Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.463 příspěvků, z toho 128463 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 3. června 2013 v 18:48® sus1

OBr> Jakej průser ? spadne,no ?! :-)

Pondělí 3. června 2013 v 18:16® OBr
OBr

Tak u nás v Plzni zavřeli most kvůli obavám z podemletí pilířů s tím, že tam pustí jenom MHD. Jezdí přes něj nejvytíženější autobusová linka ve městě, tak doufám, že fakt podemletej nebude, jinak to může být dost velkej průser…

Pondělí 3. června 2013 v 17:55® Segoves
Segoves

(…Candouš…)> jo to mi taky…před 2002 sem nezažil vodu ve sklepě teď jí tam od tý doby máme pomalu ob rok…stačilo jediný znovu jí postavit v horní části pozemku jenže to by ti to ty kundy na obci nesměli zakázat…a pak se dozvíš že celá louka a pole v okolí je rozprodaná na parcely na rodinný domky…soráč potřeboval sem se trochu ventilovat páč mi příde že se sere naprosto vše

Pondělí 3. června 2013 v 17:49® (...Candouš...)
(...Candouš...)

Segoves> Asi, tak..Já si tam nechal některé věci na ryby to bude taktéž v … Tak ty záplavy tam jsou skoro každý rok..máme chatu cca 20m od Labe..

Pondělí 3. června 2013 v 17:46® Segoves
Segoves

(…Candouš…)> vím dobře jakej je to pocit:/ nezbejvá než doufat a říkat si že ještě že to není barák

Pondělí 3. června 2013 v 17:43® (...Candouš...)
(...Candouš...)

Segoves> Nj, ta chata se celá předělávala dali do ní cca 300 000Kč všechno nové a ještě neco přistavovali tak je to všechno v řiťochu.:/

Pondělí 3. června 2013 v 17:38® Segoves
Segoves

(…Candouš…)> snad chata vydrží…nám před 11 lety nevydržela a letos sem se taky bál že se dostane voda dovnitř naštěstí nedostala…zatím

Pondělí 3. června 2013 v 17:29® (...Candouš...)
(...Candouš...)

David H.> zdar Davide, jak jsme ti ráno říkal že mám štěstí že naše chata není zatopená tak jsme se hluboce mýlil..:( ty si říkal že tam máte 10cm vody, my jí v chatě máme 4,5m..a to Labe stouplo „jen“ o 7,32m a má stoupnout na 10,45m..Teď mi to volal táta že máme o zábavu postaráno..až se tam dostanu udělám fotky..

Pondělí 3. června 2013 v 17:07® Fryw
Fryw

Draky> Já to řeším vlastně jen na d5 kde má kamarád chatu a jsou tam betonové schody. No a má tam destičku na které je přišroubovaný hrano, provrtaný skrz, tak akorát na ty vidličky. Zatěžkám to dlaždicí a hotovo. Stojan jak bejk :-)

Pondělí 3. června 2013 v 16:43® Segoves
Segoves

Draky> jo vi´d to musí stačit…sem si taky říkal že pro mech teďkon nikam nepolezu :-D

Pondělí 3. června 2013 v 15:57® gavlos
gavlos

taky jsem si pral nejaky tripod k narozeninam,a nakonec jsem usoudil ze ctyri vidle jsou nejlepsi…hlavne pri spatnem pristupu k vode.kazdy prut nekde jinde a sem spokojeny.zvlast kdyz mam jeden na polozenou a s bolonkou litam kolem se s splavkem..tak mi to tak vyhovuje nez nejake velke heblo…a vaha tak 400g :-D

Pondělí 3. června 2013 v 15:38® Draky
Draky

Fryw> no jestli narazis na to, ze nemuzes zapichnout vidlucku, tak i ta uz se dela „trojnoha“ :-)

Pondělí 3. června 2013 v 15:37® Fryw
Fryw

Záleží kde chytá. Jako dá se bez toho obejít, ale asi 3× do roka si říkám „škoda že nemám stojan“. Ale ono se to vždycky nějak udělá.

