Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 23. ledna 2014 v 1:41® OBr
-
regulus> ale mohlo by to mít lehce narkotizační účinky.. rybka klofne gumu, ta jí drobet oblouzní, takže necítí bolest a není ve stresu… rybář v klidu zdolává, na břehu provede zdravotní rohlídku se základním ošetřením a zatímco opatrně vkládá rybu zpět do vody, ta se pomalu probouzí z letargie a spokojeně si odplouvá dál vyprávět ostatním zážitky z klinické smrti, která je vlastně úplně pohodová
Pokud by někdo chtěl rozject byznys, ozvěte se mi do osobky, rád sdělím další „vynikající“ nápady
- Čtvrtek 23. ledna 2014 v 1:39® Fryw
-
jepice> Vládnou (teď i nám) hyeny co se nijak neštítily pro svoje blaho mrzačit celé národy chemikáliemi a uranem…tak se není čemu divit. Prostě „normálka“.
Tento příspěvek byl editován 23.1.2014 00:40:59 uživatelem Fryw. - Čtvrtek 23. ledna 2014 v 1:36® Fryw
- Hlavně nejezte éčka .-)
- Čtvrtek 23. ledna 2014 v 1:19® regulus
-
jepice> buď rád, že to rozpouští jenom ty nápisy na pytlíčku, mohlo by to taky rozpouštět háčky …
- Čtvrtek 23. ledna 2014 v 0:39® jepice-zruseno
-
BigMike> Už jsem chytil tolik ryb tak, že jsem nahodil gumu, pak se věnoval něčemu jinýmu a najednou se to rozjelo, že věřím tomu, že to nějakej kapr nebo cejn normálně vyluxuje ze dna. Předtim mi ani tak nešlo o ty ryby, ale o moje pracky, že na nich budu mít asi nádor
Tento příspěvek byl editován 22.1.2014 23:40:18 uživatelem jepice-zruseno.Jakože přehánim samozřejmě. Ale třeba dělat ve výrobě některých typů gum a přehrabovat se v tom profesionálně ve velkým asi žádný terno nebude. A popravdě vzato, když si koupíš lepidlo nebo třeba blbej jar na nádobí, tak je na tom zezadu napsáno, jestli to něčím škodí a podobně. Když si koupíš pytlík maxo nymf, tak na tebe vyteče docela nezanedbatelný množství čehosi, co během chvilky rozpustí i nápisy na pytlíčku, ve kterým to je zabalený. Opakuju to tu pořád dokola, ale nikdo mi přesně neřekl, co to je za humpl. Vždycky se akorát dozvím, že se dělá několik typů těch plastovejch nástrah a každá je jiná, ale podrobnosti žádný. A to se zde někteří chlubí, že to „vyvíjej“.
- Čtvrtek 23. ledna 2014 v 0:23® noba
-
OBr>a co teprve olovo ve vodě.
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej. - Středa 22. ledna 2014 ve 21:54® OBr
-
BigMike> já nemyslím, jen to téma vedu dál do extrémů…a popravdě řečeno nevím, co se s těma urvanejma gumama děje. Možná je ujezdí slimejšové do písku a nikdo si jich už nevšimne,možná je šlukne nějakej poblázněnej prohrabávač dna a zůstanou v něm.. nevím, jen nahlas přemýšlím nad plasty ve vodě.
- Středa 22. ledna 2014 ve 21:39® BigMike
-
OBr> a ty si myslíš, že pak sezobávají utržené gumy ze dna a snaží se je trávit? Nebo myslíš, že těch pár vteřin kontaktu s gumou, kdy je taháš z vody jim vadí víc než návštěva vzduchu a háček v hubě?:)
- Středa 22. ledna 2014 v 19:51® OBr
-
jepice> stejně ze zajímavý, jak se občas hádáme, jak šetrně vopíchat candáta,správně brát okouna za tlamu, zamačkávat protihroty, ale stejně je krmíme plastem, ze kterýho ti dravci asi nebudou dvakrát nadšení
- Středa 22. ledna 2014 v 19:01® jepice-zruseno
-
Draky> Jo. Já environmentalista jsem si pořídil takovoudle věc, ze který mi vyskočí nádor
Tento příspěvek byl editován 22.1.2014 18:02:22 uživatelem jepice-zruseno.Nevím teda, co to může bejt. Napadají mě dvě věci – buď je to součást maziva, a nebo je to měkčidlo plastů. Držátko na kličce je totiž jakoby „pogumovaný“ měkčeným plastem. No horší než mikronymfy maxo to nebude
- Středa 22. ledna 2014 ve 13:10® Draky
-
jepice> Sis koupil teda hezkou vec.
