Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.438 příspěvků, z toho 128438 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 28. července 2014 ve 23:47® kubas
-
sidla> Chápu na co narážíš a ta „histerie“ je povětšinou přehnaná, ale tady v tomto konkrétním případu byla naprosto namístě. Bohužel
. Jinak s Tebou naprosto souhlasím, to jako jo
.
- Pondělí 28. července 2014 ve 23:45® _Beny
-
sidla> Je dobře, že jim to někdo řekne. Vždyť ty pitomci Z lovu tam štiky evidentně maj!
Ty chytáš blbeny, céčka a fousky
, o štiku nezavadíš asi jak je rok dlouhej
. Takže máš pravdu, že každému se to vytýkat nemůže, ale v těchto případech určitě ano.
- Pondělí 28. července 2014 ve 23:42® HaD
-
sidla> hele to neznalým nevysvětlíš
- Pondělí 28. července 2014 ve 23:21® sidla
-
,.....furt se tu řeší lanka? chlapi každý jsme z jinama a kde štiky OPRAVDU nejsou tak tam ten krám co mi prodraží urvání o min 20kč nedám
- Pondělí 28. července 2014 v 19:05® ladamaj
-
BigD>ahoj naprosto s tebou souhlasím a to si musí každý přiznat sám.
- Pondělí 28. července 2014 v 18:22® BigD
-
David H.> Holt někteří mají sklon k extrémům. Dělí lidi na masaře a vegetariány. Rybařina je o klidu a pohodě a pokud někdo v diskuzích nedokáže ukočírovat emoce, je třeba to brát s pochopením. Doba nás drtí… třeba měl špatný den… Nevzít občas nějakou rybu domů, musel bych poslouchat, že jsem rybář na baterky. Pokud ale nějakou vezmu, tak netrpí a nezůstane po mě na břehu hromada šupin a vnitřností. Jinak se k rybám chovám šetrně a nervu je z vody jako dobytek. Pokud jsem blízko u břehu, tak je odepnu ve vodě a neodírám je v podběráku jen abych jim dal hubana a s každou čudlou se vyfotil. Ke vztahu k přírodě vedu i juniora a myslím, že to má na něj dobrý vliv. Zaplaťpánbůh, že ještě kousek té přírody na relax zbývá.
Tento příspěvek byl editován 28.7.2014 18:24:32 uživatelem BigD. - Pondělí 28. července 2014 v 17:10® OBr
-
skwor> jsem na tom podobně… na druhou stranu, jak už tady psali jiní, krásná fotka ještě neznamemá, že se rybář chová k rybám šetrně. Ukazuje jen to, že umí hezky fotit a připravit si záběr, do kuchyně mu nevidíme, pokud jej osobně neznáme.
- Pondělí 28. července 2014 v 16:51® HaD
-
skwor> no a já jsem potom zombie
- Pondělí 28. července 2014 v 16:38® skwor
-
David H.> A to je ono. Nepamatuju, že by tu byl někdo kamenován za zmasenou rybu. Ale tenhle způsob prezentace mi připadá jako „jdu proti proudu, jenom proto abych to dělal“. Stejně tak ty aktuální zmínky o lovu bez lanka. Asi už jsem starej a některý moderní trendy mi unikají…
Tento příspěvek byl editován 28.7.2014 16:39:08 uživatelem skwor. - Pondělí 28. července 2014 v 15:30® HaD
-
BigMike> naopak!!! V srpnu na to vlítneme?
- Pondělí 28. července 2014 v 15:28® Mysak1
-
BigMike>
Přesněěě!
- Pondělí 28. července 2014 v 15:22® BigMike
-
Já ryby chytám, povětšinou beru a s rodinou i labužnicky žeru:) Ale když už někam dávám fotku, tak aby to nevypadalo jak v pankrácké sekyrárně či na jatkách! Nejlépe vyfotím rybu ještě před „ponecháním si“ či vědomým puštěním. Ale občas se i stane, že se mrskne a dá si svobodu sama, jako se mi to letos stalo s asi 1m sumíkem ( to bylo na kilometry okolo vody slyšet!!! Jasně, že ne to šplouchnutí, ale moje poděkování sv.Petru za to, že jí „pustil“ )a známému se štikou 90+:))Takže: vyfotit se se sumíkem 2m v trávě na zahradě, jak ho líbu na pusinku a pak, když utichnou motory kamer ho zavěsit na trojnožku a nikde o tom moc nemluvit.))
