Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.463 příspěvků, z toho 128463 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 17. února 2013 ve 22:41® HaD
-
mvincik> co na to říct? Kdyby člověk aspoň měl jistotu, že to „nahoře“ existuje…
- Neděle 17. února 2013 ve 22:33® mvincik
-
jiris> Z jakého důvodu tuto krásnou rybu tak moc nemáš rád, mohu-li se zeptat?
HaD> Já myslím, že se „tam nahoře“ má dobře. Konečně se nemusí rozčilovat debatami o ceně, respektivě zdražení povolenek a podobně. To se uměl pořádně rozžhavit do běla.

- Neděle 17. února 2013 ve 22:07® HaD
-
Ta vzpomínka vyvolává zvláštní pocity a vzpomínky…
- Neděle 17. února 2013 ve 21:46® HaD
-
Sakra…
- Neděle 17. února 2013 ve 20:19® jiris
-
skwor> ten se adaptoval na cokoliv

- Neděle 17. února 2013 v 19:52® skwor
-
jiris> Jo, zimní plavačku Petr uměl. Ve čtvrtek jsme si na něj zavzpomínali s mvincikem…
- Neděle 17. února 2013 v 19:43® Scanix
-
David Havlíček> no umel je chytit a vyfotit o dost lepe…
- Neděle 17. února 2013 v 19:16® HaD
-
Scanix> myslím, že by Ti ho pochválil.
- Neděle 17. února 2013 v 19:07® Scanix
-
jiris> jj, taky jsem si na Petra vzpomnel…ja mam tedy tlouste rad, no pokud zrovna neprijde pri sumcovlacce

- Neděle 17. února 2013 v 19:00® jiris
-
Scanix> fakt pěkné, ač tlouště bytostně nesnáším, tak tyhle fotky mě moc potěšily. Vzpomněl jsem si na jednoho kolegu, který už loví na jiných vodách.
Tento příspěvek byl editován 17.2.2013 19:00:38 uživatelem jiris. - Neděle 17. února 2013 v 18:46® Shrek
-
BoBo-Falknow> při hlasování o poplatcích jsem ještě ve zdejší MO nebyl, takže jsem ani na schůzi být nemohl. Jinak na schůze chodím, samozřejmě nevynechám ani tuto, která bude koncem března a bude se na ní hlasovat o zachováni statutu RMV.
- Neděle 17. února 2013 v 11:48® timbab
-
Bigpista> Tak jak jsi dopadl na fiších?
- Neděle 17. února 2013 v 11:42® BoBo-Falknow
-
Alivio> To není „tahle“ demokracie, to je prostě demokracie
Tento příspěvek byl editován 17.2.2013 11:43:14 uživatelem BoBo-Falknow.
Předpokládám, že na schůzi jsi byl a svůj názor vyjádřil? - Neděle 17. února 2013 v 11:32® CeP
-
Alivio> clensky prispevek taky musis a to ti nevadi? on ti vlastne vadi CRS vubec..
neznam situaci v MO Loket. kazdopadne bych se zajimal proc byl RMV zrizen a jaky je jeho smysl. podminovat vydani povolenky priplatkem za RMV je pochopitelne nesmysl. a nemyslim ze by to bylo mozne i v pripade kdyby to schvalila clenska schuze. bylo by to v primem rozporu se stanovami. muzu jenom spekulovat ze to je spis nejaky zvlastni clensky prispevek a ten jestli clenska schuze schvalila, pak je to v poradku. v tom momente proc rusit revir jako takovy kdyz na nej nechodis a poplatek se ti nelibi?? zruste poplatek a podrazte povolenku RMV. mate na ten revir snad nejakou zvlastni povolenku, ne? mimoto je ten revir jen vas? cituji popis reviru:
Na RMV mohou lovit vlastní členové těch místních organizací, které jej obhospodařují. Místní organizace může umožnit lov ryb i členům jiných MO.
ja bych rekl ze tech 70 kacek plosne se udelalo kvuli zarybneni. RMV si organizace zarybnuje sama z vlastni kapsy. na to od svazu nedostane ani vorla. nevim jestli na nej mate nejakou specialni povolenku a kolik ta stoji, ale kdyz plati vsichni, muze byt povolenka levna i kdyz je to vuci nekterym platicim a zde nelovicim prasarna.EDIT:
Tento příspěvek byl editován 17.2.2013 11:39:33 uživatelem CeP.
jeste jsem zapomnel. je jasne ze mnoha clenum se placeni nelibi, na druhou stranu je mnoho rybaru kteri jsou za RMV z nejruznejsich duvodu radi. - Neděle 17. února 2013 v 10:26® Shrek
-
BoBo-Falknow> tak tuhle demokracii ať si nacpou do kloaky…
Sejřim na ně, jedu na ryby – po dvou měsících

