Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 10. června 2013 ve 14:13® HaD
-
(…Candouš…)> občas je „den blbec“. To někdy zažije každý. O to víc si pak vážíme těch dní „neblbců“
- Pondělí 10. června 2013 ve 14:03® (...Candouš...)
-
džigit> A spousta rybářů tady říkají kam kdy se vydají na ryby..
- Pondělí 10. června 2013 ve 13:55® (...Candouš...)
-
džigit> Musel jsem se o své zážizky podělit..
- Pondělí 10. června 2013 ve 12:33® HaD
-
džigit> na druhou stranu je fajn, že to lze vztáhnout na obě odpovědi
DD
- Pondělí 10. června 2013 ve 12:32® HaD
-
sethy> kaprařina je fajn. Pokud to není taková ta fanatická… I když, pokud to dotyčné baví a neobtěžují tím okolí, tak proč nakonec ne.
btw: zítra snad konečně dorazí duťáci a další gumové skvostíky
- Pondělí 10. června 2013 ve 12:20® džigit
-
sethy> nu co,šak už mám pocit,že to u mně převládá.Sice s feedrem,ale převládá
Tento příspěvek byl editován 10.6.2013 12:21:01 uživatelem džigit. - Pondělí 10. června 2013 ve 12:18® džigit
-
David H. > já odpovídal na Murphyho zákony,což tu nejde poznat
- Pondělí 10. června 2013 v 11:53® sethy
-
džigit> A včil abys začal kaprařit
- Pondělí 10. června 2013 v 11:36® džigit
-
David H.> my, co to takhle míváme běžně…
- Pondělí 10. června 2013 v 11:14® HaD
-
Výherci soutěže: http://www.chytej.cz/…e-3x-700-kc/
Nerodia, Džigit, Zdeněk Červenka
Gratulujeme!
- Pondělí 10. června 2013 v 11:07® HaD
-
džigit> murphyho zákony
- Pondělí 10. června 2013 v 11:05® HaD
-
Draky> Pokud má stoupat, tak prosím pěkně jen rozumně. Nechtěli bychom uklízet znovu
- Pondělí 10. června 2013 v 11:05® HaD
-
pemalda> Tak to je věčná škoda. Já o víkendu nemohl. Uklízeli jsme a sušili chatu
- Neděle 9. června 2013 ve 23:26® džigit
-
(…Candouš…)> a pointa?!?
- Neděle 9. června 2013 ve 21:35® (...Candouš...)
-
Zdar hoši, to se s váma musím podělit o moje zážitky dneska..ranní vztávání 5h ráno, rychle jsme se oblékli a jeli na vodu..Já přijedu k vodě(s tátou) byli jsme od sebe cca 3metry,nahodili jsme oba dva a táta asi po 5vteřinách záběr, kapr 48cm, a já furt nic, a když měl táta asi 13tého kapra,a já furt nic, byl jsem jaksi značně nervózní a vytáhl jsem si z batohu rexíka s vláčákem a splávkem..vytáhnul jsem pruty že si nachytám alespoň pár plotic,no, nebudu to prodlužovat, upálil jsem svůj nejmilovaněší splávek o strom který byl tak 10m nademnou a prut měl 2m to jsem nechápal..no nic,trochu jsem měl slzičky a nervy,chopil jsem vytažené pruty a když jsem nahodil (cca 50m) totálně se mi to zamotalo, že jsme musel těch 50m uříznout a montáž vytáhnout rukama..převážu to, nahodím dva pruty nic, táta asi už 28kapra říkám přehodím to, věšák prd montáž v řiti, vezmu druhý prut věšák(v životě jsem na tom místě nevisel) prd krmítko zase v řiti.no po 3ém převazování táta neustále chytal jednoho kapra za druhým jsem nahodil, vrčák říkám konečně,ale jak jsme vztal ze židle uklouzlo mi to porazil jsem si prut takže kapr v řiti.:D To se mi už táta smál a to nejlepší začalo pršet táta si vzal pláštěnku, a já si jí zapoměl doma..a ještě na konec chytil jsme 2 klíšťata krásná rybařina,uklidńující.:D
- Neděle 9. června 2013 v 17:57® Draky
-
pemalda> melo by zase zaprset, takze voda muze stoupnout a treba ryby vyplavou a bude sance
- Neděle 9. června 2013 v 15:42® Nils Master
- Sobota 8. června 2013 ve 22:09® mvincik
-
pemalda> tak to jsou ty nejhorší zprávy, které jsi mohl napsat.
