Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 19. ledna 2014 ve 12:24® noba
-
Pokud máš RL tak ke zkouškám nemusíš. RL je doklad o tom že už jsi zkoušky udělal.
- Neděle 19. ledna 2014 ve 12:04® Piranha
-
aanndilek> u nás by jsi musel ke zkouškám.Lístek je tvůj s tím skoro svaz nemá nic společného i když na základě něho ti vydá povolenku.Vydává ho magistrát nebo M.ú.
- Sobota 18. ledna 2014 ve 21:28® double-j
-
aanndilek> nemusis delat zkousky, jen zaplatis poplatky a jedes…prodelal jsem to letos take…v Praze
- Sobota 18. ledna 2014 v 17:35® jepice-zruseno
-
billy717> Tak z československé literatury je toho celkem dost – 1000+1 rady, Encyklopédia muškarenia a další knihy. Potom se dá v některých knihovnách sehnat časopis rybářství, myslím, že např. v zemědělské knihovně v Praze by mohli mít i stará čísla, ale určitě i někde jinde. Jak snadno shánět zahraniční literaturu z té doby, to fakt moc nevím.
- Sobota 18. ledna 2014 v 16:41® timbab
-
aanndilek> Pokud máš rybářský lístek, tak se testy nedělají(teda aspoň v ČRS). Ty zkoušky slouží k získání RL a ten ty máš.
- Sobota 18. ledna 2014 v 16:33® billy717
-
Zdravím, vie niekto odporučiť nejaký článok na webe alebo nejakú literatúru o rybačke spred napr. 30-tich (kludne aj viac) rokov? Potrebujem na školskú ročníkovú prácu porovnať rybárstvo kedysi a dnes, a okrem vlastného názoru či rozhovorov so staršími potrebujem aj iné podklady. Vopred vďaka
- Sobota 18. ledna 2014 v 16:28® sidla
-
skwor> to nevadí…taky mě na podzim jeden pribyl
- Sobota 18. ledna 2014 v 16:09® jepice-zruseno
-
aanndilek> Takže záleží na tobě, jestli chceš bejt členem tý původní organizace. Jestli je to pro tebe výhodný, tak jim holt budeš muset vyhovět a obtěžovat se s vyplněním testu (nebo jak to zkoušej). Nebo můžeš jít jinam, to je na tobě.
- Sobota 18. ledna 2014 v 15:15® Segoves
-
aanndilek> Nevím odkud si asi je to fakt na každý organizaci jiný…ale ty testy nejsou nijak těžký a aspoň si oživíš pravidla a ušetříš se u vody nepříjemností
- Sobota 18. ledna 2014 ve 14:32® aanndilek
-
Segoves> a muže mi někdo poradit kde u nas po mě chcou abych se přihlásil do kurzu a dělal nové zkoušky
- Sobota 18. ledna 2014 ve 14:03® Fryw
-
aanndilek> Na některé MO po tobě nemusí chtít zkoušky pokud jim ukážeš starej rybářskej lístek…
- Sobota 18. ledna 2014 ve 13:53® Segoves
-
aanndilek> myslim že žádný zkoušky dělat nebudeš akorát zaplatíš vstupní poplatek cca 500
- Sobota 18. ledna 2014 ve 13:43® aanndilek
-
zdravím všechny mám otázku cca před 7 lety jsem byl členem rybářského svazu pak na koníček nebyl čas nezaplatil jsem členství a vy škrkly mě ale rybářský lístek mám pořád platný myslím ten z městského úřadu a chci znovu do být členem je mi úplně jedno kde ale nechtějí se mě dělat znovu zkoušky je nějaká varianta Moc díky za radu
- Sobota 18. ledna 2014 ve 12:24® skwor
-
sidla> Brzo k nim přibyde jerkáč
I když to nebyla otázka mířená na mě
- Sobota 18. ledna 2014 ve 12:20® jepice-zruseno
-
sidla> Já žádnej, ale co sem tak četl lidi je lámou. Mám tu jen pár zlomenejch horních dílů (vozobávám z nich očka), ale z toho nepřečtu model.
- Sobota 18. ledna 2014 v 8:07® sidla
-
jepice> kolik máš dragonů?
- Pátek 17. ledna 2014 ve 21:42® jepice-zruseno
-
Spongebob> Myslím, že o dragony nebude nouze
- Pátek 17. ledna 2014 ve 21:08® Spongebob
-
Zdravím všechny,
chtěl bych vás touto cestou požádat o „pomoc“. Právě zpracovávám diplomku na téma kompozitní materiály používané ve sportovním rybolovu. Sháním části zlomených rybářských prutů, na kterých budeme provádět destruktivní zkoušky charakteristik materiálů. Uvítal bych 10 až 20 cm kousky prutů, které již nebudete potřebovat (sklolaminát, grafit…). Pokud by bylo možné s popisem o jaký prut se jednalo (výrobce atd.). Z výsledků mé práce bych rád sepsal nějaké články pro širší rybářskou veřejnost.
