Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 6. ledna 2014 ve 12:10® skwor
skwor

casper> Gut! Nechcete se vnutit Sváťovi na Valník? :-)

Pondělí 6. ledna 2014 v 11:50® Bigpista
Bigpista

casper> Paráda, konečně mě dneska něco probudilo ;-)

Pondělí 6. ledna 2014 v 10:49® casper
casper
Příjemné pondělí všem! Tady je náš poslední song :-)
Pondělí 6. ledna 2014 v 10:42® OBr
OBr

Rico> jo, já se dneska ráno taky přemlouval, abych po prokřičené noci (junior si spletl den a noc), vylezl z pelechu a vystoupal do podkroví ke kompjůtru…když koukám z okna, tak ti sousedovo holubi jsou nějací přimrzlí na bidýlku :-D

Horší je, že jsem zase jel po dálnici kolem Klabavy a viděl u rozmrzlýho přítoku ty černý mizery :-((

Pondělí 6. ledna 2014 v 9:42® Rico
Rico

Dnešní počasí, tedy alespoň když jsem jel do práce… to byla chuťovka tedy…

Pondělí 6. ledna 2014 v 8:46® Segoves
Segoves

jepice> ten ubrousek jen navlhči třeba rozprašovačem nebo prstama když bude moc mokrej tak bude rohlík na kaši a když suchej tak ti zase brzo ztvrdne ale pokud to trefíš a dobře zavážeš v igelitu tak vydrží fakt dlouho;)…já bych rád zahájil už tenhle týden doufám že mě meteorologové nevyšplouchnou :-D

Pondělí 6. ledna 2014 v 1:06® jepice-zruseno

Scanix> Pěknej tloušť. Na tlouště je určitě lepší takovej ten camfrňous napůl rozmočenej, ze kterýho padaj drobky. Já si ale dělám lisovaný kostičky, většinou je stejně ještě přetrhnu napůl a používám to na plotice a jiný menší ryby, protože to drží líp na háčku a nevocucávaj tomu čudly konce. Obojí má svůj význam.

Segoves> Ten mokrý hadr je zajímavá varianta, musím zkusit. No než si zařídím papejry, dám jim chvilku voraz.

Neděle 5. ledna 2014 ve 21:30® Bigpista
Bigpista

Scanix> Krásná!

Neděle 5. ledna 2014 ve 20:21® Scanix
Scanix

Bigpista> no ja byl uz v patek prave a jen na skok, ale bylo to celkem pestre ;-)

foto/diskuze/vseobecna/2014/th-img104138.jpg
Neděle 5. ledna 2014 v 19:51® Bigpista
Bigpista

Scanix> Fešák! Mě se tloušti vyhnuli obloukem.

Neděle 5. ledna 2014 v 19:48® Segoves
Segoves

Scanix> nádhernej:)… já používám převážně čerstvej zubama odtrhnu trochu navlhčim přehnu a napíchnu a jak říkáš je krasně potrhanej a ryby ho mají radši než napařený kostičky…ale co se mi hodně líbí je napařit rohlík a celej ho omotat vlhkým kapesníkem a zauzlovat v igeliťáku je pak krásně vláčnej…ale NENÍ to můj nápad docela nedávno jsem to okoukal tady nebo u sousedů přesně už si to nepamatuju :-)

Neděle 5. ledna 2014 v 19:25® Scanix
Scanix

jepice> no to uz je pak skoro lepsi vzit cerstvej a nechat zgumovatet v mikrotenaku. Me prijde, ze lepsi jsou fakt ty asymetricke kusy nez pravidelne kosticky, aspon vetsi jelce to bavi urcite vic. Napriklad ja zahajil cca 55tkou ;-)

Tento příspěvek byl editován 5.1.2014 18:26:03 uživatelem Scanix.
foto/diskuze/vseobecna/2014/th-img104134.jpg
Sobota 4. ledna 2014 ve 20:18® jepice-zruseno

Scanix> My mikrovlnku nemáme, takže si dám vodu na čaj, vezmu rohlík, rozpůlim, půlku nabodnu na nůž a když voda vaří, tak ho nasadim na hrdlo konvice, během pár sekund je ta půlka uplně nafouklá, to samý dělám s druhou půlkou. Jednu půlku většinou přimáčknu k lince a nakrájím, čímž vytvořím „kostičky“, druhou většinou nakrájím na ona kolečka na odtrhávání. Pokud z nějakýho důvodu nemám rohlík pařený, tak při šoulačce mám kus rohlíku v puse špičkou ven a dýcháním průběžně napařuji během lovu podobně jako na konvici (to je ale nouzové řešení a vypadám asi jak debil).

