Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 25. ledna 2014 ve 21:46® OBr
-
jepice> v tom souhlas, proto jsem taky napsal „občas“, protože jinak, co mé chabé zkušenosti praví, to jsou jenom starosti a poměr cena/výkon je mizerný
- Sobota 25. ledna 2014 ve 20:32® sidla
-
Petula> byl to den na to co se mi fakt na tom fleku dařilo.ne jeden sumík,parmy,boleni a občas candát.tak jsem vzal na každou rybu něco a bylo z toho myslím zero
- Sobota 25. ledna 2014 ve 20:32® skwor
-
sidla> Wole, tolik věcí sebou nevozím ani do Švédska
- Sobota 25. ledna 2014 ve 20:30® Petula
-
sidla> slušný arzenál:)
- Sobota 25. ledna 2014 ve 20:28® sidla
-
tak to trochu oživím letní fotkou. ten dnešní mínus po ránu byl děs
- Sobota 25. ledna 2014 v 15:27® Spongebob
-
Zdravím, pokud by někdo z Vás měl nepotřebné zlomené blanky rybářských prutů (klidně bez oček), a rád by se jich zbavil, pište do zpráv. Využiji je k termo-analýze na DSC. Díky za nabídky.
Tento příspěvek byl editován 25.1.2014 14:28:18 uživatelem Spongebob. - Sobota 25. ledna 2014 v 11:56® jepice-zruseno
-
double-j> Já byl včera odpoledne, přišel jsem a bylo ještě pod tím sněhem blátíčko a pak se tak přikosilo, že to nešlo už. Ale ryby ještě braly.
- Sobota 25. ledna 2014 v 11:11® double-j
-
Člověk si konečně vyšetří víkend, kdy by mohl k vodě a ono to zamrzá a je zima, že by tam ledního medvěda nevyhnal :-/
- Pátek 24. ledna 2014 ve 22:01® Fryw
- Sranda. Mě se moc líbila tahle reklama
- Pátek 24. ledna 2014 ve 21:45® jepice-zruseno
-
OBr> Já nevim no. Jak řiká kámoš „Je to pěkný a tak, ale na vodu to nevemeš, na čundr to nedostaneš …“ Ale ten týpek je do toho tak pěkně zažranej a spokojenej, že to snad ani líp zahrát nemoh.
- Pátek 24. ledna 2014 v 19:29® OBr
-
David H.> sice dostanu přes hubu… ale mít doma občas i takovou podobnou nechápavou
- Pátek 24. ledna 2014 v 18:40® jepice-zruseno
-
David H.> Hm, to neni vtipný vůbec tahleta reklama.
- Pátek 24. ledna 2014 v 18:20® HaD
-
ony to ty holky nechápou, že
- Pátek 24. ledna 2014 v 18:17® skwor
-
David H.> Dobrý
- Pátek 24. ledna 2014 v 18:16® Scanix
-
David H.> no jo, kdyz to celou dobu hledal
Jo zeny a pritelkyne rybaru to maji nekdy dost tezky
- Pátek 24. ledna 2014 v 18:13® HaD
-
Scanix> tomu se říká zapálení pro věc
- Pátek 24. ledna 2014 v 18:11® Scanix
-
David H.>
- Pátek 24. ledna 2014 v 18:06® HaD
- pěkná reklama
- Pátek 24. ledna 2014 ve 2:28® Fryw
-
nnnap> Taková klika, uplně jsem si oddychl
- Pátek 24. ledna 2014 v 1:31® nnnap
-
Fryw> máš štěstí, že si nestěžuju na volejtarismus ale makám.
- Pátek 24. ledna 2014 v 0:16® jepice-zruseno
- (…Candouš…)> Předpokládám, že ne. Myslím, že by to mohlo bejt
přeložení toho základního matroše. Tady je vidět, jak to jakoby
narolujou, takže tam pak může bejt vidět podýlná čára, tak jsem myslel,
jestli to neni ono.
