Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 7. června 2013 v 1:06® regulus
-
Do vtipů se mi to nehodí, tak to plácnu semka …
- Čtvrtek 6. června 2013 ve 22:40® pemalda
-
David H.>Viděl sem chatu na fotce a vím kde to je.Znám to tam dobře.Jen mam obavy,aby se pán někde v hospodě nerozpovídal a nebyl tam nájezd nějakejch masařů.Tak zítra
- Čtvrtek 6. června 2013 ve 22:33® Draky
-
David H.> Neni nad to nechat klice doma
Rad bych pomohl, ale nemam tu ani dopravni prostredek (ano i kolo mam na chalupe
) a jako bonus ani holinky. :-/
- Čtvrtek 6. června 2013 ve 22:18® HaD
-
Scanix> děkujeme!
pemalda> OK. My budeme na pravém břehu asi 200 m od hospody. Ta chata u tůně.
- Čtvrtek 6. června 2013 ve 22:03® pemalda
-
David H.>Já se z práce dostanu kolem 14 hodiny-možná dřív,určitě se tam zajedu kouknout a samozřejmě pomoct něco zachránit.Píšu si číslo a ozvu se ti až tam pojedu.
- Čtvrtek 6. června 2013 ve 22:02® Scanix
-
David H.> jasne, taky chata mohla by nenavratne pryc co…no drzim palce, at jsou skody minimalne…
- Čtvrtek 6. června 2013 ve 21:58® HaD
-
Na poli je ještě hodně vody a u lesa, kdo to tam znáte, zítra ještě bude asi dost ryb. Já budu na chatě uklízet zhruba od oběda a pak to skouknu. Kdyby měl někdo z okolí chuť se připojit, nechť cinkne. 608323472
- Čtvrtek 6. června 2013 ve 21:56® pemalda
-
David H.>Kapr měl opravdu velký štěstí,že jsi ho našel zrovna ty.V okolí Putimi neni moc lidí kteří by měli podobný smýšlení jako ty.Já jedu na záchranou misi zítra po práci.Dnes mi volal táta,že našel uvězněný ryby v jednej tůni kde po opadnutí řeky nemaj šanci.Táta už se na to ve svém věku necítí,takže beru broďáky a zítra je jedu přesadit do koryta řeky a tam se snima děj vůle boží:)
- Čtvrtek 6. června 2013 ve 21:54® HaD
-
Scanix> no radostí nehýkám. Ale aspoň že jen tak…
- Čtvrtek 6. června 2013 ve 21:54® TJSS
-
David H.> Chválím tvůj čin, i když je mi jasné, že pro člověka jako jsi ty je tohle věc samozřejmá… jen víc takových chytejáků.
- Čtvrtek 6. června 2013 ve 21:43® Scanix
-
David H.> no a to je ta idylka u vody…od 2002 zrekonstruovano a ted znovu, nic moc
- Čtvrtek 6. června 2013 ve 21:39® HaD
-
Draky> nenašel jsem klíče
) trochu bahýnka, asi trochu poškozený nábytek, ale žádná trága. Ale práce dost …
- Čtvrtek 6. června 2013 ve 21:27® Draky
-
David H.> Takovej krasavec
… a jak chata dopadla? Teda krome toho, ze tam natekla voda.
- Čtvrtek 6. června 2013 ve 21:24® HaD
-
Dnes jsem se byl podívat na chatu, jak jsme dopadli. Chtěl jsem jí vyfotit. Bylo tam asi 25 cm. Ale cestou jsem měl zážitek, který mi záměr vymazal z hlavy. Uprostřed pole byl velký živý kapr. Okolo 80 cm. Odnesl jsem ho do řeky a v pohodě odplul. Jen procházející pán na puštěním kroužili hlavou a možná kroutí ještě teď. Zítra mne čeká ostrý úklid…
- Čtvrtek 6. června 2013 ve 20:02® sethy
-
Janina123> Jakých návnad?
