Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 3. března 2013 ve 13:16® gavlos
gavlos

omlouvam se predem..jsem amater..podlozku jsem potratil nekde..a rano ji nikde nekoupim.jedu uz brzo rano.je lepsi vzit rybicku radsi do mokre ruky nez do travy..??na 99% nic nechytnu ale co kdyby!!!nezlobte se.diiky

Neděle 3. března 2013 ve 13:05® _Beny
_Beny

Libor> V pohodě jen jsem na tebe reagoval, nepřebírej si to špatně:-) .

for all: Mi to připomíná jeden nejmenovaný rybářský server. Jakmile někdo sdělí opačný názor a vybočí ze stáda, tak ho ostatní snad „ukamenujou“. Všichni jsou asi velký „ochránci“.

Si asi vysloužim další kamarádský reakce.

Tento příspěvek byl editován 3.3.2013 12:14:06 uživatelem _Beny.
Neděle 3. března 2013 ve 13:03® _Beny
_Beny

bubu> Na P revírech jsem nikdy nechytal, pstruha jsem také nikdy nechytl, takže kdy je hájeno na těchto revírech nevím, někomu tu přijde možná směšný :-) , pstruhovky mě zatím nikdy nezajímaly, ale souhlasím s tebou, že dělat to jen kvuli zdejšímu pověšení na web neni zrovna good.

Neděle 3. března 2013 ve 12:56® skwor
skwor

_ANTRAX> To jo, sníh jim vysloveně prospívá. Především ten podmírový hájený potočák z toho radostí možná i chcípne.

Neděle 3. března 2013 ve 12:41® Alov
Alov

Já bych k Honckovi řekl jediné. At žijou soutěže!!! To je pak pokoukáníčko za každou cenu…

Neděle 3. března 2013 ve 12:40® Libor
Libor

_ANTRAX> jj mas pravdu, jde to i hůř, a jak jsem psal, já to dělal taky, jen jsem upozornil ze to není dobrý. Ostatne mě kdysi upozornil zase někdo jiný… a tak dokola.. Člověk se vyvíjí, osvětu potreba šířit :-)

Neděle 3. března 2013 ve 12:36® bubu
bubu

_ANTRAX> nepříjde ti to hrozný? Mě teda ano, vlhká kůže se na sněhu poškodí za pár vteřin. Následek je jasný. A vůbec,hájená ryba se má co nejšetrněji vrátit zpět. Nač fotit pstroužka? Jaký to má důvod,jen ten,že ho tu pověsí? Libor to napsal „nejvýchovněji“ jak moh.

Neděle 3. března 2013 ve 12:11® _Beny
_Beny

Libor> Řikáš mu to, jako kdyby to válel někde na silnici nebo v nějakym bordelu. Jsou tam vyfocený na trávě a sněhu, což mi nepřijde až tak hrozný.
Jasný lepší by byla podložka, nebo rybu vůbec netahat na břeh a odháčkovat jí ve vodě.
Ale toto mi nepřijde až tak hrozný způsob. Na druhou stranu zmiňuješ, že je po zimě a rybky nemaj dobrou kondici, chápu tvojí reakci…

Tento příspěvek byl editován 3.3.2013 11:12:46 uživatelem _Beny.
Neděle 3. března 2013 v 11:52® skwor
skwor

Honcek: Ale fuj :-((

Neděle 3. března 2013 v 11:47® Libor
Libor

Honcek> ahoj, to válení těch ryb na zemi viz z lovu není dobrý. Já to dřív taky dělal a je to špatně. Člověk k tomu musí asi dojít sám aby to přestal dělat. obzvlášť ted po zimě nemaj dobrou kondici.

Jestli jsi je zmasil alespon na salát pak je to lepší než je nechat padnout.

Neděle 3. března 2013 v 11:40® Libor
Libor

ladamaj> dobré ráno láďo :-)

Neděle 3. března 2013 v 9:34® ladamaj
ladamaj

Krásné dobré ráno přeji.

Neděle 3. března 2013 v 8:56® vlno1

Před pár dny tady byl odkaz na slevu vstupenky do Brna. Teď už to nemůžu nikde najít.Nevíte někdo kde bych to našel? Díky.

