Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 18. května 2013 v 11:40® džigit

Fryw> chytaš na rousnice a pak se diviš :-))

Sobota 18. května 2013 v 7:46® mirek66
mirek66

Dobré ráno všem.Asi jste u vody,tak nemá moc cenu psát.Hniju doma,marodim a je mi zle.:-((

Tento příspěvek byl editován 18.5.2013 07:47:39 uživatelem mirek66.
Pátek 17. května 2013 v 16:34® Fryw
Fryw

Draky> díky za ubezpečení. Chtěl jsem udit ale rozmyslel jsem si to:D

Pátek 17. května 2013 v 16:19® Draky
Draky

Fryw> po upeceni zabijes i zarodky tasemnice, takze bych se toho nebal :-)

Pátek 17. května 2013 v 16:16® Fryw
Fryw

Ahoj. Přitáhl jsem si domů dva pěkný cejny. Při kuchání jednoho jsem u vnitřností našel dva červy . Živé, pomalu se hýbající. Délka možná 4 cm. O co může jít? Dá se taková ryba konzumovat pečená? Vím že popis nic moc, ale věřím že se s tím už někdo setkal.

Tento příspěvek byl editován 17.5.2013 16:17:37 uživatelem Fryw.
Pátek 17. května 2013 v 15:08® mvincik
mvincik

Draky> No vidíš, jakej jsem tupoun, to mě ani nenapadlo se po něčem takovém poohlédnout. Vypadá to ale, že bude fakt krátká a tím pádem pro mě pasé. No, uvidíme. Díky moc.

Pátek 17. května 2013 ve 14:47® Draky
Draky

mvincik>

„Máte dotazy ke zboží? Rádi Vám zodpovíme všechny Vaše dotazy či nejasnosti. Tel.: 775 203 555 E-mail: obchod@promuskare.cz

tohle maj na stankach, tak jim napis a zeptej se na par veci co te zajima, treba ta delka, pak to doma pomeris na svoji bunde a uvidis :-)

Pátek 17. května 2013 ve 13:43® mvincik
mvincik

Libor> To je druhá věc, kvůli které váhám. Je mi jasné, že je vedena jako muškařská, já ji ale zamýšlím především na běžné chytání, např. z lodi a podobně. v dešti obvykle nemuškařím. Otázkou pro mne je, jak moc krátká je, nechci zase bundu pod zadek až někam ke kolenům. Jakou máš ty a cenově za kolko?? Edit: Možná proto je v té slevě, jelikož je krátká až moc, nevím.

Tento příspěvek byl editován 17.5.2013 13:44:17 uživatelem mvincik.
Pátek 17. května 2013 ve 13:36® Libor
Libor

mvincik> čeče, mě by asi vadilo, že je krátká (i když vím že je to schválně). No zauvažuj jak hodně budeš brodit na severu. Pokud budeš spíše na lodi/souši volil bych kvůli rozmarům počasí delší. kolikrát budeš brodit víc než po pás?

Já mám nějakou od shimana, už několik let a je super. Hlavně se dá zmačkat do opravdu malého klubíčka (zabere málo v batohu), nepropouští ani vodu ani vítr a má neoprenové rukávy. Nosim jí pořád, na ryby, fotografování, v zimě, v létě.

Pátek 17. května 2013 ve 13:36® mvincik
mvincik

Draky> No, právě toho se bojím. Když už, tak chci kvalitní bundu, co hned po desetiminutovém dešti nebudu durch. To už si můžu vzít filcovku a cítit se jako houba. :-)

Pátek 17. května 2013 ve 13:10® Draky
Draky

mvincik> na pohled vypada hezky, ale otazka je, co znamena „nepromokava“…aby sis po prvnim splouchnuti vody nemusel menit bundu :-) … kdyby tam byl napsanej vodni sloupec, tak by to bylo jine…zas v dnesni dobe se da vsechno impregnovat :-)

tohle by chtelo zajit do kramu a osahat si ji…platit za „sustakovku“ 2000 je moc, za kvalitnu bundu by to byla hezka cena :-)

Pátek 17. května 2013 ve 13:01® mvincik
mvincik

Vážení, dám vám návrh na diskusi. Docela jsem se zlíbil v této bundě. Nemá někdo zkušenosti se stejným výrobkem, značkou či něčím podobným? Co ta cena, jde to, nebo je drahá a podobně? popřípadě jiné návrhy? Díky za připomínky, rád bych se na sever něčím odolným dovybavil.

http://www.promuskare.cz/…delta-wading

Pátek 17. května 2013 ve 12:12® mvincik
mvincik

Segoves> Ano, pod hrází se smí vláčet. Ostatně koleza scanix tam o kus nížejc před několika lety lapil tu svou metrovku, pokud se nepletu. :-)

Pátek 17. května 2013 v 11:23® Fryw
Fryw

Na pětce jdou pěkný lopaty. Aj kapr se ukázal. My 50 cm, soused 63.

