Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.447 příspěvků, z toho 128447 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 11. března 2013 v 18:46® regulus
-
gavlos> nevím co chceš přemotávat, pokud nějaký starý pruty, tak se to dřív dělávalo hedvábnou nití a přetřelo lodním lakem. Docela pochybuju, že by se dnes dala hedvábná niť jednoduše sehnat a pokud se jedná o nějaký starší zachovalý pruty, tak tomu dáš moderní technologií akorát na prdel.
Pokud chceš jen vyměnit očka na nějakejch starších prutech, tak jak ti psal kaňka, nad nití nešpekuluj, kup si za páďo ten origoš co ti radil, černou nic nezkazíš, teda pokud si z toho nechceš udělat koníčka. Epoxyd na to taky není dobrý použít jakejkoliv, musí být po vytvrdnutí mírně pružnej aby nepraskal a nejsem schopen s jistotou říct, jestli všechny ty UHU atp. mají ty správný vlastnosti. Já používám tohle http://www.flexcoat.com/…s-adhesives/ , ale mám pramálo zkušeností se současnými epoxydy co jsou na trhu. Napadá mě to čím kluci lakují woblery, alespoň s diskuse jsem pochopil, že to je relativně řídký, název si včil nemůžu vybavit. Docela bych řekl, že se to normálním UHU bude dělat docela blbě. Na schnutí epoxydu potřebuješ nezpodmínešně kolotoč, musí se to otáčet, jinak tam budeš mít hnusný bakule, postav to třeba z merkuru, musí se to pomalu otáčet, ale klidně to může být rychlejší než ten grilovací motorek co ti radil kaňka. - Pondělí 11. března 2013 v 18:35® HaD
-
KOLIBŘÍK> OK, budu rád a rád jsem Tě zase viděl!
- Pondělí 11. března 2013 v 18:31® ladamaj
-
skwor>žádnou kdo krmí chytá.
- Pondělí 11. března 2013 v 18:28® KOLIBŘÍK
-
David Havlíček> Ahoj.Jsem rád že jsem se s tebou viděl v Brně a budu přemýšlet o tom jestli bychom tu výpravu uskutečnili spolu s tím že by jsme pořídili i video.Napíši ti včas aby jsi si udělal dopředu volno.Jinak mě výstava v Brně ničím nepřekvapila ale ani nezklamala.Našel jsem si to co jsem chtěl a strávil přijemný den s kamarády které jsem téměř dva roky neviděl.At se ti daří a já ti dám dopředu vědět.Ten termín je začátek září a jde asi o tři dny.....
- Pondělí 11. března 2013 v 18:01® skwor
-
Jakou má souvislost věk a krmení kaprů?
- Pondělí 11. března 2013 v 16:19® sethy
-
treska> Boilie. Ale bude to kapánek dražší.
- Pondělí 11. března 2013 v 16:17® treska
-
Čau rybáři mám takovou otázku mám vmém rybníku kapry kteří měří cca 20 cm.Má otázka je čím je mám krmit aby jak se řiká rostli jako z vody?? Děkuji za odpovědi.
PS:Je mi 14 let - Pondělí 11. března 2013 v 16:04® gavlos
-
hraji> ok.beru..jasne nemel jsem v planu vse fotit a davat to tu!!!proste jsem sel v pa do shopu a koupil vse co si poradil..vse vyslo na jednicku a ta stika krasny bonus..videl a chytl poprve v zivote!!!!!!!o to sem se musel s Vama podelit…veliky zlom me zatim velice kratke rybarske cinnosti…
…nemam kde jinde bych se pochlubil..holky doma to nezajima a kamose rybare
nemam…jen ZDE!!ok uz zadne trapne foto… - Pondělí 11. března 2013 v 15:45® hraji
-
gavlos> dobře, tak se domluvíme, že kvůli mě už žádnou další rybu fotit nemusíš. Já ti uvěřím, stačí když napíšeš, chytili jsme dvacet ryb. To že jsi chytil ryby je fajn a jsem rád, i bez fotky. Chytáš je především kvůli sobě. A když budeš potřebovat, zase poradím.
- Pondělí 11. března 2013 v 15:35® gavlos
-
hraji> a mimochodem sem je fotil jen kvuli tobe !!

