Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 28. dubna 2013 ve 14:06® chj.rybar
-
MP-E65mm> jsi mně zklamal, jsem myslel, že mně budeš vozit
regulus> po bitvě je každý generál. To vím, že je nemám nechávat v autě, ale jak už jsem psal, auto jsem měl na očích…
- Neděle 28. dubna 2013 ve 13:47® gavlos
- Neděle 28. dubna 2013 ve 13:21® gavlos
-
džigit> tak bud ma rybka prolezeniny
nebo utok dravce z mladi…
- Neděle 28. dubna 2013 ve 13:00® MP-E65mm
-
chj.rybar> už tam auto nenechám,když si vzpomenu kde jsem ho nechával za ty dva roky co tam jezdím, tak mi je z toho ouzko. Už jsem si domluvil taxi (manželka). Každopádně dostat tokový smrady do ruky, tak bych se nejspíš neudržel.
- Neděle 28. dubna 2013 ve 12:49® regulus
-
Scanix> sorry, ale to je asi opravdu ne naivní, ale z oblasti sci-fi, myslím to, že by policie na základě zápisu v povolence někoho našli i když pominu to, že by to nejspíš nemělo žádnou právní váhu a nic by to nedokazovalo. Okradený kolega má nejspíš v pravdu v tom, že mu za nějakej čas přijde oznámení, že se vyšetřování zastavuje pro nedosttek důkazů nebo něčeho podobnýho. Za svoji s odpuštěním blbost zaplatí lítáním po úřadech a vyřizováním nových dokladů a když bude mít štěstí tak na jeho občanku nepojede nikdo načerno nebo si nevezme úvěr. Toto fakt nechápu, doklady nic neváží, jsou vodotěsný, tak proč je proboha nechávat v autě?
- Neděle 28. dubna 2013 ve 12:23® džigit
-
sem se vypujčil z jedneho weba, neb mně zaujala tazvlaštni skladba šupin…
- Neděle 28. dubna 2013 v 10:47® chj.rybar
-
Scanix> prut jsem měl v ruce a ten bych jim nedal!
Určitě to byli pytláci, jinak by těm mouchám nemohli odolat! (si myslím…)
- Neděle 28. dubna 2013 v 10:45® chj.rybar
-
Mary> Už jsem poučený, nebudu je tam nechávat. Myslel jsem si, že když mám auto na očích, že je v bezpečí. Oni by ale stejně to okno rozbili.
- Neděle 28. dubna 2013 v 10:38® Mary
-
chj.rybar> Ahoj, zatím se mi to nestalo, ale vždy beru všechny doklady,jak osobní,tak od auta, vždy s sebou. Pokud jedu na Jesenici, dojedu do Mar.Láz. tam nastoupím do auta ke kamarádce, a přesto, že auto zůstane ve městě před panelákem, doklady tam nenechám žádné.
Tento příspěvek byl editován 28.4.2013 10:38:39 uživatelem Mary. - Neděle 28. dubna 2013 v 10:36® Scanix
-
chj.rybar> no nevim, to by mozna mohlo vypovidat o tvych vazacskych schopnostech
ale asi hledali jen sage pruty apod
- Neděle 28. dubna 2013 v 10:27® chj.rybar
-
Scanix> To jsem jim navrhoval taky, ale myslím si že mi za dva měsíce přijde dopis, že zastavují pátrání. Nakonec mi vzali "jen " doklady. Auto je pojištěný. Je mi divný, že je nezaujaly mé mouchy, když to byli pstruhaři!
Tento příspěvek byl editován 28.4.2013 10:28:14 uživatelem chj.rybar. - Neděle 28. dubna 2013 v 10:16® Scanix
-
chj.rybar> tak teoreticky doufej, ze maji povolenku a jsou tak blby, ze v ni zapis z toho dne, teoreticky by policie mohla po odevzdani povolenek vytipovat lidi, kteri byli ten den na vode a proverit je. Je to tedy asi hodne naivni, ale pripadna stopa by to mohla byt. On intelekt takovych „lovcu“ je dost casto na urovni lidoopu.