- Čtvrtek 23. ledna 2014 ve 23:14® Draky
-
(…Candouš…)> Tyjo to ti ted z hlavy nepovim. Pruty mam v Tabore a ja jsem v Praze.
- Čtvrtek 23. ledna 2014 ve 23:03® (...Candouš...)
-
jepice> Ahoj,není tma žádní deformace nic..Když se koukni na blank, tak vidím takové kroužky toho matroše, a právě u každé spojky u obou prutu je ve směru těch kroužků přez to taková tmavě černá čára je to u všech spojek to asi nebude vada ne?
- Čtvrtek 23. ledna 2014 ve 22:59® jepice-zruseno
-
(…Candouš…)> Než přijde Draky… Je to jenom vidět, nebo to je nějaká tvarová deformace? Matroš na grafitovejch prutech přeloženej je – dělávaj se tak, že se na trn namotá široká grafitová „folie“ a ta někde končí, čímž někdy vznikne viditelná čára na celém blanku.
- Čtvrtek 23. ledna 2014 ve 22:52® (...Candouš...)
-
Draky> Ahoj, prosim tě mám dotaz..Jednou jsem se tě ptal na pruty Shakespeare Cypry Carp a dneska sem si je byl koupit a jen mam otazku jak máš spojku,tu užší část přez kterou dáš další díl…Máš taky asi 10cm před koncem té spojky takovou černou čáru? je špatně vidět vypadá to jako jako přeložený matroš, mám to u všech spojek u obou prutů máš to taky?
- Čtvrtek 23. ledna 2014 ve 21:54® Tomik
-
OBr> já koukal okolo šesté a bylo tam deset pašíků…pak je asi něco vylekalo a během vteřiny byli fuč…:(
- Čtvrtek 23. ledna 2014 ve 21:50® jepice-zruseno
-
OBr>
Fryw> Já nenadávám jako obecně na nějakej humus, ale trochu chybí informovanost. Z nějaký „chemie“ je nakonec složenej celej svět a hranice mezi jedem, lékem nebo dokonce potřebnou látkou je často tenká. Konec konců, nadužívání soli, moc cukru, hodně koření ale v podstatě i hlávkový salát z obchodu je nebezpečný. Nebýt ale těchto „vymožeností“, tak nás tu dneska těžko přežije tolik, kolik nás tu je a ve 40 budem už po smrti.
- Čtvrtek 23. ledna 2014 v 19:45® OBr
-
http://pontu.eenet.ee/…er/siga.html
jsou tam a pěkně jim šmakuje
- Čtvrtek 23. ledna 2014 v 1:59® Fryw
-
OBr> Výtah politiky a ekonomie. Není to dlouho co jsem prostě takhle vstal a měl chuť na něco jinýho než na lahváč nebo vodu z kohoutku. Šel do obchodu a myslíš že jsem tam našel něco jinýho než plasťák? Taky jednou když jsem se ucházel o zaměstnání a šel na pracák tak mi tam paní řekla – my máme stejné možnosti jako vy. Odpověděl jsem jí – To myslíte vážně, že mám já nezaměstnaný občan stejné možnosti jako instituce co dostává z rozpočtu desítky milionů?
Myslím že voluntarismus je již celkem zastaralá a vyvrácená záležitost vedoucí jen k atommizaci a tudíž k porobě…
Tento příspěvek byl editován 23.1.2014 01:01:27 uživatelem Fryw. - Čtvrtek 23. ledna 2014 v 1:48® OBr
-
Fryw> „my“ ostatní nejsme ale o nic lepší… když jsem se procházel na odlehlejch plážích v Norsku, doufaje, že najdu nějaké zajímavé mořské poklady, našel jsem jen plasty, plasty a plastový sítě. Na Slovensku jsem zase viděl krásné horské řeky lemované vrbičkama, na kterých hojně „rostly“ plastové pytlíky.. Tohle nedělá vláda, ale ti pod nima, kteří se jen vymlouvají, že za to může někdo jinej.