Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.438 příspěvků, z toho 128438 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 15. července 2013 ve 22:54® regulus
regulus

Bezva, vy jste ale panikáři. :-O

Nevím co se Davidovi přesně stalo, ale aktualizace nemusí i mohou být problém. Zásadní pitomost je nechat dělat jakejkoliv program co se mu zlíbí, tím myslím i automatické aktualizace. Asi před rokem byl v rámci aktualizací WIN 7 i nový ovladač pro integrované grafické karty na boardech Intel, následovalo to, že počítač nejel, protože se přeinstaloval původní správný driver špatným, soudruzi v Mrkvosoftu někde udělali chybu. A to zdaleka nebyl první a nejspíš ani poslední případ. Nejlepší řešení je zakázat automatické aktualice a „přepnout“ na aktualizace vyhledávat, oznamovat, ale nestahovat. Jednou za čas, je úplně jedno jestli jednou za týden nebo měsíc, ono se to bez těch aktualizací neposere, ba naopak je to bezpečnější než to nechat dělat program jak se mu zamane, v okamžiku kdy víte, že na PC nebudete dělat nic důležitýho máte trochu víc času nebo jdete třeba na oběd a nebude vám vadit případný restart, klikněte na tu votravnou ikonu, co vám oznamuje, že jsou pro tento počítač připraveny aktualizace, stáhněte je a zrušte všechno co se vám nezdá nebo je nový ovladač pro nějaké zařízení a nechte to nainstalovat.

BTW u Davida to typuju na režim hají-bucí zkombinovaný s něčím, dělalo to paseku vždycky a asi to tak zůstane.

Pondělí 15. července 2013 ve 22:48® Fryw
Fryw

Draky> jo, proto to „zatím“, ale čuměl jsem jak to rychle naběhlo. Je pravda že to mám druhej den… teprve se uvidí, ale zatím dobrý dojmy. Až na mírnej zmatek

Pondělí 15. července 2013 ve 22:37® Draky
Draky

Fryw> 8 jsou stejny jako 7 jen jsou delany na dotykac…tam de spis o to, ze mas ted cistej system :-)

Pondělí 15. července 2013 ve 22:23® Fryw
Fryw

Aha, tak to jdu zkusit pustit NTB. Jsem ho aktualizoval, vypnul a jel pryč… /a funguje. btw ty 8 ten ntb dobře nakoply. Zatím…

Tento příspěvek byl editován 15.7.2013 22:26:26 uživatelem Fryw.
Pondělí 15. července 2013 v 15:08® casper
casper

Bigpista> no jistě!!! Taky jsem pro Labíčko :-) kdy se nějak domluvíme, si cinkneme asi ;-)

Pondělí 15. července 2013 v 15:06® HaD
HaD

gavlos> slyšel jsem, že je to bestie

Pondělí 15. července 2013 ve 14:35® gavlos
gavlos

bo jsem si snim uzil..vubec neslo nic delat…nastesti bratranec sikovny se pripojil pres meca a zrusil to ..je to previt..

Pondělí 15. července 2013 ve 14:28® HaD
HaD

gavlos> to mi hned kontrolovali. Ten to snad na notebooku není. Uvidíme…

Pondělí 15. července 2013 ve 14:25® gavlos
gavlos

a co od POLICIE CR??Mate s tim nekdo zkusenost…mys­lim vir…

Pondělí 15. července 2013 ve 14:09® HaD
HaD

hraji> Jeden už je v cajku. Odpojili jsme datové disky a znovu nastavili bootování a je to. Zvláštní, ale je to tak. Možná nějaká aktualizace biosu? Nevím. Hlavně, že to jede…

Pondělí 15. července 2013 ve 14:07® Draky
Draky

hraji> Stat se to muze a bezne i stava, ale rychle se na to reaguje a treba dalsi den vychazi opravna aktualizace.

Jinak bez poradneho popsani problemu se na dalku tezko radi no. :-)

Pondělí 15. července 2013 ve 14:00® hraji
hraji

David H.> samozřejmě je problém, když se stane něco podobného na dvou počítačích současně. Ani já neumím na dálku zjistit, co se stalo

Pondělí 15. července 2013 ve 13:59® hraji
hraji

Draky> asi mám štěstí, moje firma již dlouhá léta nakupuje počítače od TS Bohemia. Problémů za těch 21 let bylo minimum, když už, klekl disk, po zavedení systému automatického zrcadlení není zásadním problémem ani to. Já chtěl jen napsat, že nevěřím, že samotná aktualizace by mohla zneprovoznit počítač.

