Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.463 příspěvků, z toho 128463 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 2. června 2014 v 16:59® BigD

jepice> Jó, to už jsem tu někde na chatu četl.. Večer před závodem tě pod rouškou přátelského posezení u ohníčku ožerou jako čuně a druhý den nevidíš na vlasec:-)

Pondělí 2. června 2014 ve 13:53® jepice-zruseno

skwor> V přívlači se nepoužívá návnada. Někteří závodníci ale mají po kapsách taky nějakou tu lahvičku a místo do krmení to lejou do rovnou do těla závodníků.

Pondělí 2. června 2014 ve 12:05® skwor
skwor

David H.> Jasně, zase tolik do toho nevidím. Ale přece jenom o podobných věcech jsem tam neslyšel.

Pondělí 2. června 2014 v 11:52® HaD
HaD

skwor> jakž takž :-)

Pondělí 2. června 2014 v 11:38® skwor
skwor

A to jsem měl svůj názor na závody (závodníky) poměrně radikální už před přečtením téhle diskuze :-D Koukám, že v přívlači se jede ještě pořád docela fair play.

Pondělí 2. června 2014 v 10:54® noba
noba

A to jsem se tam chtěl uklidnit před statnicema.

Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.
Pondělí 2. června 2014 v 10:50® noba
noba

No já jsem fakt nechápal. v životě by mě nenapadlo ze se něco takového dělá.

Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.
Pondělí 2. června 2014 v 10:31® jepice-zruseno

David H.> Plavačkáři nosívaj po kapsách lahvičky s jarem na odmaštění vlasce (kvůli lovu na anglána). Prej pokud se to nenápadně přidá soupeři do krmení, tak to taky ryby moc neláká.

Pondělí 2. června 2014 v 9:43® HaD
HaD

noba> To je nechutné. Vím, že se hážou i kostky mýdla. Na 14 dní je pak vymalováno. Na stojáku.

Neděle 1. června 2014 ve 21:24® noba
noba

tak nám včera na velmi dobře rozjetejch závodech jeden debil naházel o pauze do vody před naším místem takový ty chymický tablety do WC a bylo po rybách. Netušil jsem že bych se něčeho takovýho mohl dočkat i na takovéto akci. koukal jsem jak blázen

Neděle 1. června 2014 v 19:48® OBr
OBr

Mary> taky bych šel do toho olympusu. Jinak co se věrohodnosti fotek týče, jednoznačně doporučuji starou Konicu Minoltu Z2, to byl můj první foťák a tehdy dělal nádherný obrázky, to byly super bicepsy, namakaný břicho, hustý vlasy. Ty nový foťáky mi dělají ruce strašně hubený, přicho vypadlý a vlasy mi fotí zásadně v protivětru…

Sobota 31. května 2014 ve 21:43® double-j

Mary> koupil byvh ten vodotesnej olympus, foti pekne

Sobota 31. května 2014 ve 21:36® Mary
Mary

Zdravím, může někdo poradit do kterého fotoaparátu by šel? Když se vyfotím, abych to byla já. Měla jsem Panasonic TZ10, ale ten natahoval obličej. Jedná se mi o kapesní a aby dělal slušné fotky. Mám vybrané dva typy, ale jaký děláj fotky? Nemá někdo? Nebo, do kterého by jste šli?

http://digitalni-fotoaparaty.heureka.cz/olympus-tg-2/

http://im9.cz/…6a14b581.jpg

Sobota 31. května 2014 ve 21:36® double-j

Bigpista> pecka, diky moc, to je presne muj zamer ;-)

Sobota 31. května 2014 ve 21:32® Bigpista
Bigpista

double-j> Ano, dají se zaměnit. Točím cívky mezi Exage, Alivio a Nexave. Catana má stejnou.

Sobota 31. května 2014 ve 21:23® double-j

Mě to tak právě taky přijde, že jsou jen barevně jiný a lišej se jen jedním ložiskem. Díky za info!

Sobota 31. května 2014 ve 21:15® jepice-zruseno

double-j> Mám zkušenost jen se starou generací a s přední brzdou, tam to záměnné bylo. Dokonce ty navijáky byly až na detaily úplně stejný – ze dvou rozbitejch vznikl totiž kříženec, se kterým teď chytá kamarád.

Tento příspěvek byl editován 31.5.2014 22:17:15 uživatelem jepice-zruseno.
Sobota 31. května 2014 ve 20:11® double-j

Nevíte někdo prosím, jestli má Shimano Catana a Nexave při stejné velikosti záměnnou cívku? Konkrétně provedení se zadní brzdou. Díky.

Sobota 31. května 2014 ve 13:11@ Bubble

Jděte na aukro a kupte si elektro motor.!!! super to.. jen zan 2000,–

Pátek 30. května 2014 v 18:26® nnnap
nnnap

cervena> pročse vyraby s podlaškou dík

protože normální inteligentní člověk požaduje s podlaškou. Vypadá to , ovšem, že statisticky významná jednotka, tj. člen črs, potřebuje být ošetřen speciálním nařízením. Jako normálně to říct, je rasizmus. V čssr je to opatření. Proti většině.

Pátek 30. května 2014 v 9:55® cervena
cervena

Zdar diky za radu

Čtvrtek 29. května 2014 v 19:04® jepice-zruseno

cervena> Pokud to není v BP k revíru, tak se o to nestará porybný. Je to závislé na v tom daném místě platných předpisech. Pokud budeš mít bivak s podlážkou (stan) v místě určeném pro táboření nebo třeba v kempu přilehlém k revíru, nic se neděje. V opačném případě může RS informovat např. policii a vyřeší se to následně s ní.

Čtvrtek 29. května 2014 v 18:09® BigMike

mvincik> ty vago, on je vlastně čtvrtek, jsem už z toho turnusu a Gira mimo:) Díky za probuzení.))

Čtvrtek 29. května 2014 ve 14:55® mvincik
mvincik

BigMike> Výsledky tam určitě ještě mít nebudeš, jelikož včera a dnes byly pouze tréninky.

První dvě závodní kola jsou v pátek, další dvě v sobotu a závěrečné páté v neděli dopoledne…

Čtvrtek 29. května 2014 ve 13:22® timbab
timbab

cervena> Legislativně je jedno jestli má podlážku nebo ne.Ale pozor, pokud to není zákaz uveden v popisu revíru či BP nemůže RS tento přestupek postihovat.

Čtvrtek 29. května 2014 ve 12:43® BigMike

http://ffch.cz/ Ale výsledky tam nejsou nebo jsem opět slepý?

Čtvrtek 29. května 2014 ve 12:40® BigMike

Mnooo, na face nejsem. Zaráží mě, že snad nemají ofišl stránky!? Hlavně průběžné výsledky. Nebo neumím hledat?

Čtvrtek 29. května 2014 v 11:35® jepice-zruseno

BigMike> Něco málo na fejsu https://www.facebook.com/…pionship2014

Čtvrtek 29. května 2014 v 11:02® BigMike

Je tu někde průběžný report z MS v mušce?

Čtvrtek 29. května 2014 v 10:46® sidla
sidla

cervena> já ju mám vždy do půlky rozeplou a shrnutou, věci mám na podlážce ale chodím mimo. žádný problém