Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 10. června 2013 ve 14:13® HaD
HaD

(…Candouš…)> občas je „den blbec“. To někdy zažije každý. O to víc si pak vážíme těch dní „neblbců“ :-)

Pondělí 10. června 2013 ve 14:03® (...Candouš...)
(...Candouš...)

džigit> A spousta rybářů tady říkají kam kdy se vydají na ryby..

Pondělí 10. června 2013 ve 13:55® (...Candouš...)
(...Candouš...)

džigit> Musel jsem se o své zážizky podělit..

Pondělí 10. června 2013 ve 12:33® HaD
HaD

džigit> na druhou stranu je fajn, že to lze vztáhnout na obě odpovědi :-D DD

Pondělí 10. června 2013 ve 12:32® HaD
HaD

sethy> kaprařina je fajn. Pokud to není taková ta fanatická… I když, pokud to dotyčné baví a neobtěžují tím okolí, tak proč nakonec ne.

btw: zítra snad konečně dorazí duťáci a další gumové skvostíky :-)

Pondělí 10. června 2013 ve 12:20® džigit

sethy> nu co,šak už mám pocit,že to u mně převládá.Sice s feedrem,ale převládá :-))

Tento příspěvek byl editován 10.6.2013 12:21:01 uživatelem džigit.
Pondělí 10. června 2013 ve 12:18® džigit

David H. > já odpovídal na Murphyho zákony,což tu nejde poznat :-((

Pondělí 10. června 2013 v 11:53® sethy
sethy

džigit> A včil abys začal kaprařit :-D

Pondělí 10. června 2013 v 11:36® džigit

David H.> my, co to takhle míváme běžně… :-D

Pondělí 10. června 2013 v 11:14® HaD
HaD

Výherci soutěže: http://www.chytej.cz/…e-3x-700-kc/

Nerodia, Džigit, Zdeněk Červenka

Gratulujeme!

Pondělí 10. června 2013 v 11:07® HaD
HaD

džigit> murphyho zákony :-)

Pondělí 10. června 2013 v 11:05® HaD
HaD

Draky> Pokud má stoupat, tak prosím pěkně jen rozumně. Nechtěli bychom uklízet znovu :-((

Pondělí 10. června 2013 v 11:05® HaD
HaD

pemalda> Tak to je věčná škoda. Já o víkendu nemohl. Uklízeli jsme a sušili chatu :-((

Neděle 9. června 2013 ve 23:26® džigit

(…Candouš…)> a pointa?!?

Neděle 9. června 2013 ve 21:35® (...Candouš...)
(...Candouš...)

Zdar hoši, to se s váma musím podělit o moje zážitky dneska..ranní vztávání 5h ráno, rychle jsme se oblékli a jeli na vodu..Já přijedu k vodě(s tátou) byli jsme od sebe cca 3metry,nahodili jsme oba dva a táta asi po 5vteřinách záběr, kapr 48cm, a já furt nic, a když měl táta asi 13tého kapra,a já furt nic, byl jsem jaksi značně nervózní a vytáhl jsem si z batohu rexíka s vláčákem a splávkem..vytáhnul jsem pruty že si nachytám alespoň pár plotic,no, nebudu to prodlužovat, upálil jsem svůj nejmilovaněší splávek o strom který byl tak 10m nademnou a prut měl 2m to jsem nechápal..no nic,trochu jsem měl slzičky a nervy,chopil jsem vytažené pruty a když jsem nahodil (cca 50m) totálně se mi to zamotalo, že jsme musel těch 50m uříznout a montáž vytáhnout rukama..převážu to, nahodím dva pruty nic, táta asi už 28kapra říkám přehodím to, věšák prd montáž v řiti, vezmu druhý prut věšák(v životě jsem na tom místě nevisel) prd krmítko zase v řiti.no po 3ém převazování táta neustále chytal jednoho kapra za druhým jsem nahodil, vrčák říkám konečně,ale jak jsme vztal ze židle uklouzlo mi to porazil jsem si prut takže kapr v řiti.:D To se mi už táta smál a to nejlepší začalo pršet táta si vzal pláštěnku, a já si jí zapoměl doma..a ještě na konec chytil jsme 2 klíšťata krásná rybařina,uklidńu­jící.:D

Neděle 9. června 2013 v 17:57® Draky
Draky

pemalda> melo by zase zaprset, takze voda muze stoupnout a treba ryby vyplavou a bude sance :-)