- Neděle 28. dubna 2013 v 10:06® peta128
-
chj.rybar>Zpřerážet jim hnáty,v autě radši nic nenechávat,i když to okno by stejně rozmlátili,ale to běhání kolem Op atd. je pěkně na ho…
- Neděle 28. dubna 2013 v 9:42® chj.rybar
-
Zdravím pánové, i když můj příspěvek patří do jiné rubriky, dávám to sem. Včera jsem vyrazil na Mohelku, na mém plánovaném lovišti již byli rychlejší kolegové
, popojel jsem asi 300m nad ně, zaparkoval na viditelném (!) místě a šel na ně. Asi po hodině slyším bouchnout dveře, tak se podívám na silnici a vidím, jak „kolegové“ odjíždí, fajn budu tu sám. No jo, ale oni jen popojeli k mému autu a začali ho z venčí prohlížet. Pozoroval jsem je z křoví, myslel jsem, že jdou po kolech.
Najednou koukám, že jeden z nich je na půl těla v mém kufru! Nejsem Bolt, ale ono to ani v holinkách přes oranici nejde mu konkurovat.
Nebyli to hrdinové, tak se dali na ústup. Škoda = rozbité okno v pátých dveřích, ukradená peneženka s hotovostí, OP, ŘP, TP. Krabičky s mouchami, třpytky a woblery je nezajímaly.
Byl jsem v údolí bez signálu, tak jsem chvíli bojoval s myšlenkou je pronásledovat, pak mě to ale přešlo a šel jsem hledat signál a volal 158. Byli tam za cca 3/4 hod, za dalších půl hod přijel technik. Prý je to tam dost často, tak to musí důkladně zdokumentovat. Bylo to na Mohelce mezi Mohelnicí a Českým Dubem. Tak si dávejte pánové pozor!
- Sobota 27. dubna 2013 ve 21:46® Draky
-
David Havlíček> no jestli je to ten samej potok, tak ten tece kousek od Sobiku ne?
- Sobota 27. dubna 2013 ve 21:42® HaD
-
Draky> to neni u Tábora
- Sobota 27. dubna 2013 ve 21:37® Draky
-
David Havlíček> no koukal jsem, ze to byla dobra volba vyrazit
… skoro bych ti ani neveril, ze je to kousek od Tabora…moc hezka voda to je
- Sobota 27. dubna 2013 v 18:43® HaD
-
Ano, na rybách
Bylo to jak z pohádky. Okamžitě bych jel zas
Viz. Z lovu…
- Sobota 27. dubna 2013 ve 12:17® timbab
-
casper> Teprve se chystám,byl jsem kouknout na závodech a ve tři vyrazím.
- Sobota 27. dubna 2013 ve 12:09® Bigpista
-
casper> Kéž bych byl na rybách. Krůtí brko, já mám ale absťák. Podělaná neschopenka.
- Sobota 27. dubna 2013 ve 12:08® casper
-
sethy> dobře ty
mě už se dělá k obídku kuřátko
Peta182> do večera ještě čas
tak za chvilku vyrazím na Lužnici
- Sobota 27. dubna 2013 v 11:31® peta128
-
casper>Bohužel ne,čekám na řemeslníky
- Sobota 27. dubna 2013 v 11:29® sethy
-
casper> Chystám se grilovat
- Sobota 27. dubna 2013 v 11:11® casper
-
hlásili, že bude hnusně, takže jste asi všichni na rybách co?
- Pátek 26. dubna 2013 v 16:50® HaD
-
Draky> já asi dám zítra ráno zase pstruhy…
- Pátek 26. dubna 2013 v 15:16® Draky
-
David Havlíček> asi nad sidliste nekam ke hristi jak je sezimak 1
Tento příspěvek byl editován 26.4.2013 15:17:08 uživatelem Draky.nechce se me v tom horku daleko putovat
- Pátek 26. dubna 2013 v 15:09® HaD
-
Draky> kam se chystáš?
- Pátek 26. dubna 2013 ve 13:35® revoke
-
Draky> To vypadá lákavě. Tak nechť se daří
- Pátek 26. dubna 2013 ve 13:31® Draky
-
lehka priprava na dnesniho kapra z Luznice
… zmenim misto, tak doufam, ze tam neco bude
- Pátek 26. dubna 2013 v 10:59® HaD
-