Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 10. ledna 2014 v 19:06® jepice-zruseno
-
double-j> To platí v Praze. Teda alespoň mám ten dojem. Je to debilita, v podstatě snaha o to, aby se všechno zapsalo kvůli penězům, který se z toho pak počítaj. Kdo de na nástražky nebo má rád grundle a zavináče, ten aby měl sebou zapisovače jak na závodech
BP Praha: Přisvojené ryby osoba provádějící lov zapisuje nesmazatelným způsobem do povolenky k lovu, do které uvede datum a číslo revíru. Přisvojené vyjmenované druhy ryb (MP revíry – kapr, štika, candát, bolen, sumec, ryby lososovité a lipan; P revíry – kapr, ryby lososovité a lipan) zapisuje bezprostředně po ulovení s uvedením jejich délky a hmotnosti. Všechny ostatní přisvojené druhy ryb zapisuje bezprostředně po ulovení s uvedením jejich délky. Hmotnost těchto ryb zapisuje po skončení nebo přerušení lovu před odchodem od vody.
Tento příspěvek byl editován 10.1.2014 18:08:18 uživatelem jepice-zruseno. - Pátek 10. ledna 2014 v 17:09® double-j
-
Já bych se trochu vrátil k rybám
Při kupování povolenky jsem zahlíd nějakej slint na dveřích (byla tam hromada lidí, tak jsem to pořádně ještě nečet), že se musí ihned zapisovat do úlovků i takový ryby, jako cejn, plotice, okoun atd, když si je bude člověk chtít nechat, nebo nachytanej potěr jako nástražní rybky..hledal jsem v řádu, ale nenašel. Jak to tedy je? Je to tak od nového roku???
(možná je to hloupej dotaz, ale když mi to někdo ujasníte, budu rád)
- Pátek 10. ledna 2014 v 17:06@ PALIVEC
-
Fryw> Já mám vždy začátkem roku absťák a obcházím vody nadržený a potom nechodím. Letos jsem si dal závazek, že to změním a mám papíry od 2. ledna. Párkrát jsem už u vody byl, ale jen vláčet a nechytil jsem ani šupinu. Ani tam, kde to znám a vím, že ryba tam je. Možná je to tím, že používám dost velké nástrahy, nechci píchat malé pstruhy. Plavaná a podobné kejkle mne už dávno nebaví, to dělám 1×-2× ročně s nejmladším z rodiny, ze kterého chci vypěstovat rybáře.
- Pátek 10. ledna 2014 v 16:37® Fryw
-
PALIVEC> Já ani nevím co mě to popadlo. Nějak jsem měl jiný zájmy…teď mě to samozřejmě chybí, ale do týdne si vyřídím novou povolenku a zkusím to dohnat.
- Pátek 10. ledna 2014 v 16:16@ PALIVEC
-
Fryw> A proč nechodíš na ryby? Já byl naposledy včera. Nechytil jsem sice ani rýmu, ale pokoušel jsem se.
- Pátek 10. ledna 2014 v 16:16® kubas
-
Fryw> Všechno jde, jen to chce klid a čistou hlavu
. Ale ryby chybí, o tom žádná…
- Pátek 10. ledna 2014 v 16:11® Fryw
-
No, už by mělo být jaro a rybářská sezona v plným proudu. Očividně nám to chybí. Já mám poslední zápis z 20.9. 2013 a jsem z toho na nervy
- Pátek 10. ledna 2014 v 16:06® kubas
-
ladamaj> Nereaguju kdykoliv, jen když někoho nesmyslně napadáš nebo osočuješ. Podívej se na svoje povětšinou podrážděné reakce zde, když někdo s Tebou aspoň trošku nesouhlasí nebo ty si nějak vydedukuješ, jak v případě Frywa něco, co tak vůbec psáno není. Pokud se chceš uchylovat ke slovním urážkám, tak si to prosím nechej na doma. Tady na to nikdo není zvědavý si myslím
. Děkuji
- Pátek 10. ledna 2014 v 15:30® jepice-zruseno
-
Musím zaklepat, že do favorita víceméně leju jenom benzín a jezdí pořád a když s tím něco je, tak to dám tady u nás jednomu pánovi. Ne že by se to většinou nedalo spravit doma, ale von už má grify jak ty zarezlý věci z toho dostat dolu
Jinak jenom jednou za dva roky leju novej olej, zkontroluju jestli je na ventilech nějaká vůle, prohlídnu svíčky a jede se dál. Blbý je, že to prostě časem zrezne a budu asi bez auta, protože nemám šajn, co jinýho si „zadarmo“ pořídit. Ty felície už budou taky většinou mrtvý. A náhradní díly už taky stojej zabačkoru. Moc se v tom nevyznám, ale vyměnil jsem vejfuk, kterej tam 20 let byl, za Tyll. Ten byl křivej že tam skoro nešel dát teď po třech letech je už rezavej jak prase a začíná bejt slyšet. To samý první díl vejfuku, ten vyrez až loni (po 23 letech) a to co jsem si z autodílů přines, vypadalo asi jako kdybych to vyrobil já, to znamená něco šílenýho.
- Pátek 10. ledna 2014 v 15:20® ladamaj
-
kubas> o co ti jde kdy koliv sem napíšu tak do mne začneš repat já to myslel dobře tak zůstanu jen nahlížecím členem debile usmrkaný.Jinak napadáš ty mne a to neustále.
