Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 9. dubna 2013 ve 14:12® sethy
-
Bigpista> Já ho nakonec nebral. Moc bych ho nevyužil a teď je priorita I a echo. No a něco musím taky jíst že
- Úterý 9. dubna 2013 ve 14:04® Bigpista
-
sethy> Ani jsi nepsal, jak se ti jeví novej kolovrátek. Nebo si ho schováváš v krabici až na 16.4.?
- Úterý 9. dubna 2013 ve 14:03® skwor
-
sethy> Mám to poslední dobou podobně. Prostě mě nebaví mít připravené krmení a červy pro případ „kdyby se mi náhodou za dva dny chtělo na ryby“. Akorát sebou teda netahám moc věcí
Ale vláčka a muška jsou prostě číslo jedna.
casper> Já chtěl jít dneska, ale viz. příspěvek sethymu
- Úterý 9. dubna 2013 ve 14:02® sethy
-
casper> džigit> Bigpista> No ještě že to už letos nebudu muset řešit
- Úterý 9. dubna 2013 ve 13:58® Bigpista
-
džigit> Tak to by byl můj konec. To bych hned při prvním přehození zapomněl.
- Úterý 9. dubna 2013 ve 13:49® džigit
-
sethy> taky možnost,označit a zaklipovat.Jen nesmíš zapomenout zaklipovat,než to smotáš
- Úterý 9. dubna 2013 ve 13:40® casper
-
sethy> nad tím jsem už dneska taky přemýšlel, zaklipovat jen na zakrmování a po náhozu klip odstranit a pak ho zase dát, pokud budu přehazovat…
- Úterý 9. dubna 2013 ve 13:32® sethy
-
džigit> Další blbá otázka, ale není lepší to hned po náhozu odklipovat?
- Úterý 9. dubna 2013 ve 13:25® džigit
-
casper> on klip je vždy risk.To bude ještě víckrát
Klidně bych kmen zesílil na 20–22 v poměru ke 14 forpasu
- Úterý 9. dubna 2013 ve 13:17® Bigpista
-
sethy> Však jo. Mě přeci
- Úterý 9. dubna 2013 ve 13:16® sethy
-
Bigpista> No jo vy máte v Praze dycky něco extra
- Úterý 9. dubna 2013 ve 13:15® Bigpista
-
sethy> No tak zrovna podběrák je v Praze povinný, židlu mám chytře integrovanou v batohu, tak tu zbývají ty vidle. A já zas tolik ryb nechytám, abych to přehazoval vidlemi
Ale i bez vidliček to jde…
džigit> Dohodíš na klip a párkrát otočíš kličkou, ni?
- Úterý 9. dubna 2013 ve 13:11® džigit
-
casper> sem si to znova přečet.Když si to měl „na klip“,jak Ti to bral přes brzdu?
- Úterý 9. dubna 2013 ve 13:09® casper
-
džigit> právě že jsem si o tom sehnal dost informací na to, abych něco nepodělal…a stejně
asi ten kmen fakt nebude nic moc…250 metrů za 199,– Kč asi nebudu nic riskovat a budu kupovat osvědčený asso, který mívám problém utrhnou při vázce…
- Úterý 9. dubna 2013 ve 13:05® džigit
-
casper> to je dobrá kombinace,jen asi kmen nebude z nejkvalitnějších…
Většinou prdne forpas,ovšem kmen na klipu je slabina,gumka je lepší.V případě větších oček projede ven.Těžko takhle říct,kde byla chyba - Úterý 9. dubna 2013 ve 13:01® sethy
-
Bigpista> Tak není, jak se to veme. O proti vláčce je tam minimálně židla, podběrák, vidličky…
- Úterý 9. dubna 2013 ve 13:01® sethy
-
David Havlíček> Přesně. Pamatuju si jak jsem se těšil až budu mít 15 a budu moct jít s rybkou na štiky (u nás se mohlo až od 15ti). No byl jsem asi 2× a pak se vrátil zpět k vláčce
- Úterý 9. dubna 2013 ve 12:59® sethy
-
casper> Já měl loni i třeba 10 vycházek v kuse bez kontaktu, časem si zvykneš (nebo vytáhneš ULko
)
- Úterý 9. dubna 2013 ve 12:59® casper
-
džigit> třeba mi v něčem poradíš
kmen 0.18 do 3.9 kg a návazec 0.14 (kupodivu mám lepší pocit z vlasce na návazci, než kmenu…)
- Úterý 9. dubna 2013 ve 12:57® džigit
-
casper> že jsem tak smělý,co jsi měl za kmen?
