Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.438 příspěvků, z toho 128438 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 4. listopadu 2013 v 16:13® OBr
OBr

mvincik> máš pravdu, že to tam nemáme, píšu si na papírek „masařská tabulka“ a snad to nezapomenu z papírku přečíst ;-)

Jsou tam jenom zastrčené tabulky velikostí a hmostností u jednotlivých druhů ryb v atlasu, ale ty tabulky jsou zle naformátované, takže se špatně čtou.

Pondělí 4. listopadu 2013 v 11:59® gavlos
gavlos

mvincik> si to vyfot z prirucky mobilem a mas to ve founu navzdy :-)

Neděle 3. listopadu 2013 v 11:19® mvincik
mvincik

OBr> koukal jsem do aplikace a nikde jsem v ní nenašel takové ty tabulky s mírami a váhami ryb, jako je to v RŘ. Myslím, že by to drtivá většina z masařů a nejen oni určitě uvítali. Co ty na to? (Pokud to tam někde je, kde mám hledat? Díky)

Neděle 3. listopadu 2013 v 11:02® noba
noba

džigit>no právě ze jsem si říkal ze už jsem to tu dlouho neviděl.:-) to bylo zakázáno či co?

Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.
Neděle 3. listopadu 2013 v 10:11® džigit

noba> tady už se nezdraví… :-((
Ale i já Ti přeji fajn ráno :-)

Neděle 3. listopadu 2013 v 10:01® noba
noba

Dobré nedělní ráno chytej.

Čtvrtek 31. října 2013 ve 2:30® OBr
OBr

gavlos> pravdu má předseda ;-) ..tedy textový soupis RR, ty mapy nejsou úplně 100%

Středa 30. října 2013 ve 23:45® džigit

včil sem sledoval Pohlraicha z Bohémy a Tomuchy nět?!? ;-)

Středa 30. října 2013 ve 21:43® gavlos
gavlos

OBr> a jeste jedna reka a ktomu P i MP pasmo.MP patri ostrave a. P havirovu..;-)

Středa 30. října 2013 ve 21:38® gavlos
gavlos

OBr> ok.jen me zajimalo kde je chyba.ale preci jen tu tabuli tam musel nekdo dat ne..a asi podle nejake mapy..ale na strankach svazu to maji spatne..tak kdosi to tam dal asi jen vodvoka :-D

Středa 30. října 2013 ve 21:20® OBr
OBr

gavlos> prosimtě, zapamatovat si to a až nastane čas, opraví se to všechno hromadně. Bude to větší akce v souvislosti se smartchytej(ta naše mobilní aplikace), včas to tady zveřejním.

Středa 30. října 2013 ve 14:40® gavlos
gavlos

chlapi.poradte.na mapach reviru na crs i tady na chytej se prekryvaji reviry p a mp..myslim tim reku lucinu v havirove. dle mapy je mp revir delsi cca o 3km..kdyz jsem se tam byl podivat(s prutema a vybavou!!!)objevil jsem tam modrou P ceduli..tak jsem radsi mazal dom at nemam pruser kdyby RS.mam to nekde hlasit ci co?nebo to jen nejaky koumak ze svazu posunul o „par“metru :-D kdyby byl nekdo od nas tak je to 471 041 a 473 043..

Úterý 29. října 2013 ve 23:24® nnnap
nnnap

Nautilus> na pstruhy ti stačí sodexo. Jestli chceš granuláče na prut, tak prakticky vším na všechno. Nebo si zajdi za 30kaček na den na kdejaký granulodrom a tam se o úrovni pstruha duhového dozvíš vše. Ta ryba má úroveň polypa.

Úterý 29. října 2013 v 19:19® sus1

http://www.inrybar.cz/…ranum-celem/

Úterý 29. října 2013 v 17:59® fog

Klidně dejte info so zpráv.

Díky

Úterý 29. října 2013 v 17:58® fog

Dobrý den, neznáte někoho znalého a zkušeného v oblasti osádky ryb? Mám od nového roku rybník cca 0,9 ha a potřeboval bych se poradit o volbě ryb které se do dané vody hodí.

tvar- trojúhelník hloubka- max 2,3 m dno- pozvolna mírný sklon, bahnité rstliny- bez stromů, velké množství a rákosu a vodních rostlin.

A jestli by jste ještě někdo měl zkušenosti s chov vs. sportovní revír…co se v dněšní době více vyplatí, dejte info.

Mockrát děkuji Fog

Úterý 29. října 2013 v 8:19® Kazan

Nautilus> Třeba ani nový prut a naviják nepotřebuješ. V kartě máš i jako rybolovnou techniku vláčku, možná chodíš na okouny s prutem a navijákem který ti zpočátku plně vystačí. Možná není nutně potřeba nový prut a naviják, navíc nevíš jestli budeš chytat i nadále, jestli tě to chytí. Koupit do začátku speciál aby se ti po roce válel za skříní nebo jsi ho po roce prodával je zbytečnost. Taky není od věci se poptat mezi známými jestli se někomu neválí doma prut který by ti vyhovoval. Ještě jedna věc, v Praze teď budou dvě rybářské výstavy, takže bych skočil tam a nějaké ty pruty si vzal do ruky třeba se ti něco zalíbí cenově a bude ti sedět dobře v ruce. Rozhlížel bych se v prutech délky 1,80–2,40m a v gramáži do max20g. Ale je to hlavně o pocitu, každému vyhovuje trochu něco jiného.