Sobota 2. března 2013 ve 20:44® nnnap
nnnap

sfox> ne, u mne za to můžou slabý barterky ve váze, po zimě.:-D

Sobota 2. března 2013 v 19:23® sfox
sfox

Zdá se Vám že jste po zimě ,tak nějak mohutnější ?Žádný strach Vy za to nemůžete . Vážení ,po dlouhých letech výzkumu ,sebeobětování a odtrhování si od úst ,jsem objevil! Ptáte se co ? Rád odpovím ,nalezl ,či spíše ojevil jsem mikroorganismus ,jenž způsobuje neustálé zmenšování oděvů v mém ,ale jistě i Vašem šatníku. Je to komenzalická ,anaerobní bakterie. jež žije jak na organických ,tak syntetických látkách .Pro svou vitalitu vytváří enzym oxideroduktázu,jenž má na svědomí katalitycké funkce a uvolńuje protony s nukleofilními vlastnostmi.které mají na svědomí výše zmíněné smrštování oděvů. Se skromností sobě vlastní jsem si dovolil uvést se pouze jako taxonom ..Corynebacterium filumamus PASA /2013 . Tato bakterie se nejčastěji objevuje v oděvech ,jež jsou nějaký čas nepoužívané ,nebo´t bylo mým týmem zjištěno že je likviduje jeden z enzymů vyskytující se v lidském potu,z čehož jasně vyplývá ,že chcemeli zabránít ničení našich oděvů ,a ušetřit za nákup nových ,musíme se více potit ,to znamená se POHYBOVAT . Śalom ..:-D :-D

Sobota 2. března 2013 v 18:30® HaD
HaD

noba> super! Fryw: kdybych nemusel dělat dřevo a chystat se na veletrh, letěl bych qodě :-) kámoš prý deset cejnů 40+

Sobota 2. března 2013 v 17:55® Fryw
Fryw

David Havlíček> Můžu potvrdit. Na chvilku jsem se utrh, vzal bolo, rohlík a vyrazil. Pár jelců z toho bylo. Dokud svítilo slunko, tak bylo vidět na hladině život, skákalo to…ale ta ruka nevim kdy rozmrzne.

Sobota 2. března 2013 v 16:21® noba
noba

tak dnes jsem zaznamenal prního kapříka. viz Z lovu

Sobota 2. března 2013 v 16:15® gavlos
gavlos

David Havlíček> sakra..radsi to ani nepis..

Sobota 2. března 2013 v 15:23® HaD
HaD

Fryw> prý to bere

Sobota 2. března 2013 ve 14:12® Fryw
Fryw
Sobota 2. března 2013 ve 14:09® Fryw
Fryw

David Havlíček> Uplně to láká, ale s tím počasím pěknym se derou na povrch i věci co mohly v zimě klidně spát…ostříhat tůje, dát jim formu a natáhnout internetovou kabeláž – po střeše patrovyho baráku, na to se moc netěším :-D Tak se asi na ty ryby nedostanu. Ale z domácnosti byla vyřazena celkem solidní skříňka tak bych mohl kdyžtak večer aspoň debordelizovat ten rybářskej sklad a vnést do chaosu nějakej řád…

Sobota 2. března 2013 ve 13:54® HaD
HaD

Fryw> tváří se se to čím dál jarněji :-)

Sobota 2. března 2013 ve 13:51® Fryw
Fryw

gavlos> a už to začina vypadat bledě, nějaky blbnuti kolem baráku :-/

Sobota 2. března 2013 ve 13:03® gavlos
gavlos

Fryw> nebyt v praci uz taham :-) mozna :-D

Sobota 2. března 2013 ve 12:12® Fryw
Fryw

Je pěkně. Skoro to vypadá, že bych i na ryby zašel.

Sobota 2. března 2013 v 8:55® ladamaj
ladamaj

Krásné dobré ráno přeji.

Sobota 2. března 2013 ve 2:35® HaD
HaD

toro> neprozrazuj detaily :-)

Pátek 1. března 2013 ve 23:10® toro
toro

David Havlíček>Myslíš tím garáž až po strop zarovnanou „mrdokvasem“? :-D

Pátek 1. března 2013 v 18:24® HaD
HaD

casper> neviděl si mou komnatu hrůzy :-)) )