Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.443 příspěvků, z toho 128443 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 3. května 2013 v 7:25® (...Candouš...)
(...Candouš...)

David H.> Davide, to jsou kluci od nás z Chomutova,věř mi,že všechno co je na videu jsme už viděl letos jak se to děje,počínaje to tím že chlap vytahuje kemra přez celej rybník až po dobu, kdy málem zajede do vody autem..U vás se to možná neděje,ale u nás sever čech běžný,neříkal bych proto nereálný ale pravdivý..

Čtvrtek 2. května 2013 ve 21:08® Draky
Draky

noba> no hele me se to obcas taky podari…vetsinou kdyz nic nebere a uz se trosku zacinam nudit a jsem nervozni z toho ze nedam ani jednu rybu a polevim v pozornosti, tak se pak leknu a jednu tam napalim :-D ale snazim se na to hodne myslet abych to nedelal…se starejma prutama to byla nutnost a ted s novejma uz to neplati, ale tezko se to odnaucuju :-D

Čtvrtek 2. května 2013 ve 20:59® noba
noba

Draky> já se nejvíc pobavil u toho monstr záseku. v reálu to ale taková sranda není a dneska jsem jich viděl na druhé straně rybníka asi 6. Až jsem se divil že z těch kapříků netahají jen hlavy.

Čtvrtek 2. května 2013 v 19:10® _Beny
_Beny

skwor> Díky, už pomalu budu muset shánět někoho, kdo by jel taky do Španělska… pivo

Čtvrtek 2. května 2013 v 18:47® skwor
skwor

_ANTRAX> Gratulace.

Čtvrtek 2. května 2013 v 18:41® _Beny
_Beny

casper> A už asi vím, v Rybích zprávách si to četl že :->

Čtvrtek 2. května 2013 v 18:10® Draky
Draky

David H.> sice jsem se nasmal, ale kdyz si sednes k rybniku, kde je vetsi natlak rybaru, tak tam tohle vsechno uvidis :-D

nejvic me pobavilo „honeni“ pipaku a pak jak vyhodil kybl krmeni do rybniku (v tom jsem se trosku videl, obcas si umicham vic nez je potreba) :-D

Čtvrtek 2. května 2013 v 17:54® Scanix
Scanix

David H.> tvl, takhle chyta kde kdo :-)

Čtvrtek 2. května 2013 v 17:41® HaD
HaD

Docela vostrý ale ne nereálný :-((

Čtvrtek 2. května 2013 v 17:41® HaD
HaD

_ANTRAX> :-)

Čtvrtek 2. května 2013 v 17:12® _Beny
_Beny

David H.> No to možná bude tak trochu osud, protože ten gumovej podběrák od Abu objednávají „kvůli mě“, přijde jen pár kousků :-1 .
Příští tejden se mam na něj přijít podívat až se mi ozvou.
A taky si tam potřebuju osahat pruty a vyzkoušet brejle. Měli jsem pár telefonátů a mailů před týdnem.......

Jo cena úžasná, ale losovalo asi chytej ne :-) Usmálo se na mě štěstí spojený asi s osudem :-D

Nedávno jsem se bavil se Sethym, že sumce jsem ještě nechytil, protože u nás jestli jich je 5 mrňousů, tak je to zázrak. A já pojedu rovnou na Ebro, to je teda masakr.

