Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.442 příspěvků, z toho 128442 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 28. dubna 2013 v 16:53® gavlos
-
zhruba pred pul rokem jsem tu vulgarne nadaval na bezmoc ohledne neprizpusobiveho obcana a jeho fetacke kamarady…mestkaci udelali temer hovno..po.nekolikatem oznameni vylozene na krinalni policii.se to hnulo..mestkaci mi rekli ze konkretni pan uz je dlouho v sledovani pcr..a to jen proto ze jsem to predal policii z jineho okresu..fetaci a varici v nasem sklepe se hoodne divili kdyz tam ve tri rano nabehla parta opravdu obrovskych chlapu!!!nejmensi tak 190cm a tak 120kg!!no cucel jsem jak cyp jak rychle to bylo vyresene..soused uz je za katrem a zbytek snim…diky bohu ze az po amnestii naseho byvaleho suprovniho prezidenta. neveril jsem tomu ze se vubec neco stane..ja osobne bych je klidne pobodal..ale ma kupu deti a tam ta nenavist a chut pomsty je velice nebezpecna…jak nemam rad nasi policiii ale za tohle bych jim zatleskal.....
- Neděle 28. dubna 2013 v 15:45® Scanix
-
regulus> naivni to neni, resp. ano, pri takovemto trestnem cinu, ale nahodou neco o kriminalisticke praci vim a divil byses, ceho se obcas kriminaliste chytaji
Jinak s tebou souhlasim v tom, ze nechavat doklady v aute je total hovadina, to uz radeji risknu jejich namoceni a i na to se da za par korun poridit vodotesne pouzdro.
- Neděle 28. dubna 2013 v 15:18® chj.rybar
-
regulus> to Tě chápu, Brno znám, léta jsem tam jezdil tetě, bydlela vedle nemocnice u Miloušů
Bydlím v M.Boleslavi a je to tu podobný, naštěstí nedostávám od choti tolik peněz, že bych pro ně nasazoval zdraví
když nechávám auto někde na opuštěným místě u vody, otvírám kastlík a roletu od kufru, aby bylo vidět, že tam nic nemám. Fakt jsem netušil, že se mi tam toto stane. Naqvíc tam je docela provoz. Když jsem ale viděl, že kolem projelo stříbrný Clio, právě když mi lezl jeden do kufru, ztratil jsem iluze. Ještě jsem se nezmínil o tom, že Policie vyšetřovala na místě i jinou událost – někdo ukradl v noci z pá-so telefonní kabel mezi dvěmi vesnicemi. Lidi se tam nikam nedovolají, protože chybí signál – je to údolí bez pokrytí.
Doklad mám, můžu na něj jezdit prý dva dny, dýl to netolerují, to taky nechápu, jak mi vše udělají za dva dny? Teď přemýšlím, jak jezdit k vodě.
- Neděle 28. dubna 2013 v 15:02® regulus
-
chj.rybar> hovno generál, ale zkušenost. Před mnoha lety jsem zaparkoval před Baumaxem asi 10m od ochranky která tam postávala, v kufru jsem měl vercajk, nic nebylo vidět, na první pohled docela normální osobní auto nevalné hodnoty ve kterým spíš nic není. Byl jsem tam necelejch 5 minut, vzal jsem jednu věc, zaplatil u pokladny a šel zpátky. V autě byl alarm, řvalo to minutu, ochranka tam furt stála, ovšem nikdo nic neviděl, jen prý se mu zdálo že něco houká a vercajk za 25 litrů v hajzlu, navíc pro normálního smrtelníka úplně k ničemu kromě pár šroubováků, kleští a vrtačky, zbytek speciální jednoúčelový věci, nevyužitelný a jen těžko prodejný. Hodinu jsem čekal na fízly, půl hodiny to ometali štětkama se stříbrným práškem, další hodinu jsem strávil na fízlárně sepisováním protokolu a výsledek ti sem asi psát nemusím, nejspíš víš jak to dopadlo. Prolezl jsem tehdy všechny zastavárny a frcy, zapojil haldu známejch a kulový. Aspoň že to otevřeli inteligentně, vyháčkovali u dveří a centrál jim otevřel i kufr, okno nerozbili.
Po týhle zkušenosti, kdy ti za bílýho dne vyberou auto mezi spoustou lidí bych si někde u vody v autě nenechal ani termosku s čajem, natož doklady a to ani na místě, kde bych byl přesvědčen, že si to nikdo nelajzne a třeba i na auto viděl. Často když se k němu vracím přemejšlím, jestli tam ještě bude stát.
