Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.443 příspěvků, z toho 128443 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 10. ledna 2014 v 18:54® regulus
-
double-j> no nevím, jak jsou štíhlí a tlustí lidi, tak jsou i štíhlý a tlustý ryby, to zaprvé, no a když si nachtáš řekněme 20 plotiček mezi 10–20 cm na zavináče, tak su zvědavej jak tam budeš bez váhy podle tabulek psát tu hmotnost, když se musí zapsat před odchodem od vody.

Tohle fakt můžou vymyslet jen v Práglu.

- Pátek 10. ledna 2014 v 18:49® double-j
-
Na to snad stacej prevodni tabulky, ne?
- Pátek 10. ledna 2014 v 18:36® regulus
-
jepice> takže sebou k vodě musíte tahat i váhu ??? (když musíte u vody zapisovat hmotnost)
- Pátek 10. ledna 2014 v 18:31® double-j
-
jepice> jj, o tom vím, třeba to přežije

- Pátek 10. ledna 2014 v 18:16® jepice-zruseno
-
double-j> U nás o tom mluvil Mužík na výroční schůzi. Docela důležitá věc je, že soupis revírů se vydává na dva roky (ten tlustej), takže se ho snažte nemít v plesnivém salátovém vydání, jako to mám občas po sezóně já.
- Pátek 10. ledna 2014 v 18:10® double-j
-
jepice> Ok, díky za info, nicméně i chlapi, co si to tam četli byli nějací zmatení z toho…právě, že když si člověk chce udělat nějaký takový chuťovky, tak si tím popíše lístek jak prd
Ale jestli je to jen v Pze, tak je to v zásadě párek 
- Pátek 10. ledna 2014 v 18:06® jepice-zruseno
-
double-j> To platí v Praze. Teda alespoň mám ten dojem. Je to debilita, v podstatě snaha o to, aby se všechno zapsalo kvůli penězům, který se z toho pak počítaj. Kdo de na nástražky nebo má rád grundle a zavináče, ten aby měl sebou zapisovače jak na závodech

BP Praha: Přisvojené ryby osoba provádějící lov zapisuje nesmazatelným způsobem do povolenky k lovu, do které uvede datum a číslo revíru. Přisvojené vyjmenované druhy ryb (MP revíry – kapr, štika, candát, bolen, sumec, ryby lososovité a lipan; P revíry – kapr, ryby lososovité a lipan) zapisuje bezprostředně po ulovení s uvedením jejich délky a hmotnosti. Všechny ostatní přisvojené druhy ryb zapisuje bezprostředně po ulovení s uvedením jejich délky. Hmotnost těchto ryb zapisuje po skončení nebo přerušení lovu před odchodem od vody.
Tento příspěvek byl editován 10.1.2014 18:08:18 uživatelem jepice-zruseno. - Pátek 10. ledna 2014 v 16:09® double-j
-
Já bych se trochu vrátil k rybám
Při kupování povolenky jsem
zahlíd nějakej slint na dveřích (byla tam hromada lidí, tak jsem to
pořádně ještě nečet), že se musí ihned zapisovat do úlovků i takový
ryby, jako cejn, plotice, okoun atd, když si je bude člověk chtít nechat,
nebo nachytanej potěr jako nástražní rybky..hledal jsem v řádu, ale
nenašel. Jak to tedy je? Je to tak od nového roku???(možná je to hloupej dotaz, ale když mi to někdo ujasníte, budu rád)