Pondělí 15. července 2013 ve 13:52® HaD
HaD

hraji> čím to je nevím. Možná shoda náhod. Večer se notebook zaklapl a ráno nenastartoval. Moje PC běželo přes noc a ráno bylo zrestartované a nešlo nabootovat. Mám dva disky se systémy s volbou a nešlo. Proč nevím, tak velký IT odborník nejsem :-((

Pondělí 15. července 2013 ve 13:34® Draky
Draky

hraji> Ona je taky otazka jake pocitace aktualizujes…resp od jake firmy jsou :-)

Pondělí 15. července 2013 ve 13:33® Bigpista
Bigpista

hraji> Aktualizace jako taková v podstatě nikdy problém nezpůsobí. Téměř vždy se jedná o kombinaci více faktorů.

Pondělí 15. července 2013 ve 13:31® hraji
hraji

aktualizuji počítače zcela pravidelně, jak všechny firemní tak počítač doma. A nezpozoroval jsem po aktualizacích z minulého týdne žádný problém, a to používáme různé verze Woken. Myslím že problém nebyl v aktualizačních souborech.

Tento příspěvek byl editován 15.7.2013 13:31:32 uživatelem hraji.
Pondělí 15. července 2013 ve 13:15® Bigpista
Bigpista

casper> Nažďáááár :-) Tak kdy a kam? Po zkušenosti z minulého týdne jsem jasně pro Labe.

Pondělí 15. července 2013 ve 13:09® HaD
HaD

casper> brácha jak to slyšel, letěl bloknout aktualizace.

Pondělí 15. července 2013 ve 12:55® casper
casper

David H.> můj pracovní to vydržel, tak ještě uvidím, co mi řekne ten doma :-D

Pondělí 15. července 2013 ve 12:54® casper
casper

Bigpista> vítej zpět dovolenkáři :-D už brousím feeder :-D

Pondělí 15. července 2013 ve 12:49® HaD
HaD

Bigpista> mě moc ne. Ráno jsem začal tím, že mi po aktualizaci klekl kompjůtr a Pavle taky. Fuck Blil Gejts! :-((

Pondělí 15. července 2013 v 10:35® Bigpista
Bigpista

David H.> A že mi to dneska jde :-D

Pondělí 15. července 2013 v 10:11® HaD
HaD

Bigpista> dobr dobr :-) hodnoty je potřeba vytvářet :-)

Pondělí 15. července 2013 v 9:52® Bigpista
Bigpista

Dobrden. Tak zase v pracovním procesu.

Neděle 14. července 2013 v 17:35® satan666
satan666

Scanix> jasna vec.presto diky.at se dari.

Neděle 14. července 2013 v 11:42® Scanix
Scanix

satan666> to bohuzel nedokazu, preci jen, to uz je na tobe…

Sobota 13. července 2013 v 16:32® satan666
satan666

dawos> zdravim.heled ja budu Stastnej i za Sumciho Prcka ci Dorostence.Rad se prijedu podivat.nejen k Tve osobe.sice se nezname,muzem si tu psat jak se kdo chova k rybam a tak podobne…co ti muzu s jistotou rici,nerybarim kvuli NACPANEMU MRAZAKU"DEBILI­TA",k rybam se chovam slusne.za letosni rok sem si vzal 3 Duhaky a 1 Kapra…prevazne rybarim OPRAVDU-CHYT a PUST.takze se nemusis bat,ze bych byl jak Urvanej ze Retezu.

Sobota 13. července 2013 v 16:20® satan666
satan666

Scanix> myslel jsem si,ze u Lbc to nebude slavne ze Sumci..dokazes mi poradit na jakou reku ci revir mam vyrazit..uvitam jakou koli RADU.Dekuju ti

Sobota 13. července 2013 ve 14:59® casper
casper

dawos> tak to co jsi napsal v poslední větě je fakt bláhovost největší, myslel to dobře, fakt děláš blbost :-)