Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 11. prosince 2013 ve 21:23® Kamil_ústí
-
hele nevíte někdo čim přilepit takový to keramický očko do toho drátku očka na prutu myslim takovou tu bílou vložku. Upadnul mi tam prut na kameny a ono to z toho vypadlo a nedrží to tam tak to tam musim něčim přilepit. Vteřinový lepidlo je asi blbý tak mě napadnul chemopren ten vydrží i vodu. Nebo čim by ste to přilepili
- Úterý 10. prosince 2013 v 1:27® nnnap
-
jinak, jestli už nespíš, co říkáš, jako fotoembrio, na přepal, pánovi na hlavě. To je docela masakr. Ne, že to, v laické scéně, přepískl se světlem, tedy spíše nedostatkem pudru, ale ten šedý masakr na té hlavě musel způsobit nějaký automat. Esly na iuitub, nevím. Nevěřím, že to způsobil sám.
- Úterý 10. prosince 2013 v 1:05® nnnap
- Fryw> to ti řeknu pravdu, že raději nepředjímám,
. Trošku sem těžce introvertní a přiznám se, že jsem zapadl do světa toho pána, co jsem pustil ve film a music. Jeho vnitřní svět je bohatý, on sám je bohatý a vnímavým lidem rozdává a inspiruje. Třeba zde, jednu paní
- Úterý 10. prosince 2013 v 0:57® Fryw
-
nnnap> Ať to nevypadá že jsme jen skrz to žrádlo a pití
Jeden z nejhezčích zážitků byl kabaret Tropicana. Ke stolu nás posadil pán ve fraku, dostali jsme láhev rumu, doutník, nějaké drobnost a začala dvouhodinová show…nakonec jsem si zatančil i salsu s tanečnící, to muselo vypadat krásně
- Úterý 10. prosince 2013 v 0:44® nnnap
-
Fryw> neboj, až povyrostou, se naučí věci ojebat, pak to bude úplně samý co tady. Lidi zme všude stejný. Jinak bych řekl, že jsme za poslední cca rock, udělali jako spotřebitelé docela pokrok. Jako výrazný pokrok. Třeba v lídlu uzeninu pod 250 prakticky nekoupíš a nemáš problém koupit si normální kvalitu. Je to lepší jak za socíku.
- Úterý 10. prosince 2013 v 0:17® Fryw
-
nnnap> Ta třtina je dobrá i nařezaná na špalíčky, prostě to tak pocucáváš, buď to sníš a nebo vycucáš a vyplivneš… Kávičku jsem si taky dovezl, zrnka samozřejmě. Káva, rum, tabák, čokoláda a med to je jejich. Tam mi prostě to jídlo přišlo dobré. I blbej párek chutnal masem atd. Bylo to krušný, zase si zvykat na EU jídlo :-/
Tento příspěvek byl editován 9.12.2013 23:18:51 uživatelem Fryw. - Úterý 10. prosince 2013 v 0:13® nnnap
-
Fryw> tak já věřím, že se sunou trošku dopředu. Samozřejmě jim to přeju. Taky sem blbý proletář. Proč si to neříct na rovinu.
No, víno nemůžu nechat nedopité. To udělá jenom nekulturní hovado. Prostě zvětrá. Je to neúcta k lidské práci. Tak já nechci být neuctivý.
Třtina a základ, mňam. Ty mi fakt děláš chutě. Ale museli by mi to poslat. Ne fidel sám, stačí jeho sekretářka.
Hele, já si aspoň sypu do kafe, teda kafe, do tý břečky, co srkám, trtinovej nečištěnej a navíc melasou ještě obohacenej cukr.
- Úterý 10. prosince 2013 v 0:03® Fryw
-
nnnap> No, chudobu jako takovou jsem tam neviděl ani ve městě, ani na vesnici a to jsem jezdil a špacíroval celkem dost. To už je jaksi zažehnaný a z 90. se celkem dobře vyhrabali. Ale to je jedno, ještě bych třeba dodal že kamarád co byl v KLDR si tam nakoupil koš zboží a zaplatil kartou a to by už tady asi nikdo neuvěřil.
Tak nakonec švestka nebo třtinovej? Nebo to zůstalo u vína? Když je řeč o třtině, pil jsem tam luxusní pití – vymačkaná třtina + rum (s tím rumem si tam vůbec nedělaj problém, koupíš si ten základ a nalejváš si kolik chceš, dokud nevypiješ)
- Pondělí 9. prosince 2013 ve 23:37® nnnap
-
Fryw> neprovokuj. Mám vedle na stolku jak třtinovej, tak domácí švestku.
No, já se tam nepodívám, to víš, za komára sem si chudoby užil dost, ale nastupující generaci přeju rozhled.
