Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 1. srpna 2014 ve 12:45® MrKos

Marek.Votava> mohu vědět, pane kolego, proč používáš moje jméno a vydáváš se za někoho jiného? dobře vím, že jsi Šmudla007, alias Šmudla, alias xkudlik a že máš těch nicků celou řadu. Dokonce jsi přišel s novinkou Boura a děláš jako že ne, ale pořád jsi to ty.

Tento příspěvek byl editován 18.12.2014 20:21:53 administrátorem HaD.
Pátek 1. srpna 2014 ve 12:43® karasek
karasek

Možná jsem blbý,ale mě je z takových žalobníčků a detektivů spíš na blití.A nevím jestli si může někto dovolit bez svolení zveřejnit jeho osobní údaje.

Pátek 1. srpna 2014 ve 12:22® malamut
malamut

kubas> no nevím, prostě mi to připadá divný, já si taky nick snažím všude držet stejnej, pokud je to možné. Ale co, každýho věc, mě by hlavně nebavilo si pamatovat, jak kde jsem registrovanej.

Pátek 1. srpna 2014 v 11:58® kubas
kubas

malamut> Proč divný? Šmudla je zkrátka klasik :-) .

Tento příspěvek byl editován 18.12.2014 20:22:35 administrátorem HaD.
Pátek 1. srpna 2014 v 11:53® malamut
malamut

skwor> čágo, mě je moc divný, že si šmudla nenechal původní nick, jako by to udělal každej, a taky že jde po candátech najednou, pamatuju, že byl rád za každou slušnou ploťku a kapříka bral jako bonus a událost, dokonce i některý fotky jeho úlovků, byť mrtvých, ale kompletních, líbily, takový lovecký zátiší :-) Ale z Maťákovic sem přišlo celkem dost lidí, zřejmě svazák udělal nějakou čistku :-)

Pátek 1. srpna 2014 v 11:04® skwor
skwor

malamut> A počkej jak boura dostane od tchána, že leze na seznamky :-D

Marek.Votava> Palec nahoru!

Pátek 1. srpna 2014 v 10:45® malamut
malamut

Marek.Votava> tebe je tu i u konkurence škoda, měl bys bojovat s organisovaným zločinem.

Pátek 1. srpna 2014 v 0:50® Nils Master
Nils Master

ladaxxx> http://www.ceskaposta.cz/…ycejny-balik

do 100kč se vyjdeš hádám… Otázka je zda to pojistíš, nebo pošleš obyčejně… Obyčejně viz odkaz… s pojištěním to stojí 2× tolik tak nějak

Pátek 1. srpna 2014 v 0:13® ladaxxx

Ahj mám dotaz kolik je cca poštovné za poslání 2 prutů 1,9m výška a váha 2kg? Dík za každou odp. :-)

Čtvrtek 31. července 2014 ve 22:14® HaD
HaD

OBr> goučkem

Čtvrtek 31. července 2014 v 19:17® OBr
OBr

David H.> čím jste fotili ty podvodní fotky v Norsku? ..jinak parádní obrázky a počasíčko na kajaky asi ideální(dle fotek)..

Čtvrtek 31. července 2014 ve 14:52® Bigpista
Bigpista

David H.> Hola, osobka…

Čtvrtek 31. července 2014 v 11:45® HaD
HaD

cigán> tak to je vážně těžký. Pokud není ochota, těžko něco dokazovat a získat zpět. Některý lidi jsou prostě svině. Je o to jen a jen o lidech. Já před dvěma lety zapomněl v peněženku u vstupu na stadion. Všechny doklady, asi 500 EUR apod. a když jsem jí za 5 hodin hledal, byla tam připravená a bez diskuze mi jí vrátili. Kdyby to byly svině, měl jsem kulový…

Čtvrtek 31. července 2014 v 11:10® lukino050505
lukino050505

cigán> No nevím, jestli by to v tomhle případě bylo něco platné, protože většina osob s luxusními auty má dlouhé prsty (známé na všech možných místech), ale vyzkoušet se má všechno. Pokud víš jejich SPZ zkusil bych se obrátit na nejbližší oddělení policie a poradil se s nimi.

