Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 16. prosince 2013 ve 22:17profil byl smazán
-
hraji> No to jsem rád,že jsi tady napsal,že každej má právo sdělovat svůj názor.
Já ho sdělil a jsem hlupák?Prosim tě…podívej se kolem sebe pořádně,než začneš někoho někam zařazovat.Nemam nejmenší chuť tě přesvědčovat o opaku.Neznám tě osobně,tudíž je mi uplně buřt,co si o mě myslíš.Pro mě jsi jen pár písmen co před sebou vidim na monitoru.Nic víc,nic míň.
edit: a myslim si,že nemá dál cenu to pitvat.Buďto mi mázni registarci,jestli se ti něco nelíbí a nebo mi dej pokoj.
Tento příspěvek byl editován 16.12.2013 21:18:59 uživatelem . - Pondělí 16. prosince 2013 ve 21:13® hraji
-
P.M.> přečetl jsem si tvé příspěvky ve zdejší diskuzi a dospěl jsem k tomuto názoru. A protože je právem každého účastníka sdělovat svůj názor, sdělil jsem jej. Nelíbí se ti to? Je to tvoje právo. Ale zatím všechny tvoje příspěvky jen potvrzují, že jsem se nezmýlil. Zkus mě přesvědčit o opaku.
- Pondělí 16. prosince 2013 ve 20:55® Draky
-
Jo neni nad to mit spolecny konicek a povidat si o nem na webu…
- Pondělí 16. prosince 2013 ve 20:27profil byl smazán
-
Piranha> Koukám,že už meleš z cesty,tak to necháme zase na jindy.Ahoj Lurko
- Pondělí 16. prosince 2013 ve 20:18® Piranha
-
P.M.> a už mně nebavíš mám na práci jiné věci než tlachat s tebou, nechám tě teď zase chvíli samomluvit, pa.
- Pondělí 16. prosince 2013 ve 20:17® Piranha
-
P.M.> víš, Ty se mi asi nikdy nevyrovnáš.Nemáš na to
- Pondělí 16. prosince 2013 ve 20:15profil byl smazán
-
Piranha> Ale né takovej jako ty…
- Pondělí 16. prosince 2013 ve 20:11® Piranha
-
P.M.>
jsi sympaťák
- Pondělí 16. prosince 2013 ve 20:07profil byl smazán
-
Piranha> Já tě mam uplně v prdeli.Jenom žasnu kam až ta tvoje blbost sahá.
Já to zkrátim asi takhle.Mam tě rád,jako asi všichni se kterejma si jezdil na Sausfork na srazy.A možná ještě radši.
Tento příspěvek byl editován 16.12.2013 19:07:59 uživatelem . - Pondělí 16. prosince 2013 ve 20:04® Piranha
-
P.M.> já vím že si chceš povídat jsi k smíchu
Ale mám tě u prdele.
- Pondělí 16. prosince 2013 v 19:59profil byl smazán
-
Piranha> Klidně nadávej.Nemusíš tady ze sebe dělat chudinku.Za fotku kterou jsi vylepil na veřejnym webu a já jí sem dal ze tvý veřejný karty dostanu 15 let na tvrdo ne?
Ta fotka je ale super…dlouho jsem se tak nezasmál.Tohle by nevymyslel ani Netipa
A že tu lítaj fotky z FB a videa z celýho světa to je v pohodě ne?Tak už nebuď směšnej a pozdravuj Maťáka.
Tento příspěvek byl editován 16.12.2013 19:05:01 uživatelem . - Pondělí 16. prosince 2013 v 19:54profil byl smazán
-
hraji> Tu hloupost ztělesněnou P.M. si nech pro sebe. Do tebe jsem se nevandroval,tak nemel blbosti,když nevíš o co jde.
A jestli mě chceš zrušit taky,tak s tim nemam nejmenší problém.Já tady kámoše nehledám jako Piraňa a k životu chat nepotřebuju.
- Pondělí 16. prosince 2013 v 19:08® Piranha
-
hraji> děkuji.
- Pondělí 16. prosince 2013 v 18:59® hraji
-
Piranha> jasně, je to tvoje rozhodnutí a já ho musím respektovat
- Pondělí 16. prosince 2013 v 18:58® Piranha
-
hraji> Jirko opravdu jediné co si přeji je zrušit profil.Nikdo mi nebude zneužívat fotky a budu mít klid.Už jsem tu smrděl dlouho a nebudu nějakýmu no nebudu tu nadávat na obtíž.Ať se projeví sám, víc jak 4 kamarády tu mít nebude.Já si chodím povídat a bavit se jinam, ať už na konkurenční server, kde je možné se těmto lidem vyhnout, nebo na facebooku kde to je taky docela na úrovni.
