Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 15. dubna 2013 ve 20:40® Cudla
Cudla

Dobrý večer,všichni asi zbrojí.....

Pondělí 15. dubna 2013 v 9:23® casper
casper

dobré ráno chytej.cz :-)

Neděle 14. dubna 2013 v 19:05® kele24
kele24

ahoj, mohl by mě někdo znalý revíru v oblasti Holešov, případně Přerov a Olomouc doporučit kam na pstruhy?? nejlíp svazovka, ale může být i soukromák. děkuju

Neděle 14. dubna 2013 v 18:08® HaD
HaD

Trochu to z technických důvodů trvalo, ale již běží: http://www.chytej.cz/…yter-lipana/

Neděle 14. dubna 2013 ve 13:55® Fryw
Fryw

Chtěl jsem vyrazit na ryby, ale tohle http://www.iprima.cz/…na-rozmarynu jsem upek a snědl a asi tím ryby padaj…

Neděle 14. dubna 2013 v 11:33® skwor
skwor

casper> Tak myslím, že bych se na půl dne dokázal utrhnout na tu chytačku :-) Včera to už šlo pěkně. Dohodnem to během týdne, jo?

Neděle 14. dubna 2013 v 11:26® casper
casper

skwor> nooooo mám takový pocit že zatím asi ne :-)

Neděle 14. dubna 2013 v 11:25® skwor
skwor

casper> Zatím předběžně. Máš nějaké plány na příští víkend?

Neděle 14. dubna 2013 v 11:19® Segoves
Segoves

casper> Čágo já se před pár dnima konečně probudil ze zimního spánku a už mě to taky táhne k vodě každou volnou chvíli :-) tak schválně jak dneska dopadnem ;-)

Neděle 14. dubna 2013 v 10:52® gavlos
gavlos

casper> ja az zitra..asi na cely den,kdyz uz nam to jaro tak pekne zaclo :-)

Neděle 14. dubna 2013 v 10:42® casper
casper

gavlos> taky dobrý program na neděli :-D já na ně po obídku vyrazím :-)

Neděle 14. dubna 2013 v 10:38® gavlos
gavlos

casper> ja se kousu nudou v praci :-((

Neděle 14. dubna 2013 v 10:02® casper
casper

dobré ráno chyte.cz :-) tak jak Vám koušou? Já jsem si včera konečně pořádně zachytal :-D

Sobota 13. dubna 2013 ve 22:47® Fryw
Fryw

gavlos> včera 7 stačilo…dneska jsem to rozdejchával na zahradě, trošku úprava a sadba meruněk. A tejně mi nějak furt není po těle. Zítra, jestli se den vydaří, zkusil bych na stojáku method feeder.

Sobota 13. dubna 2013 ve 21:57® gavlos
gavlos

dneska vsichni na pivku ci co?

Sobota 13. dubna 2013 v 19:42® gavlos
gavlos

a jasne file nebo pangasius nikdy vice!!!to uz je nej ta mrazena makrela.ta se da udelat i na panvi i na grilu!! :-D a furt to je kus ryby!!

Sobota 13. dubna 2013 v 19:38® gavlos
gavlos

jajco> detem chutna jen pstruh!!!!jasne file nehrotim.to byl jen priklad.proste pokud je chut,tak si rybku uklohnim…jinak vse radsi pustim…a dam si kus bůčku :-D

Sobota 13. dubna 2013 v 19:17® jajco
jajco

gavlos> Tebe baví kupovat ty filety?Ja už dal doma zákaz kupování mražených filet.Nedávno sem koupil filetu,váha 1kg,po rozmrazení a vyždímání vody to mělo 450g.Na obalu bylo napsáno 5% vodní glazura,nebo tak něco.Nikdy víc!!!!

