Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 21. ledna 2014 ve 14:51® timbab
-
regulus> Sám jistě víš(i vidíš), že některé uživatele je potřeba usměrnit.Když už to nedokážou sami. Kdyby jsi se sem podíval jako náhodný uživatel tak co vidíš?Urážky,nesmyslné napadání a vyloženou provokaci. V tom pak to rybaření trochu zapadá.
- Úterý 21. ledna 2014 ve 14:49® timbab
-
BigMike> Uznávám,měl jsem to napsat jinak.
- Úterý 21. ledna 2014 ve 12:52® regulus
-
timbab> už jsem to tady několikrát psal, tento server dává k dispozici pouze prostor k diskusím, je především na lidech co sem chodí jaký to tady bude. Co by sis asi tak představoval, že by měl dělat redaktor, mazat ideově nevhodný příspěvky nebo co??? Myslím si, že by se to nikomu a ani tobě nelíbilo. Seš tak jako kdokoliv z nás součástí této komunity, nic ti nebrání rozjet diskusi směrem kterej ti bude vyhovovat.
- Úterý 21. ledna 2014 v 11:47® HaD
-
timbab> si děláš legraci? Na jakém velkém portálu jsou „redaktoři“, kteří drží za ruku diskutující? Och bože.
Btw: já nejsem vedení ani nadčlověk. Já jsem především rybář s názorem. Nelíbí? Nenutím.
Tento příspěvek byl editován 21.1.2014 11:18:07 uživatelem HaD. - Úterý 21. ledna 2014 v 11:42® HaD
-
TJSS> těžko říct. Tomu webu nevěřím ani název. Nedávno obesílal firmy s tím, že je druhý největší portál v zemi. Až na to, že jsme my cca 50× větší. Prokazatelně .
- Úterý 21. ledna 2014 v 10:47® BigMike
-
timbab> když se budeš mírnit ve „nestandartních“ výrazech, kvalita tohoto servru malilinkato poskočí nahoru:))
- Úterý 21. ledna 2014 ve 2:52® jepice-zruseno
-
nnnap> ČRS podniká? Já myslel, že to je kmenové združení. V každém členském kmeni rada starších určí, co kdo přinese a kolik si toho smí ze společného denně odnést a další přidružená pravidla, jež zpravidla aktivní členové spolku, umlčení chlebíčkem a kávou 12. března jednohlasně přijmou. Pokud někdo odnese více ryb a je přitom načapán, ta samá rada starších ho za to pokárá. Samozřejmě není radno jednotlivé mudrce vyrušovat z rozjímání zbytečnými malichernostmi, protože tě zatrest můžou poslat ještě s další složenkou na poštu. Mě tenhle systém ale naprosto vyhovuje, rád se účastním společenského života našeho exkluzivního kmene. Když podnikateli veme povodeň tu maringotku, kde prodává povolenky, tak po něm nikdo ani nevzdychne. V naší klubovně byla už druhý den po opadnutí vody vytřená podlaha a točilo se
Tento příspěvek byl editován 21.1.2014 01:55:52 uživatelem jepice-zruseno., zatímco všichni podnikatelé níže po toku měli ještě zavřeno. A bylo jedno, zda to byla autosprávkárna nebo restaurace.
- Úterý 21. ledna 2014 v 1:43® timbab
-
nnnap> Je samozřejmé, že nemáš zač
- Úterý 21. ledna 2014 v 1:03® nnnap
-
timbab> děkuji za dovolení
- Úterý 21. ledna 2014 v 0:55® timbab
-
nnnap> Víš co? Ty jdi třeba do prdele
- Úterý 21. ledna 2014 v 0:39® nnnap
-
aha, nějak jsme zapomněli, že svět je tady hlavně pro vás,
. Já když chcu třeba krásno, tak si ho udělám. Nepotřebuji k tomu druhého.
- Úterý 21. ledna 2014 v 0:18® timbab
-
No ty vole asi se na Chytej vy…, bo co se tady poslední dobou děje stojí vážně za hovno.Chybí redaktor, kterej by to tu dával trošku do kupy,provokativní diskuze i fóra, do kterejch se nechá zatáhnout i vedení serveru stojej za hovno, atd.
No řekl bych, že úroveň Chytej.cz jde hodně rychle dolů.
S pozdravem Tomáš Hanzl
- Úterý 21. ledna 2014 v 0:15® nnnap
-
BigMike> ne tadle prasárna je možná jenom v črs.
- Úterý 21. ledna 2014 v 0:07® BigMike
-
nnnap> Plně respektuji tvůj názor! Myslím, že by soukromník zcela a bez výhrad respektoval cenu 1.000,– ročně v jeho exkluzivním klubu s tím, že si z jeho exluzivního revíru můžeš 365 dní v roce odnést denně 7kg ryb, s tím, že pokud chytneš trofejní rybu nad 7 kg, vezmeš si ji do svého soukromého revíru. Respektoval by a byl šťasten, že od 16.června si denně od něho odneseš 7kg dravých ryb a to vše až do Silvestra. O takové členy by stál nejvíce, celoroční povolenku by jim možná v rámci reklam na tento revír i slevnil!!! Rád by zval na „bezlimitní“ rybolov známé osobnosti, publikoval by reklamu kde se dá a … Do roka by to zavřel…
- Úterý 21. ledna 2014 v 0:06® nnnap
-
jepice> tak ať nepodnikaj.
