Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 29. dubna 2013 v 17:21® HaD
-
Draky> nejlepší je neurčovat cílovou rybu
- Pondělí 29. dubna 2013 v 17:16® Draky
-
David Havlíček> tak jako k vode si sednu tak ci tak, ale premejslim teda na co jit…asi zvolim kapra
Tento příspěvek byl editován 29.4.2013 17:17:10 uživatelem Draky. - Pondělí 29. dubna 2013 v 17:13® timbab
-
casper> V sobotu nešli,teda tady.
- Pondělí 29. dubna 2013 v 17:12® HaD
-
casper> já už po pravdě zažil tolik „počasí“ na sumce, úhoře apod., kdy to ani nekleplo, že se až tak striktně počasí nedržím. Na hadech by ale dneska asi byla slušná kosa :-/
- Pondělí 29. dubna 2013 v 17:11® Draky
-
casper> tady byla docela zima v sobotu
i mikinu jsem si vzal
- Pondělí 29. dubna 2013 v 17:10® Draky
-
David Havlíček> tak tos me ted nasadil peknyho brouka do hlavy
- Pondělí 29. dubna 2013 v 17:10® casper
-
Draky> hadi dneska určitě ne
ale v sobotu bylo hadí počásko
- Pondělí 29. dubna 2013 v 17:07® HaD
-
Draky> u vody je šance vždy, ale v týhle kose bych nešel
- Pondělí 29. dubna 2013 v 17:04® Draky
-
David Havlíček> myslis ze to nema smysl?
- Pondělí 29. dubna 2013 v 17:04® HaD
-
Draky> dnes je kosa :-/
- Pondělí 29. dubna 2013 v 17:01® Draky
-
David Havlíček> nene du si vytahnou hada z Luznice
- Pondělí 29. dubna 2013 v 17:00® HaD
-
Draky> já myslel, že chceš jít na potok…
- Pondělí 29. dubna 2013 v 16:52® Draky
-
David Havlíček> no na Luznici jsem chtel jit…ale jako klidne muzem…vpodstate ani nevim kam mam jit nebo tak, neco jsem si tu precet a s tim pujdu k vobe
- Pondělí 29. dubna 2013 v 16:29® HaD
-
Draky> na potok? Můžem spolu…
- Pondělí 29. dubna 2013 v 16:24® Draky
-
David Havlíček> tak super…dneska se na ne zajdu podivat…treba neco okolo tech stromu ve vode bude
- Pondělí 29. dubna 2013 ve 14:43® HaD
-
chj.rybar> To je nepříjmené. Už jsem to zažil :-/
- Pondělí 29. dubna 2013 ve 12:33® chj.rybar
-
David Havlíček> dnes jsem si dal kolečko po úřadech, „příjemná činnost“
Fryw> co by na to řekla RS?
- Pondělí 29. dubna 2013 v 9:59® HaD
-
chj.rybar> tak to je hodně smolné.
- Pondělí 29. dubna 2013 v 9:59® HaD
-
Draky> Jasně že jsou
A pletenka jim vadit nebude.
- Neděle 28. dubna 2013 ve 21:37® Draky
-
Mam velkou uhori otazku
… bude velkej problem kdyz na lov uhoru pouziju 20Lb pletenku? Nechce se me kvuli par vychazkam kupovat novej silon (treba me to chytne a pak si ho koupim, ale zatim jsem na nich nikdy nebyl a vim jen to co jsem si tu precet v clancich)
… a jsou uhori v Luznici? abych tam zbytecne necekal na zazrak
- Neděle 28. dubna 2013 ve 21:07® Fryw
-
Chj.rybar> je třeba mit vedle peanu a metru i gaf
- Neděle 28. dubna 2013 v 18:52® gavlos
-
oprava meho prispevku..ja MAM kupu deti…ne on!!"
- Neděle 28. dubna 2013 v 17:40® sidla
-
sháním náhradní cívku k RYOBI CYNOS CD 3000 ,…nevíte kde bych sehnal? nebo nemáte někdo? díky moc
- Neděle 28. dubna 2013 v 17:03® gavlos
-
a mam zato ze bych mel podekovat chytejakovi"dzigit" ze mi poradil…
- Neděle 28. dubna 2013 v 16:53® gavlos
-
zhruba pred pul rokem jsem tu vulgarne nadaval na bezmoc ohledne neprizpusobiveho obcana a jeho fetacke kamarady…mestkaci udelali temer hovno..po.nekolikatem oznameni vylozene na krinalni policii.se to hnulo..mestkaci mi rekli ze konkretni pan uz je dlouho v sledovani pcr..a to jen proto ze jsem to predal policii z jineho okresu..fetaci a varici v nasem sklepe se hoodne divili kdyz tam ve tri rano nabehla parta opravdu obrovskych chlapu!!!nejmensi tak 190cm a tak 120kg!!no cucel jsem jak cyp jak rychle to bylo vyresene..soused uz je za katrem a zbytek snim…diky bohu ze az po amnestii naseho byvaleho suprovniho prezidenta. neveril jsem tomu ze se vubec neco stane..ja osobne bych je klidne pobodal..ale ma kupu deti a tam ta nenavist a chut pomsty je velice nebezpecna…jak nemam rad nasi policiii ale za tohle bych jim zatleskal.....