Neděle 9. června 2013 v 15:42® Nils Master
Nils Master

http://www.novinky.cz/…zraloka.html

Sobota 8. června 2013 ve 22:09® mvincik
mvincik

pemalda> tak to jsou ty nejhorší zprávy, které jsi mohl napsat. :-((

Sobota 8. června 2013 ve 21:00® pemalda
pemalda

Tak záchraná mise dopadla nejhůř jak mohla.Ráno sem dorazil na místo ve stejný čas jako majitel pole,který bez zábran několikrát část zaplaveného pole projel traktorem a zahnal ryby pro člověka do nepřístupných míst.Jedná se o naprostou džungli,převážně olší.Navíc některé stojí jen díky tomu,že jsou opřené o sebe.Mezi nima jsou jámy a hloubka je místy metr až metr a půl a na dně děsný bahno.Je to docela velkej prostor.Nemá to přítok ani odtok.Hladina tam kolísá podle stavu řeky,která je kousíček vedle,jak padá voda v řece,tak padá hladina i tam.Za normálního letního stavu řeky je tam sucho.Ke všemu včera ve 22 hodin přibrzdili odtok z Husince.Jak je zahnal z toho pole,tak začla rychle klesat voda a ryby se na pole nedostaly a zůstaly tam uvězněný.Nedá se jim pomoct.Pár foto pro představu

foto/diskuze/vseobecna/2013/th-img99156.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2013/th-img99157.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2013/th-img99158.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2013/th-img99159.jpg
Sobota 8. června 2013 v 1:55® Nils Master
Nils Master

Tak sem se byl dneska podívat na Kozský potok a masakr, u jezu to voda pěkně prorvala… viz.foto

nevim kdo to tam znáte, ale Táboráci asi většina… podle fota možná nepoznáte, tak sem přidal i mapku kde to je…

Jinak se sem chtěl jít podívat i po rybách, ale všude je to tak zarostlý, že sem se tam v kraťasech moc neodvážil. Na louce (která byla v roce 2002 plná ryb) kam se se chtěl jít hlavně mrknout, se pasou krávy a tam kde byla cesta je to zatarasený bordelem a všim možnym křovim… z dálky to nevypadalo nijak zle, ryby sem neviděl, takže sem to vzdal…

Tento příspěvek byl editován 8.6.2013 01:56:58 uživatelem Nils Master.
foto/diskuze/vseobecna/2013/th-img99134.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2013/th-img99135.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2013/th-img99136.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2013/th-img99137.jpg
Pátek 7. června 2013 ve 20:50® gavlos
gavlos

pemalda> sikovny jsi…vsechna cest…ja jsem z havru…lucina na normalu,ostravice relativne v klidu az na odru ta jede ve velkem…jinak u nas nastesti vse v normalu…ja jsem v praci tak muzu max drzet palce vsem ostatnim…

Pátek 7. června 2013 ve 20:14® pemalda
pemalda

gavlos>Když tam o nich vim,tak se pokusim udělat vše proto,abych jich co nejvíc zachránil.To by snad udělal každej normální rybář.Je dobře,že je zítra sobota a mam na to čas.Děti i manželka mě zítra oželí.Měli jsme sice jiné plány,ale nemůžu je tam nechat.Pokaždej velkej vodě hledám ryby po březích a snažim se jim pomoct.Občas se zachrání i něco jiného.V roce 2002 sem z rovna na tomhle poli zachránil topícího se kolouška a odvez ho do záchraný stanice.

Pátek 7. června 2013 v 19:10® gavlos
gavlos

pemalda> chvala tobe synku..ja nemam komu pomoci..jsem zdaleka…at se zachrana mise vydari at je v nasich vodach zivo…

Pátek 7. června 2013 v 18:52® pemalda
pemalda

Tak u Davidovo chaty už nebylo co zachraňovat.Vypadá to,že ten kapr kterýho tam našel,byla jen vyjímka.Vody už je tam málo a ryby sem nikde neviděl.Ale byl sem na místě,kde je na části pole a v tůních okolo něj uvězněno dost ryb.Jsou to nejspíš ryby s nějakýho rybníka.Většina jsou to kapři kolem 40 čísel a pár větších.Viděl sem i amura a koi kapra a pár červenopeřiček.Těch kapříků je tam podle mě tak možná až 100 kusů.Za skoro 4 hodiny se mi povedlo chytnout 2 kapříky.Je tam ještě hodně vody a ryby jsou strašně mazaný,ale tak za 3 dni už tam nebude voda téměř žádná.Zítřek je rozhodující.Ráno tam jedu a věnuju jim celej den a věřím,že jich dost zachránim.Bude tam podstatně méňe vody než dnes.Co nezachráním zítra,tak tam uschne.Dám vědět jak se zadařilo.Ještě mi tam přijede pomoct jeden kamarád,tak snad to dopadne dobře.

Pátek 7. června 2013 ve 12:00® Draky
Draky

David H.> Tak to je krapet z ruky no :-D

Pátek 7. června 2013 v 11:41@ Janina123

Myslím třeba kapří pelety, nebo moučný červy…díky za radu, Jana

Pátek 7. června 2013 v 9:17® HaD
HaD

Draky> vždyť jsi v Táboře. Tohle je za Pískem …

Pátek 7. června 2013 v 1:23® Draky
Draky

David H.> jako teoreticky bych to dal ve starejch botach a kratasech, ale nevim jak to tam vypada no :-)

Tento příspěvek byl editován 7.6.2013 01:23:48 uživatelem Draky.
Pátek 7. června 2013 v 1:09® HaD
HaD

pemalda> ok

Pátek 7. června 2013 v 1:08® HaD
HaD

Draky> myslel jsem, že si je vezmu u babičky v Písku. Jenže ona nebyla doma :-((