Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.438 příspěvků, z toho 128438 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 3. června 2013 v 9:16® Bigpista
-
Nenaděláš nic. Bůh ví, jak to bude, až voda opadne. Tohle asi nebude nejlepší rybářská sezóna.
- Pondělí 3. června 2013 v 8:51® casper
-
Dobré ráno
tak situace začíná bejt fakt špatná
Praha na půl zaplavená a dokonce už jsem i četl, jak lidi pytlují po kolena ve vodě kapry a cejny kolem botiče, achjo
- Neděle 2. června 2013 ve 22:37® Draky
-
Dneska jsem to prosel okolo vody.
Zalozil jsem 2 fotoalba, kdyby to nekoho zajimalo at se muze podivat.
Je to tam trosku chaoticky nahazeny, ale ono se to blbe upravuje do tech alb a je toho hodne.
Je to tam proste pro vas, me je to k prdu.
http://www.chytej.cz/…bora-cast-1/ http://www.chytej.cz/…bora-cast-2/
- Neděle 2. června 2013 ve 21:43® _Beny
-
(…Candouš…)> To ne, ty pruty mají stále podobnou cenu a ten naviják se už dávno nedělá.
Tim sem ti chtěl říct, že i levný vybavení dokáže vydržet, udělat službu aniž by se po chvilce rozpadlo, ale nepoužívám to samozřejmě na aktivní lov jako přívlač.
- Neděle 2. června 2013 ve 21:32® (...Candouš...)
-
_ANTRAX> No,jo před 12-ti lety stál 500Kč, ale denska za něj zaplatíš skoro 1000Kč…
- Neděle 2. června 2013 ve 21:14® Fryw
-
Se divím že každej nekliká s banerem na internetu
- Neděle 2. června 2013 ve 21:07® nnnap
-
Jirka3000> jasně jiříku. A teď mi upřímně odpověz na otázku, K ČEMU TO JE. Proč bych měl dělat někomu ehmehm, pánský pohlavní úd na 6.
Tos mi připomněl mé debaty s různými kalcentry, které nabízí úsporu. Na mou otázku- Proč bych měl ušetřit, když ušetřené peníze stejnak umr ehmehm, dám za jinou zbytečnost, mi nedokázal nikdo odpovědět.
Tak se ptám, proč bych si měl vydělat 2400 a k čemu by mi to jako bylo. - Neděle 2. června 2013 ve 20:55® tuhyk.silver
-
Něco k protržení hráze. S předstihem to nazvali : kontrolovaným uvolněním hráze. V krádá se otázka ,jestli se to nemělo udělat sacím bagrem !!!! Prý ale byl dost drahý !!!
- Neděle 2. června 2013 ve 20:51® Fryw
-
Jo, jasně.
- Neděle 2. června 2013 ve 20:29® Draky
-
OBr> Kdyby se to protrhlo az ted, tak by se toho dalo spoustu zachranit…Jordan je ted plnej vody a jediny, co se zmenilo je to, ze neni hraz a vsude tam plavou ty jejich „trubky“ – nevim jak to mam pojmenovat.
- Neděle 2. června 2013 ve 20:23® OBr
-
David H.> když to tak vezmu, tak kdyby se to neprotrhlo předtím, tak by ty ryby zmizely při týhle povodni.. asi to tam někdo nahoře měl „posichrovaný“ a plán byl dopředu jasně daný…
- Neděle 2. června 2013 v 19:55® Segoves
-
David H.> naše taky :-/ celej den sme tahali věci a zejtra pojedem obhlídnout škody…zatim sleduju římov na ČHMÚ je to k nasrání
- Neděle 2. června 2013 v 19:50® HaD
-
Piranha> Jordán je celkem šumák. Blbý je to jen pro stavbu. Ale řeky jsou na houno. Já se modlím, aby to naše chata zase neodskákala. Má to být na hraně
- Neděle 2. června 2013 v 17:38® Piranha
-
Tak Jordán už to má zase za sebou
- Neděle 2. června 2013 v 17:33® noba
-
tak zítra ráno letíme na dovolenou a ted nám tu v ulici vyhlásili že se máme připravit na případnou evakuaci. Takže zabaleno už jsem měli předtím. se z toho po.....