Byl by Davide problém natočit video, jak vyrábím woba? Hezky česky, pro blbé od blbého?:))
- Pondělí 28. července 2014 v 15:03® HaD
-
Tož ryby se jí, před tím nemá smysl strkat hlavu do písku. Ono je ve finále jedí i ti, co moralizují tak, že by člověk řekl, že nikdy nemohou. Na druhou stranu ryby nejedí i někteří, kteří se na oko za rybožrouty vydávají. Jmenovat nebudu. Zasvěcení vědí.
Druhá věc je způsob prezentace. Ona je asi nešťastná, ale dovedu si to představit i jako jakýsi odpor k mnohdy až fanatickému ochranářskému chování. Nevím. Mě se to taky nelíbí, ale než to šmahem odsoudit, zamýšlím se nad důvody. Co myslíte Vy?
- Pondělí 28. července 2014 v 15:01® Mysak1
-
Filo> Normální je vždy někde uprostřed. Já si sem tam nějakou tu rybu taky vemu (za rok cca 8 kapřů,nějakej duhák,a jedna dvě štiky) ale nebudu sem cpát krvavé fotky bez hlav. To raději žádné. Jsem vyučenej řezník,majznu po palici cokoliv ale nesmí se to trápit a stresovat. Opíchávání malých ryb v sotva 2m široké říčce do které sjedou ryby s vodou z chovné kapiláry mi příjde stejně úchylné jako „řeznické“ fotky.
- Pondělí 28. července 2014 ve 14:43® Bigpista
-
David H.> Tož vítaj
- Pondělí 28. července 2014 ve 14:42® Bigpista
-
skwor> Původně mi to přišlo jako provokace, teď už si myslím, že tosnad i myslí vážně.
- Pondělí 28. července 2014 ve 14:32® Filo
-
skwor> Já už ani nevím. Přijdu od rybníka kde vidim, jak si všichni berou domu plný vezírky ryb který maji sotva míru.Pak kouknu do Z lovu a vybafne na mě tohle.Nakonec otevřu Rybářství a tam je dvoumetrovej sumec přivázanej na zahradě ke sloupu.Takže už ani nevim co je normální a co ne.
- Pondělí 28. července 2014 ve 14:31® skwor
-
Mysak1> Čuníka bych neřešil, podobná nerybářská záležitost se tu jednou za čas objeví a ok.
- Pondělí 28. července 2014 ve 14:10® Mysak1
-
skwor> Sem to asi odstartoval s tím čuníkem cca 2 měsíce zpátky. Taky mi to příjde jako invaze.
- Pondělí 28. července 2014 ve 13:45® skwor
-
Dotaz pokládán ve vší vážnosti. Fakt se vám zdá normální to, co se poslední dobou objevuje ve Z lovu?
- Pondělí 28. července 2014 ve 12:29® HaD
-
džigit> bude článek i video
- Pondělí 28. července 2014 v 11:42® džigit
-
David H.> a nějaký report bude?
- Pondělí 28. července 2014 v 10:42® HaD
-
džigit> jasný
- Pondělí 28. července 2014 v 10:29® džigit
-
David H.> už jste doma?
- Pondělí 28. července 2014 v 10:10® HaD
-
Palivec> Díky za jasnovideckou analýzu Igi.
Tento příspěvek byl editován 28.7.2014 10:15:01 uživatelem HaD. - Neděle 27. července 2014 v 15:57® olda
-
Prosím,nebral někdo mušák z číny? asi30–40§ Nečekám zázrak,jde mi o to jestli není moc silný blank.Díky za zkušenost.
- Neděle 27. července 2014 v 9:05® ladamaj
-
Ovar>přes den to je zelený a večer to padne ke dnu už sem to tam zažil i na Orlíku a ryby brali
- Sobota 26. července 2014 ve 22:22® noba
-
chytali jsme na cca na 4m ale mluvil jsem i s rybáři a ty prý chytali na 11m takže to asi záleží na fleku. co se tyče té zelené vody tak to nevím. Třeba poradí někdo jinej.
- Sobota 26. července 2014 v 19:26® Ovar
-
noba> Super, díky.
A můžu se ještě zeptat v jaký hloubce si chytal? Přemejšlim jestli to vozit někam na hranu koryta, nebo najít něco mělčího. A ještě sem se chtěl zeptat, myslíš, že má vliv ta zelená voda na braní? Byl sem se tam podívat včera a byla to fakt na hladině hustá zelená kaše už pomalu.
- Sobota 26. července 2014 v 10:23® noba
-
Ovar> ve třech jsme chytli za víkend cca 20 kaprů max 55cm na boilie a kukuřici