Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 5. srpna 2013 v 16:34® dun
-
David H.> Jako právník by kamarád měl vědět,že ryby v revíru jsou v našem úžasném státě res nullius…
- Pondělí 5. srpna 2013 v 16:19® jiris
-
David H.> tolstojů bylo mraky, proč nikdo nenafotil candáty a že jich tam pár muselo být, ne 10…
Celý je to dost divný. Českej člověk…
- Pondělí 5. srpna 2013 v 16:17® jiris
-
David H.> taky jsem se o to jeden den zajímal…
Ale na místo jsem se podívat nejel, raději ať to nevidím.
Jo reportáž by byla hodně fajn, teď už je to stejně jedno.
- Pondělí 5. srpna 2013 v 16:11® HaD
-
jiris> mám podobný pocit. Prý hodně. Ale nebyl jsem tam. Možná je to ale chyba a měl jsem tam vypálit s kamerou. Jako třeba na Jordán
- Pondělí 5. srpna 2013 v 16:06® jiris
-
David H.> tuším jak se k tomu postaví
Kolik těch sumců bylo, candátů?…
Fakt škoda slov.
- Pondělí 5. srpna 2013 ve 13:03® HaD
-
dun> Otázka je, zda při těch malých průtocích dříve bylo 40°C ve stínu. Bavil jsem se o tom s právníkem, který současně rybářská stráž a ten mi řekl, že pokud někdo dělal v těchto dnech nějakou plánovanou odstávku, o čemž jsem slyšel, měl by být MRS žalován o náhradu škody. Z hlediska legislativy se totiž musí tyhle práce vykonávat s ohledem na klimatické podmínky a byť by to bylo nahlášené a schválené kdekým, tak je nutné takové činnosti v těchto parnech odložit. Prodávám, jak jsem nakoupil. Btw. existují údajně znaleckými posudky vypracované sazebníky pro soudy v případech pytláctví či těchto událostí. Např. sumec nad 10kg váhy se cení na 1000,– Kč/kg. Tady ryba 265 cm, která tam údajně byla, je řádově škoda ve výši cca 80.000,– Kč. U štik či candátů je to tuším od 4–5 kg nahoru 2500,–/kg. Metroví candáti okolo 9kg jsou tedy za 22.500,– Kč atd. Škoda tedy bude možná mnohomilionová a je teď otázka, jak se k tomu MRS postaví. Také je už možná pozdě. Kdoví, kde je důkazní materiál…
- Pondělí 5. srpna 2013 ve 12:14® gavlos
-
siri> toz to ja nevim jak v praze..ja mel za 1400.a brigada je drazsi o neco vic kdyz ses u svazu poprve..pak je to levnejsi
- Pondělí 5. srpna 2013 ve 12:07® siri
-
gavlos> ona ta ‚prazska‘ povolenka, tedy povolenka US Praha, tak draha myslim neni – a brigady zdaleka ne tolik (ale lisi se u ruznych MO). Nicmene tyhle informace by mel uz mit latentni kolega od onoho hospodare…
- Pondělí 5. srpna 2013 ve 12:07® siri
-
gavlos> ona ta ‚prazska‘ povolenka, tedy povolenka US Praha, tak draha myslim neni – a brigady zdaleka ne tolik (ale lisi se u ruznych MO). Nicmene tyhle informace by mel uz mit latentni kolega od onoho hospodare…
- Pondělí 5. srpna 2013 v 5:58® Shrek
-
Tak jednu metrovku jsem viděl, sice jí lapil kolega vedle na bójku, ale alespoň vím, že tam stále jsou. Jednu pozitivní věc bych na tom našel – málokdo umí udělat za večer tak krásné zero jako já
- Neděle 4. srpna 2013 v 19:36® Shrek
-
Dobře, Scanix mě už tak trochu točí, jedu to vyzkoušet taky. A nepřemlouvejte mě, jedu, už jsem rozhodnutej.....
- Neděle 4. srpna 2013 v 19:12® Robur
-
zdar, nevíte kde je na netu Zbrojovka sparta video?
- Neděle 4. srpna 2013 ve 13:55® dun
-
toro>Prijde mi ze loni bylo vetsi sucho a dyl a k nicemu nedoslo.Taky zhruba pred mesicem teklo par dni az 280m3 a tak tam ryby mohli byt nahusto.