- Úterý 21. ledna 2014 ve 23:53® jepice-zruseno
-
Fryw> Jo tak to je v pohodě. Já s tím právě párkrát zavláčel boleny na hrčáku, tam byl asi ten problém. Teď jsem se rozšoupl a koupil nějakej fin nor, kterej stojí skoro stejně, jako ty BigMikeovy zaubery. Akorát to dělá asi jiná čínská fabrika. Tak předpokládám, že s ním budu chytat až dosmrti a pak ho zdědí vnoučata. Mimochodem je zajímavý, že na krabici je napsáno (volně přeloženo): Varování: Tento výrobek obsahuje chemické látky, které dle státu Kalifornie způsobují rakovinu, vrozené vady a další reprodukční onemocnění. Kdyby tam radši napsali název nebo vzorec tý látky, ať vím, do čeho jdu.
- Úterý 21. ledna 2014 ve 20:51® Fryw
-
BigMike> zadní. Mě to jde lehko, ják ttěm co píšeš ani nečuchl, ale o tebe mám obavy
- Úterý 21. ledna 2014 ve 20:11® HaD
-
Scanix>
))
- Úterý 21. ledna 2014 v 17:23® BigMike
-
Fryw> mám v plánu to samé, končím se Zaubry, Penny a jinou havětí:) Za zkoušku člověk nic nedá i když to asi má zadní brzdu, že?
- Úterý 21. ledna 2014 v 17:17® Fryw
-
jepice> Ten navi bude sloužit na light feederu kde davam 10 gr maly krmítko, na boloňce a případně lehká vláčka (7gr prut) , takže sice toho bude mít hodně ale nebude to mít těžký myslím… Ten krám co jsem měl tohle podstupoval a nebylo to ani znát na chodu. Jen po zdolání pěkny štiky mi prasklo pérko překlapěče po pár hodech dalších… btw do té doby než jsem ho pořídil tu funkci vykovánal navi z lídlu za 140 kč…ještě funguje. Je dost možný že ho využiju a až bude zase akce tak koupím uplně stejnej
Tento příspěvek byl editován 21.1.2014 16:17:43 uživatelem Fryw. - Úterý 21. ledna 2014 v 16:59® jepice-zruseno
-
Fryw> Já sem měl Catanu před pár lety, nějakej starší model, a kdybych s ní nevláčel, tak by mi na tokovýto lehčí krmítko nebo plavačku asi uplně stačila. Ale zase že bych z ní skákal metr vysoko, to se říct nedá. Abych byl konkrétnější – po delším používání se unavilo perko překlapěče a špatně ho vracelo a ulítl ten kolíček s pérkem, kterej má cvrkat, postupně z obou cívek. Že se pak začal štorcovat připisuju spíš tý přívlači. Těžkoříct, jak na tom budou nové modely a co budou mít ještě k dispozici v obchodě.
Tento příspěvek byl editován 21.1.2014 16:00:27 uživatelem jepice-zruseno. - Úterý 21. ledna 2014 v 16:46® Scanix
-
David H.> no nevim, clovece, taky uz se mi u vody povedlo lecos, od ulomeni prutu po spadnuti do vody, pri brozeni dost casto, ale nektere shoty jsou fakt na bednu
- Úterý 21. ledna 2014 v 16:36® HaD
-
Pro pobavení: http://www.loupak.cz/…i-a-rybareni?…
- Úterý 21. ledna 2014 v 16:32® BigMike
-
Jinak tady u nás do nyní vydáno 350 povolenek z tak 500 co je jich do roka. Lidi krouží u vody jak kormouši, dokud to bere a přeje počasí!:) Ale je to tak dobře, jak se vytratí, vydry a jiná havěť zintenzivní pogromy! Kdyby už to chycené a zabité aspoň sežraly, ale ony to berou i jako zábavu, trénink:( Když budu denně chodit okolo potoka, řeky tady u nás, budu za zimu ryb přejedený – skoro pokaždé se nechá najít čerstvý, skoro netknutý kapřík, cejn, občas i sumík, candátek…
- Úterý 21. ledna 2014 v 16:32® timbab
-
BigMike> Na vyloženou provokaci nereaguju ale poslední dobou jsem tu moc jiných věcí nečetl.Nemám rád když někdo bere svůj názor jako dogma a názory ostatních nerespektuje.
