Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.438 příspěvků, z toho 128438 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 3. června 2013 ve 20:45® (...Candouš...)
(...Candouš...)

Kluci kdo z vás koukal na televizní noviny na Nově viděli jste tma skákat toho kapra na tý silnici?:Dpro ty co neviděli byla reportáž kde ukazoval zatopenou cestu a najednou v dálce vyskočil z vody kapr nasilnici a začal se tam mrskat chudák..No vyskočil, spíše nezvládnul proud..

Pondělí 3. června 2013 ve 20:43® (...Candouš...)
(...Candouš...)

Segoves> Je to tak, ale je to nezkrotná příroda tady cítíš jak jsi proti ní jak drobek.Nejvíc nechápu, to byla investice jak stehno do protipovodňových baryér nebo jak se tomu říká.:D když to staví až když je vody po kolena.:D

Pondělí 3. června 2013 ve 20:38® Draky
Draky

Konecne jsem se donutil k sestrihani videa…tohle je ze vcera :-) je tam i Jordan a tak :-)

Pondělí 3. června 2013 ve 20:02® sus1

OBr> Nesmyslná rozhodnutí převažujou pořád, tak se neni čemu divit. : )

Pondělí 3. června 2013 v 19:55® OBr
OBr

sus1> mě akorát nejde do hlavy, že zakážou auta, ale pustí tam bus třicítku, kterej má naloženo ve špičce určitě víc jak 100 lidí

Tento příspěvek byl editován 3.6.2013 19:55:41 uživatelem OBr.
Pondělí 3. června 2013 v 19:48® sus1

OBr> Jakej průser ? spadne,no ?! :-)

Pondělí 3. června 2013 v 19:16® OBr
OBr

Tak u nás v Plzni zavřeli most kvůli obavám z podemletí pilířů s tím, že tam pustí jenom MHD. Jezdí přes něj nejvytíženější autobusová linka ve městě, tak doufám, že fakt podemletej nebude, jinak to může být dost velkej průser…

Pondělí 3. června 2013 v 18:55® Segoves
Segoves

(…Candouš…)> jo to mi taky…před 2002 sem nezažil vodu ve sklepě teď jí tam od tý doby máme pomalu ob rok…stačilo jediný znovu jí postavit v horní části pozemku jenže to by ti to ty kundy na obci nesměli zakázat…a pak se dozvíš že celá louka a pole v okolí je rozprodaná na parcely na rodinný domky…soráč potřeboval sem se trochu ventilovat páč mi příde že se sere naprosto vše

Pondělí 3. června 2013 v 18:49® (...Candouš...)
(...Candouš...)

Segoves> Asi, tak..Já si tam nechal některé věci na ryby to bude taktéž v … Tak ty záplavy tam jsou skoro každý rok..máme chatu cca 20m od Labe..

Pondělí 3. června 2013 v 18:46® Segoves
Segoves

(…Candouš…)> vím dobře jakej je to pocit:/ nezbejvá než doufat a říkat si že ještě že to není barák

Pondělí 3. června 2013 v 18:43® (...Candouš...)
(...Candouš...)

Segoves> Nj, ta chata se celá předělávala dali do ní cca 300 000Kč všechno nové a ještě neco přistavovali tak je to všechno v řiťochu.:/

Pondělí 3. června 2013 v 18:38® Segoves
Segoves

(…Candouš…)> snad chata vydrží…nám před 11 lety nevydržela a letos sem se taky bál že se dostane voda dovnitř naštěstí nedostala…zatím

Pondělí 3. června 2013 v 18:29® (...Candouš...)
(...Candouš...)

David H.> zdar Davide, jak jsme ti ráno říkal že mám štěstí že naše chata není zatopená tak jsme se hluboce mýlil..:( ty si říkal že tam máte 10cm vody, my jí v chatě máme 4,5m..a to Labe stouplo „jen“ o 7,32m a má stoupnout na 10,45m..Teď mi to volal táta že máme o zábavu postaráno..až se tam dostanu udělám fotky..

