Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 9. dubna 2013 ve 12:33® sethy
-
Bigpista> casper> Jasný. Takže kdybych si chtěl zakrmit 10m od břehu, tak není dobrý se do toho opřít vší silou co
No jo tak letos jsem byl s fídrem 2×, za týden jsou pstruzi, tak to zas vše pěkně schovám a třeba za rokNebo se konečně rozhoupu a už to prodám.
- Úterý 9. dubna 2013 ve 12:25® casper
-
skwor> z mého prvního příspěvku je jasné, že to nedopadne dobře ani když si vzpomeneš
- Úterý 9. dubna 2013 ve 12:23® skwor
-
sethy> Já s tím taky nikdy nechytal, protože bych na to stoprocentně zapomněl a neskončilo by to dobře
- Úterý 9. dubna 2013 ve 12:20® casper
-
sethy> náhodou to vůbec není blbá otázka! Já jsem nad tím taky dost přemýšlel a pak jsem si všiml u jednoho kámoše, že ten feederový prut má opravdu libovou akci, takže podle vzdálenosti, ve které chytám celkem jednoduše odhadnu přibližnou sílu, kterou dávám do náhozu a to zastavení krásně zbrzdí prut, je dobrý teda po nahození dávat prut trochu do strany, aby ten náraz zbrzdil prut a né pouze ten klip…fakt je ten, že je to spolehlivější,návnadu i nástrahu opravím vždy do stejné dálky, takže si udělám zakrmený pás třeba dva metry (né pokaždé se prostě povede to hodit přesně…)
- Úterý 9. dubna 2013 ve 12:18® Bigpista
-
sethy> Ne, pokud při tom držíš prut špičkou nahoru a s uvolněným zápěstím. Jak to dojde ke klipu, tak ti to zhoupne prut dopředu.
- Úterý 9. dubna 2013 v 11:58® sethy
-
casper> Já teda s klipem nikdy nechytal, takže možná blbá otázka. Když to máš zaklipované a nahodíš tak to neupráskneš?
- Úterý 9. dubna 2013 v 11:54® casper
-
David Havlíček> njn, já s feederem fakt začínám, mám svůj první prut od soboty viď, tak jsem si o tom hodně načetl a nakoukal a chtěl jsem to poprvé zkusit, moc se mi líbilo, že se nemusím tolik soustředit na nához, protože se mi to fakt zastaví nastejné dálce…njn, chybama se člověk učí, jen mě mrzí, že jsem absolvoval tolik vycházek a první pořádnej záběr takhle zprasím no…asi to nechám bez klipu a budu se holt víc soustředit při nahazování, nebo si koupím ten značkovač…
- Úterý 9. dubna 2013 v 11:22® HaD
-
casper> tak to je pech. Já bych měl z klipu taky osypky. U závodníků to celkem chápu, ale při normálni rybačce bych se na to ani nevyprdnul. Kazilo by mi to tu pohodu.
- Úterý 9. dubna 2013 v 8:56® Bigpista
-
Dobré ráno!
casper> Jo jo, to důvěrně znám
A nejhorší je, když chytám s klipem a při balení na to zapomenu. Příště chytám pod nohama, zabere kapr a já si řeknu:„Pustím tě na volnou vodu, aby jsi se trochu vyjezdil.“ Říkám si, jak to mám pod kontrolou a ejhle, najednou klip a já čumím jak vůl
- Úterý 9. dubna 2013 v 8:40® Fryw
-
casper> Chytám na malejch vodách, tak s tím nemám problém se trefit tam kam potřebuju, opakovaně. A když bych věděl že se trefovat nebudu, tak chytám pod nohama radši. Klip by mě nedal spat. Se vsadím že by se mě stalo to stejný.
- Úterý 9. dubna 2013 v 8:06® casper
-
dobré ráno všem
Tento příspěvek byl editován 9.4.2013 08:07:39 uživatelem casper.tak se s Vámi musím podělit o včerejší zážitek
myslel jsem si, že na ryby ani nevyrazím, ale sluníčko mě přesvědčilo vzít jen feeder, trochu krmení a zkusit Cukrovarský rybník. Naměřil jsem si akorát vzdálenost, zaklipoval, naházel asi 8 krmítek a pustil se do chytání. Nejdřív mě potěšili dva menší cejni a pak delší dobu nic, přihodil jsem tedy dvě tři zakrmovací koule a najednou jak se sešeřilo parádní záběr. Zaseknu, háček sedí, ryba si bere dobře přes brzdu, kterou mám hodně povolenou. Hned jsem si vzpomněl na klip! Tak jsem vzal palcem na levé ruce vlasec a pomalu ho táhnul směrem dolů, abych ho dostal z klipu – PINK a vlasec odjíždí i s rybou
první kapr tohohle roku sice ocenil mojí taktitku, ale já to podělal protože v tom ještě nemám takovou praxi
asi si koupím značkovač na vlasec, protože ten klip je fakt na prd a s gumičkou nevim
Jinak na to, že jsem tam byl dvě hodinky paráda no
- Úterý 9. dubna 2013 v 7:27® džigit
-
fajne rano synci.
