Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 26. září 2014 ve 14:34® Klobasa
-
jepice> Ten na to má štempla, u mě to na Michelina nebude, leda se naučit vařit od něj, kůžička se snadno připálí a už vidím ty jeho vyvalený oči a břich
.
David H.> Když se to dobře nařeže ostrým perořízkem na šikmo, tak to krásně křupe
Tento příspěvek byl editován 26.9.2014 14:39:50 uživatelem Klobasa.. My si takhle na chajdě dáváme záležet na kýtě s kostí točené na ohni nebo pražské šunce polité
.
- Pátek 26. září 2014 ve 13:58® HaD
-
Klobasa> hůř se to ale žvejká
- Pátek 26. září 2014 ve 13:23® jepice-zruseno
-
Klobasa> Jestli ono nebude lepší prodávat ty nalepovací hvězdičky, jako to dělá Pohlreich …
- Pátek 26. září 2014 ve 12:11® Klobasa
-
David H.>Lepší to bude z čuníka, důchodci jsou už kuřat přejedení a osloví to širší spektrum strávníků.
- Pátek 26. září 2014 v 11:17® HaD
-
Klobasa> Kůžičkový magnát
- Pátek 26. září 2014 v 11:14® Klobasa
-
David.H> Se směješ, ale důchodci ho mají rádi a mě si taky vnuknul nápad jak zbohatnout
Tento příspěvek byl editován 26.9.2014 11:16:31 uživatelem Klobasa.. Budu hlavní dodavatel kuřecích kůžiček, z kterých Láďa tvoří chipsy, prodám je do jejich revíru, kde mají vražedné tempo a ještě je tam neprodávají (kauf) za dobrou cenu a nemůžu prodělat
. Dám dobrou reklamu do etéru a potom taky napíšu nějakou knihu. Ale určitě ne o tom, z čeho jsou živena dnešní kuřata a jaká je ta jejich kůžička dobrá s…a
.
- Pátek 26. září 2014 v 10:11® HaD
-
Aneb jak z howna po burčáku z jablek uplést horolezecké lano… http://www.super.cz/…babicou.html
- Čtvrtek 25. září 2014 v 15:27® HaD
-
Nová soutěž!
http://www.chytej.cz/souteze/102/
- Středa 24. září 2014 ve 13:12® Klobasa
-
David H. Dík, zkusím Ústecký nebo Liberecký Kraj, regionální diskuzi, to je asi nejblíž.
Tento příspěvek byl editován 24.9.2014 13:13:23 uživatelem Klobasa. - Středa 24. září 2014 ve 13:01® HaD
-
Klobasa> Buď fórum nebo diskuze…
- Středa 24. září 2014 ve 12:30® Klobasa
-
David H.:) Pardon, jsem to zase spletl, patřilo to do všeobecné diskuze?
- Úterý 23. září 2014 ve 12:07® hlemýžď
-
David H.> Děkuji
- Pondělí 22. září 2014 ve 22:27® HaD
-
jepice> Doufám
- Pondělí 22. září 2014 ve 21:52® jepice-zruseno
-
David H.> Záleží o které. U některých vod se to stát může, ale doufám že ne u velkých přehrad a obecně u vod tekoucích.
- Pondělí 22. září 2014 ve 21:25® OBr
-
jepice> jasan, vím jak to chodí, měl jsem být s volbou přirovnání obezřetnější. Ve veřejné kanceláři „Uvádění věcí na pravou míru“ nikdy nespí a to je dobře
Čistě sobecky mě štve, když se část volné přírody vyhradí jen vyvoleným (ať už se jedná o developery, nebo jiné úzce zájmové skupiny). Naopak fandím projektům, kdy se za hezkými slovy o rodinné rekreaci schovává rekultivace ploch, které všichni ostatní obcházejí velkým obloukem.
Koupit si pěknej kus přírody a lákat tam lidi, to není umění, to je hnusnej byznys…
- Pondělí 22. září 2014 ve 20:21® HaD
-
Ztratila se fenečka SBT kousek od Slapské přehrady majitelka je již bezradná a fenka rodině moc schází. Zatoulala se u obce Mokrosko necelé dva kilometry od břehů přehrady. Prosíme všechny kdo by jí zahledl ať se majitelce ozve. Tel : 777037579
Tento příspěvek byl editován 22.9.2014 20:32:47 administrátorem HaDová. - Pondělí 22. září 2014 ve 20:10® denyg
-
David H.> Nikdy není pozdě na to na sebe nechat udělat umělecký výtvor:)
- Pondělí 22. září 2014 v 19:21® BigMike
-
Čím více lidí poleze na soukromáky a nechá na pokoji svazové revíry, tím lépe! Má to svá pro i proti, to je mi jasné! Ale i zvýšená cena povolenky by mi to plně kompenzovala – zalézt si někam mimo lidi, chytat, relaxovat!