- Pondělí 9. prosince 2013 ve 23:28® Fryw
-
nnnap> Jo jo. Ale moc jsem bohužel nemyslel na zadní vrátka. Vcelku jsem si přivezl 2 kartony cigaret (ale prostě cigaret, ne sračky od morrise), krabičku dotníků „guantanamera“, pár doutníků ze sourkomé farmy, asi no name a dva litry rumu santiago… Těch cigaret lituju, mělo jich být víc. vyšly na 11 kč. Ze státní firmy H.Upmann. Díkdy embrargu je možné do EU vzít 200 cigaret, 50 doutníků, a tuším 1 L tvrdýho alkoholu.. Kupoval 0,5 L havanu (to je ta horší verze rumu, Santiago pokládají za kvalitnější) za cca 32 Kč.
- Pondělí 9. prosince 2013 ve 23:20® nnnap
-
nnnap> Tak si nech chutnat. Já mám silný nutkání dát si k tomu doutník…
Hele, dovalils nějaké habana? - Pondělí 9. prosince 2013 ve 22:42® nnnap
-
je to tady! KAPR NA MARSU POTVRZEN! http://technet.idnes.cz/…_vesmir.aspx?…
Je neuvěřitelné, kolik toho ta vědecká sebranka utratí za zodpovězení otázky, jestli je ve vesmíru život. Ne, oni se budou škrabat pravou rukou za levým uchem, raději, než by se podívali do zrcadla!
- Pondělí 9. prosince 2013 ve 12:40® HaD
-
pipa> máš nějakou potřebu?
- Neděle 8. prosince 2013 ve 12:55® pipa
-
džigit> sorry,omluva…
- Sobota 7. prosince 2013 ve 20:52® džigit
-
pipa> je vidět,že dobrého vychování si moc nepobral!
- Sobota 7. prosince 2013 v 16:27® pipa
-
džigit> dobrý hovna tady vláčíš…
- Sobota 7. prosince 2013 v 15:39® džigit
-
pipa> Pravidla pro přispění do diskuze
Redakce si vyhrazuje právo mazat či editovat příspěvky porušující tato pravidla:Příspěvek nesmí obsahovat vulgarismy.
Tento příspěvek byl editován 7.12.2013 14:46:24 uživatelem džigit.
Každý příspěvek by se měl týkat tématu konkrétní diskuze.
Chcete-li se s kamarádem domluvit na ryby, použijte osobní zprávy.
Nepište do diskuze zprávy typu: „Máš osobku“, „jak jdou“, „je tu nějak mrtvo“ apod.
Chcete-li rozproudit diskuzi, buďte věcní.
Nenapadejte ostatní návštěvníky, každý má právo na názor. - Sobota 7. prosince 2013 v 15:22® pipa
-
džigit> hele,proč wubec lezeš knám ????
- Sobota 7. prosince 2013 v 15:20® pipa
-
David H.> a že se ti líbí …
- Sobota 7. prosince 2013 ve 2:15® Supler
-
Petrův zdar. Chtěl bych požádat o podporu v soutěži o nejlepší fotku podporující StarDance, jelikož jsem rybář a myslivec, tak jsem i na této fotce zvolil rybářskou tématiku. Stačí jen kliknout na odkaz a u fotky č. 161. dát palec nahoru. Děkuju moc…
http://www.ceskatelevize.cz/…zdou/kolo-6/
Tento příspěvek byl editován 7.12.2013 01:16:40 uživatelem Supler. - Čtvrtek 5. prosince 2013 v 16:37® Fryw
-
Jsem si myslel jak nebudu originální
- Čtvrtek 5. prosince 2013 ve 14:47® HaD
- Slušná reklama
- Středa 4. prosince 2013 ve 23:35® HaD
-
jepice> ještě jsem
)
- Středa 4. prosince 2013 ve 23:02® jepice-zruseno
-
džigit> To byl David totiž ještě rybářská mládež
- Středa 4. prosince 2013 v 15:07® HaD
-
džigit> Takhle mě namaloval před asi 4 lety na Mezinárodním setkání rybářské mládeže
Tento příspěvek byl editován 4.12.2013 14:07:16 uživatelem HaD.Nad ránem
- Úterý 3. prosince 2013 ve 21:20® džigit
-
David H.> já znám,byl jsem s ním kdysi dávno na vodě,ještě jako škoulou povinný.Párkrát jsme se ještě pak viděli,ani nevím,zda by mě poznal
Ale aspoň by sme řádně pokecali
- Úterý 3. prosince 2013 ve 21:18® HaD
-
skwor> měl jsem ho pořád plnou zeď, takže jsem ho vypl a nevidel. Občas horší než množství knížete při volbách.
Já věděl, ze to sem dávat nemám
- Úterý 3. prosince 2013 ve 21:07® skwor
-
David H.> Měl bys hezkou profilovku na FB. I když to, co tam měl dneska Hrdobec, asi nepřekonáš
Tento příspěvek byl editován 3.12.2013 20:08:02 uživatelem skwor. - Úterý 3. prosince 2013 ve 21:03® HaD
-
peta128> asi hodinu
- Úterý 3. prosince 2013 ve 20:59® peta128
-
David H.>Ses už dlouho neviděl vid?Že si tak fandíš