- Pondělí 16. prosince 2013 v 18:50® hraji
-
Piranha> ano, zveřejňovat cizí fotografie bez souhlasu majitele nebo zobrazené osoby na veřejném webu může být porušením zákona. Jak to ale dopadne, když moudřejší ustupují, je nyní vidět v diskuzi Ústí nad Labem a máš pocit, že to je něco, co by stálo za to?
- Pondělí 16. prosince 2013 v 18:32® Piranha
-
hraji> to je pravda, stejně tak jako to pořekadlo moudrý ustoupí a … K tomu bych si přál vymazat fotografii, kterou bez mého svolení zveřejnil P.M. nejsem znalý zákona, ale myslím si že je to nezákonné já jsem mu souhlas nedal.
- Pondělí 16. prosince 2013 v 18:27® hraji
-
Piranha> boj s lidskou hloupostí je v podstatě nevyhratelný, ale vzdát se to nesmí, protože to by se potom ta hloupost ztělesněná zde P.M. roztahovala zcela nekontrolovatelně.
- Pondělí 16. prosince 2013 v 18:23® Piranha
-
Sakra, registrace trvá minutu a zrušení den, kde to vázne!
- Pondělí 16. prosince 2013 v 16:37® Piranha
-
hraji> Ano je to mé přání.
- Pondělí 16. prosince 2013 ve 14:23profil byl smazán
-
Piranha> Body ať ti převedou k Maťákovi
- Pondělí 16. prosince 2013 ve 14:19® hraji
-
Piranha> opravdu Ti to stojí za to? Kvůli pár magorům z okolí Ústí?
- Pondělí 16. prosince 2013 ve 13:56® Kamil_ústí
-
timbab> díky za tip vyskoušim to.
- Pondělí 16. prosince 2013 ve 12:42® Piranha
-
Ahoj, mohl bych poprosit majitele, nebo administrátora o zrušení profilu?Děkuji moc.Body prosím rozdat někomu.
- Pondělí 16. prosince 2013 ve 12:10® mvincik
-
Nautilus> Doporučil bych ti asi Boršov, pokud si chceš zachytat pěkné ryby, tam se neustále dosazují. Ostatní pstruhové vody, alespoň ty menší a nížejc po toku(Volyňka, Blanice) stojí povětšinou za starou belu. Pokud neberu první týden po vysazení… Ryby tu jsou všude, jen ta velikost je v drtivé většině taková, že normálního rybáře, krom závodníků, moc nezajímá. Tak to alespoň vidím já. A proto už si pstruhovku tady druhý rok brát nebudu…
Otavu nahoře, viz okolo Anína a pod. neznám.
Tento příspěvek byl editován 16.12.2013 11:11:28 uživatelem mvincik. - Sobota 14. prosince 2013 ve 13:14® jepice-zruseno
-
Nautilus> He – tak to nevím, kdo ti tu prozradí (a nejen tobě) kam na pstruhy. Ale tak zkus hledat pstruhový úseky řek typu blanice, otava, možná i vltava a další. Pak je potřeba najít nějaký ten penzion, což by neměl být problém. Sám pstruhovou povolenku nemám, chodím na mimopstruhovky a tak tam situaci se pstruhama neznám vůbec (na pstruhovkách). Jen jsem popsal, jak bych to dělal. Na stránkách rybsvaz.cz máš revíry i s mapou, což by pro základní orientaci mohlo stačit.
- Sobota 14. prosince 2013 v 0:24® Nautilus
-
Zdravím. V létě o prázdninách s našima pojedeme na Šumavu. A chtěl bych někam kde budu moct chytat pstruhy. Proto vás žádám o radu. Pokud znáte nějaký penzion (ne rybářskou chatu) poblíž (tak do 100m) pstruhového potoka nebo malé říčky na které se slušně zachytá tak mi prosím pošlete odkaz nebo uveďte název toho penzionu. Budu moc vděčný, protože nemám tušení kam by jsme takhle měli jet! Nejlépe uveďte to kde jste už někdy byli a líbilo se vám tam. P.S. Jen prosím nepiště hotel Annín! Díky
- Čtvrtek 12. prosince 2013 v 0:20® _Beny
-
nnnap>
super, hned má člověk lepší náladu, když to poslouchá.
- Středa 11. prosince 2013 ve 22:41® Fryw
-
nnnap> Možná všechno, jak youtube, tak technika, tak důraz na zvuk a zanedbaná vizuální stránka… Pána vůbec neznám, tak nevím na jaký urovni se pohybuje co se týče klipů, tak těžko něco říct.
Tento příspěvek byl editován 11.12.2013 21:42:08 uživatelem Fryw. - Středa 11. prosince 2013 ve 22:36® timbab
-
Kamil_ústí> Dvousložkáč UHU