- Úterý 9. dubna 2013 ve 12:51® casper
-
Bigpista> asi jsi spletl číslo…je to 99%…
- Úterý 9. dubna 2013 ve 12:50® Bigpista
-
David Havlíček> Já to mám jak kdy. I v létě v plné vláčkařské sezóně občas uteču k vodě s tím feederem nebo plavačkou. A naopak v zimě jsem vděčný za to, že mám v dosahu revír s celoroční vláčkou. Jen mi nesmí vadit, že tam na 90% nic nechytím
A zmrzlé ruce? Mě ještě na rozdíl od tebe hřeje mládí
Tento příspěvek byl editován 9.4.2013 12:51:16 uživatelem Bigpista. - Úterý 9. dubna 2013 ve 12:48® casper
-
David Havlíček> to víš, tady v Praze nezachytáš, jako na klubovce
já to řeším tak, že mám krmení většinou do zásoby a krám naštěstí po cestě z práce, případně 5 minut autem od domu, v tom mám asi výhodu no…jinak to mám celé schované v kýblu v naší bordel dílně
čapnu kýbl, prut a podběrák a můžu jít
- Úterý 9. dubna 2013 ve 12:47® HaD
-
Bigpista> a v tomhle počasí, i když už je tepleji, tak zmrzlé ruce – nabiješ krmítko, musíš si umejt ruce. Chytíš cejna, musíš se skoro vykoupat
- Úterý 9. dubna 2013 ve 12:46® HaD
-
casper> je fakt, že s feederem má člověk větší jistotu úlovku. Ale to už je na každém, čeho si jak cení. Já chytím raději než deset cejnů jednoho okouna
- Úterý 9. dubna 2013 ve 12:45® Bigpista
-
sethy> Tahání haldy věcí není nutné, ale většinou to tak dopadá. Ale víc mě štvou ty umatlané ruce, prut, naviják atd. od krmení.
- Úterý 9. dubna 2013 ve 12:44® HaD
-
sethy> v tomhle je přívlač čisťounká. Třeba jak jsem šel včera já. Sedím v kanclu, něco ťukám a přišel brácha. Ze srandy mu říkám: „venku je pěkně, nemáš chuť zajet na rybník“. No a on že jo. Tak jsme popadli pruty, foťák a psa a na dvě hoďky jeli. V pantoflích, čistě oblečeni… S feederem by to byl už opruz – napřed se převléci, dojet koupit krmení, červíky, namíchat krmení, nakrmit a začít čekat. Tou dobou už jsem měl nějaké ryby venku a konec vycházky se blížil…
- Úterý 9. dubna 2013 ve 12:43® casper
-
sethy> víš že se ti ani nedivím? Pomalu mě opouští to počáteční „vemu si toho víc ať můžu kdyžtak vyzkoušet“. největší pohoda je vzít jen vláčák a nástrahy a tradááá, jen to procento vycházek bez kontaktu je několikrát vyšší (alespoň prozatím
))ale ten kapř co jsem ho včera upálil měl určitě víc než 30 cm
- Úterý 9. dubna 2013 ve 12:37® sethy
-
casper> No ono mě to vážně moc nebaví. Musíš koupit červy, nachystat krmení. Táhneš toho k vodě hromadu, pak tam máš furt ruce od krmení no a navíc sedíš na břehu a hypnotizuješ špičky jak blbé aby ti po hodině zabral 30cm velký kapř (realita revírů v okolí).
- Úterý 9. dubna 2013 ve 12:34® casper
-
sethy> njn, ortodoxní vláčkař