Tyden sněžilo,teď bude tyden chcat - Pondělí 8. dubna 2013 ve 22:04® CeP
-
David Havlíček> bylo loni a ted se tesime na dalsi prestupnej rok
- Pondělí 8. dubna 2013 ve 20:52® HaD
-
CeP>
) ve Strkanicích ještě ne?
- Pondělí 8. dubna 2013 ve 20:52® HaD
-
Scanix> ještě nevím
- Pondělí 8. dubna 2013 ve 20:04® hering
-
chj.rybar> Asi bych se nenechal odbýt
- Pondělí 8. dubna 2013 v 19:53® chj.rybar
-
hering> jak jsem psal, pro 4 PP tam nebude celý den vysedávat. Paní, co tam bývává měla prý teplotu
Tento příspěvek byl editován 8.4.2013 19:54:43 uživatelem chj.rybar. - Pondělí 8. dubna 2013 v 19:40® hering
-
chj.rybar> Dnes bylo a je pondělí,nějak nechápu…
- Pondělí 8. dubna 2013 v 19:01® chj.rybar
-
Zdravím, dnes jsem si byl koupit PP. Zvoním, buším – nic. Za chvíli zvoníme, bušíme dva – 2× nic.
Za chvíli nám otvírá milý pán, který ale vstával asi prdelkou nahoru. Dává mi nepříjemnou zprávu – dnes je zavřeno (úřední den je jen pondělí). Řekl nám, že jsme měli dost času od začátku roku (to měl sice pravdu, ale…) a nakonec mě uzemnil argumentem – pro čtyři PP nebude sedět celý den v kanceláři! Kolega, který tam bušil se mnou hned oznámil, že chce přestoupit jinam, že to není poprvé. Musel jsem s tím ven, bylo to ve mně, jak v koze.
Doufám, že to příští pondělí stihnu, jinak mám dost zkaženou sezónu, vím, že tam ryby budou i po 16.4., ale zahájení je jen 1× za rok!
- Pondělí 8. dubna 2013 v 16:36® CeP
-
David Havlíček> To na nas nezkousej. Takhle vytahnout fotku z lonska a lakovat ze u vas sviti…
- Pondělí 8. dubna 2013 ve 13:57® Scanix
-
David Havlíček> bude aspon pekne na zahajeni, to dlouho nebylo
Btw. uz vis, zda dorazis?
- Pondělí 8. dubna 2013 ve 13:54® HaD
- Pondělí 8. dubna 2013 v 11:16® noba
-
v Kralupech je taky NÁÁÁÁÁDHERNĚ
- Pondělí 8. dubna 2013 v 10:06® HaD
-
Ten pohled z okna je jak ze scifi filmu
Tento příspěvek byl editován 8.4.2013 11:46:48 uživatelem HaD. - Pondělí 8. dubna 2013 v 9:40® Fryw
-
(Konečně opravdu) dobré ráno.
- Pondělí 8. dubna 2013 v 9:16® HaD
-
Dobré ráno! Venku sluníčko!!! Už jsem skoro ani nedoufal…
- Pondělí 8. dubna 2013 v 9:00® casper
-
dobré ráno všem
nedovolím si nekomentovat to počasí!!!celý víkend bylo hnusně, abych se v pondělí ráno vzbudil do práce a svítilo sluníčko do oslepnutí
BOMBA
- Pondělí 8. dubna 2013 v 8:18® skwor
-
sethy> Ale že to trvalo.
- Pondělí 8. dubna 2013 v 8:13® sethy
-
Jaro je tady. Krásné dobré ráno.
- Pondělí 8. dubna 2013 v 1:35® michalbarda
-
laibor> ahoj ja jsem slyšel že o 15 metru dolu ale nevim co je natom pravdy