- Úterý 21. ledna 2014 v 16:28® BigMike
-
timbab> staří pardálové už nemají moc co říct, zmoudřeli:) A mezi novými se občas nejde nějaký provokatér! Který jistě provokuje i na jiných fórech, ani ryby dozajista nechytá. Jak psal Regulus, nereagovat na něj podrážděně a když si nedá pokoj, nereagovat na jeho výkřiky mimo mísu vůbec!
Tento příspěvek byl editován 21.1.2014 15:29:07 uživatelem BigMike. - Úterý 21. ledna 2014 v 15:40® timbab
-
regulus> Jasné,psali jsme si s Davidem, že nejde každého držet za ruku ale udržovat to v nějakém standardu by nebylo od věci.Četl jsem zde od mnoha uživatelů, že sem chodí pro tu kamarádskou takřka rodinou atmosféru.Ta se ale poslední dobou dost vytratila.
- Úterý 21. ledna 2014 v 15:24® regulus
-
timbab> máš i nemáš pravdu, je to ať chceš nebo nechceš subjektivní pohled na věc, to co někdo bere jako už příliš, jinej tak černě nevidí, tím samozřejmě nemyslím, že by se někteří neměli krotit, ale jak to chceš dělat, když se furt najde někdo kdo si na ty vidle naběhne. Maže se fakt jen to co je opravdu přes čáru a ta pomyslná čára je u každýho trochu jinde. Co se má dělat, psat osobky nebo co??? Když někdo někoho sere, tak ať na něj nereaguje, to je dle mýho nejlepší řešení.
Mimochodem, když sem někdo nakoukl před takovejma 7 nebo 8 rokama, tak musel bejt taky jako v jiříkově vidění, co se tu dělo.
- Úterý 21. ledna 2014 v 15:11® timbab
-
Fryw> My tady máme taky jen jedny potřeby a tam má víceméně jen Okumy
Ale třeba by ti stačilo i to Shi.Já mám na pickeru asi tři roky Catanu a zatím jí nic není.
- Úterý 21. ledna 2014 v 15:03® Fryw
-
timbab> Uvidíme co budou mít skladem. Přecijenom mám jedny rybářský potřeby po cestě a kvuli většímu výběru bych musel prolejzat obchody v Brně a to nevím jestli to za to stojí… Kdybych to vzal do dusledku tak by nebylo od věci vyměnit všechny navijáky co mám
Tento příspěvek byl editován 21.1.2014 14:04:56 uživatelem Fryw. - Úterý 21. ledna 2014 v 15:02® Fryw
-
Draky> No, tak boloňka a procházka kolem řeky by byla taky dobrá alternativa. Ale já mám chuť chytit nějakýho kapříka a vzít ho domů, ať má babička radost. S boloňkou si na něj míň věřím (na tu chytám jelce a až pak na srazu jesetery – ale ti mě dělají problém
)
- Úterý 21. ledna 2014 ve 14:58® timbab
-
Fryw> Koukni na Okumu, jejich navijáky jsou i v těch levných řadách pořád mnohem lepší než Shi ve stejné relaci.
- Úterý 21. ledna 2014 ve 14:57® Draky
-
Fryw> Mam podobny plan, ale ja pujdu vyvetrat splavecek. Bracha byl minulej vikend a docela se mu darilo.
- Úterý 21. ledna 2014 ve 14:53® Fryw
-
Viděl bych to tak, že pokud bude čas a nebude nějakej zvrat tak v pátek koupím povolenku, navijáček a zkusím někde zafeederovat. Včera jsem byl na procházce a po chodníku lezly rousnice…dnes zkusím nějaký nasbírat, jestli zase vylezou.
Přemýšlím o tom navijáku, jak to pojmu. Jestli to zase bude ten spro boxter za 250 kč, co jsem měl dva roky na feeder a vláčku.Nebo připlatit za nějaky low end shimano…jestli to ma vyznam a není to prašt jak uhoď v ty relaci kolem 500–600. No uvidí se.
Tento příspěvek byl editován 21.1.2014 13:55:38 uživatelem Fryw.