Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.439 příspěvků, z toho 128439 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 26. dubna 2013 ve 13:35® revoke
revoke

Draky> To vypadá lákavě. Tak nechť se daří ;-)

Pátek 26. dubna 2013 ve 13:31® Draky
Draky

lehka priprava na dnesniho kapra z Luznice :-D … zmenim misto, tak doufam, ze tam neco bude :-D

foto/diskuze/vseobecna/2013/th-img97902.jpg
Pátek 26. dubna 2013 v 10:59® HaD
HaD

casper> milé setkání :-)

Čtvrtek 25. dubna 2013 ve 23:54® revoke
revoke

Tak co, dáme do konce měsíce 4.000 faceboo­kovských fanoušků? :-)

Čtvrtek 25. dubna 2013 ve 23:10® Fryw
Fryw

David Havlíček> a nebudou. Ta konkurence atd, to je blbost. Na plnou hubu říkám že živnostník je na tom hůř než zaměstnanec.

Čtvrtek 25. dubna 2013 ve 23:08® Fryw
Fryw

OBr> toš , přitakávat si můžu sám :-D

Čtvrtek 25. dubna 2013 ve 22:21® Draky
Draky

casper> koukam, ze volba padla na zdravou stravu :-D

Čtvrtek 25. dubna 2013 ve 22:11® casper
casper

Tak jsem si cestou na chalupu zastavil na rychlý nákup v Táboře no náhoda tomu dala, že jsem Davida s flaškou potkal :-D zejtra teda hurá na Lužnici, tak jsem zvědavej jak to dopadne :-)

foto/diskuze/vseobecna/2013/th-img97882.jpg
Čtvrtek 25. dubna 2013 v 19:05® OBr
OBr

Fryw> podstatné je pro mě především to, že se i přes občas rozdílné názory vzájemě respektujeme ;-) Kája má pravdu v tom, že kdo není odkázaný na jediný zdroj příjmů, ten jede dál.

Čtvrtek 25. dubna 2013 v 16:48® HaD
HaD

Fryw> Pan Gott mluvil hezky. Nicméně u nás akce podobné koncertům, kde se dá na to dílo vydělat a i něco navíc, nejsou. I velké filmy to mají jinak – kino, práva televizi apod. DVD mají jako doplněk. My bohužel žádný z těchto finančních kanálů nemáme.

Čtvrtek 25. dubna 2013 v 16:37® HaD
HaD

Výherci soutěže s anketní otázkou „Jaký čtete rybářský časopis a proč?“

Aleš Panocha, David Petschl a Petr PETRILAK

Čtvrtek 25. dubna 2013 v 16:12® Fryw
Fryw

OBr> To je můj názor. Neuplný, třeba má trhliny atd…ale co je podstatny je to, že chápu jak se věci mají a snažím se chovat podle nich, byť mi přijdou až absurdní :-)

Čtvrtek 25. dubna 2013 ve 13:07® OBr
OBr

casper> tak na Suchdol jsem odborník velkej, několikrát jsme tam začínali vodu, a když jsem večer netrefil stan, povedlo se mi neplánovaně prošmějdit i okolí, takže to tam znám jak svý boty ;-)

Čtvrtek 25. dubna 2013 ve 13:05® Draky
Draky

casper> tyjo cela dvojstrana :-D to tady ted budeme mit samou „celebritu“ :-D

Čtvrtek 25. dubna 2013 ve 13:02® Draky
Draky

casper> jo takhle :-) ja tu taky vsechno nectu prave…navic jsem se pred chvilkou probudil, takze to co ctu este nemam precteno :-D

Čtvrtek 25. dubna 2013 ve 13:02® casper
casper

tady je ten Kajman 9-)

Tento příspěvek byl editován 25.4.2013 13:02:29 uživatelem casper.
foto/diskuze/vseobecna/2013/th-img97853.jpg
Čtvrtek 25. dubna 2013 ve 12:59® casper
casper

Draky> Já vím :-) ale Tábor je v půlce cesty k nám na chalupu :-) jak jsem psal v diskuzi České Budějovice a okolí, hledám něco kolem obce Jílovice – ztn i Suchdol nad Lužnicí, tam jsou pískovny velká a malá Tušť myslím…ta Lužnice…ale nikdy jsem tam nechytal tak vubec netuším…