Možná su vadnej, ale když jdu po štatlu, tak peněženku s dokladama držím v kapse v ruce, oni jsou ti naši utlačovaní spoluobčané v tomto směru strašně šikovní. Prachy člověk oželí i když se skřípěním zubů ať už ty ukradený nebo ty co musíš zaplatit za rozbitý okno, většinou je to ne nijak extrémní suma, ale vyřízení všech dokladů a reálná hrozba, že tvoje ukradený doklady někdo zneužije a tobě za pár let přijde exekuční výměr nebo zjistíš, že dlužíš třeba 2 miliony.
Hlavně si nech vystavit doklad, že ti tehdy a tehdy byly doklady ukradeny, nikdy nevíš, kdy ten papír budeš potřebovat ! ! ! - Neděle 28. dubna 2013 ve 14:46® chj.rybar
-
MP-E65mm> tak jo, večer to domluvíme
- Neděle 28. dubna 2013 ve 14:10® MP-E65mm
-
chj.rybar> manželka zvládne oba dva, u mě u baráku máš auto v bezpečí
- Neděle 28. dubna 2013 ve 14:06® chj.rybar
-
MP-E65mm> jsi mně zklamal, jsem myslel, že mně budeš vozit
regulus> po bitvě je každý generál. To vím, že je nemám nechávat v autě, ale jak už jsem psal, auto jsem měl na očích…
- Neděle 28. dubna 2013 ve 13:47® gavlos
- Neděle 28. dubna 2013 ve 13:21® gavlos
-
džigit> tak bud ma rybka prolezeniny
nebo utok dravce z mladi…
- Neděle 28. dubna 2013 ve 13:00® MP-E65mm
-
chj.rybar> už tam auto nenechám,když si vzpomenu kde jsem ho nechával za ty dva roky co tam jezdím, tak mi je z toho ouzko. Už jsem si domluvil taxi (manželka). Každopádně dostat tokový smrady do ruky, tak bych se nejspíš neudržel.
- Neděle 28. dubna 2013 ve 12:49® regulus
-
Scanix> sorry, ale to je asi opravdu ne naivní, ale z oblasti sci-fi, myslím to, že by policie na základě zápisu v povolence někoho našli i když pominu to, že by to nejspíš nemělo žádnou právní váhu a nic by to nedokazovalo. Okradený kolega má nejspíš v pravdu v tom, že mu za nějakej čas přijde oznámení, že se vyšetřování zastavuje pro nedosttek důkazů nebo něčeho podobnýho. Za svoji s odpuštěním blbost zaplatí lítáním po úřadech a vyřizováním nových dokladů a když bude mít štěstí tak na jeho občanku nepojede nikdo načerno nebo si nevezme úvěr. Toto fakt nechápu, doklady nic neváží, jsou vodotěsný, tak proč je proboha nechávat v autě?
- Neděle 28. dubna 2013 ve 12:23® džigit
-
sem se vypujčil z jedneho weba, neb mně zaujala tazvlaštni skladba šupin…
- Neděle 28. dubna 2013 v 10:47® chj.rybar
-
Scanix> prut jsem měl v ruce a ten bych jim nedal!
Určitě to byli pytláci, jinak by těm mouchám nemohli odolat! (si myslím…)
- Neděle 28. dubna 2013 v 10:45® chj.rybar
-
Mary> Už jsem poučený, nebudu je tam nechávat. Myslel jsem si, že když mám auto na očích, že je v bezpečí. Oni by ale stejně to okno rozbili.
- Neděle 28. dubna 2013 v 10:38® Mary
-
chj.rybar> Ahoj, zatím se mi to nestalo, ale vždy beru všechny doklady,jak osobní,tak od auta, vždy s sebou. Pokud jedu na Jesenici, dojedu do Mar.Láz. tam nastoupím do auta ke kamarádce, a přesto, že auto zůstane ve městě před panelákem, doklady tam nenechám žádné.
