Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 6. ledna 2014 ve 12:10® skwor
-
casper> Gut! Nechcete se vnutit Sváťovi na Valník?
- Pondělí 6. ledna 2014 v 11:50® Bigpista
-
casper> Paráda, konečně mě dneska něco probudilo
- Pondělí 6. ledna 2014 v 10:49® casper
- Příjemné pondělí všem! Tady je náš poslední song
- Pondělí 6. ledna 2014 v 10:42® OBr
-
Rico> jo, já se dneska ráno taky přemlouval, abych po prokřičené noci (junior si spletl den a noc), vylezl z pelechu a vystoupal do podkroví ke kompjůtru…když koukám z okna, tak ti sousedovo holubi jsou nějací přimrzlí na bidýlku
Horší je, že jsem zase jel po dálnici kolem Klabavy a viděl u rozmrzlýho přítoku ty černý mizery
- Pondělí 6. ledna 2014 v 9:42® Rico
-
Dnešní počasí, tedy alespoň když jsem jel do práce… to byla chuťovka tedy…
- Pondělí 6. ledna 2014 v 8:46® Segoves
-
jepice> ten ubrousek jen navlhči třeba rozprašovačem nebo prstama když bude moc mokrej tak bude rohlík na kaši a když suchej tak ti zase brzo ztvrdne ale pokud to trefíš a dobře zavážeš v igelitu tak vydrží fakt dlouho;)…já bych rád zahájil už tenhle týden doufám že mě meteorologové nevyšplouchnou
- Pondělí 6. ledna 2014 v 1:06® jepice-zruseno
-
Scanix> Pěknej tloušť. Na tlouště je určitě lepší takovej ten camfrňous napůl rozmočenej, ze kterýho padaj drobky. Já si ale dělám lisovaný kostičky, většinou je stejně ještě přetrhnu napůl a používám to na plotice a jiný menší ryby, protože to drží líp na háčku a nevocucávaj tomu čudly konce. Obojí má svůj význam.
Segoves> Ten mokrý hadr je zajímavá varianta, musím zkusit. No než si zařídím papejry, dám jim chvilku voraz.
- Neděle 5. ledna 2014 ve 21:30® Bigpista
-
Scanix> Krásná!
- Neděle 5. ledna 2014 ve 20:21® Scanix
-
Bigpista> no ja byl uz v patek prave a jen na skok, ale bylo to celkem pestre
- Neděle 5. ledna 2014 v 19:51® Bigpista
-
Scanix> Fešák! Mě se tloušti vyhnuli obloukem.
- Neděle 5. ledna 2014 v 19:48® Segoves
-
Scanix> nádhernej:)… já používám převážně čerstvej zubama odtrhnu trochu navlhčim přehnu a napíchnu a jak říkáš je krasně potrhanej a ryby ho mají radši než napařený kostičky…ale co se mi hodně líbí je napařit rohlík a celej ho omotat vlhkým kapesníkem a zauzlovat v igeliťáku je pak krásně vláčnej…ale NENÍ to můj nápad docela nedávno jsem to okoukal tady nebo u sousedů přesně už si to nepamatuju
- Neděle 5. ledna 2014 v 19:25® Scanix
-
jepice> no to uz je pak skoro lepsi vzit cerstvej a nechat zgumovatet v mikrotenaku. Me prijde, ze lepsi jsou fakt ty asymetricke kusy nez pravidelne kosticky, aspon vetsi jelce to bavi urcite vic. Napriklad ja zahajil cca 55tkou
Tento příspěvek byl editován 5.1.2014 18:26:03 uživatelem Scanix. - Sobota 4. ledna 2014 ve 20:18® jepice-zruseno
-
Scanix> My mikrovlnku nemáme, takže si dám vodu na čaj, vezmu rohlík, rozpůlim, půlku nabodnu na nůž a když voda vaří, tak ho nasadim na hrdlo konvice, během pár sekund je ta půlka uplně nafouklá, to samý dělám s druhou půlkou. Jednu půlku většinou přimáčknu k lince a nakrájím, čímž vytvořím „kostičky“, druhou většinou nakrájím na ona kolečka na odtrhávání. Pokud z nějakýho důvodu nemám rohlík pařený, tak při šoulačce mám kus rohlíku v puse špičkou ven a dýcháním průběžně napařuji během lovu podobně jako na konvici (to je ale nouzové řešení a vypadám asi jak debil).
