Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.463 příspěvků, z toho 128463 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 4. června 2013 ve 22:19® mvincik
-
Tak přeji všem, kteří se účastní záchranných prací na malšické klubovce, ať se jim podaří zachránit co nejvíce, co jde, když už se stalo, co se stalo…

- Úterý 4. června 2013 ve 21:39® Segoves
-
(…Candouš…)> u nás to teď vypadá přibližně takhle (foceno v neděli)v roce 2002 byla poslední voda co sem viděl někde v půlce oken pak už nebylo podle čeho porovnávat…na druhý fotce je vidět normální průtok

- Úterý 4. června 2013 ve 21:32® HaDová
-
Scanix> zprávy z dnešního poledne, či jedné odpo, byly ok, ale teď je situace taková, jaká je,
Tento příspěvek byl editován 4.6.2013 22:33:58 uživatelem HaDová.
.. Rybník bez vody, ryby na suchu 
- Úterý 4. června 2013 ve 21:30® Scanix
-
HaDová> ty blaho, to je sila, zrovna vcera jsem se Davida ptal, jak klubovka, rikal, ze v pohode, ted tohle, ach jo

- Úterý 4. června 2013 ve 21:30® Segoves
-
(…Candouš…)> sorry sem reagoval spíš a tu klubovku to je hrozný
Tento příspěvek byl editován 4.6.2013 22:31:19 uživatelem Segoves.
… k tvojí chatce je to docela síla ta fotka to je labe?
pořádnej živel…ale máš celkem štěstí že ti chata nestojí
v žádným proudu takže se nemusíš bát že ti jí voda úplně
odnese ne? - Úterý 4. června 2013 ve 21:26® (...Candouš...)
-
Segoves> včera odpoledne jsme měli jen sotva metr ve sklepě.:( nojo, mi to natírámě přírodě ona si to taky někde musí vybít..
Tento příspěvek byl editován 4.6.2013 22:27:15 uživatelem (...Candouš...). - Úterý 4. června 2013 ve 21:25® Segoves
-
a ty vole

- Úterý 4. června 2013 ve 21:23® (...Candouš...)
-
A voda stále soupá, jestli stoupne o 1 metr budeme rádi..
- Úterý 4. června 2013 ve 21:22® HaDová
-
VŠEM Z OKOLÍ TÁBORA A MALŠIC – Kdo zná naši klubovku v Malšicích, rybník se protrhl. Kdo může, jeďte pomoci zachraňovat ryby. HNED! Na místě jsou lidi, ale každá ruka dobrá!
Tento příspěvek byl editován 4.6.2013 22:24:49 uživatelem HaDová. - Úterý 4. června 2013 ve 21:16® (...Candouš...)
-
Kluci,tohle je naše chata, je to ta chata za tou zelenou a vedle té malé..

- Úterý 4. června 2013 v 19:06® Segoves
-
TJSS> v pohodě dneska sem zjistil že sem ho zkomolil taky

- Úterý 4. června 2013 v 19:03® TJSS
-
Segoves: jinak pardon za zkomolenej nick…

- Úterý 4. června 2013 v 19:00® Segoves
-
TJSS> já když tam byl před 3 lety poprví mi za popem vystartovala 80tka a vyděl sem kolem břehu proplout slušnýho bolena jinak tam mám pár kudliček a okounků…jak říkáš zku…vydlabaná díra to si zapamatuju
a na ten revír kouknu díky:) - Úterý 4. června 2013 v 18:56® TJSS
-
Sagoves: doporučuji revír naší MO Halámská pískovna… Trochu volnější pravidla lovu, málo rybářů, čisto, krásná voda a když se daří, krásný ryby, okouni jako telata, jinak na Majdošce neumím taky nic, říkám tomu zku…ná vydlabaná díra:) nějakou tu kudlu jsem tam potrápil, jinak nic a na kapry nechodím… odkaz Halámek: http://www.chyt-a-pust.rastafari.cz/…alamky_2012/
- Úterý 4. června 2013 v 18:50® Segoves
-
Draky> Ok díky sem na to zvědavej

- Úterý 4. června 2013 v 18:50® Segoves
-
TJSS> já v okolí žádnej nemám :-/ a na majdaleně dravce chytat neumím:) ale oči pro pláč budou já se těšil k nám na potočáky loni už to byli chasníci a leto s sem se ne a né na ně dostat a te´d budu mít smůlu nevěřím že se udrželi:(
- Úterý 4. června 2013 v 18:38® TJSS
-
Sagoves: Vlkov netuším, ale o ničem extra jsem ještě neslyšel, i když Veselí a okolí je na tom podstatně hůř než my tady u hranic… Každopádně letos nám asi zůstanou oči pro pláč. ještě, že ty stojáky jsou…
- Úterý 4. června 2013 v 18:32® Draky
-
Segoves> Zejtra snad s brachou vyrazime na piskovny, tak ti dam vedet, ale je mozny, ze pojedem jen do roudny.

- Úterý 4. června 2013 v 18:23® Segoves
-
TJSS> díky za info
a co vlkovský? ještě v pátek sem se
bavil s prodavačem v rybářství a říkal že když se lužnice zvedne tak
to tam udělá docela slušnej bordel a že se za dva dny zvedla
pořádně… - Úterý 4. června 2013 v 18:11® TJSS
-
Sagoves: Zdar kolego, u nás dobrý, Majdalena a pískovny relativně ok… řeka ještě odolává, ale úplně růžový to není… na rybařinu to moc nevypadá minimálně do poklesu…
- Úterý 4. června 2013 ve 14:31® Draky
-
Segoves> Hele vubec netusim

- Úterý 4. června 2013 ve 14:30® Segoves
-
Draky> přesně:) a nevíš jak je na tom majdalena? jsou na ní ty deště nějak znát?
- Úterý 4. června 2013 ve 14:26® Draky
-
Segoves> Taky mam chut si zajit, ale myslim si, ze ryby maj starosti dost i bez me pritomnosti.

- Úterý 4. června 2013 ve 14:23® Segoves
-
Draky> mě ten kámoš tahal na ryby do náký tišiny ale kašlu na to nemám vůbec chuť je te´d tahat z vody…by mě zajímalo jestli má RS nákou pohotovost..nebo spíš nákou aktivitu…
- Úterý 4. června 2013 ve 14:14® Draky
-
Segoves> hlavne, ze toho ma ted plnej rybnik

- Úterý 4. června 2013 ve 14:10® Segoves
-
Draky> nejseš sám zorvna mi volal kámoš že týpek z práce někde nachytal 40 cándátů…mu říkám no a co snima udělal…prej něco vzal a něco si odnesl do rybníka…začínám bejt hodně pesimistickej
- Úterý 4. června 2013 ve 13:48® Draky
-
Achjo…zrovna se ke me dostala zprava, ze na na Luznici chodej pytlaci okolo luk a kde je vylita voda, tam sakujou ryby jednu za druhou

- Úterý 4. června 2013 ve 12:13® Scanix
-
Segoves> svaz nic nevyda, pokud se nepletu, tak tak nikdy neucinil. Co se vody tyka, tak bude zvedla asi dlouho, ma porad poprchavat, takze do zahajeni bude podle me jeste nahore, zrejme ne jako ted, ale kdo vi
- Úterý 4. června 2013 ve 12:09® HaD
-
Scanix>

- Úterý 4. června 2013 ve 12:05® Segoves
-
Scanix> Ahoj jako znalce revírů kam sám často chodim se tě musim zeptat na odhad kdy ta voda odteče a hladina se u nás srovná
… toho masakru co nastane se bojím taky stává se že svaz vydá nějaký
opatření?