- Pátek 10. ledna 2014 v 16:06@ PALIVEC
-
Fryw> Já mám vždy začátkem roku absťák a obcházím vody nadržený a potom nechodím. Letos jsem si dal závazek, že to změním a mám papíry od 2. ledna. Párkrát jsem už u vody byl, ale jen vláčet a nechytil jsem ani šupinu. Ani tam, kde to znám a vím, že ryba tam je. Možná je to tím, že používám dost velké nástrahy, nechci píchat malé pstruhy. Plavaná a podobné kejkle mne už dávno nebaví, to dělám 1×-2× ročně s nejmladším z rodiny, ze kterého chci vypěstovat rybáře.
- Pátek 10. ledna 2014 v 15:37® Fryw
-
PALIVEC> Já ani nevím co mě to popadlo. Nějak jsem měl jiný zájmy…teď mě to samozřejmě chybí, ale do týdne si vyřídím novou povolenku a zkusím to dohnat.
- Pátek 10. ledna 2014 v 15:16@ PALIVEC
-
Fryw> A proč nechodíš na ryby? Já byl naposledy včera. Nechytil jsem sice ani rýmu, ale pokoušel jsem se.
- Pátek 10. ledna 2014 v 15:16® kubas
-
Fryw> Všechno jde, jen to chce klid a čistou hlavu
. Ale ryby chybí, o tom žádná… - Pátek 10. ledna 2014 v 15:11® Fryw
-
No, už by mělo být jaro a rybářská sezona v plným proudu. Očividně nám to chybí. Já mám poslední zápis z 20.9. 2013 a jsem z toho na nervy
- Pátek 10. ledna 2014 v 15:06® kubas
-
ladamaj> Nereaguju kdykoliv, jen když někoho nesmyslně napadáš nebo osočuješ. Podívej se na svoje povětšinou podrážděné reakce zde, když někdo s Tebou aspoň trošku nesouhlasí nebo ty si nějak vydedukuješ, jak v případě Frywa něco, co tak vůbec psáno není. Pokud se chceš uchylovat ke slovním urážkám, tak si to prosím nechej na doma. Tady na to nikdo není zvědavý si myslím
. Děkuji - Pátek 10. ledna 2014 ve 14:30® jepice-zruseno
-
Musím zaklepat, že do favorita víceméně leju jenom benzín a jezdí pořád a když s tím něco je, tak to dám tady u nás jednomu pánovi. Ne že by se to většinou nedalo spravit doma, ale von už má grify jak ty zarezlý věci z toho dostat dolu
Jinak jenom jednou za dva roky
leju novej olej, zkontroluju jestli je na ventilech nějaká vůle, prohlídnu
svíčky a jede se dál. Blbý je, že to prostě časem zrezne a budu asi bez
auta, protože nemám šajn, co jinýho si „zadarmo“ pořídit. Ty felície
už budou taky většinou mrtvý. A náhradní díly už taky stojej
zabačkoru. Moc se v tom nevyznám, ale vyměnil jsem vejfuk, kterej tam
20 let byl, za Tyll. Ten byl křivej že tam skoro nešel dát teď po třech
letech je už rezavej jak prase a začíná bejt slyšet. To samý první díl
vejfuku, ten vyrez až loni (po 23 letech) a to co jsem si z autodílů
přines, vypadalo asi jako kdybych to vyrobil já, to znamená něco
šílenýho. - Pátek 10. ledna 2014 ve 14:20® ladamaj
-
kubas> o co ti jde kdy koliv sem napíšu tak do mne začneš repat já to myslel dobře tak zůstanu jen nahlížecím členem debile usmrkaný.Jinak napadáš ty mne a to neustále.
- Pátek 10. ledna 2014 ve 14:16® ladamaj
-
Fryw>V pohodě každý má nějakou zkušenost a učený z nebe nespadl.
- Pátek 10. ledna 2014 ve 13:59® Fryw
-
kubas> Jasně, jsem to prostě přehnal :-/
- Pátek 10. ledna 2014 ve 13:56® kubas
-
Fryw> Nj, ale k tomu abys mohl zasrandovat musíš mít opravených minimálně 5 aut, takže příště žádné srandování a jen vážné příspěvky
! - Pátek 10. ledna 2014 ve 13:51® Fryw
-
ladamaj> ale to je jedno celkem, já jsem tady jen zasrandoval s kamošem, neber si to osobně
- Pátek 10. ledna 2014 ve 13:41® Fryw
-
ladamaj> cca v 16 nebo 17 jsem měnil pohonou jednotku L 39 (Ivčenko AI-25). Máš podobný zkušenosti?

- Pátek 10. ledna 2014 ve 13:38® kubas
-
ladamaj> Proč ZASE bezdůvodně někoho napadáš, to mi uniká. Vše jde řešit s rozumem bez přemrštěných emocí
. - Pátek 10. ledna 2014 v 11:10® ladamaj
-
Fryw>kolik jsi opravil nebo měl aut že zde píšeš takoví blábol.Co víš o autech a jejich údržbě,opravách jak to chodí nehodlám to rozvádět ale poradím co možná nejlíp a co vím.Jinak sem dělal spoustu generálek motorů nejsem blb mám také školu a spoustu zkoušek včetně státnic ale člověk se učí pořád.
- Pátek 10. ledna 2014 v 9:16® noba
-
Fryw>
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.
- Pátek 10. ledna 2014 v 9:02® Fryw
-
džigit> si sem mužeš dat vopravit auto, kdyby něco

- Pátek 10. ledna 2014 v 8:44® noba
-
džigit>ale zadřeny ho mám jen já
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.
- Pátek 10. ledna 2014 v 8:39® džigit
-
tu se to hemži samym odbornikem přes zadřeny motor

- Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 23:49® Fryw
-
regulus> ten Terezín si myslim netrefí kde kdo…
- Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 23:24® regulus
-
timbab> hodně velká loterie, pokud vyloženě nevíš, že to je z kontrétní totálky s přiměřeným množstvím km a ta bývá obvykle na předek, tak ?????????????
Jiná věc je po GO nebo opravě od někoho o kom víš, že je to košér. Novátor bude za cenu co psal hraji a když si představím, kolik práce zabere rozborka a sborka motoru, pokud to není nijak totálně zašvihlý, ale jak jsem psal jen přidřený ventily, nemůže se to k ceně novýho motoru dostat ani u superlumpů.Pokud se týká té ekonomičnosti, tak je to o elektronice, vstřikování atd. a to se zadřením nemá co dělat. Blok motoru, hlava snad kromě 16V apod., mazání, chlazení atd. se ve svojí podstatě skoro nic nezměnilo.
- Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 23:13® regulus
-
Fryw> 27 ze 30, netrefil jsem Terezín, rozvod a UNESCO.