Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 4. března 2013 v 11:15® regulus
regulus

casper> jak vypadat, už tu jaro prostě je a hotovo. :-D

Pondělí 4. března 2013 v 8:41® casper
casper

diskuze nic moc, ale stejně přeju hezké slunečné pondělí ráno všem :-) už to fakt začíná vypadat na jaro :-)

Pondělí 4. března 2013 v 8:41® 1Mara
1Mara

kamos007> Kdyby bylo po mém, tobě a tobě podobným prasatům u vody bych povolenku nikdy nevydal !

Neděle 3. března 2013 ve 21:03® HaD
HaD

timbab> bude mít okolo nuly ( nebo lehce pod).. To sliz neomrzne.. V mínus deseti bude mít mínus deset a navíc bude prachový a do slizu vmrzne.

Neděle 3. března 2013 ve 20:59® timbab
timbab

mvincik> No dneska jsem našel pozůstatky po někom,kdo pár dní přede mnou vláčel.Si nevybereš.

David Havlíček> Myslíš že je sníh teplejší když taje?

Neděle 3. března 2013 ve 20:59® džigit

kamos007> až budeš do někoho jebat,zameť se před vlastnim prahem!!! http://www.chytej.cz/…sezona-2010/

Neděle 3. března 2013 ve 20:50® HaD
HaD

Můj názor je, že ryba položená na mokrý sníh při oblevě, když nemrzne, je menší zlo, než na suchou trávu. Tím však foto nehájím, dobře to není. Příště fotit ve vodě a je klid…

Neděle 3. března 2013 ve 20:44® HaD
HaD

Vláža: koukám, že se ty ryby ještě naučíš na starý kolena chytat :-) závidím…

Neděle 3. března 2013 ve 20:42® mvincik
mvincik

timbab> Smutné. Nenaděláš nic. Tentokrát souhlasím i s příspěvkem nad tím tvým. Potrestat.

Neděle 3. března 2013 v 18:53® kamos007
kamos007

Honcek> za to válení hájených lososovitých ryb ve sněhu bych ti sebral papíry!!!

Tento příspěvek byl editován 3.3.2013 18:04:28 administrátorem OBr.
Důvod editace: Příspěvek tématicky patří do jiné diskuze.
Neděle 3. března 2013 v 18:11® timbab
timbab

No ve z lovu zase výživný válecí fotky.Zajímavý že se kolem míst kde chytám motaj samý dobytci.

Neděle 3. března 2013 v 17:40® sfox
sfox

Libor> Nevím ,taky jsem to hledal ,leč nenašel ,tak to musím pokaždé naklepat …Śalom.:-D :-D

Neděle 3. března 2013 v 16:30® Libor
Libor

sfox> prosím Tě , kde se dá v chytej nastavit aby mi to automaticky v každém příspěvku napsalo šalom? :-))

Tento příspěvek byl editován 3.3.2013 16:50:13 uživatelem Libor.
Neděle 3. března 2013 v 16:00® sfox
sfox

Fryw> Absolutně s tebou sohlasím ,pochopitelně nechci vypadat jako radikál ,nejsem Bůh ,nevím všechno „bohužel“ ,tak že i já používám chytrou knížečku abych předpisy neporušil (komu z nás se to nepovedlo ) ,ale ono to vyznělo tak že když chytá doma ,tak že řád znát nemusí ,ale nebudeme to hrotit . Názory jsme si vyjasnili (doufám) tak snad už jen přání krásných chvil u vody …Śalom.pivo

Neděle 3. března 2013 v 15:19® Fryw
Fryw

Antrax podle mě napsal něco co se dá vykládat buď střízlivě nebo radikálně. Když to zase vztáhnu na sebe. Znám předpisy MRS, jinak bych nemohl chytat. Možná něco pozapomenu nebo si vyložím jinak, překroutím vlivem času a slabé paměti. Od toho mám tu knížečku abych to uvedl na pravou míru. Ale jsou vyjímky, ty já ale neznám. Má je spousta revírů. Když vlezu na revír tak si prostě o tom revíru přečtu to co je o něm uvedeno v soupisu. Ale jestli je tam na tom nebo na tom revíru celoročně hájená parma a nebo jestli má štika 55 bo 60 to bezpečně z hlavy nevím, dokud se tam nevypravím – a v rámci příprav je i to nastudování případných vyjímek…a asi by byl radikální výklad této skutečnosti takový, že neznám předpisy MRS a nemám tudíž u vody co dělat…

Tento příspěvek byl editován 3.3.2013 14:20:46 uživatelem Fryw.
Neděle 3. března 2013 v 15:14® sfox
sfox

regulus> Jo dík taky jsem si to našel . Prostě neznalost zákona neomlouvá .)))

Neděle 3. března 2013 v 15:12® sfox
sfox

_ANTRAX> Jestli se ti pozdává že jsem tvůj názor překroutil ,tak jsem bud já blb ,a nebo jsi mne špatně pochopil . Nebudu se opakovat ,ale jak píše Fryw tak rybám je putna jestli jsou na MP či na P a hájení je na obou stejné . Ovšem jak píšeš svůj domovský revír znáš dobře ,tak že tě základní rybářské znalosti a vědomosti nemusí zajímat .:-O Śalom.