- Neděle 4. srpna 2013 ve 13:26® toro
-
dun> Mně to už připadá jako cílené mlžení. První verze zastavení vody byla kvůli revizi. Pak jsem dokonce slyšel, že zavření vrat mělo sloužit jakési ochraně ptactva (kterého?). Teď najednou porucha průtokového čidla! To tedy musí být smůla na druhou, když se potentuje monitorování průtoku zrovna ve stejný čas, kdy vyzdechá řeka. Je také divné, že „zub“ v grafu stoupá pozvolna. Teď je najednou průtok nad 13 kubíky, které tekly až do toho průseru.
- Neděle 4. srpna 2013 ve 13:05® gavlos
-
bumsembumtam> jukni na CRS…tam to je vse napsane..bude to rychlejsi…
- Neděle 4. srpna 2013 ve 12:48® bumsembumtam
-
gavlos> Hale ja tydle zkratky neznam jeste
trebas od 1.unora do 31.prosince ?
D ty od pondeli do nedele
naky 4–24 na mp pfff
- Neděle 4. srpna 2013 ve 12:42® gavlos
-
bumsembumtam> 4–24 na mp
- Neděle 4. srpna 2013 ve 12:42® gavlos
-
bumsembumtam> od pondeli do nedele
- Neděle 4. srpna 2013 ve 12:41® bumsembumtam
-
gavlos> Ai to tak udelam taky. A jeste otazka (snad nebudu za joudu) od kdy do kdy se muze chytat?
- Neděle 4. srpna 2013 ve 12:36® gavlos
-
bumsembumtam> me nabidl hospodar super brigady..ale chtel jsem hned chytat,tak jsem to zaplatil
- Neděle 4. srpna 2013 ve 12:33® gavlos
-
bumsembumtam> k tem brigadam..mam zato ze je to tak..aby ti byla vydana povolenka na 2014 musis mit splnene brigady v roce 2013..v tvem pripade asi rovnou calnout..
- Neděle 4. srpna 2013 ve 12:23® bumsembumtam
-
gavlos> Mno beztak organizace pocita s tim ze to kazdej druhej zaplati co ?
jinak nevim nevim esli to zvladnu do konce roku sem po urazu nohy… :-/ no co, vemu berle a valim to me nezastavi!
- Neděle 4. srpna 2013 ve 12:18® gavlos
-
bumsembumtam> zalezi..bud ji zaplatis cca 20 hodin. tusim 70kc/h..nebo odpracujes..ale co konkretne netusim…jelikoz zacinas az ted v srpnu tak odmakat to ted..abys stihl jeste zarybarit..
- Neděle 4. srpna 2013 ve 12:12® bumsembumtam
-
gavlos> K tem brigadam, jak probihaji a co se pri tom dela? Jinak je to celkem darda
jeste ze mam už nádobíčko
- Neděle 4. srpna 2013 v 11:52® gavlos
-
bumsembumtam>. to je jen rybarsky listek.dalsich 1600 povolenka mp a brigady 1500 plus clensky prispevek 400 na rok…tak si nachytej tak 4000…
- Neděle 4. srpna 2013 v 11:50® timbab
-
bumsembumtam> 500 je za státní rybářský lístek,ne za povolenku.Na ten potřebuješ složit zkoušky.Povolenku a nějaké zapisné už platíš u MO kterou si vybereš.
- Neděle 4. srpna 2013 v 11:38® bumsembumtam
-
sidla_napajedla> Nějaké ty pokusy byli s dědou a tak. Budu začínat od začátku. 500 na 10let to je, ale jen na Prahu ne? Nebo celorepubliková? říkám si že když už tak už.
- Neděle 4. srpna 2013 v 11:34® sidla
-
bumsembumtam> myslím že na 10 let stojí 500,ale nejsem si jist. byls rybářem předtím už?nebo začínáš úplně od začátku?
- Neděle 4. srpna 2013 v 11:29® Kazan
-
regulus a ostatní brňáci, že se sakra chlapi nepochlubíte co vám tam jezdí za skvost. Pivní šalina, to je nářez.
- Neděle 4. srpna 2013 v 11:28® bumsembumtam
-
Zdravím Vás všechny! Před pár dny sem si tu založil účet, pročítal různá témata, chytal inspiraci a nápady. Jsem z Prahy a rád bych začal s rybařením. Je tu někdo kdo by mi poradil co si vzít sebou eventuálně kolik peněz? Slyšel jsem, že rybářský lístek vydává úřad městské části bydliště. Předem děkuji za odpovědi. S pozdravem Jakub.