- Neděle 17. února 2013 v 0:16® Špáča
-
Zdravím.Chtěl bych koupit pruty Mivardi Alcon Carp 360m/3,00lb.Prosím o váš názor spolehlivost.
Tento příspěvek byl editován 17.2.2013 00:22:22 uživatelem Špáča. - Sobota 16. února 2013 ve 23:37® BoBo-Falknow
-
Alivio> Tomu se v praxi říká demokracie

HaD> To ne, to je moc na ráně
Faktem je, že nebýt to tak
z ruky, nebylo by to špatné 
- Sobota 16. února 2013 v 16:06® Shrek
-
timbab> ano, to je vhodné řešení. Jak říkám, nevadí mi těch 70 Kč, vadí mi princip, že prostě musím a basta.
hraji> děkuji za tvůj názor. V březnu na schůzi bude hlasování, jestli dále zachovat status RMV nebo nechat ve volném užívání ČRS. Takže mám jasno …
- Sobota 16. února 2013 v 15:27® timbab
-
Alivio> My tady máme na RMV sólo povolenku.Takže buď koupíš nebo ne.
- Sobota 16. února 2013 ve 14:58® HaD
-
BoBo-Falknow> prijeď na klubovku
) - Sobota 16. února 2013 ve 14:57® HaD
-
Vlastik82> i kdybych byl zkušený rybníkář, nemohl bych poradit, protože není známá cena a mraky důležitých údajů. A křišťálovou kouli nevlastním

- Sobota 16. února 2013 ve 14:35® BoBo-Falknow
-
Vlastik82> Hned bych takový rybníček bral jako testovací vodu

- Sobota 16. února 2013 ve 14:31® HaD
-
gavlos> to byl právě asi ten multik na lehčí a stredni přívlač
- Sobota 16. února 2013 ve 14:21® gavlos
-
David Havlíček> hmm.nemam vplanu si neco podobneho porizovat
jen me to zajimalo..ja bych to urco nevyuzil
a jeste jsem videl asi multik?ale byl dost maly a nejaky ovalny a dost
plochy..moc se nevyznam.co nevidim na aukru a eschopech tak vubec neznam.. - Sobota 16. února 2013 ve 13:12® HaD
-
gavlos> jedna z hlavních výhod se udává, že v podstatě nehrozí odtržení oček (musí být ale dobře podmotaná, aby nepoškodila tlakem blank). Takže určeno skutečně na větší zátěž a pak na lov s multiky, kde nejde o zátěž, ale o způsob držení. Proti jsou i jemné modely.
- Sobota 16. února 2013 v 11:49® hraji
-
Alivio> toto jsou vnitroorganizační věci, tady ti názor zvenčí asi moc nepomůže. Pokud tak MO rozhodla, dle jasně daných pravidel, tedy na výroční schůzi nadpoloviční většinou hlasů přítomných, pak s tím těžko něco uděláš. MO je v takových věcech, týkajících se interních záležitostí chodu MO omezována pouze Stanovami, jednacím řádem a tím, co schválí členové na schůzi MO.
- Sobota 16. února 2013 v 11:38® Shrek
-
Mám dotaz – má MO právo nechat si připlácet za RMV? V naší MO máme 1 RMV, za který platíme k běžné ceně povolenky ještě 70 Kč navíc. Nejde mi o těch 70 Kč, ale o princip. Má MO nárok po mě těch 70 Kč požadovat, přestože na tento RMV nechodím a nechci si jej platit? Výbor naší MO mi tvrdí, že nelze koupit povolenku bez RMV… Díky za názory.
- Sobota 16. února 2013 v 11:12® gavlos
-
hraji> aha..bo stim chyta jeremy wade…ze to ma vylozene na prisery!!
na eschopech sem na to nenarazil tam me to zajimalo - Sobota 16. února 2013 v 11:00® hraji
-
gavlos> pruty s očky na vrchu jsou pruty určené k chytání s multiplikátorem. Většinou se jedná o pruty přívlačové, používají se i na moři. U nás jsou použitelné jen omezeně. Na přívlač s jerky, v velkými a těžkými nástrahami.
- Sobota 16. února 2013 v 10:42® gavlos
-
hraji.jen tak ze zvedavosti..videl jsem v tv prut..vypadal dost agresivne.pevny,tvrdy a mel dost ocek ale na vrchu..s multikem..co to je zac??diky