Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 1. června 2013 ve 23:55® Fryw
Fryw

(…Candouš…)> aha. Při navíjení necvaká. Jen má cvrčka když se protáčí cívka..

Sobota 1. června 2013 ve 23:50® (...Candouš...)
(...Candouš...)

Fryw> Já myslím to když si přeneš tu páčku aby ti nešel zpětný chod,tak to cvakání.:D

Sobota 1. června 2013 ve 23:49® Fryw
Fryw

(…Candouš…)> Já tyto navijáky v reálu viděl 3 (dva mám já a jeden kámoš). Buď jsou ucházející kvality a nebo jsme měli štěstí. Ten jeden vydává podivné zvuky (ne nijak hlasité), ale taky jsem s ním tahal velké woblery (trojdílné staré ryna atd), a tím to je. S tím druhým jsem chytal jen na položenou a na feeder a je stále tichý… Btw rexíka mám, promazal jsem ho a nevím o jakých divných zvucích mluvíš. Je to šepot květin :-D

Sobota 1. června 2013 ve 23:33® (...Candouš...)
(...Candouš...)

Fryw> Já to mám skoro stejně jako ty.:D vláčák mmám za 400Kč,feeder mám za 800Kč,teleskopy mám za 500Kč.:D a taky na to chytám já jsem nenáročnej,hlavně abych nepřišel k vodě a naviják nepřipomínal zvuk rexíka ten je slyšet po celym rybníku a lidi si myslí že jsme dřevák:D Však drahá výbava ti ryby nenachytá..

Tento příspěvek byl editován 1.6.2013 23:35:21 uživatelem (...Candouš...).
Sobota 1. června 2013 ve 23:29® Fryw
Fryw

(…Candouš…)> to je hodně subjektivní. Funguje a já jsem s ním spokojenej. Jenže já zas moc navijáků neměl, vláčím s prutem od mivardi za 215 kč, mám feeder za 500 a druhý za 700 atd… Někdo by s tím akorát tak zatopil, a já na to v klidu chytám. To je o tom jak seš náročnej. Já jen můžu říct, že mě slouží tři sezóny a chytám s něma (mám dva) hodně…

Sobota 1. června 2013 ve 23:20® Segoves
Segoves

(…Candouš…)> to ti vážně nepovím já kapráka nemám ani sem nikdy neměl ten kámoš ty navijáky má na teleskopu od mivardi a na dvoudílným cormoranu za cca 1200 nevim jak se přesně ta serie jmenuje…navíc koukám že chceš 6000 on má myslim 4000 každopádně ty navijáky bych klíďo koupil:)

Sobota 1. června 2013 ve 23:06® (...Candouš...)
(...Candouš...)

Fryw> Tak za ty prachy dobrý kousek jo? Já si právě kupuju vše od Mivardi je to moje značka,kterou mám rád,protože je známá ale zase to není Shimano kde platím shitku prut a platím značku..já se chystám kupovat celou rybařinu novou která mě už tka vyjde na 4000Kč a proto hledám co nejlevnější,ale zase aby to za něco stálo..

Sobota 1. června 2013 ve 23:00® Fryw
Fryw

Ten morpheus 4000 fd mi slouží celkem dobře. Používal jsem je na lehkou položenou, teď na feeder kde odhazuju 30 gr krmítka s krmením. Sice se nezdolává navijákem, ale při zdolávání parmy nebo jesetera 1 m nevypadal že chce selhat. S jednim jsem i dvě sezony vláčel, jde to na něm poznat (zvuky) ale stále šlape (tahání větších woblerů). Potřeboval jsem něco rychle sehnat když jsem opět začal s rybama (roen už to vzdal) a nelituju koupě… Větší jsem nepotřeboval, a chodím s feederama občas i na D7… Až odejde, koupím si ho nejspíš znovu.

Tento příspěvek byl editován 1.6.2013 23:01:31 uživatelem Fryw.
Sobota 1. června 2013 ve 22:41® (...Candouš...)
(...Candouš...)

regulus> Tak já celou minulou sezónu měl také 6000 naviják a zdál se mi akorát..táta si koupil 4000 a taky si koupil nové 6000 prý jsou lepší..

Sobota 1. června 2013 ve 22:40® (...Candouš...)
(...Candouš...)

Segoves> ok, díky.. A jako pruty mám vybrané tyto: http://www.tropicliberec.cz/…e-1-1-zdarma myslíš že jsou dobré? je to dobrá kombinace? Já teleskopy už nechci, to už mám dávno za sebou..I když se mi teda tyto zdají trochu tvrdé na násaďáky..

Sobota 1. června 2013 ve 22:28® regulus
regulus

(…Candouš…)> pokud je velikost 6000 to co si myslím, tak je to docela velkej naviják a nevím, jestli bych ho zvolil na chytání kaprů, teda jak píšeš násaďáků, asi něco menšího, nejspíš velikost 4000 http://www.tropicliberec.cz/…heus-fd-4000 . Jestli je ten naviják dobrej netuším, ale soudě podle té ceny to žádná kór hitparáda nebude. Z druhé strany, dle věku soudím, že nemáš peníze na rozhazování, má to 2 roky záruku, takže pokud se ti pozdává, tak to úplně blbě bejt nemusí, dva roky snad vydrží.