Čtvrtek 25. dubna 2013 ve 12:55® Draky
Draky

casper> a koho hledas z JC? David je jihous, ja taky :-D

Čtvrtek 25. dubna 2013 ve 12:48® casper
casper

radši mi sežeňte někoho z Jižních Čech, ať mi něco poradí :-D ale už si nějak zvykám, že tam buď lidi nemaj internet, nebo to neřešej, protože o těch JČ revírech se mluví minimálně a minimum lidí píše na net… :-((

Čtvrtek 25. dubna 2013 ve 12:47® casper
casper

Draky> vydrž chvilku, já to sem hodim :-)

OBr> neboj ty tam jsi taky :-)

Čtvrtek 25. dubna 2013 ve 12:42® Draky
Draky

kurde a zrovna tu stranku, kde to je, tak kajman na svem webu nezverejnil :-D

Tento příspěvek byl editován 25.4.2013 12:43:14 uživatelem Draky.
Čtvrtek 25. dubna 2013 v 8:31® OBr
OBr

_ANTRAX> asi to byla speciální „chytej“ edice :-)

Čtvrtek 25. dubna 2013 v 8:16® _Beny
_Beny

Brej den......

casper> To tam bylo všechno, co se tu napsalo jo? :-D Tak toho musel bejt plnej celej časopis ne… :-93;

Čtvrtek 25. dubna 2013 v 8:16® OBr
OBr

Fryw> chápu tvůj postoj, aby se lidé dělili o své zkušenosti ve prospěch a blaho všech kolem, ale takovou „charitu“ si dnes můžou dovolit jenom dobře zajištění mecenáši…dokud nebude hlavním kritériem úspěchu velikost bankovního konta, nebude to jiné. Jo, takový kmen kdesi v džungli, tam to bude fungovat hezky, ale tady se míchá romantická představa rovnoprávnosti s tvrdým trhem.

Čtvrtek 25. dubna 2013 v 8:10® casper
casper

Dobré ráno :-) včera jsem zažil velké překvápko, když jsem si počítal nové číslo kajmana a narazil uprostřed na všechny nicky, které tu vidím každý den :-D otisknutá debata o tom rybářovi, co si vzal snad 300 kg ryb :-D no zajímavý to jsem nečekal :-D

Čtvrtek 25. dubna 2013 v 7:49® Bigpista
Bigpista

Dobré játro :-))

Čtvrtek 25. dubna 2013 v 6:25® Fryw
Fryw

Dobré ráno chytej. Jde se na ně!

Čtvrtek 25. dubna 2013 v 1:20® Draky
Draky

kubas> nikdo nerika, ze to nejde… Itunes je jeden z prikladu toho…je vic tehlech webu/aplikaci, ale jak vidis malo lidi je zna a hur se to hleda a tam si myslim ze je ten problem…stale si spousta lidi mysli, ze si dnes musej koupit kvuli jedny pisnicce cele cedo, ale ona se da koupit i ta pisnicka a kolikrat i jenom treba za dvacku :-)

mezi hudebnika (neplati u vsech, vzdy a vsude) se rozmaha to, ze daj cedo na net a ty si ho muzes stahnout, ale hned pod odkazem je moznost…no neco jako „podporit“ kapelu, nebo ohodnotit CD…jednoduse receno si to poslechnes a pak posles penize a to podle toho kolik chces…castokrat si ta kapela vydela vic, nez kdyby to prodavala za 400 Kč kus :-)

herni vyvojari si tohle taky uvedomujou…nebo spis prodejci tech her…treba steam to dela tak, ze na Vanoce, halloween atd dava slevy na vybrane hry :-) , ale treba 80% off…a ejhle warezaci zacnou nakupovat :-)

Čtvrtek 25. dubna 2013 v 1:02® kubas
kubas

Nerad bych se do té debaty zamotával, ale něco mě při tom napadlo a myslím, že v praxi funguje naprosto výborně. Tím je „jablíčkářský“ iTunes. To je pro mě takový příklad, jak by to mohlo(mělo) fungovat a přitom jít s dobou. Ono to jde né že né :-) …

Čtvrtek 25. dubna 2013 v 0:34® džigit

OBr> a co chudák Jára,vždycky o kusek pozdějši došel… :-))