Pondělí 3. června 2013 v 18:07® Fryw
Fryw

Draky> Já to řeším vlastně jen na d5 kde má kamarád chatu a jsou tam betonové schody. No a má tam destičku na které je přišroubovaný hrano, provrtaný skrz, tak akorát na ty vidličky. Zatěžkám to dlaždicí a hotovo. Stojan jak bejk :-)

Pondělí 3. června 2013 v 17:43® Segoves
Segoves

Draky> jo vi´d to musí stačit…sem si taky říkal že pro mech teďkon nikam nepolezu :-D

Pondělí 3. června 2013 v 16:57® gavlos
gavlos

taky jsem si pral nejaky tripod k narozeninam,a nakonec jsem usoudil ze ctyri vidle jsou nejlepsi…hlavne pri spatnem pristupu k vode.kazdy prut nekde jinde a sem spokojeny.zvlast kdyz mam jeden na polozenou a s bolonkou litam kolem se s splavkem..tak mi to tak vyhovuje nez nejake velke heblo…a vaha tak 400g :-D

Pondělí 3. června 2013 v 16:38® Draky
Draky

Fryw> no jestli narazis na to, ze nemuzes zapichnout vidlucku, tak i ta uz se dela „trojnoha“ :-)

Pondělí 3. června 2013 v 16:37® Fryw
Fryw

Záleží kde chytá. Jako dá se bez toho obejít, ale asi 3× do roka si říkám „škoda že nemám stojan“. Ale ono se to vždycky nějak udělá.

Pondělí 3. června 2013 v 16:30® _Beny
_Beny

(…Candouš…)> Vzhledem k tomu, že šetříš na prut a naviják, bych se na nějaký stojany vykašlal a přidal si na lepší cajk třeba. Zbytečně drahá věc,investovat do stojanů. Vyhození peněz do kanálu.

Krom toho za mě určitě radši starý dobrý vidle. Se stojanem budeš u vody vypadat jako, kdyby si měl s sebou nějakej zbraňovej systém (pípaky,hlásiče, swingery, pruty v nich) :-D

Pondělí 3. června 2013 v 16:22® Draky
Draky

David H.> Je to pouze reakce na tu fotagrafii…netyka se to vodniho stavu ani hruzou s tim spojenou…pomahal jsem opravovad jeden dum a jednu chatu, takze moc dobre vim jake jsou nasledky a jaka je to katastrofa. Z toho bych si srandu nikdy nedelal…

Pondělí 3. června 2013 v 16:12® HaD
HaD

Draky> :-((

Pondělí 3. června 2013 v 15:49® peta128
peta128

Draky>Ač to neni veselí,tak ta poznámka je dobrá:-D

Pondělí 3. června 2013 v 15:40® Draky
Draky

David H.> koukam, ze to tam je cele vzhuru nohama :-D

Pondělí 3. června 2013 v 15:34® HaD
HaD

Lužnice v Dráchově..

foto/diskuze/vseobecna/2013/th-img99003.jpg
Pondělí 3. června 2013 ve 13:45® Draky
Draky

(…Candouš…)> To uz vypada lip no, ale tripoda bych nekupoval…taky jsem ho na zacatku chtel, ale ted kdyz jdu k vode a tahnu sebou cajk + kybl + zidlicku + krmeni, tak jsem po par metrech rad, ze mam jen to :-D

Pondělí 3. června 2013 ve 13:44® Draky
Draky

Segoves> Udelal jsem jim horkej caj a dal je pod perinu. :-D

Ne normalne jsem na ne nahazel suchou hlinu a to je vse. :-) Je zima, tak to holky vydrzi a az se zacne oteplovat, tak jim to vymazlim. :-)

Pondělí 3. června 2013 ve 13:39® Segoves
Segoves

Draky> sem si dneska nasbíral náký žížalky a přemejšlim co s nima aby nechcíply zdají se mi nějaký moc mokrý :-D zaházel sem je trávou…co si udělal ty s těma povodňovejma?:)

Pondělí 3. června 2013 ve 13:36® (...Candouš...)
(...Candouš...)

Draky> Nebo se mi pak líbil tento.: http://rajrybaru.cz/…er-easy.html jen mě štve ža tma jsou ty pípáky a swingry který jsu stejně k ničemu a vyhodím je..kdyby tma místo nich dali slevu 300Kč bylo by to lepší…

Pondělí 3. června 2013 ve 13:28® (...Candouš...)
(...Candouš...)

David H.> hrazdy?

Pondělí 3. června 2013 ve 13:28® Draky
Draky

(…Candouš…)> Je osklivej a nezda se moc stabilni. :-) Navic za 1000 si koupis na bazaru skoro novej a nekolikrat lepsi. :-)

Tento příspěvek byl editován 3.6.2013 13:28:48 uživatelem Draky.