Pondělí 28. října 2013 ve 23:15® Nautilus
Nautilus

Kazan> No jo no Kazan máš asi pravdu a když už jsi upozornil na to náčiní tak co bych si k té vodě na pstruhy měl vzít. Myslím jako např jaký proutek a naviják. Blíží se vánoce tak toho využiju do zahájení sezóny v příštím roce, ale ať o není přehnaně drahý. :-)

Pondělí 28. října 2013 ve 21:18® HaD
HaD

OBr> no málo ho nebylo :-)

Pondělí 28. října 2013 ve 21:17® HaD
HaD

Nautilus> je to nadneseně řečeno jako bys hrál hokej stylem „stojím u branky s nastavenou hokejkou a čekám až někdo tu hokejkou trefí a spadne to samo do brány“. To není zábava… Kazan má 100% pravdu!

Pondělí 28. října 2013 v 9:27® Kazan

Nautilus> Zdarec chlape, zde ti nikdo místo nenapíše a už vůbec nedá fotografii, už jen z toho důvodu že toto je veřejný web a rázem by se z daného místečka stal Václavák, protože by tam chodili všichni.
Taky se připravuješ o to, co je na té rybařině jedna z nejkrásnějších věcí, to objevování revíru, chození kolem vody, pozorování, zkoušení, prožívání úspěchů a neúspěchů. Pokud ti jde jen o to chytit nějakého pstruha, zaplať si povolenku na některý soukromák, tam je to víceméně tutovka. Pokud ti jde o to něco se v rybařině naučit a užít si jí, vem si pstruhovou povolenku, vyber si revír a procházej si ho a chytej. Není nad vlastní zkušenosti. Můžeme zde vést debaty o nástrahách, prutech, navijácích, vlascích a stylu lovu s tím tu nebude mít většina lidí problém ti poradit. Bude to mít pro tebe daleko větší cenu než když ti tu někdo, byť jen do osobky napíše, pošle fotku a flek.

Neděle 27. října 2013 ve 23:36® OBr
OBr

David H.> stejně to je bahna, nekonečná práce…

Neděle 27. října 2013 ve 22:47® Nautilus
Nautilus

Zdravím. Už 5 let mám povolenku mimopstruhovou a chtěl bych zkusit pstruhovku. Pravděpodobně si koupím celosvazovou ale byl bych moc rád kdyby jste mi poradili nějaké pražské pstruhové revíry. A řekli nějaký dobrý úsek, když tak přiložili fotografii úlovku z toho místa. Chápu že svoje dobrý místo asi neprozradíte, ale věřte já sotva chytnu nějakého toho dravce s mimopstruhovkou, tudíž pro vás nebudu konkurence (navíc je vracím vodě). :-) P.S. Omlouvám se pokud jsem otázku zařadil do špatné diskuze. :-((

Tento příspěvek byl editován 27.10.2013 21:48:15 uživatelem Nautilus.
Neděle 27. října 2013 ve 21:54® HaD
HaD

Kazan> To jsou ti hloupatí novináři. My jsme tam byli ve středu natáčet štolu a zaplaveno bude asi 3,5 metru – tzn. jen štola, aby byla voda pro sádky. Tzn. že se bude tam co vidíš bagry odbahňovat dál.

Neděle 27. října 2013 v 19:25® Kazan

Tak jsem se dočetl v Krátkých zprávách že 25tého začali napouštět odbahněnou spodní část Jordánu. Přikládám snímek spodní části pořízený 23tého. Myslím že netřeba dalších komentářů :-(( :-O

Tento příspěvek byl editován 27.10.2013 18:29:48 uživatelem Kazan.
foto/diskuze/vseobecna/2013/th-img102535.jpg
Pátek 25. října 2013 ve 20:12® timbab
timbab

skwor> No to se ani moc nedivím :-)) Musíš víc zatlačit.

Pátek 25. října 2013 ve 20:10® skwor
skwor

timbab> Zítra jedu k řece, ale na Brichtu. A protože řídí sestřenka, tak by se jí asi nápad, jet o pár hodin dřív a projít to s vláčákem, moc nelíbil :-D

Pátek 25. října 2013 ve 20:07® timbab
timbab

skwor> Já zejtra zajdu pro nějakého kapře do Kádě aby se tam těšil na vánoce:-) Na vláčku jsem teď celkem dlouho nebyl.

Pátek 25. října 2013 ve 20:05® skwor
skwor

timbab> Třeba to ty pruhovaný zase rozhýbe :-) Poslední vycházky slabota, ale aspoň jsme minule s Kazanem pěkně pokecali.

Pátek 25. října 2013 ve 20:02® timbab
timbab

skwor> Však už je načase :-))