Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 3. května 2013 ve 14:05® Bigpista
Bigpista

casper> :-P

skwor> osobka

Pátek 3. května 2013 ve 14:00® casper
casper

skwor> no jasně :-) můžeme s Bigpistou zajet :-) jestli se mu teda bude chtít :-D

Pátek 3. května 2013 ve 13:23® skwor
skwor

Bigpista> Právě už jsme letos s casperem společnou chytačku plánovali, ale pak se nějak zkazilo počasí.

Pátek 3. května 2013 ve 13:08® Draky
Draky

Prichy> myslim ze i ta posta napomohla kvalite :-D

Pátek 3. května 2013 ve 12:58® (...Candouš...)
(...Candouš...)

Draky> To bych ho poslal do prdele,jako náboje pochopim ty jsou drahý ale čas to bude nějakej myslitel který chce vydělat.:D

Pátek 3. května 2013 ve 12:55® Draky
Draky

(…Candouš…)> dyt jsem tam psal, ze chodej za naboje :-P ale SURF rikal, ze jsou vyderaci co si nechaj zaplatit i ten cas…

Tento příspěvek byl editován 3.5.2013 12:55:59 uživatelem Draky.
Pátek 3. května 2013 ve 12:54® (...Candouš...)
(...Candouš...)

Draky> Tak se podívej kolik stojí náboje, a nediv se, že je chce zaplatit..Když tebe někdo pozve na ryby, tak tě pozve kvůli tobě aby sisi zachytal a né kvůli sobě abys mu vychytal revír..A jestli chce někdo vystřílet kormíky tak je podle mě normální že to chce zaplatit..

Pátek 3. května 2013 ve 12:53® Prichy
Prichy
kulinářská specialita
:-D
Pátek 3. května 2013 ve 12:51® Bigpista
Bigpista

skwor> Teoreticky v neděli. V sobotu jsem ve Strakonicích. A podle fotek ti to šlo opravdu dobře :-)

Tento příspěvek byl editován 3.5.2013 12:52:11 uživatelem Bigpista.
Pátek 3. května 2013 ve 12:48® skwor
skwor

casper, Bigpista> Nechcete si o víkendu udělat výlet? :-) Včera to celkem šlo…

Pátek 3. května 2013 ve 12:42® Draky
Draky

SURF> jestli chce zaplatit i cas, tak to uz neni myslivec, ale nejakej podvodnik :-) …to je jako kdyz te pozvou na ryby a ty reknes, ze jestli ti nezaplati hacky, oluvka + zdolavani ryby, tak to pro tebe nema smysl :-D … musis si jen najit nekoho, kdo si rad zastrili a rek bych, ze takovejch bude docela dost, kdyz si vemes, ze v lese si uz skoro nic nemuzes zastrelit :-)

Pátek 3. května 2013 ve 12:36® SURF

Draky> … někteří chtějí zaplatit i čas. Prostě se jim ten odstřel musí vyplatit.

Byl bych pro vybrání nějaké částky, tu dát myslivcům na střílení kormoránů. Případně zobák = částka.

Nemůžu se zbavit dojmu, že jsme tam, kde jsme byli předtím.......

Pátek 3. května 2013 ve 12:28® Draky
Draky

SURF> no to bude ono, ale jako co jsem slysel, tak se to resi docela dobre…zaplatis myslivci naboje nebo mu das flasku a uz padaj :-) … strejda je taky myslivec a vylozene se tesi na odstrel :-D

Pátek 3. května 2013 ve 12:25® SURF

Draky> … prý „spadly“ ze zvlášť chráněných druhů, do chráněných druhů. Lovná zvěř nejsou a proto myslivci nemusí platit škody a nemusí je střílet.

A musí se žádat o povolení k odstřelu.

Tento příspěvek byl editován 3.5.2013 12:25:52 uživatelem SURF.
Pátek 3. května 2013 ve 12:16® Draky
Draky

SURF> no melo by ted bejt snazsi dostat povoleni k odstrelu, ale jak je to presne, to uz si nepomatuju :-)

Pátek 3. května 2013 v 11:47® SURF

Ví někdo, jak to bude dál s kormoránama?

Slyšel jsem, že vlk se nažral a koza zůstala celá.

Pátek 3. května 2013 v 10:18® casper
casper

David H.> já jezdím obtýden, teď jedou rodiče, já pojedu příští víkend :-) musíem se domluvit a někam zajít!! :-)

Pátek 3. května 2013 v 10:08® HaD
HaD

casper> jedeš na víkend zase na jih?

Tento příspěvek byl editován 3.5.2013 10:08:51 uživatelem HaD.
Pátek 3. května 2013 v 9:44® casper
casper

dobré ráno rybáři :-D tak jsem byl včera s firmou na motokárách v Radotíně a mám z toho zlámaný celý tělo a krásnou modřinu na loktu :-D ale byla to prdel!!! :-D

Pátek 3. května 2013 v 9:43® (...Candouš...)
(...Candouš...)

Bigpista> .:D To jsem si zase naběhl.:D Jen si dej.:D

Pátek 3. května 2013 v 9:38® Bigpista
Bigpista

(…Candouš…)> Morgan Black Label? Díky, dám si :-D

Pátek 3. května 2013 v 9:22® (...Candouš...)
(...Candouš...)

Bigpista> Guten Morgen..

Pátek 3. května 2013 v 9:18® Bigpista
Bigpista

Dobré dopoledne!

Pátek 3. května 2013 v 8:25® (...Candouš...)
(...Candouš...)

David H.> Davide, to jsou kluci od nás z Chomutova,věř mi,že všechno co je na videu jsme už viděl letos jak se to děje,počínaje to tím že chlap vytahuje kemra přez celej rybník až po dobu, kdy málem zajede do vody autem..U vás se to možná neděje,ale u nás sever čech běžný,neříkal bych proto nereálný ale pravdivý..

Čtvrtek 2. května 2013 ve 22:08® Draky
Draky

noba> no hele me se to obcas taky podari…vetsinou kdyz nic nebere a uz se trosku zacinam nudit a jsem nervozni z toho ze nedam ani jednu rybu a polevim v pozornosti, tak se pak leknu a jednu tam napalim :-D ale snazim se na to hodne myslet abych to nedelal…se starejma prutama to byla nutnost a ted s novejma uz to neplati, ale tezko se to odnaucuju :-D

Čtvrtek 2. května 2013 ve 21:59® noba
noba

Draky> já se nejvíc pobavil u toho monstr záseku. v reálu to ale taková sranda není a dneska jsem jich viděl na druhé straně rybníka asi 6. Až jsem se divil že z těch kapříků netahají jen hlavy.

Čtvrtek 2. května 2013 ve 20:10® _Beny
_Beny

skwor> Díky, už pomalu budu muset shánět někoho, kdo by jel taky do Španělska… pivo

Čtvrtek 2. května 2013 v 19:47® skwor
skwor

_ANTRAX> Gratulace.

Čtvrtek 2. května 2013 v 19:41® _Beny
_Beny

casper> A už asi vím, v Rybích zprávách si to četl že :->

Čtvrtek 2. května 2013 v 19:10® Draky
Draky

David H.> sice jsem se nasmal, ale kdyz si sednes k rybniku, kde je vetsi natlak rybaru, tak tam tohle vsechno uvidis :-D

nejvic me pobavilo „honeni“ pipaku a pak jak vyhodil kybl krmeni do rybniku (v tom jsem se trosku videl, obcas si umicham vic nez je potreba) :-D