Děkuji. Michal
- Pátek 17. ledna 2014 v 18:18® HaD
-
jana1983> Každá vycházka i ryba se „počítá“
- Pátek 17. ledna 2014 v 18:04@ jana1983
-
Zdravím vás ,dnes mě dcera vytáhla na svazovku že mi ukáže lednového kapra,kapr se nekonal jen čtyři plotičky a dva cejny i tak slušné odpoledne mějte se krásně
- Pátek 17. ledna 2014 v 17:07® HaD
-
Shrek> Voda by Ti chyběla. Věř mi.
- Pátek 17. ledna 2014 v 11:38® Fryw
-
hraji> Tak je to sranda. Hlavně že jsme zdraví. Ale musíš uznat, že regulačka v Ivančicích zažila už lepší časy. Akce na Chvojnici byla taky ok? Máš o tom nějaké konkrétní a ověřené zprávy? Já jen od známých co tam chodí častěji… Usek Oslavy se drží celkem dobře skrz aktivity místní MO, ale zasypání tůně a tím odplavení ostrůvku nebyl štastnej tah…
- Čtvrtek 16. ledna 2014 ve 23:00® jepice-zruseno
-
U nás je to pravej opak – v posledních asi 5ti letech přibyly 4 vcelku příjemný rybníčky v pohodlném dojezdu na kole. Vltava v Praze je taky použitelná, akorát je to tam teda hlava na hlavě a musí se tam ode mě busem + metrem. Navíc se nám zkrátil chovný úsek na potoce (na kterém se nic nechovalo), takže se nám prodloužil úsek chytací, teda spíš čudlovací. Sice to pořád neznamená, že bych chytil víc slušnejch ryb, ale kolegové vedle mě občas něco vytáhli, takže zarybnění asi taky úplně špatný neni.
- Čtvrtek 16. ledna 2014 ve 22:04® Shrek
-
soky kv> no jo, no. Vřesová z jara ujde, na Bílou vodu vůbec nechodím. Vloni jsem začal objevovat Ohři v Lokti a líbí se mi převelice.
S tím koupákem to bylo hrozné faux-pas :-/
- Čtvrtek 16. ledna 2014 ve 21:53® hraji
-
Fryw> ty máš těžký život, neměnil bych s tebou.
- Čtvrtek 16. ledna 2014 ve 21:43® Fryw
-
Shrek> Taky se mě letos moc nechce. O stojácích darmo mluvit. Dva si někdo ukradl, na třetím se rozkradly ryby a čtvrtej je odsouzenej k totálnímu zabahnění, aby se to pak vysušilo a prodalo na parcely chatařům. Dvě řeky kolem jsou taky v dezolatnim stavu. Na jedné je tak metr a něco vody, nebagrovala se snad vod převratu a na druhé vidím na dno, tam se to dosralo když se tůň zasypala sutí, zmizel ostruvek, když přijde voda tak komplet vypláchne ryby a hotovo…
Tento příspěvek byl editován 16.1.2014 20:45:06 uživatelem Fryw. - Čtvrtek 16. ledna 2014 ve 20:47® soky kv
-
Shrek> S tím Koupákem to je fakt ale máme ještě Vřesovou a Bílou vodu a tam jsou ryby pěkný ne?
- Čtvrtek 16. ledna 2014 v 19:56® jepice-zruseno
-
Znám jednoho z MO Mníšek pod Brdy, a ten měl nějekej systém na kočárku, aby mu v tom držela boloňézka…
- Čtvrtek 16. ledna 2014 v 19:39® timbab
-
Shrek> Tak holt musíš vyjít s tím co tam máš.No a i když není čas, tak člověk pak lituje, že ty papíry nemá.
- Čtvrtek 16. ledna 2014 v 19:32® Shrek
-
timbab> a to právě není pro mě, mám kolem sebe hezké stojáky a pěknou řeku. Nechci ještě jezdit po všech čertech… furt si pohrávám s myšlenkou, že to letos ještě zkusim. Z 90% jsem se věnoval přívlači, tak zkusim asi přívlač trochu utlumit a pověnovat to feederu. Navíc jsem v období, kdy jsem rád, že vůbec vidím děcka. Tím si prošel každý z nás, kdo máme děcka. Až budou prťata chodit se mnou, bude to zase veselejší… SNAD