- Čtvrtek 6. června 2013 ve 20:02® sethy
-
regulus> Jj kámoš tam bydlí (letos se tam nastěhoval), snad to vydrží…
- Čtvrtek 6. června 2013 v 16:53@ Janina123
-
Dobrý den, můžete mi prosím někdo poradit, jestli v Čechách existuje producent, nebo velkoobchod se surovinami na výrobu návnad? Děkuji za každou radu, Jana
- Čtvrtek 6. června 2013 v 9:00® Bigpista
-
Dobré ráno!
regulus> Týýýý vole! No jo, Dunaj je ještě něco jiného, než ty naše veletoky.
- Středa 5. června 2013 ve 20:12® regulus
-
TWL 10 tisíc kubíků, to je mazec jako sviňa …
- Středa 5. června 2013 ve 20:08® TJSS
-
tak to jsem zvědav, snad zahájíme tak nějak v normálním stavu hladin…
- Středa 5. června 2013 v 19:56® HaD
-
TJSS> jak říkají chlapi. Jak kde…
- Středa 5. června 2013 v 19:37® OBr
-
TJSS> každá řeka a potok bude jiný… já byl třeba na dolní Jizeře za každou větší vodu rád, protože se vždycky vytvořily pěkný ostrůvky naplavenýho písku, tu a tam vymletá díra s vracáky, krásná místa pro ryby. Jenže je spodek regulovanej, takže minimálně do 1–2let přijel bagr a všechno zase srovnal do úhlednýho plochýho koryta
- Středa 5. června 2013 v 19:19® regulus
-
TJSS> někde jo, někde ne, záleží taky co to udělá s profilem dna. Když tu byla před pár lety velká voda (povodeň se to neodvažuju nazývat, protože teklo jen kurevsky hodně vody a s tou katastrofou co je teď se to nedá srovnat), tak to zaneslo v jednom místě díru (tůň) která tam byla roky. Ryb tam znatelně ubylo, přestěhovali se jinam, ale na tý samý řece jsou místa, který jsou skoro stejný dnes stejně jako před 30 lety, myslím tím, že je tam zvýšenej počet ryb, asi se jim tam líbí.
Jinak ryby tu povodeň ustojí, nedají se nějak extrémně spláchnout, někde se zašijou a budou čekat až to opadne, bohužel někdy odplavou do zatopenejch polí a luk mimo hlavní proud a někdy tam uvíznou. To, že by pak byla řeka bez ryb, toho se asi bát nemusíš. Jen potěr to asi z valné většiny nerozchodí. - Středa 5. června 2013 v 19:10® TJSS
-
David H.> myslíš, že s katastrofálním efektem? K nám čas od času voda spláchla vcelku slušný ryby z Rakouska, ale pro změnu odplavila všechny naše původní. Takže mám obavy, už tak tu bylo h…o. Jak již tu bylo psáno – v úplavech bude veselo.
- Středa 5. června 2013 v 19:05® džigit
- Středa 5. června 2013 v 18:59® HaD
-
TJSS> trochu se to promíchá. To je jisté.
- Středa 5. června 2013 v 18:57® HaD
-
Něco málo jsme odnesli. Ale jen zlomeček. Odhadem jich tam je ještě tak 20000 ks
- Středa 5. června 2013 v 18:49® TJSS
-
Zajímalo by mě jak moc ty povodně pohnou s rybama v řekách … ustojí to?Nebo je to smetlo… tam kde loňskou sezónu byly supr fleky, dnes zůstávají nánosy písku a bahna… začínat znovu a opět hledat. Snad něco zůstane při starým.
- Středa 5. června 2013 v 15:42® peta128
-
David H.>Ozvy se mi na 774086154 dík,nechal jsem si u tebe v autě věci
- Středa 5. června 2013 ve 13:53® (...Candouš...)
-
Segoves> JJ, sry já jsem myslel že reaguješ na mě, protože jsem neviděl ten přízpěvek podemnou o tý klubovce..jj, je to Labe normál stav vody je až u těch zelených velkých stromů ve vodě..Tak to že to chata envydrží může přijít ta zažila už povodní..