Neděle 3. března 2013 v 15:03® _Beny
_Beny

regulus> P revír jde mimo mě, v případě nutnosti mám řád jak píšeš, kde si okamžitě můžu ověřit jak to s těma daty je. Na řece, kde chytám pstruh nikdy nebyl a ani nebude. Ale to jsme se dostali úplně někam jinam že..

A část z toho co píšeš je jen tvoje dedukce ohledně toho, jak jsem na tom se znalostmi poznání druhů ryb a hájení. Jak to chodí na mém „domovském revíru“ vím naprosto přesně, jinde totiž ani nechytám. A vzhledem k tomu, že tam je určitý druhový zastoupení ryb, tak znalosti tebou popsaný si nepamatuji..

Tento příspěvek byl editován 3.3.2013 14:05:58 uživatelem _Beny.
Neděle 3. března 2013 ve 14:45® _Beny
_Beny

sfox> Celkem slušně si překroutil, co jsem napsal.

Neděle 3. března 2013 ve 14:42® regulus
regulus

sfox> je to tak jako u vás, na P revírech nejsou hájení jen dravci a jelci, jinak je to stejný.

http://www.mrsbrno.cz/index.php?…

http://www.mrsbrno.cz/index.php?…

Neděle 3. března 2013 ve 14:39® Fryw
Fryw

sfox> V poho, normální debata a proto není ani omluva na místě. Já to vidím a mám takhle jak jsem napsal. Co se týče pstruhovky jsem analfabet. Ale druhy poznám, to je jasné, ty to moc nezajímá jestli zrovna vegetí na MP nebo P…

Neděle 3. března 2013 ve 14:34® sfox
sfox

Fryw> Jestli to tak je tak se omlouvám za svůj výlev ,ale mám dojem že kolega Antrax je z Prahy . Holt už jsem asi moc stár ,byl jsem prostě zvyklý že znalost ryb. řádu a poznání druhů je základ …Śalom.:-|

Neděle 3. března 2013 ve 14:33® regulus
regulus

_ANTRAX> nechcu se do tebe navážet, ale napsat, že nechytáš na pstruhovce a tudíž nevíš kdy je hájenej pstruh, to je fakt pecka. On je hájenej na pstruhovce stejně jako na mimopstruhovce, mimochodem i ten lipan co je na třetí fotce, no a protože je na pstruhovce aktuálně všeobecnej zákaz lovu, tak jsou ty fotky asi z mimopstruhový řeky. Argumentovat neznalost doby hájení ryb tím, žes ji nikdy nechytil, mi připadne poněkud podivný, ale máš recht, není nezbytně nutný si to pamatovat, pokud si máš v případě ulovení hájené ryby kde přečíst jestli hájená je nebo není.

Ty ryby jsou focený víc na sněhu než na trávě, dobře jim to nedělá, ale pokud se domníváš, že to taková hrůza není, je to tvůj názor. Můj je poněkud opačnej a Liborův komentář je dle mýho trefnej. Fotky komentovat nebudu, to nemá cenu. Jak tu někdo napsal, ať žijí fotosoutěže. :-)

Neděle 3. března 2013 ve 14:28® Fryw
Fryw

sfox> Na MRS jsou to dva samostatné dokumenty… Přiznám se, že znám jen ten „…na vodách mimopstruhových“. Na pstruhovce jsem v životě nechytal. Stejně tak neznám přesně předpisy ČRS.

Neděle 3. března 2013 ve 14:13® sfox
sfox

_ANTRAX> Vidíš a já blb jsem si vždy myslel že znalost RŘ je základná pomínkou k vydání povolenky . No jak píšeš ,asi ho znát nemusím . Na pstruhovce nechytáš …já nechytám cíleně sumce ,tak na co bychom se ten "cár " papíru učili . Promiń ,ale tyhle rychlokvašené rybáře fakt miluji . Petrův zdar! …Śalom.

Neděle 3. března 2013 ve 13:43® gavlos
gavlos

hraji> ok.dik.stejne bude nula :-D :-D

Neděle 3. března 2013 ve 13:38® Libor
Libor

_ANTRAX> nebuď tak vztahovačnej, všechno v poho :-)

Naopak, dnes někdo řekne názor a každý to bere jako tu nejhorší kritiku a urážku. Všeobecně chybí diskuze a respektování názoru druhých.

Neděle 3. března 2013 ve 13:35® hraji
hraji

gavlos> podložka není potřeba, pokud se nechystáš provádět s rybou fotografické orgie. Prostě rybu vylovíš podběrákem, necháš ji ležet na mokré síťce podběráku a vše ke OK.

Neděle 3. března 2013 ve 13:25® Fryw
Fryw

noba> pěkný. Včera jsem si u vody říkal, že to už začíná „smrdět kaprem“. A tady vidím že jo…

Neděle 3. března 2013 ve 13:21® kubas
kubas

_ANTRAX> Sníh je nakonec v né? Sodoma Gomora :-((