- Pátek 10. ledna 2014 v 15:16® ladamaj
-
Fryw>V pohodě každý má nějakou zkušenost a učený z nebe nespadl.
- Pátek 10. ledna 2014 ve 14:59® Fryw
-
kubas> Jasně, jsem to prostě přehnal :-/
- Pátek 10. ledna 2014 ve 14:56® kubas
-
Fryw> Nj, ale k tomu abys mohl zasrandovat musíš mít opravených minimálně 5 aut, takže příště žádné srandování a jen vážné příspěvky
!
- Pátek 10. ledna 2014 ve 14:51® Fryw
-
ladamaj> ale to je jedno celkem, já jsem tady jen zasrandoval s kamošem, neber si to osobně
- Pátek 10. ledna 2014 ve 14:41® Fryw
-
ladamaj> cca v 16 nebo 17 jsem měnil pohonou jednotku L 39 (Ivčenko AI-25). Máš podobný zkušenosti?
- Pátek 10. ledna 2014 ve 14:38® kubas
-
ladamaj> Proč ZASE bezdůvodně někoho napadáš, to mi uniká. Vše jde řešit s rozumem bez přemrštěných emocí
.
- Pátek 10. ledna 2014 ve 12:10® ladamaj
-
Fryw>kolik jsi opravil nebo měl aut že zde píšeš takoví blábol.Co víš o autech a jejich údržbě,opravách jak to chodí nehodlám to rozvádět ale poradím co možná nejlíp a co vím.Jinak sem dělal spoustu generálek motorů nejsem blb mám také školu a spoustu zkoušek včetně státnic ale člověk se učí pořád.
- Pátek 10. ledna 2014 v 10:16® noba
-
Fryw>
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej. - Pátek 10. ledna 2014 v 10:02® Fryw
-
džigit> si sem mužeš dat vopravit auto, kdyby něco
- Pátek 10. ledna 2014 v 9:44® noba
-
džigit>ale zadřeny ho mám jen já
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej. - Pátek 10. ledna 2014 v 9:39® džigit
-
tu se to hemži samym odbornikem přes zadřeny motor
- Pátek 10. ledna 2014 v 0:49® Fryw
-
regulus> ten Terezín si myslim netrefí kde kdo…
- Pátek 10. ledna 2014 v 0:24® regulus
-
timbab> hodně velká loterie, pokud vyloženě nevíš, že to je z kontrétní totálky s přiměřeným množstvím km a ta bývá obvykle na předek, tak ?????????????
Jiná věc je po GO nebo opravě od někoho o kom víš, že je to košér. Novátor bude za cenu co psal hraji a když si představím, kolik práce zabere rozborka a sborka motoru, pokud to není nijak totálně zašvihlý, ale jak jsem psal jen přidřený ventily, nemůže se to k ceně novýho motoru dostat ani u superlumpů.Pokud se týká té ekonomičnosti, tak je to o elektronice, vstřikování atd. a to se zadřením nemá co dělat. Blok motoru, hlava snad kromě 16V apod., mazání, chlazení atd. se ve svojí podstatě skoro nic nezměnilo.
- Pátek 10. ledna 2014 v 0:13® regulus
-
Fryw> 27 ze 30, netrefil jsem Terezín, rozvod a UNESCO.
- Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 22:45® kubas
-
Fryw> Úplně stejný výsledek, ale stydím se teda, to jako jo
.
- Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 22:27® timbab
-
regulus> Nezměnily, ale ekonomičtější je, přidřenej motor vyměnit,než trvat na opravě.Samozřejmě nejlíp si ten motor sehnat sám.
- Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 22:07® ladamaj
-
noba>měl jsi servisní knížku no rozvody jsou na ujeté km i to muže mít za následek kousnutí.Auta sem dělal a občas ještě udělám je tam spousta faktorů a nepočítej že ti servis řekne pravdu tomu jde o peníze vymění i co nemusí rovněž se dělají podvody v serviskách.Když auto ojeté tak postupně udělat důležité výměny a máš jistotu v opačném případě smůlu.
- Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 21:57® Fryw
-
Zasloužíte si občanství ČR? Já to měl napínavý, přiznám se že 7 chyb :-/ Nevěděl jsem jak zažádat o rozvod a třeba právě o to občanství.
- Čtvrtek 9. ledna 2014 v 15:54® noba
-
regulus>no právě ze to melo mít 130tis, ale jsem třetí majitel takže si iluze nedělám.
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej. - Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 13:46® ladamaj
-
regulus>naprosto s tebou souhlasím vím moc dobře jak to chodí v servisech a navíc mu nikdo neřekne pravdu.No pokud mu vše dělal jeden servis tak se k ničemu nepřizná no museli by přiznat i chybu z jejich strany a to nepřiznají.Ručí za svou práci a tudíž by šla oprava na jejich účet a to se nestane.Musel by jít na státní zkušebnu a pokud by se prokázala vina servisu tak to prohráli a zaplatí vše ale v opačném případě to hradí zákazník zkrátka to chce jeden servis a to spolehliví nejsou všichni poctiví no žijeme v ČR lumpové mají zelenou zelenou.