Tento příspěvek byl editován 4.1.2014 19:18:45 uživatelem jepice-zruseno. - Sobota 4. ledna 2014 v 17:32® Scanix
-
mvincik> jo to musis vychytat sam
- Sobota 4. ledna 2014 v 17:07® mvincik
-
Scanix> A teplota?? Na té nezáleží??
)
- Sobota 4. ledna 2014 v 16:22® Scanix
-
mvincik> no jasne, ze je to ritual, jen bacha, at to pokropis zivou a ne mrtvou vodou
Svecena voda se mi ale neosvedcila
- Sobota 4. ledna 2014 v 16:16® mvincik
-
Scanix> Tvl Peťo, to už zní skoro jako rituál. Já ho cestou jen většinou koupím v Lidlu a mažu k vodě. Jinak v Po možná, ve St určitě budu mít pejpry a pak to začně.
- Sobota 4. ledna 2014 v 9:58® Dawee
-
Zdravím kolegové, dnes jsem provedl sumarizaci a dopadlo to takhle: 52 docházek, ponecháno 3 ks – 7.0kg.
A jak jste dopadly Vy s docházkou, slabší než loni nebo průměr? (Za mně rozhodně slabší)
Tento příspěvek byl editován 4.1.2014 15:42:16 administrátorem Tomik.
Důvod editace: Příspěvek tématicky patří do jiné diskuze. - Pátek 3. ledna 2014 ve 21:41® Scanix
-
mvincik> ja jej nakrajim na kolecka, lehce pokropim v pytliku a na 10sec do mikrovlnky a je to ideal gumove a pak to jen trham z tech kolecek na hacek
- Pátek 3. ledna 2014 ve 21:30® mvincik
-
Bigpista> Rohlík nepařit. Normálně ho jen trhej na kousky.
Tento příspěvek byl editován 3.1.2014 20:31:16 uživatelem mvincik. - Pátek 3. ledna 2014 ve 20:32® Taborak Tom
-
BigMike> Hele kde vláčíš na Lužnici v tento datum? To je novinka nebo co?
Tento příspěvek byl editován 4.1.2014 15:41:34 administrátorem Tomik.
Důvod editace: Příspěvek tématicky patří do jiné diskuze. - Pátek 3. ledna 2014 v 15:37® Segoves
-
Bigpista> no tyjo to mě ani nenapadlo ale tam se snad vejdu dyžtak to udělám jak píšeš;)
- Pátek 3. ledna 2014 v 15:29® Bigpista
-
Segoves> Sepsal bych to do té první a secvaknul je k sobě. Já zas každoročně řeším, že mám víc navštívených revírů, než je kolonek v sumáři. Tak to píšu do své tabulky a dávám to k povolence jako přílohu. Nikdy nikdo nic nenamítal.
- Pátek 3. ledna 2014 v 15:24® Segoves
-
Mám otázečku k sumáři
jak mám vyplňovat když jsem popsal jednu celou a kus druhý povolenky? měl bych asi všechno zapsat do původní ne? Díky si to už z předloňska nepamtuju:)
- Pátek 3. ledna 2014 v 8:53® Bigpista
-
Dobré ráno! Stará povolenka odevzdána, nová už je doma a v sobotu hurá na ně. Ometu pavučiny z matchky, napařím rohlík a hurá hledat tlouště.
- Čtvrtek 2. ledna 2014 ve 13:22® HaD
-
Rico> Pomaličku se k tomu prokousávám
Tedy spíše k „nepřežranosti“
- Středa 1. ledna 2014 v 15:55® Rico
-
Tak co? Už jste střízliví?
- Středa 1. ledna 2014 v 15:44® Padis
-
Do Nového roku přeji všem vše nej......
- Středa 1. ledna 2014 ve 3:07® Rico
-
přeji Vám všem jen to dobré, zdraví a štěstí do toho roku 2014
- Středa 1. ledna 2014 v 1:14® BigMike
-
Jo, jo, letos jim dáme už určitě, ale opravdu určitě na prdel! Tedy do těla, nebo tak nějak si, tedy jako, ehmm, no, pořádně zachytáme!!!