Sobota 13. dubna 2013 v 17:33® gavlos
gavlos

_ANTRAX> dyt to rikam..pokud je chut a nalada rad si na rybe pochutnam..jinak ji rad pustim…a dam si file z kaufu :-D

Sobota 13. dubna 2013 v 15:36® _Beny
_Beny

Draky> Loni jsem sežral 2 kapry a předloni 2 kapry a 1 úhoře… :-) . Když jsem byl malej, tak jsem odnes domů tak 20 ks kaprů ročně, abych se doma pochlubil jakej jsem lovec…:-)

Doma mi to už řikali, ale ještě nikdy sem domů nepřines štiku nebo candáta, tak letos udělám možná vyjímku :-))

Tento příspěvek byl editován 13.4.2013 15:37:02 uživatelem _Beny.
Sobota 13. dubna 2013 ve 12:56® Draky
Draky

gavlos> presne tak…nema smysl ji susit v mrazaku :-) navic je to lov a z toho musi bejt obcas i korist :-)

Sobota 13. dubna 2013 v 11:55® gavlos
gavlos

Draky> do mrazaku nikdy nic necpu..po domluve se zenuskou pokud je chut tak to rovnou sezerem..:-D platim tak mam pravo zrat ne??nikdy sem nikomu rybu nedaroval ani to neudelam.ale kdyz mam chut tak neresim jestli zrovna te ryby je tam nedostatek..jinak poustim opravdu raad :-)

Sobota 13. dubna 2013 v 11:38® Draky
Draky

gavlos> u nas se ryby taky ji, ale moc jich nenosim domu…zbytecne neplnim mrazak nebo tak…nosim tak aby kdyz se chce tak jsme meli moznost si dat cerstvou rybu…znamejm nechytam, tekze od vody donesu za mesic 1–2 kusy a to este jak kdy a kolikrat jsou chyceny na chovnym rybniku…znamej jeden ma takze je moznost tam lovit :-) … priznam se, ze kdyz jsem byl mladsi tak jsem od vody dones vsechno, proste jsem se chtel doma pochlubit a neprislo me to divny, navic jsem to takhle videl u dedy, strejdy, ale u taty zas tolik ne, spis maminka me v tom podporovala :-D … nastesti jak jsem starsi, tak jsem procitnul a uz to nedelam :-)

Sobota 13. dubna 2013 v 10:24® gavlos
gavlos

ja osobne ryby jim..ale asi jako jediny doma..cili vemu tak jednu hezkou mesicne..maxi­malne..poustim rad a tesim se ze zas priste ji lapnu..ted jsem chytl zrovna po 7 mesicich stejneho okouna na stejnem miste..rozmezi cca 3metry..dost me to prekvapilo a doost potesilo :-D

Sobota 13. dubna 2013 v 1:05® Draky
Draky

regulus> ja to myslel tak, ze kdo bral tuny ryb od vody do 70 let tak uz v tom bude pokracovat…vubec nenarazim na lidi co chytaj s rozumem :-)

Sobota 13. dubna 2013 v 0:44® regulus
regulus

Draky> add „… starou generaci nikdo nezmeni to je jasny …“ v tomto s tebou nesouhlasím, znal jsem spoustu lidí, co před 30 lety chytali ryby jen tak, pro zábavu, téměř vše šlo zpátky do vody, ale v některých případech máš pravdu, ale tahle skupina je v každé generaci.

Pátek 12. dubna 2013 ve 23:28® HaD
HaD

Je to lužní řeka. Myslím, ze tuhle barvu měla vždy.

Pátek 12. dubna 2013 ve 23:19® Draky
Draky

David Havlíček> no cista… kdyz to srovnam s Blanici nebo Volynkou tak Luznice je pekny bahno…nevim ti nevim co ten pstruh vsechno snese, ale rek bych ze Luznice je silne kafe :-)

Pátek 12. dubna 2013 ve 23:03® OBr
OBr

David Havlíček> tyjo, třeba pod Veselím n.L. se mi nechtělo smočit ani pádlo, nad tím je to paráda, pod Táborem taky, ale ty voleje mezi Veselím a Táborem, nic moc…

Pátek 12. dubna 2013 ve 22:58® HaD
HaD

Draky> ona je ale čistá. Jen to není jaksi pstruhovka