- Pondělí 22. září 2014 v 16:18® HaD
-
hlemýžď> http://www.rybsvaz-mobechyne.wz.cz/
U nádraží 610 P.O.Box 15 Bechyně 391 65 E-mail: rybsvaz.mobechyne@gmail.com
Prodej povolenek: Ing. Arnošt Hrubý, tel.: 725942496 U nádraží 611, Bechyně
- Pondělí 22. září 2014 v 16:16® HaD
-
jepice> mluvil jsem o situaci, kdy by ČRS přišel o revíry. Doufám, že to se nikdy nestane.
- Pondělí 22. září 2014 v 15:38® hlemýžď
-
Nemáte někdo kontakt na MO Bechyně , jedu tam na ryby a potřebuji povolenku
Děkuji
- Pondělí 22. září 2014 ve 14:36® jepice-zruseno
-
David H.> Nikdo tě nenutí si u něj ty povolenky kupovat. Uvidíme, kolik lidí tak ale učiní. Rozhodne to opět ruka trhu. ČRS taky v mnoha ohledech nečiní vše v souladu s ochranou přírody a krajiny, i když řada věcí je jistě prospěšná. Jako jeden z problémů vidím to, že se dítě dostane do rybářského kroužku komerčního charakteru, bude chytat na komerčních vodách za vydatné finanční podpory rodičů a nebude pro něho během dospívání snadná cesta ven, neboť nebude mít ani státní rybářský lístek, ani dostatečnou trpělivost na to, aby čekalo celé týdny nebo i měsíce na záběr slušnější ryby někde v kopřivách na břehu revíru ČRS.
- Pondělí 22. září 2014 ve 14:22® jepice-zruseno
-
OBr> Rekultivovat staré těžební jámy
Tento příspěvek byl editován 22.9.2014 14:25:12 uživatelem jepice-zruseno.Staré těžební jámy se rekultivují podle zákona z peněz, které jsou pro tento účel schraňovány během těžby. Rekultivace probíhá podle plánu, který je známý už před započetím těžby v daném místě. V poslední době je pravidlem, že těžební společnost, je-li na to dostatečně zdatná, má dceřinou firmu na rekultivace, tím pádem si část peněz na rekultivace (v podobě Marxovy nadhodnoty) vrátí k sobě. Nemám pocit, že by do toho mohla firma Jakuba V. nějak prospěšně zasahovat. V rybářství vycházely články, kde se v rámci vodní rekultivace vysazovaly na takto vzníklé vodní plochy ryby v souladu s ČRS tak, aby zde byla kvalitní čistá voda. Ať už se tam psalo cokoliv, rozhodně to nebyla jednoduchá záležitost, která by byla realizovatelná čistě komerčním způsobem.
- Pondělí 22. září 2014 ve 14:20® HaD
-
OBr> hlavně aby to nebylo jen o jeseterech a dalších cizácích, kteří už se takhle díky únikům začínají objevovat i mimo soukromáky. Vadily by mi především dvě věci: kdyby přišel rybářský svaz o revíry a my si kupovali povolenky u finančníka, kterému půjde v první i poslední řadě o zisk a kdyby to mělo škodit přírodě – tzn. rozšíření cizáků na úkor původních druhů. Třeba se ale obávám zbytečně.
- Pondělí 22. září 2014 ve 14:17® HaD
-
denyg>
v pohodě, já už jsem na kérku starej
- Pondělí 22. září 2014 ve 13:47® denyg
-
David H.> Ahoj Davide, děkuji za hodnocení mojí kérky, jsem rád, že se líbí. Kdyby Tě detailněji zajímalo provedení a motivy, stačí na FB zadat Heartcore Tattoo (doufám, že teď nedělám zakázanou reklamu). Je tam dobře nafocena, někde na spodní části fotogalerie. Můžeš tam vidět i hrudník, co mi dělal ten samý tatér (vpravo erb, vlevo beraní hlava).
- Pondělí 22. září 2014 ve 12:22® OBr
-
mekvak> ..počkám si na další díl „Impérium vrací úder“ ..kšefty ohledně vercajku mi nevadí, ale „byznys“ do kterýho se začne tahat volná příroda, to mi nejde pod fousy..ale třeba Kuba překvapí a začne rekultivovat staré těžební jámy, nebo jiné průserové lokality, pro tohle bych hlasoval všemi deseti a pak bych možná i těm pohádkám začal věřit
- Pondělí 22. září 2014 v 9:43® HaD
-
nikkk> Nejlepší jsou asi Flajzar – www.flajzar.cz
- Pondělí 22. září 2014 v 8:26® HaD
-
mekvak> Jednou přijdeme o svazové revíry.
- Neděle 21. září 2014 v 17:24@ nikkk
-
Dobry den, potrebuji radu. Rada bych priteli koupila k narozeninam hlasice na ryby jenze se v tom vůbec nevyznám mohli byste mi nejake poradit. Moc dekuji