Pátek 17. května 2013 v 10:17® Bigpista
Bigpista

Tady to zas žije…

Pátek 17. května 2013 v 8:54® Bigpista
Bigpista

Dobré ráno!

Pátek 17. května 2013 v 0:25® Segoves
Segoves

takže pod hráz můžeme s vláčkou? dobrá zpráva:)

Čtvrtek 16. května 2013 ve 20:58® HaD
HaD

OBr> snad :-)

Čtvrtek 16. května 2013 ve 20:38® OBr
OBr

David H.> tam bych to viděl klasicky bez omezení CHaP, háčků apod, to je až od mostu níže…

Čtvrtek 16. května 2013 ve 20:19® HaD
HaD

My ale byli nad tím silničním mostem.

Čtvrtek 16. května 2013 v 19:02® OBr
OBr

Segoves> soudím dle řádu, že úsek od hráze k Herbertově má dvě části – v první, od mostu k mlýnu, lze chytat i přívlačí, v druhé části od mlýna k Herbertově už jenom na mušku.

Čtvrtek 16. května 2013 v 18:37® Segoves
Segoves

David H.> já tam nikdy nechytal ale v sobotu se tam s kamarádem chystáme tak sem to dopoledne četl v řádech a mě zase přišlo že od hráze lipna 2 (tam co si podle mě vytáhl toho duháka ve Vyšším Brodě) až po jez v Harbertově je chy´t a pust pouze na mušku stejně tak jako od jezu v Rožmberku až po ten bílý most…nechci tě osočovat sám to nevím jen mi to tak z řádu přišlo :-)

Čtvrtek 16. května 2013 v 18:31® HaD
HaD

Segoves> tyjo, tak to doufám, že jsem nic nepodělal. Byl jsem tam poprvé s kamarádem, co tam jezdí. A v řádu jsem vyčetl toto, což jsem považoval za stav, že tam chytat lze: V úseku od jezu u Bílého Mlýna po silniční most ve Vyšším Brodě je povoleno lovit lososovité ryby a lipana pouze způsobem Chyť a pusť, pokud je ryba zaseknuta v tomto úseku a zdolána mimo hranice úseku, musí být rovněž puštěna zpět do vody. V tomto úseku je povoleno pouze použití háčků bez protihrotu nebo se zamáčknutým protihrotem, což se vztahuje i na přívlač. V úseku od jezu v Herbertově až po jez u Bílého Mlýna ve Vyšším Brodě je lov lososovitých ryb povolen pouze na umělé mušky s klasickou muškařskou výbavou. Nejmenší lovná míra pstruha obecného je zvýšena na 45 cm.

Čtvrtek 16. května 2013 v 17:58® Segoves
Segoves

David H.> Davide ten podebranej duhák při kterym sis zlomil prut byl pod vyrovnávačkou? já myslel že tam se nesmí vláčet ale jen muškařit

Čtvrtek 16. května 2013 v 17:50® Segoves
Segoves

měli rupnout s norskem to by had možná neustál…a za ty dvě třetiny si nic jinýho nezasloužili…švý­carům přeju bronz a zlato finům

Čtvrtek 16. května 2013 v 17:47® HaD
HaD

Scanix> asi tak :-D

Čtvrtek 16. května 2013 v 17:44® Scanix
Scanix

David H.> za tu bidu, co prevedli za celou dobu si ani vic nezaslouzili…kaz­dopadne bych povesil za koule do pruvanu Hadamczika, to by bylo asi po zasluze ;-)

Čtvrtek 16. května 2013 v 17:40® HaD
HaD

chjo…to zas byl hockejíček :-/

Čtvrtek 16. května 2013 v 16:59® Prichy
Prichy

Alov> i kdyby vyhráli, reálně další roky nepostaví takový tým jako dnes, přejme jim to, ale já myslím, že s USA to už prostě nemůže vyjít…praktick dnes dali (my sami sobě) dva náhodňáky

Tento příspěvek byl editován 16.5.2013 17:00:42 uživatelem Prichy.
Čtvrtek 16. května 2013 v 16:57® džigit

naivky, co ste čekali? Že se najednou otoči o 180°? Dvacet minut námahy k postupu opravdu nestačí…