Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.442 příspěvků, z toho 128442 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 6. října 2013 ve 20:24® mvincik
mvincik

pemalda> Budeš tedy taková špatná vrána v Písecké MO! :-)

Neděle 6. října 2013 ve 20:11® pemalda
pemalda

Myslím,že budu asi na posledním místě.Já totiž většinou odevzdávám na konci roku sice celý popsaný úlovkáč,ale většinou jen docházkama.Ale letos tam mam jednoho candoše 48 čísel co byl blbě seklej,tak uvidime na jaký místo mě tenhle úlovek vyšvihne.Jinak se stydim,že naše organizace může vymyslet takovou hloupost.

Neděle 6. října 2013 v 11:52® mvincik
mvincik

Beer.Beda> Safra, to jsi sem měl dát někdy v březnu. To by si Písečící psali dva kusy na každej den. Uvidíme, třeba Pemalda ještě vyhraje. :-)

Neděle 6. října 2013 v 9:14® hraji
hraji

Beer.Beda> zajímavá soutěž, jen co je pravda. To zas budou zapsané v záznamech naprosté nesmysly, a v prosinci se bude běžně lovit limit bílé ryby den co den. Naprosto kontraproduktovní.

Neděle 6. října 2013 v 7:43® Beer.Beda
Beer.Beda

Toto jsem si přečetl na stránkách sousední MO.Zajímalo by mě, co to má za význam?Přijde mi, že jde o to, aby rybáři brali ještě více ryb než teď.

24. 9. 2013

Vážení písečtí rybáři.

Vyhlašujeme soutěž o nejúspěšnějších pět rybářů. Hodnotí se množství ryb v kg ulovených na revírech JčÚS (nepočítá se ÚN Orlík) do konce roku 2013. Pět těchto rybářů v příštím roce dostane možnost zakoupit si celosvazovou povolenku za cenu krajské povolenky. Na celosvazové povolence nebude platit limit 50 kusů vyjmenovaných druhů ryb. Hodnocení proběhne v kanceláři MO na základě vyplněného úlovkového lístku jakékoliv povolenky platné na revírech JčÚS dodané do 10.ledna 2014.

Jiří Marek předseda MO ČRS Písek

Pátek 4. října 2013 v 19:47® Cudla
Cudla

David H.>jo určitě tam bude nějakej chovnej material ale tam se bagrovalo sypalo zaváželo ale hlavně přežilo.....

Pátek 4. října 2013 v 11:13® HaD
HaD

džigit> taky jsem měl ráno spády, ale nechám to na odpolko. U vody je sice krásně, ale na tu kosu jsem taky chuť neměl :-)

Pátek 4. října 2013 v 11:12® HaD
HaD

Cudla> tak samozřejmě, že tam nebude jen potěr :-) Musí tam být i fotříci a mamky :-)

Pátek 4. října 2013 v 6:26® džigit

fajne rano synci,–2,3°C
Včera sem to po noční při –1°C zkusil s vysledkem paru cejnuv.Dneska na to seju,až večer s razítkem :-)

Čtvrtek 3. října 2013 ve 22:15® Cudla
Cudla

David H.> aby si se stím potěrem nemejlil,vem si „jezero Most“co se tam přez ty louže najezdilo techniky a nyní při zkušebním výlovu okouni 40+ a velký líni i jiná ryba,jak řikáš příroda si poradí i v tom co člověk zku.vil.....

Čtvrtek 3. října 2013 ve 21:35® Draky
Draky

David H.> Neudelam to ani za ruzoveho smacka! :-D

Čtvrtek 3. října 2013 v 18:24® HaD
HaD

mvincik> já věřím.

Čtvrtek 3. října 2013 v 17:09® mvincik
mvincik

David H.> Ano, snad, uvidíme.

Čtvrtek 3. října 2013 v 16:55® HaD
HaD

mvincik> Na straně poražených jsme a s tím se už z pohledu původních ryb nedá nic udělat. Peníze pomohou nasypat kapry, kapry a kapry a možná nějaké doplňky. Třeba se pletu, ale o takový Jordán nestojím. Co je ale zajímavé – vše to nevypláchlo a ty kaluže vody, které tam jsou, jsou plné potěru. On asi stejně přijde vniveč, ale ta síla přírody je v tomhle směru ohromující. Zas tedy, snad, bude dobře.

Čtvrtek 3. října 2013 v 16:52® mvincik
mvincik

David H.> Ano, ani já nemohu objektivně posoudit a tedy odsoudit nikoho. Ale schvalování na tající sníh v zimním období mi přijde lehce úsměvné. Kdo by to čekal, že…? Je to holt věc názorů a směrodatný je výsledek šetření. U toho asi zůstaneme. Škoda jen, že rybáři a ryby z hoho opět vyšli jako prohrávající.

Čtvrtek 3. října 2013 v 16:46® HaD
HaD

S tím jednoznačný souhlas, ale aby by byl potrestán někdo, kdo vinu nemá, jen proto, že je potřeba někoho potrestat, se mi nezdá.

Čtvrtek 3. října 2013 v 16:43® mvincik
mvincik

David H.> Mě se prostě jen opět nelíbí, že za to nikdo nenese odpovědnost. Jako většinou, jako by se příroda opět potrestala sama. Nic víc.

Čtvrtek 3. října 2013 v 16:11® HaD
HaD

mvincik> nic. Já o viníkovi přesvědčen nejsem. Můj soukromý názor je, že je to shoda blbých náhod a nedokonale provedený průzkum na jehož základě byl projekt a stavba.

Čtvrtek 3. října 2013 v 16:07® mvincik
mvincik

David H.> Davide, co s odstupem času říkáš na výsledek šetření ohledně Jordánu??? (Zrušení pokuty…)

Čtvrtek 3. října 2013 v 11:27® HaD
HaD

No… Lidi se různě bodaj, propichujou apod. Nicméně je to wostrý video. Docela by mě zajímalo, jestli se při tom nalil, nebo měl nějakou jinou anestezi :-D

Čtvrtek 3. října 2013 v 11:19® HaD
HaD

tvle, sem na druhý minutě a chce se mi …

Čtvrtek 3. října 2013 v 11:14® HaD
HaD

Draky> natočíme! Zajdi a budeme to z Tebe tahat :-D

Středa 2. října 2013 v 19:49® soky kv
soky kv

Tak ten to v hlavě nemá v pořádku!

Středa 2. října 2013 v 19:18® noba
noba

no to je magor

Středa 2. října 2013 ve 14:22® mvincik
mvincik

Scanix> To nemůže bolet. :-D

Středa 2. října 2013 ve 12:54® gavlos
gavlos

Scanix> jojo.hlavne to stim vlascem…trouba

Středa 2. října 2013 ve 12:39® Scanix
Scanix

Draky> to je masochista normalne, fakt magor :-)

Úterý 1. října 2013 v 18:28® Draky
Draky
Jestli nevim jak vyndat hacek, tak tady je docela drsny video. Pokud se budete nudit, tak muzete neco podobneho natocit, rad se podivam. :-D
Pondělí 30. září 2013 v 17:42® nnnap
nnnap

regulus> když už mi to rozeberete, tak mi alespoň vraťte palety!!!

Pondělí 30. září 2013 ve 14:33® Ornel

https://www.fishao.com/?…

V celku povedená rybářská hra :-D