- Úterý 21. ledna 2014 v 0:01® jepice-zruseno
-
nnnap> Soukromník potřebuje zákazníka, aby vydělal, takže pak musí makat 16 hodin denně. Bolševici si umí nastavit podmínky tak, aby nedělali zbytečně
- Pondělí 20. ledna 2014 ve 23:57® jepice-zruseno
-
timbab> Nepil, protože těžce dře a nemá na to čas.
Edit: tak mě s odpovědí předběhl.
Tento příspěvek byl editován 20.1.2014 22:59:12 uživatelem jepice-zruseno. - Pondělí 20. ledna 2014 ve 23:54® nnnap
-
timbab> ne, ale přijel po 16 hodinách z šichty a tady bolševické mejdlo!
- Pondělí 20. ledna 2014 ve 23:38® timbab
-
nnnap> Nepil jsi něco?
- Pondělí 20. ledna 2014 ve 23:34® nnnap
-
kdyby mi soukromník řekl, že se mu zdá za vyhledání staré a napsání nové registrace kilo moc, a řekl si o tauzen, jako někteří tady souzi, PAK HO POŠLU DOPRDELE HNED! Vy jste neskuteční klauni. Zahrádkáři odvar. A co je vám po tom, jak si k vodě chodím a tak?! Na rozdíl od té bolševické sebranky, která dookola platí a neví za co, těm povětšinou estebáckým velitelům, mi třeba pracovní a jiné důvody nedovolí chrápat v bivaku u vody každý rok. To by si soukromník nedovolil pustit z úst. Fuck you.
- Pondělí 20. ledna 2014 v 19:44® TJSS
-
Zdar všem, už jste to viděli?
nevím nevím, opět jeden z dalších „padělků“ ? http://worldcarp.cz/…ricniho.html
- Pondělí 20. ledna 2014 v 16:47® hraji
-
BigMike> mohu tě ujistit, že na základě zkušeností z naší MO mohu směle prohlásit, že ani zápisné 1000 korun neodradí některé členy od podobných blbostí.
- Pondělí 20. ledna 2014 v 16:28® jepice-zruseno
-
BigMike> To si to rozmyslí a půjdou někam do radlic, to je jasný.
- Pondělí 20. ledna 2014 ve 12:24® BigMike
-
Jakmile máš i byť 20 let starý RL, u nás ti vydají nový v klidu. Pokud už jsi někdy v minulosti chytal a já to dohledám, zaplatíš jen zápisné, vystavím kartu, legitku, na výdejně povolenku a jedeš k vodě! Akorát jsem prosadil zápisné 1.000,– a chtěl jsem i víc! Aby si lidi vážili toho, že jsou členy! Takhle rok, chytá, pak nechytá, já ho vyřadím z evidence (kartu atd.), další rok chce zase chytat, zaplatil kdysi vstupní poplatek 500,– což bylo skoro jako členství, zase jsem mu hledal nebo vystavil kartu, legitku… Pak zase rok nechytal… Došla mi trpělivost a nechal jsem to na těch 1.000,– ať už si to rozmyslí co a jak.
- Neděle 19. ledna 2014 ve 13:08® double-j
-
regulus> presne tak
- Neděle 19. ledna 2014 ve 13:05® timbab
-
regulus> Jo, je to jak píšeš.
- Neděle 19. ledna 2014 ve 13:04® regulus
-
Nevím jak to máte v ČRS, ale u nás (MRS) to funguje tak, že zkoušek je třeba k získání RL, čož je čistě věcí státní správy tedy úřadu městského, městské části nebo obecního. Když už někdo někdy RL měl, tak mu je obvykle vydán bez problému, i když už je předchozí neplatný. Pokud člen přeruší členství (zaniká nezaplacení příspěvku do konce února) zaplatí znovu zápisné, toť vše. Řekl bych, že to bude v celý ČR stejný.
- Neděle 19. ledna 2014 ve 12:59® double-j
-
Piranha> presne tak, je to blbost, co rikas, to by pak platilo, ze s koncem platnosti RL bys musel znovu delat zkousky a tak to neni a pokud delsi dobu neplatis clenstvi, nejsi clenem = musis se nechat znovu zapsat, tzn. zaplatit zapisne+nove clenstvi, nic zpetne
- Neděle 19. ledna 2014 ve 12:54® timbab
-
Piranha>To co píšeš je blbost.Nezaplacením příspěvku nebo z jiného důvodu zaniká členství. Pokud chce být znovu členem zaplatí zápisné,vysvětli mi rozumně, proč platit členské příspěvky za roky kdy nebyl členem? A opět opakuji,zkoušky slouží jako doklad pro vydání RL,pokud někdo RL vlastní,může se stát členem kde chce,nebo přestupovat mezi jednotlivými organizacemi.
- Neděle 19. ledna 2014 ve 12:30® Piranha
-
noba> je to možný, ale bude muset doplatit členské zpětně za 7 let.Pokud nechce povolenku měl by si platit členské příspěvky.