- Pondělí 11. března 2013 v 15:31® gavlos
-
hraji> trava mokra brano mokrou rukou a vypusteny zpet cca za 1 min…a vyfotit jsem ji musel..jinak by mi nikdo neveril ze sem vubec neco chytil…zatim kelimek a teniska

- Pondělí 11. března 2013 v 15:27® hraji
-
gavlos> to víš že jsem se díval. No chytit rybu jsem tě naučil, ještě mi zbývá tě naučit, jak se s rybou má zacházet. A že se nefotí každá malá čudla.

- Pondělí 11. března 2013 v 15:25® hraji
-
Dotaz> u nás se spíš používá česká verze téhož pod názvem monofil
- Pondělí 11. března 2013 v 15:24® sethy
-
kaňka> Dík Aldo. A co takhle registrace? Stejně každoročně popíjíš na chytej stánku

- Pondělí 11. března 2013 v 15:20@ kaňka
-
gavlos> Tak nejlepší je použít origo nit , můžeš koupit tady http://shop.hbfly.cz/…tu-c-18.html?… nebo v zahraničí CMW , jsem se díval a mají tam i lak , bohužel momentálně nedostupný . Pokud bys nechtěl čekat tak se dá jako nouzové řešení použít transparentní epoxid , na značce až tak nezáleží , hlavně nekupuj 5 minutový , nestihneš to přelakovat , při schnutí by se měl prut otáčet , kvůli rovnoměrnému rozložení laku a nebudou se dělat kapky , provizorní řešení – grilovací motorek , dvě vidličky a izolepa . Jo nit by měla stačit A , pokud to nejsou nějaké sumčáky . Kdyby Ti něco nebylo ještě jasné tak písni sem , večer sem mrknu ( kurňa nevím jestli se to slovo tady může používat
) - Pondělí 11. března 2013 v 15:15® sethy
-
David Havlíček> Že ty jezdíš fotit i Kubíka, přiznej se

- Pondělí 11. března 2013 v 15:15® sethy
-
Tomík, Krejča: hele když už jsme 4 dny smrděli ve stejných tričkách, tak jsem si taky změnil profilovku na „okouní“
abych jako nevyčníval z řady
- Pondělí 11. března 2013 v 15:14® HaD
-
sethy> pche…sotva 20 cm
Dobrej fotograf, no… - Pondělí 11. března 2013 v 15:03® gavlos
- Pondělí 11. března 2013 ve 14:52@ Dotaz
-
Kluci, co ten monofilament? (viz můj dotaz před pár hodinami) Určitě to víte a odpovědět pro vás bude otázka pár vteřin… Moc mi to pomůže.
- Pondělí 11. března 2013 ve 14:47® gavlos
-
sethy> hmm.uvidime…jako maly sem videl delat to strejdu..cca 25 let zpet.obyc nit a lak na nehty…uz to neni ono..ale drzelo to fest!!!dlouho..ted bych je prevazal..mam jeho pruty a mam k nim vztah..vydrzi snad vse!!tunove auto no problem..chci to zkusit..mam tri..kdyby neco..dik
- Pondělí 11. března 2013 ve 14:44® Tomik
-
Krejčík> Tož vítej..:)
- Pondělí 11. března 2013 ve 14:41® sethy
-
David Havlíček> Podle fotky bych mu tipnul tak 43cm

- Pondělí 11. března 2013 ve 14:41® Krejčík
-
David Havlíček> Takovej jeden vošklivej blonďák z Tábora, toho nemůžeš znát:)))
- Pondělí 11. března 2013 ve 14:40® sethy
-
Krejčík> Že ty jsi Tomuchu viděl poprvé
Já už se u něj ničemu nedívím, a to ho vidím max 1–2× za rok. - Pondělí 11. března 2013 ve 14:39® Krejčík
-
Tomik> To by bylo super, jinak zdravím:D
- Pondělí 11. března 2013 ve 14:39® HaD
-
hraji> obsah toho odkazu není před desátou moc publikovatelný

- Pondělí 11. března 2013 ve 14:38® HaD
-
Krejčík> peknej okoun!
kdo ho fotil?:))) - Pondělí 11. března 2013 ve 14:37® Krejčík
-
sethy> No to asi jo…prostě ale nechápeš nic:)
- Pondělí 11. března 2013 ve 14:36® sethy
-
gavlos> Lepidlo tam nebude určitě žádný, to vím i já
Ono při nejhorším to jde zvládnout i slabší pletenkou a muškařským
lakem…