- Neděle 28. dubna 2013 v 15:45® Scanix
-
regulus> naivni to neni, resp. ano, pri takovemto trestnem cinu, ale nahodou neco o kriminalisticke praci vim a divil byses, ceho se obcas kriminaliste chytaji
Jinak s tebou souhlasim v tom, ze nechavat doklady v aute je total hovadina, to uz radeji risknu jejich namoceni a i na to se da za par korun poridit vodotesne pouzdro.
- Neděle 28. dubna 2013 v 15:18® chj.rybar
-
regulus> to Tě chápu, Brno znám, léta jsem tam jezdil tetě, bydlela vedle nemocnice u Miloušů
Bydlím v M.Boleslavi a je to tu podobný, naštěstí nedostávám od choti tolik peněz, že bych pro ně nasazoval zdraví
když nechávám auto někde na opuštěným místě u vody, otvírám kastlík a roletu od kufru, aby bylo vidět, že tam nic nemám. Fakt jsem netušil, že se mi tam toto stane. Naqvíc tam je docela provoz. Když jsem ale viděl, že kolem projelo stříbrný Clio, právě když mi lezl jeden do kufru, ztratil jsem iluze. Ještě jsem se nezmínil o tom, že Policie vyšetřovala na místě i jinou událost – někdo ukradl v noci z pá-so telefonní kabel mezi dvěmi vesnicemi. Lidi se tam nikam nedovolají, protože chybí signál – je to údolí bez pokrytí.
Doklad mám, můžu na něj jezdit prý dva dny, dýl to netolerují, to taky nechápu, jak mi vše udělají za dva dny? Teď přemýšlím, jak jezdit k vodě.
- Neděle 28. dubna 2013 v 15:02® regulus
-
chj.rybar> hovno generál, ale zkušenost. Před mnoha lety jsem zaparkoval před Baumaxem asi 10m od ochranky která tam postávala, v kufru jsem měl vercajk, nic nebylo vidět, na první pohled docela normální osobní auto nevalné hodnoty ve kterým spíš nic není. Byl jsem tam necelejch 5 minut, vzal jsem jednu věc, zaplatil u pokladny a šel zpátky. V autě byl alarm, řvalo to minutu, ochranka tam furt stála, ovšem nikdo nic neviděl, jen prý se mu zdálo že něco houká a vercajk za 25 litrů v hajzlu, navíc pro normálního smrtelníka úplně k ničemu kromě pár šroubováků, kleští a vrtačky, zbytek speciální jednoúčelový věci, nevyužitelný a jen těžko prodejný. Hodinu jsem čekal na fízly, půl hodiny to ometali štětkama se stříbrným práškem, další hodinu jsem strávil na fízlárně sepisováním protokolu a výsledek ti sem asi psát nemusím, nejspíš víš jak to dopadlo. Prolezl jsem tehdy všechny zastavárny a frcy, zapojil haldu známejch a kulový. Aspoň že to otevřeli inteligentně, vyháčkovali u dveří a centrál jim otevřel i kufr, okno nerozbili.
Po týhle zkušenosti, kdy ti za bílýho dne vyberou auto mezi spoustou lidí bych si někde u vody v autě nenechal ani termosku s čajem, natož doklady a to ani na místě, kde bych byl přesvědčen, že si to nikdo nelajzne a třeba i na auto viděl. Často když se k němu vracím přemejšlím, jestli tam ještě bude stát.
Možná su vadnej, ale když jdu po štatlu, tak peněženku s dokladama držím v kapse v ruce, oni jsou ti naši utlačovaní spoluobčané v tomto směru strašně šikovní. Prachy člověk oželí i když se skřípěním zubů ať už ty ukradený nebo ty co musíš zaplatit za rozbitý okno, většinou je to ne nijak extrémní suma, ale vyřízení všech dokladů a reálná hrozba, že tvoje ukradený doklady někdo zneužije a tobě za pár let přijde exekuční výměr nebo zjistíš, že dlužíš třeba 2 miliony.
Hlavně si nech vystavit doklad, že ti tehdy a tehdy byly doklady ukradeny, nikdy nevíš, kdy ten papír budeš potřebovat ! ! ! - Neděle 28. dubna 2013 ve 14:46® chj.rybar
-
MP-E65mm> tak jo, večer to domluvíme
- Neděle 28. dubna 2013 ve 14:10® MP-E65mm
-
chj.rybar> manželka zvládne oba dva, u mě u baráku máš auto v bezpečí