Tento příspěvek byl editován 4.1.2014 19:18:45 uživatelem jepice-zruseno.
Sobota 4. ledna 2014 v 17:32® Scanix
Scanix

mvincik> jo to musis vychytat sam :-D

Sobota 4. ledna 2014 v 17:07® mvincik
mvincik

Scanix> A teplota?? Na té nezáleží?? :-)) )

Sobota 4. ledna 2014 v 16:22® Scanix
Scanix

mvincik> no jasne, ze je to ritual, jen bacha, at to pokropis zivou a ne mrtvou vodou :-) Svecena voda se mi ale neosvedcila ;-)

Sobota 4. ledna 2014 v 16:16® mvincik
mvincik

Scanix> Tvl Peťo, to už zní skoro jako rituál. Já ho cestou jen většinou koupím v Lidlu a mažu k vodě. Jinak v Po možná, ve St určitě budu mít pejpry a pak to začně. :-D

Sobota 4. ledna 2014 v 9:58® Dawee
Dawee

Zdravím kolegové, dnes jsem provedl sumarizaci a dopadlo to takhle: 52 docházek, ponecháno 3 ks – 7.0kg.

A jak jste dopadly Vy s docházkou, slabší než loni nebo průměr? (Za mně rozhodně slabší)

Tento příspěvek byl editován 4.1.2014 15:42:16 administrátorem Tomik.
Důvod editace: Příspěvek tématicky patří do jiné diskuze.
Pátek 3. ledna 2014 ve 21:41® Scanix
Scanix

mvincik> ja jej nakrajim na kolecka, lehce pokropim v pytliku a na 10sec do mikrovlnky a je to ideal gumove a pak to jen trham z tech kolecek na hacek ;-)

Pátek 3. ledna 2014 ve 21:30® mvincik
mvincik

Bigpista> Rohlík nepařit. Normálně ho jen trhej na kousky. :-)

Tento příspěvek byl editován 3.1.2014 20:31:16 uživatelem mvincik.
Pátek 3. ledna 2014 ve 20:32® Taborak Tom

BigMike> Hele kde vláčíš na Lužnici v tento datum? To je novinka nebo co?

Tento příspěvek byl editován 4.1.2014 15:41:34 administrátorem Tomik.
Důvod editace: Příspěvek tématicky patří do jiné diskuze.
Pátek 3. ledna 2014 v 15:37® Segoves
Segoves

Bigpista> no tyjo to mě ani nenapadlo ale tam se snad vejdu dyžtak to udělám jak píšeš;)

Pátek 3. ledna 2014 v 15:29® Bigpista
Bigpista

Segoves> Sepsal bych to do té první a secvaknul je k sobě. Já zas každoročně řeším, že mám víc navštívených revírů, než je kolonek v sumáři. Tak to píšu do své tabulky a dávám to k povolence jako přílohu. Nikdy nikdo nic nenamítal.

Pátek 3. ledna 2014 v 15:24® Segoves
Segoves

Mám otázečku k sumáři :-) jak mám vyplňovat když jsem popsal jednu celou a kus druhý povolenky? měl bych asi všechno zapsat do původní ne? Díky si to už z předloňska nepamtuju:)

Pátek 3. ledna 2014 v 8:53® Bigpista
Bigpista

Dobré ráno! Stará povolenka odevzdána, nová už je doma a v sobotu hurá na ně. Ometu pavučiny z matchky, napařím rohlík a hurá hledat tlouště.

Čtvrtek 2. ledna 2014 ve 13:22® HaD
HaD

Rico> Pomaličku se k tomu prokousávám :-) Tedy spíše k „nepřežranosti“ :-D

Středa 1. ledna 2014 v 15:55® Rico
Rico

Tak co? Už jste střízliví?

Středa 1. ledna 2014 v 15:44® Padis
Padis

Do Nového roku přeji všem vše nej......

Středa 1. ledna 2014 ve 3:07® Rico
Rico

přeji Vám všem jen to dobré, zdraví a štěstí do toho roku 2014

Středa 1. ledna 2014 v 1:14® BigMike

Jo, jo, letos jim dáme už určitě, ale opravdu určitě na prdel! Tedy do těla, nebo tak nějak si, tedy jako, ehmm, no, pořádně zachytáme!!!