- Neděle 2. června 2013 v 16:59® regulus
-
OBr> jsou různí magoři, jak vidíš i takoví co vyrazí při povodni na raftu, co k tomu dodat …
- Neděle 2. června 2013 v 15:52® OBr
-
regulus> já vybral dobrý počasí, jsme začínali před 3 týdny, bylo sluníčko, jenže klempíři slibovali, slibovali, až nakonec nedorazili, takže okapy musím dodělávat dodatečně a protože na ně mělo navazovat pár dalších postupů, všechno se to i díky počasí šíleně natahuje..jinak by jsme měli stodolu s chalupou za pár dní hotovou
No a Plzeň, momentálně máme na výběr ze 4 řek, který se nám tady stýkají, Mži drží přehrada, zbylý 3 jsou na třetím stupni, takže to posíláme dolů do Prahy..
Jen mi nejde do hlavy ten, kdo v tomhle vyrazí na raftu…
Tento příspěvek byl editován 2.6.2013 15:56:02 uživatelem OBr. - Neděle 2. června 2013 ve 14:15® regulus
-
OBr> to sisi teda na střechu vybral počasí …
No koukám, že máte v Česku zase honičku
tady je to naštěstí v pohodě, jednak prší jen sem tam trochu a jedinej 1 stupeň je na Svratce v Brně, ale to je jen díky preventivnímu opatření vypouštění brněnské přehrady (24 kubíků na přítoku a 37 kubíků vypouští), prakticky to je tak, že teče jen hodně vody a nedá se jít na ryby.
- Neděle 2. června 2013 ve 14:04® regulus
-
OBr> teď je Jordán na ČT 24
- Neděle 2. června 2013 ve 13:54® OBr
-
Draky> jsem sliboval do zítřka, takže to už bude brzy… včerejší kompletace okapů v tom největším lijáku byla chuťovka, dneska na zahradě 10cm stojící vody jenom z deště.. blbá voda
- Neděle 2. června 2013 ve 13:41® Draky
-
OBr> Nic jinebo jsem necekal…uz od zacatku je to tam udelany hala bala A taky to tak dopada.
Mimochodem koukej dodelat tu strechu, uz prsi nejak moc
- Neděle 2. června 2013 ve 13:14® OBr
-
Koukám, že ten Jordán je pěknej potížista ..
- Neděle 2. června 2013 v 11:42® regulus
-
Segoves> proč tam mají dopravní značky ve vodě???
- Neděle 2. června 2013 v 8:45® Segoves
-
a tady ještě pár fotek Vltavy v ČB
- Neděle 2. června 2013 v 8:40® Segoves
-
teď mi kámoš posílal fotku Malše u Velkýho jezu
- Neděle 2. června 2013 v 8:40® Segoves
-
teď mi kámoš posílal fotku Malše u Velkýho jezu
- Neděle 2. června 2013 v 7:59® ivana60
-
Chci si zítra koupit člun M-Boat 295 P a motor Parsun 2.5 Hp poradí mi někdo, zda dělám dobře? Dík
- Neděle 2. června 2013 v 7:08® Nils Master
-
no Lužnice v Táboře slušně zvedlá… snad už pršet nebude další dny…
foceno ráno v dešti mobilem, kvalita hrozná, ale je vidět co je třeba
Tento příspěvek byl editován 2.6.2013 07:08:41 uživatelem Nils Master. - Neděle 2. června 2013 v 0:39® Fryw
-
(…Candouš…)> Já mluvím teď zas o tom mivardi, ten necvaká.
- Neděle 2. června 2013 v 0:30® regulus
-
(…Candouš…)> když ti tak velkej naviják vyhovuje, tak proč ne, mě to připadne zbytečně velký.