Sobota 1. června 2013 ve 22:16® Segoves
Segoves

(…Candouš…)> kámoš je má už 3 sezonu a za tu cenu paráda…dává jim celkem zabrat a kapříků na ně má vytaženejch dost a nejen násaďáků ale bojovnejch říčních šupináčů myslim že budeš spokojenej

Sobota 1. června 2013 v 15:23® (...Candouš...)
(...Candouš...)

Ahoj,kluci můžete mi říct jeslti je tneto naviják vhodný na nasaďáky? http://www.tropicliberec.cz/…trunner-6000 mě jde o to že já za minulý rok mám 80 docházek tak aby mi vydržel i tento rok..Já za minulý rok měl nějakou srajdu za 1000Kč 1+1..Myslíte že bude za něco stát?Chtěl bych hlavně neco levnějšího..

Sobota 1. června 2013 ve 14:57® regulus
regulus

http://www.youtube.com/watch_popup?…

Sobota 1. června 2013 ve 3:15® Segoves
Segoves

Bigpista> heleď co sem slyšel tak mountfield chtěl z odejít sám tohle se mu hodí do krámu podle mě je to celý fraška :-/ už před léty se mluvilo otom že pude do brna za kometou…je to svinstvo vem si to tradiční klub…a pardubky na tom taky nejsou zrovna dobře ale o ty se nebojim

Pátek 31. května 2013 ve 21:53® nnnap
nnnap

proti pardubice vs hradec nemáte žádnou šanci! Hradec i kdyby se měl posrat to bude mít.

Pátek 31. května 2013 ve 21:28® Bigpista
Bigpista

Segoves> Tohle mě neskutečně štve. Ač už jsem léta v Praze, stejně jsem zůstal sedcem na jihu. I v tom hokeji. Snad se ještě budějovická radnice probere a něco s tím udělá. Motóóóóór!

Pátek 31. května 2013 v 19:02® Segoves
Segoves

něco pro jihočechy…pro mě osobně hodně smutná zpráva furt se mi tomu nechce věřit doufám že se to ještě změní :-(( http://www.budejckadrbna.cz/…hodnuto.html

Pátek 31. května 2013 ve 14:13® casper
casper

hmm, dvě soutěže skončily, to jsem zvědavej jak to dopadne :-D

Pátek 31. května 2013 ve 13:20® OBr
OBr

Fryw> mělo bejt už před 10 dny, ale nějak se to protáhlo, když nám nedorazili řemeslníci s klempířinou. Pondělí je definitivní konec, takže si můžeš od úterka naplánovat výlet, to už bude zase fajn ;-)

Pátek 31. května 2013 ve 13:09® Draky
Draky

David H.> Tak to teda klobouk dolu. :-D

Neco nafot (ted nemyslim Yeti akty :-D ), at se muzu v tom hnusnym pocasi podivat na hezkou rybu :-)

Pátek 31. května 2013 ve 12:49® HaD
HaD

Draky> tssss, já jsem skoro jako Yeti a mohu v tomhle slunném počasíčku spát venku nahej a je mi dobře :-D :-)

Pátek 31. května 2013 ve 12:34® Fryw
Fryw

OBr> a kdy to tak zhruba bude hotovo? Bych už rad někam pod stan :-D

Pátek 31. května 2013 ve 12:30® Draky
Draky

David H.> No hlavne tam nechytni rymicku. :-D Je to zla a zakerna nemoc, ktera se blbe leci. :-D

Pátek 31. května 2013 ve 12:18® HaD
HaD

Draky> Polezou i dnes bez deště. Byla to sklizeň jak má být. Vybíral jsem si je ty, co byly vylezlé hodně a jen v měkkém. Kdybych chtěl, šlo jich nasbírat klidně 1000–2000.

Počasí moc nakloněno není, ale vyrazím na celý víkend na líny. Snad se tam nerozpustím jak kostička cukru :-D

Pátek 31. května 2013 ve 12:15® Draky
Draky

David H.> Taky jsem chtel zajit na lov, ale takticky jsem usnul. :-D Musim doufat este v jeden dest :-D

Pátek 31. května 2013 ve 12:07® OBr
OBr

To je z toho, že mám otevřenou střechu na baráku, jakmile jí dodělám, bude sluníčko, uvidíte v pondělí…

Pátek 31. května 2013 v 11:53® Bigpista
Bigpista

A dost. Jdu stavět archu, todle už nejni normální.

Pátek 31. května 2013 v 11:47® Fryw
Fryw

Kéž by se trochu oteplilo, možná by bylo pak lepší vyrazit na houby

Pátek 31. května 2013 v 10:09® HaD
HaD

casper> zdar, tady chčije, chčije, chčije…hnus… ale zase jsem večer za 20 minut nasbíral tak 100 rousnic :-)