- Sobota 8. června 2013 ve 21:00® pemalda
-
Tak záchraná mise dopadla nejhůř jak mohla.Ráno sem dorazil na místo ve stejný čas jako majitel pole,který bez zábran několikrát část zaplaveného pole projel traktorem a zahnal ryby pro člověka do nepřístupných míst.Jedná se o naprostou džungli,převážně olší.Navíc některé stojí jen díky tomu,že jsou opřené o sebe.Mezi nima jsou jámy a hloubka je místy metr až metr a půl a na dně děsný bahno.Je to docela velkej prostor.Nemá to přítok ani odtok.Hladina tam kolísá podle stavu řeky,která je kousíček vedle,jak padá voda v řece,tak padá hladina i tam.Za normálního letního stavu řeky je tam sucho.Ke všemu včera ve 22 hodin přibrzdili odtok z Husince.Jak je zahnal z toho pole,tak začla rychle klesat voda a ryby se na pole nedostaly a zůstaly tam uvězněný.Nedá se jim pomoct.Pár foto pro představu
- Sobota 8. června 2013 v 1:55® Nils Master
-
Tak sem se byl dneska podívat na Kozský potok a masakr, u jezu to voda pěkně prorvala… viz.foto
nevim kdo to tam znáte, ale Táboráci asi většina… podle fota možná nepoznáte, tak sem přidal i mapku kde to je…
Jinak se sem chtěl jít podívat i po rybách, ale všude je to tak zarostlý, že sem se tam v kraťasech moc neodvážil. Na louce (která byla v roce 2002 plná ryb) kam se se chtěl jít hlavně mrknout, se pasou krávy a tam kde byla cesta je to zatarasený bordelem a všim možnym křovim… z dálky to nevypadalo nijak zle, ryby sem neviděl, takže sem to vzdal…
Tento příspěvek byl editován 8.6.2013 01:56:58 uživatelem Nils Master. - Pátek 7. června 2013 ve 20:50® gavlos
-
pemalda> sikovny jsi…vsechna cest…ja jsem z havru…lucina na normalu,ostravice relativne v klidu az na odru ta jede ve velkem…jinak u nas nastesti vse v normalu…ja jsem v praci tak muzu max drzet palce vsem ostatnim…
- Pátek 7. června 2013 ve 20:14® pemalda
-
gavlos>Když tam o nich vim,tak se pokusim udělat vše proto,abych jich co nejvíc zachránil.To by snad udělal každej normální rybář.Je dobře,že je zítra sobota a mam na to čas.Děti i manželka mě zítra oželí.Měli jsme sice jiné plány,ale nemůžu je tam nechat.Pokaždej velkej vodě hledám ryby po březích a snažim se jim pomoct.Občas se zachrání i něco jiného.V roce 2002 sem z rovna na tomhle poli zachránil topícího se kolouška a odvez ho do záchraný stanice.
- Pátek 7. června 2013 v 19:10® gavlos
-
pemalda> chvala tobe synku..ja nemam komu pomoci..jsem zdaleka…at se zachrana mise vydari at je v nasich vodach zivo…
- Pátek 7. června 2013 v 18:52® pemalda
-
Tak u Davidovo chaty už nebylo co zachraňovat.Vypadá to,že ten kapr kterýho tam našel,byla jen vyjímka.Vody už je tam málo a ryby sem nikde neviděl.Ale byl sem na místě,kde je na části pole a v tůních okolo něj uvězněno dost ryb.Jsou to nejspíš ryby s nějakýho rybníka.Většina jsou to kapři kolem 40 čísel a pár větších.Viděl sem i amura a koi kapra a pár červenopeřiček.Těch kapříků je tam podle mě tak možná až 100 kusů.Za skoro 4 hodiny se mi povedlo chytnout 2 kapříky.Je tam ještě hodně vody a ryby jsou strašně mazaný,ale tak za 3 dni už tam nebude voda téměř žádná.Zítřek je rozhodující.Ráno tam jedu a věnuju jim celej den a věřím,že jich dost zachránim.Bude tam podstatně méňe vody než dnes.Co nezachráním zítra,tak tam uschne.Dám vědět jak se zadařilo.Ještě mi tam přijede pomoct jeden kamarád,tak snad to dopadne dobře.
- Pátek 7. června 2013 ve 12:00® Draky
-
David H.> Tak to je krapet z ruky no
- Pátek 7. června 2013 v 11:41@ Janina123
-
Myslím třeba kapří pelety, nebo moučný červy…díky za radu, Jana
- Pátek 7. června 2013 v 9:17® HaD
-
Draky> vždyť jsi v Táboře. Tohle je za Pískem …
- Pátek 7. června 2013 v 1:23® Draky
-
David H.> jako teoreticky bych to dal ve starejch botach a kratasech, ale nevim jak to tam vypada no
Tento příspěvek byl editován 7.6.2013 01:23:48 uživatelem Draky. - Pátek 7. června 2013 v 1:09® HaD
-
pemalda> ok
- Pátek 7. června 2013 v 1:08® HaD
-
Draky> myslel jsem, že si je vezmu u babičky v Písku. Jenže ona nebyla doma