Čtvrtek 31. července 2014 v 10:45® cigán

Čau kolegové.Jak by jste se zachovali v této situaci Vy? Zhruba už před rokem jsem vláčel na pískovně K. na olomoucku.U vody jsem potkal rybáře ,velké černé auto zajeté až u vody,měl s sebou nějaké děti,tak asi proto.Moc rybařině asi nerozuměl,ptal se mne na vláčení,na štiky jak se loví,co ve této vodě za ryby atd.Děcka lítali hlučně kolem.Pokecali jsme,poradil jsem mu a po chvíli rozhovoru jsem odešel na vedlejší místo a pokračoval v lovu.Tašku/Mi­vardi/ s nástrahama a rakeťákem jsem položil na zem a lovil.Odvedle za mnou přišla malá holčička a proutkem a nahazovala doleva doprava a docela mi zavazela,no co, děcko.Už jsem to chtěl zabalit a v tom mi zazvonil telefon a musel jsem řešit nějaký pracovní průšvih.Poodešel jsem,dítě bylo"nebezpečné" a po 10 minutách hovoru jsem sedl do auta a odjel. SAMOZŘEJMĚ bez tašky a podběráku.Jsem blb a debil.Přišel jsem na to až večer doma,hned volám kamaráda z G.ať se tam podívá.Po půl hodině volá Laďa,že tam taška není a prý,podle jeho kamaráda co seděl naproti ,ji vzali chlapi z velkého černého auta.Do prdele jsem vůl a můžu si za to sám.No,ale vzhledem k tomu,že v tašce krom desítek Rapal,Meppsek, smáčků, krabičky s 300 vlastními pstruh.muškami, byly také moje kompletní rybářské doklady ,tak jsem v koutku duše doufal ,že ASPOŇ doklady s povolenkama vrátí na adresu.Houno. Nic,taška,tak za 5000 a doklady do konce roku nikde.Dobře mi tak.
Předvčerejškem jdu na K.pískovnu vláčet a ejhle.Na stejném místě,stejná černá auta,stejnej chlap a na zemi u něho – taška Mivardi/mimochodem taška už před rokem nesehnatelná z důvodu dávného výprodeje/.Za­píral,koktal,nez­nal, nepamatoval,ne­vrátil. Měl obrovskou výhodu,měl tam bráchu -byli dva.Oba dva evidentně „socky“ ve velkejch drahejch autech.
Co by jste dělali Vy?Co s takovým hajzlem,který věděl komu nalezená věc patří.

Čtvrtek 31. července 2014 v 8:58® skwor
skwor

Hned se na to Z lovu kouká líp :->

Středa 30. července 2014 ve 22:52® HaD
HaD

spike> nájemce je kamarád. Ani nevím jak to ted je…

Středa 30. července 2014 ve 22:51® HaD
HaD

noba> tak treba zase bude lip :-)

Středa 30. července 2014 ve 21:52® noba
noba

David H.> nikdy jsem moc nepsal, ale vždy jsem si rád přečetl:-) Do Z lovu bych dával rád, ale bohužel není co.

Tento příspěvek byl editován 30.7.2014 21:55:14 uživatelem noba.
Středa 30. července 2014 ve 20:57® spike
spike

David H.> Smutný pohled na klubovku, bohužel stalo se. Vy to máte pořád v pronájmu ještě i když to je v tomto stavu?

Středa 30. července 2014 ve 20:45® HaD
HaD

OBr> budu doufat

Noba: za 12 mesicu jeden prispevek Z lovu. Nijak zvlast tomu nepomahas.

Středa 30. července 2014 v 19:45® noba
noba

Jak to tu tak pozoruju, tak mě to tu nějak přestává bavit. :-(( Přijde mi to tu jako ta klubovka. JO zlatej Martin Mošna:-)

Středa 30. července 2014 v 19:17® OBr
OBr

David H.> smutné… tam by se teď dělala krásně brigádička. Ale třeba to nucené „letnění“ k něčemu pomůže, jen aby to do té doby nezarostlo stromy.. my tady máme taky jeden kdysi pěknej rybníček, kde se místo candáta loví hříbky :-((

Středa 30. července 2014 v 18:24® Petula
Petula

David H.> tak to mění celou situaci,je to škoda.:-((

Středa 30. července 2014 v 18:23® HaD
HaD

džigit> pravidla se nijak neměnila.

Středa 30. července 2014 v 18:19® HaD
HaD

Marek.Votava> jaké fotografie a komu byly zcizeny? Konkrétně.

Středa 30. července 2014 v 18:19® HaD
HaD

Petula> To nejde. Rybník je v nájmu a dokud se majitel nerozhodne pro opravu, je to marný boj…

Středa 30. července 2014 v 18:15® Petula
Petula

David H.> Smutný pohled to je,ale určitě ne bezradný,jsem pro uspořádat akci pro obnovu této vody.Vím,že jsou zapotřebí finance,ale i několik dobrovolných párů ruk příjde vhod a nemalou částku ušetří

Středa 30. července 2014 v 18:13® HaD
HaD

Petula> bohužel její současný stav :-((

Středa 30. července 2014 v 18:00® Petula
Petula

David H.> co t jsou za fota?klubovka?