Pondělí 3. června 2013 v 15:30® _Beny
_Beny

(…Candouš…)> Vzhledem k tomu, že šetříš na prut a naviják, bych se na nějaký stojany vykašlal a přidal si na lepší cajk třeba. Zbytečně drahá věc,investovat do stojanů. Vyhození peněz do kanálu.

Krom toho za mě určitě radši starý dobrý vidle. Se stojanem budeš u vody vypadat jako, kdyby si měl s sebou nějakej zbraňovej systém (pípaky,hlásiče, swingery, pruty v nich) :-D

Pondělí 3. června 2013 v 15:22® Draky
Draky

David H.> Je to pouze reakce na tu fotagrafii…netyka se to vodniho stavu ani hruzou s tim spojenou…pomahal jsem opravovad jeden dum a jednu chatu, takze moc dobre vim jake jsou nasledky a jaka je to katastrofa. Z toho bych si srandu nikdy nedelal…

Pondělí 3. června 2013 v 15:12® HaD
HaD

Draky> :-((

Pondělí 3. června 2013 ve 14:49® peta128
peta128

Draky>Ač to neni veselí,tak ta poznámka je dobrá:-D

Pondělí 3. června 2013 ve 14:40® Draky
Draky

David H.> koukam, ze to tam je cele vzhuru nohama :-D

Pondělí 3. června 2013 ve 14:34® HaD
HaD

Lužnice v Dráchově..

foto/diskuze/vseobecna/2013/th-img99003.jpg
Pondělí 3. června 2013 ve 12:45® Draky
Draky

(…Candouš…)> To uz vypada lip no, ale tripoda bych nekupoval…taky jsem ho na zacatku chtel, ale ted kdyz jdu k vode a tahnu sebou cajk + kybl + zidlicku + krmeni, tak jsem po par metrech rad, ze mam jen to :-D

Pondělí 3. června 2013 ve 12:44® Draky
Draky

Segoves> Udelal jsem jim horkej caj a dal je pod perinu. :-D

Ne normalne jsem na ne nahazel suchou hlinu a to je vse. :-) Je zima, tak to holky vydrzi a az se zacne oteplovat, tak jim to vymazlim. :-)

Pondělí 3. června 2013 ve 12:39® Segoves
Segoves

Draky> sem si dneska nasbíral náký žížalky a přemejšlim co s nima aby nechcíply zdají se mi nějaký moc mokrý :-D zaházel sem je trávou…co si udělal ty s těma povodňovejma?:)

Pondělí 3. června 2013 ve 12:36® (...Candouš...)
(...Candouš...)

Draky> Nebo se mi pak líbil tento.: http://rajrybaru.cz/…er-easy.html jen mě štve ža tma jsou ty pípáky a swingry který jsu stejně k ničemu a vyhodím je..kdyby tma místo nich dali slevu 300Kč bylo by to lepší…

Pondělí 3. června 2013 ve 12:28® (...Candouš...)
(...Candouš...)

David H.> hrazdy?

Pondělí 3. června 2013 ve 12:28® Draky
Draky

(…Candouš…)> Je osklivej a nezda se moc stabilni. :-) Navic za 1000 si koupis na bazaru skoro novej a nekolikrat lepsi. :-)

Tento příspěvek byl editován 3.6.2013 13:28:48 uživatelem Draky.
Pondělí 3. června 2013 ve 12:27® HaD
HaD

(…Candouš…)> skvěle má třeba daiwa

Pondělí 3. června 2013 ve 12:22® (...Candouš...)
(...Candouš...)

David H.> já asi taky ted nad tím přemýšlím..koupím 2 nové protože ty staré za těch 5 let mám už zohybané.:D a dám si tma 2 hrazdy..

Pondělí 3. června 2013 ve 12:19® HaD
HaD

(…Candouš…)> já radši vidle…

Pondělí 3. června 2013 ve 12:17® (...Candouš...)
(...Candouš...)

Hoši jak jsem tak brouzdal ve volném čase po rybářských eshopech našel jsem tento stojan, který mě zaujal tím že je celý hliníkový žádný plast..Myslíte že ho mám koupit nebo si mám nechat vidle?:D http://www.vydrafish.cz/…psystem.html

Pondělí 3. června 2013 v 11:58® Draky
Draky

David H.> :-((