Alivio> Děkuju

Tento příspěvek byl editován 2.5.2013 18:16:59 uživatelem _Beny.
Čtvrtek 2. května 2013 v 17:10® Scanix
Scanix

mvincik> co vim, tak situace s nebranim zatim trva, asi to pocasi…jinak jsme potkali tak 10–15 lidi, uz to pak houstlo, pred 1.5. jsem tam byl obcas i sam :-)

Čtvrtek 2. května 2013 v 16:59® HaD
HaD

_ANTRAX> mě neděkuj. Děkuj osudu a Pavlovi Tomi, který cenu do soutěže věnoval :-) Mám radost, že máš radost :-)

Čtvrtek 2. května 2013 v 16:57® _Beny
_Beny

David H.> Óóóuuu. Tvl to neni možný :-D jsem to vyhrál jo, no to je paráda, jupíí 9-) .
Nikdy jsem nic nevyhrál, tohle mě teda příjemně zaskočilo! Nejdřív jsem to zjistil z e-milu a koukal na to chvilku jako vyoraná myš :-O .
Děkuju za vylosování :-)) Nevim co na to jinýho říct, jsem lehce zaskočen.

casper> Díky, si to věděl dřív, než to David ohlásil. Si jasnovidec.....:-)

Čtvrtek 2. května 2013 v 16:57® Shrek
Shrek

David H.> není zač ;-) ANTRAX> gratulace, kámo. Hlavně foť, foť a foť. :-D

Čtvrtek 2. května 2013 v 16:20® HaD
HaD

mvincik> to je výzva! Že bych se přidal? :-D

Čtvrtek 2. května 2013 v 16:12® mvincik
mvincik

David H.> My se tam chystáme v pondělí. tak uvidíme, snad tam nebude deset lida. A ryby brát budou, né že nee!

Čtvrtek 2. května 2013 v 15:50® HaD
HaD

mvincik> podle mě to docela šlo. I když já to tam zase tak moc neznám – byl jsem tam odhadem 10–15× a na zahájení ještě ne. Myslím si, že to trefil Petr – říkal, že si každej myslí, že tam bude narváno a tak nejede. No a proto to nebylo nikterak strašný. A taky to moc nebralo :-/ Myslím tedy ty kobyly. Sifounů jsem měl nakonec 10–15 + okouna…

Čtvrtek 2. května 2013 v 15:48® HaD
HaD

Bigpista> woe :-D

Čtvrtek 2. května 2013 v 15:11® Bigpista
Bigpista

David Havlíček> Však víš, za vtip bych prodal i vlastní matku, natož cizí :-D

Čtvrtek 2. května 2013 v 15:10® HaD
HaD

Bigpista> JAKŽEEEE??????? :-D DDDDDD

Čtvrtek 2. května 2013 ve 14:58® mvincik
mvincik

Scanix, HaD> Chlapi, kolik tam bylo ve svátek lidu???

Čtvrtek 2. května 2013 ve 14:54® Bigpista
Bigpista

casper> Že by rozdvojená osobnost? Když jsem Davida viděl naposledy, tak působil velmi kompaktním a lehce zaobleným dojmem :-))

Čtvrtek 2. května 2013 ve 14:52® Scanix
Scanix

casper> tak to je zajimave, to bude muset zasahnout asi revoke ;-)

Čtvrtek 2. května 2013 ve 14:51® casper
casper

Scanix> jojo na jeho profilu to vidím normálně, ale v diskuzích všude David Havlíček :-)

Čtvrtek 2. května 2013 ve 14:29® Draky
Draky

venku je zima, tak jsem zasel k plotne :-D

foto/diskuze/vseobecna/2013/th-img98129.jpg
Čtvrtek 2. května 2013 ve 14:18® Scanix
Scanix

David H.> tak ji zadej, verim, ze budes mile prekvapen ;-)

Čtvrtek 2. května 2013 ve 14:11® HaD
HaD

Scanix> tyjo… To je skoro na anketu :-)) ))

Čtvrtek 2. května 2013 ve 14:06® Scanix
Scanix

David H.> ty, ja bych se te puvodni verzi nebal, tak nejak mi to k tobe slo a dokonce i Pavla jako HaDova byla ok ;-)

Tento příspěvek byl editován 2.5.2013 15:07:14 uživatelem Scanix.
Čtvrtek 2. května 2013 ve 14:06® Scanix
Scanix

casper> a co vidis tady? http://www.chytej.cz/…/74/david-h/