Tento příspěvek byl editován 28.4.2013 10:38:39 uživatelem Mary. - Neděle 28. dubna 2013 v 10:36® Scanix
-
chj.rybar> no nevim, to by mozna mohlo vypovidat o tvych vazacskych schopnostech
ale asi hledali jen sage pruty apod
- Neděle 28. dubna 2013 v 10:27® chj.rybar
-
Scanix> To jsem jim navrhoval taky, ale myslím si že mi za dva měsíce přijde dopis, že zastavují pátrání. Nakonec mi vzali "jen " doklady. Auto je pojištěný. Je mi divný, že je nezaujaly mé mouchy, když to byli pstruhaři!
Tento příspěvek byl editován 28.4.2013 10:28:14 uživatelem chj.rybar. - Neděle 28. dubna 2013 v 10:16® Scanix
-
chj.rybar> tak teoreticky doufej, ze maji povolenku a jsou tak blby, ze v ni zapis z toho dne, teoreticky by policie mohla po odevzdani povolenek vytipovat lidi, kteri byli ten den na vode a proverit je. Je to tedy asi hodne naivni, ale pripadna stopa by to mohla byt. On intelekt takovych „lovcu“ je dost casto na urovni lidoopu.
- Neděle 28. dubna 2013 v 10:06® peta128
-
chj.rybar>Zpřerážet jim hnáty,v autě radši nic nenechávat,i když to okno by stejně rozmlátili,ale to běhání kolem Op atd. je pěkně na ho…
- Neděle 28. dubna 2013 v 9:42® chj.rybar
-
Zdravím pánové, i když můj příspěvek patří do jiné rubriky, dávám to sem. Včera jsem vyrazil na Mohelku, na mém plánovaném lovišti již byli rychlejší kolegové
, popojel jsem asi 300m nad ně, zaparkoval na viditelném (!) místě a šel na ně. Asi po hodině slyším bouchnout dveře, tak se podívám na silnici a vidím, jak „kolegové“ odjíždí, fajn budu tu sám. No jo, ale oni jen popojeli k mému autu a začali ho z venčí prohlížet. Pozoroval jsem je z křoví, myslel jsem, že jdou po kolech.
Najednou koukám, že jeden z nich je na půl těla v mém kufru! Nejsem Bolt, ale ono to ani v holinkách přes oranici nejde mu konkurovat.
Nebyli to hrdinové, tak se dali na ústup. Škoda = rozbité okno v pátých dveřích, ukradená peneženka s hotovostí, OP, ŘP, TP. Krabičky s mouchami, třpytky a woblery je nezajímaly.
Byl jsem v údolí bez signálu, tak jsem chvíli bojoval s myšlenkou je pronásledovat, pak mě to ale přešlo a šel jsem hledat signál a volal 158. Byli tam za cca 3/4 hod, za dalších půl hod přijel technik. Prý je to tam dost často, tak to musí důkladně zdokumentovat. Bylo to na Mohelce mezi Mohelnicí a Českým Dubem. Tak si dávejte pánové pozor!
- Sobota 27. dubna 2013 ve 21:46® Draky
-
David Havlíček> no jestli je to ten samej potok, tak ten tece kousek od Sobiku ne?
- Sobota 27. dubna 2013 ve 21:42® HaD
-
Draky> to neni u Tábora
- Sobota 27. dubna 2013 ve 21:37® Draky
-
David Havlíček> no koukal jsem, ze to byla dobra volba vyrazit
… skoro bych ti ani neveril, ze je to kousek od Tabora…moc hezka voda to je
- Sobota 27. dubna 2013 v 18:43® HaD
-
Ano, na rybách
Bylo to jak z pohádky. Okamžitě bych jel zas
Viz. Z lovu…
- Sobota 27. dubna 2013 ve 12:17® timbab
-
casper> Teprve se chystám,byl jsem kouknout na závodech a ve tři vyrazím.
- Sobota 27. dubna 2013 ve 12:09® Bigpista
-
casper> Kéž bych byl na rybách. Krůtí brko, já mám ale absťák. Podělaná neschopenka.
- Sobota 27. dubna 2013 ve 12:08® casper
-
sethy> dobře ty
mě už se dělá k obídku kuřátko
Peta182> do večera ještě čas
tak za chvilku vyrazím na Lužnici
- Sobota 27. dubna 2013 v 11:31® peta128
-
casper>Bohužel ne,čekám na řemeslníky
- Sobota 27. dubna 2013 v 11:29® sethy
-
casper> Chystám se grilovat
- Sobota 27. dubna 2013 v 11:11® casper
-
hlásili, že bude hnusně, takže jste asi všichni na rybách co?