Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 3. června 2014 v 8:32® jepice-zruseno
-
BigD> Vlasec vidět nepotřebuješ, spíš ubývá těch náhozů, po kterejch slyšíš, že to šplouchlo do vody. Pro milovníky gum je dobrý se prej nalejt tak, že raní třes způsobuje jemné kmity prutu a skvělý pohyb nástrahy.
- Pondělí 2. června 2014 ve 20:59® noba
-
OBr>obavám se ze v civilizovanem světě tomu tak nebude
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej. - Pondělí 2. června 2014 v 19:22® OBr
-
A je to naše „domácí“ specifikum a nebo se podobní záškodníci objevují i jinde v zahraničí? Pořád se nějak vnitřně bráním myšlence, že to vzájemné škodění je v lidech zakořeněné bez ohledu na hranice revíru, vesnice, státu…
- Pondělí 2. června 2014 v 17:59® BigD
-
jepice> Jó, to už jsem tu někde na chatu četl.. Večer před závodem tě pod rouškou přátelského posezení u ohníčku ožerou jako čuně a druhý den nevidíš na vlasec
- Pondělí 2. června 2014 ve 14:53® jepice-zruseno
-
skwor> V přívlači se nepoužívá návnada. Někteří závodníci ale mají po kapsách taky nějakou tu lahvičku a místo do krmení to lejou do rovnou do těla závodníků.
- Pondělí 2. června 2014 ve 13:05® skwor
-
David H.> Jasně, zase tolik do toho nevidím. Ale přece jenom o podobných věcech jsem tam neslyšel.
- Pondělí 2. června 2014 ve 12:52® HaD
-
skwor> jakž takž
- Pondělí 2. června 2014 ve 12:38® skwor
-
A to jsem měl svůj názor na závody (závodníky) poměrně radikální už před přečtením téhle diskuze
Koukám, že v přívlači se jede ještě pořád docela fair play.
- Pondělí 2. června 2014 v 11:54® noba
-
A to jsem se tam chtěl uklidnit před statnicema.
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej. - Pondělí 2. června 2014 v 11:50® noba
-
No já jsem fakt nechápal. v životě by mě nenapadlo ze se něco takového dělá.
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej. - Pondělí 2. června 2014 v 11:31® jepice-zruseno
-
David H.> Plavačkáři nosívaj po kapsách lahvičky s jarem na odmaštění vlasce (kvůli lovu na anglána). Prej pokud se to nenápadně přidá soupeři do krmení, tak to taky ryby moc neláká.
- Pondělí 2. června 2014 v 10:43® HaD
-
noba> To je nechutné. Vím, že se hážou i kostky mýdla. Na 14 dní je pak vymalováno. Na stojáku.
- Neděle 1. června 2014 ve 22:24® noba
-
tak nám včera na velmi dobře rozjetejch závodech jeden debil naházel o pauze do vody před naším místem takový ty chymický tablety do WC a bylo po rybách. Netušil jsem že bych se něčeho takovýho mohl dočkat i na takovéto akci. koukal jsem jak blázen
- Neděle 1. června 2014 ve 20:48® OBr
-
Mary> taky bych šel do toho olympusu. Jinak co se věrohodnosti fotek týče, jednoznačně doporučuji starou Konicu Minoltu Z2, to byl můj první foťák a tehdy dělal nádherný obrázky, to byly super bicepsy, namakaný břicho, hustý vlasy. Ty nový foťáky mi dělají ruce strašně hubený, přicho vypadlý a vlasy mi fotí zásadně v protivětru…
- Sobota 31. května 2014 ve 22:43® double-j
-
Mary> koupil byvh ten vodotesnej olympus, foti pekne
- Sobota 31. května 2014 ve 22:36® Mary
-
Zdravím, může někdo poradit do kterého fotoaparátu by šel? Když se vyfotím, abych to byla já. Měla jsem Panasonic TZ10, ale ten natahoval obličej. Jedná se mi o kapesní a aby dělal slušné fotky. Mám vybrané dva typy, ale jaký děláj fotky? Nemá někdo? Nebo, do kterého by jste šli?
- Sobota 31. května 2014 ve 22:36® double-j
-
Bigpista> pecka, diky moc, to je presne muj zamer
- Sobota 31. května 2014 ve 22:32® Bigpista
-
double-j> Ano, dají se zaměnit. Točím cívky mezi Exage, Alivio a Nexave. Catana má stejnou.
- Sobota 31. května 2014 ve 22:23® double-j
-
Mě to tak právě taky přijde, že jsou jen barevně jiný a lišej se jen jedním ložiskem. Díky za info!
- Sobota 31. května 2014 ve 22:15® jepice-zruseno
-
double-j> Mám zkušenost jen se starou generací a s přední brzdou, tam to záměnné bylo. Dokonce ty navijáky byly až na detaily úplně stejný – ze dvou rozbitejch vznikl totiž kříženec, se kterým teď chytá kamarád.
Tento příspěvek byl editován 31.5.2014 22:17:15 uživatelem jepice-zruseno. - Sobota 31. května 2014 ve 21:11® double-j
-
Nevíte někdo prosím, jestli má Shimano Catana a Nexave při stejné velikosti záměnnou cívku? Konkrétně provedení se zadní brzdou. Díky.
- Sobota 31. května 2014 ve 14:11@ Bubble
-
Jděte na aukro a kupte si elektro motor.!!! super to.. jen zan 2000,–
- Pátek 30. května 2014 v 19:26® nnnap
-
cervena> pročse vyraby s podlaškou dík
protože normální inteligentní člověk požaduje s podlaškou. Vypadá to , ovšem, že statisticky významná jednotka, tj. člen črs, potřebuje být ošetřen speciálním nařízením. Jako normálně to říct, je rasizmus. V čssr je to opatření. Proti většině.
- Pátek 30. května 2014 v 10:55® cervena
-
Zdar diky za radu
- Čtvrtek 29. května 2014 ve 20:04® jepice-zruseno
-
cervena> Pokud to není v BP k revíru, tak se o to nestará porybný. Je to závislé na v tom daném místě platných předpisech. Pokud budeš mít bivak s podlážkou (stan) v místě určeném pro táboření nebo třeba v kempu přilehlém k revíru, nic se neděje. V opačném případě může RS informovat např. policii a vyřeší se to následně s ní.
- Čtvrtek 29. května 2014 v 19:09® BigMike
-
mvincik> ty vago, on je vlastně čtvrtek, jsem už z toho turnusu a Gira mimo:) Díky za probuzení.))
- Čtvrtek 29. května 2014 v 15:55® mvincik
-
BigMike> Výsledky tam určitě ještě mít nebudeš, jelikož včera a dnes byly pouze tréninky.
První dvě závodní kola jsou v pátek, další dvě v sobotu a závěrečné páté v neděli dopoledne…
- Čtvrtek 29. května 2014 ve 14:22® timbab
-
cervena> Legislativně je jedno jestli má podlážku nebo ne.Ale pozor, pokud to není zákaz uveden v popisu revíru či BP nemůže RS tento přestupek postihovat.
- Čtvrtek 29. května 2014 ve 13:43® BigMike
-
http://ffch.cz/ Ale výsledky tam nejsou nebo jsem opět slepý?
- Čtvrtek 29. května 2014 ve 13:40® BigMike
-
Mnooo, na face nejsem. Zaráží mě, že snad nemají ofišl stránky!? Hlavně průběžné výsledky. Nebo neumím hledat?