komerčních vodách za vydatné finanční podpory rodičů a nebude pro něho během dospívání snadná cesta ven, neboť nebude mít ani státní rybářský lístek, ani dostatečnou trpělivost na to, aby čekalo celé týdny nebo i měsíce na záběr slušnější ryby někde v kopřivách na břehu revíru ČRS.

Pondělí 22. září 2014 ve 14:22® jepice-zruseno

OBr> Rekultivovat staré těžební jámy :-D Staré těžební jámy se rekultivují podle zákona z peněz, které jsou pro tento účel schraňovány během těžby. Rekultivace probíhá podle plánu, který je známý už před započetím těžby v daném místě. V poslední době je pravidlem, že těžební společnost, je-li na to dostatečně zdatná, má dceřinou firmu na rekultivace, tím pádem si část peněz na rekultivace (v podobě Marxovy nadhodnoty) vrátí k sobě. Nemám pocit, že by do toho mohla firma Jakuba V. nějak prospěšně zasahovat. V rybářství vycházely články, kde se v rámci vodní rekultivace vysazovaly na takto vzníklé vodní plochy ryby v souladu s ČRS tak, aby zde byla kvalitní čistá voda. Ať už se tam psalo cokoliv, rozhodně to nebyla jednoduchá záležitost, která by byla realizovatelná čistě komerčním způsobem.

Tento příspěvek byl editován 22.9.2014 14:25:12 uživatelem jepice-zruseno.
Pondělí 22. září 2014 ve 14:20® HaD
HaD

OBr> hlavně aby to nebylo jen o jeseterech a dalších cizácích, kteří už se takhle díky únikům začínají objevovat i mimo soukromáky. Vadily by mi především dvě věci: kdyby přišel rybářský svaz o revíry a my si kupovali povolenky u finančníka, kterému půjde v první i poslední řadě o zisk a kdyby to mělo škodit přírodě – tzn. rozšíření cizáků na úkor původních druhů. Třeba se ale obávám zbytečně.

Pondělí 22. září 2014 ve 14:17® HaD
HaD

denyg> :-) v pohodě, já už jsem na kérku starej :-)

Pondělí 22. září 2014 ve 13:47® denyg
denyg

David H.> Ahoj Davide, děkuji za hodnocení mojí kérky, jsem rád, že se líbí. Kdyby Tě detailněji zajímalo provedení a motivy, stačí na FB zadat Heartcore Tattoo (doufám, že teď nedělám zakázanou reklamu). Je tam dobře nafocena, někde na spodní části fotogalerie. Můžeš tam vidět i hrudník, co mi dělal ten samý tatér (vpravo erb, vlevo beraní hlava).

Pondělí 22. září 2014 ve 12:22® OBr
OBr

mekvak> ..počkám si na další díl „Impérium vrací úder“ ..kšefty ohledně vercajku mi nevadí, ale „byznys“ do kterýho se začne tahat volná příroda, to mi nejde pod fousy..ale třeba Kuba překvapí a začne rekultivovat staré těžební jámy, nebo jiné průserové lokality, pro tohle bych hlasoval všemi deseti a pak bych možná i těm pohádkám začal věřit chrr

Pondělí 22. září 2014 v 9:43® HaD
HaD

nikkk> Nejlepší jsou asi Flajzar – www.flajzar.cz

Pondělí 22. září 2014 v 8:26® HaD
HaD

mekvak> Jednou přijdeme o svazové revíry.

Neděle 21. září 2014 v 17:24@ nikkk

Dobry den, potrebuji radu. Rada bych priteli koupila k narozeninam hlasice na ryby jenze se v tom vůbec nevyznám mohli byste mi nejake poradit. Moc dekuji :-)