Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 18. února 2013 v 0:17® CeP
-
BoBo-Falknow> kazdopadne bych RMV nerusil. zrusi se snadno, zpet ho uz nedostanou. to si myslim svaz pohlida. a za par let to taky muze byt jedina voda kde si clenove zachytaji.
- Neděle 17. února 2013 ve 23:54® HaD
-
mvincik> já jsem sice optimista, ale tomuhle moc nevěřím.
- Neděle 17. února 2013 ve 23:49® BoBo-Falknow
-
Alivio> Fajn, takže když jsi vstupoval, tak už to bylo platné a dobrovolně jsi vstoupil
Neber to ve zlém, ale čílit se nad poplatkem, se kterým jsi svým vstupem souhlasil, je nesmysl. Navíc nemám úplně pocit, že ten poplatek je špatně. Je to RMV, tak kdo jiný, než vlastní členové, by měl přispívat? No a že to někomu nevyhovuje? Vítej v demokracii!
- Neděle 17. února 2013 ve 23:49® mvincik
-
David Havlíček> Jasně, ale lepší je v to věřit, než nevěřit.
- Neděle 17. února 2013 ve 23:41® HaD
-
mvincik> co na to říct? Kdyby člověk aspoň měl jistotu, že to „nahoře“ existuje…
- Neděle 17. února 2013 ve 23:33® mvincik
-
jiris> Z jakého důvodu tuto krásnou rybu tak moc nemáš rád, mohu-li se zeptat?
HaD> Já myslím, že se „tam nahoře“ má dobře. Konečně se nemusí rozčilovat debatami o ceně, respektivě zdražení povolenek a podobně. To se uměl pořádně rozžhavit do běla.
- Neděle 17. února 2013 ve 23:07® HaD
-
Ta vzpomínka vyvolává zvláštní pocity a vzpomínky…
- Neděle 17. února 2013 ve 22:46® HaD
-
Sakra…
- Neděle 17. února 2013 ve 21:19® jiris
-
skwor> ten se adaptoval na cokoliv
- Neděle 17. února 2013 ve 20:52® skwor
-
jiris> Jo, zimní plavačku Petr uměl. Ve čtvrtek jsme si na něj zavzpomínali s mvincikem…
- Neděle 17. února 2013 ve 20:43® Scanix
-
David Havlíček> no umel je chytit a vyfotit o dost lepe…
- Neděle 17. února 2013 ve 20:16® HaD
-
Scanix> myslím, že by Ti ho pochválil.
- Neděle 17. února 2013 ve 20:07® Scanix
-
jiris> jj, taky jsem si na Petra vzpomnel…ja mam tedy tlouste rad, no pokud zrovna neprijde pri sumcovlacce
- Neděle 17. února 2013 ve 20:00® jiris
-
Scanix> fakt pěkné, ač tlouště bytostně nesnáším, tak tyhle fotky mě moc potěšily. Vzpomněl jsem si na jednoho kolegu, který už loví na jiných vodách.
Tento příspěvek byl editován 17.2.2013 19:00:38 uživatelem jiris. - Neděle 17. února 2013 v 19:46® Shrek
-
BoBo-Falknow> při hlasování o poplatcích jsem ještě ve zdejší MO nebyl, takže jsem ani na schůzi být nemohl. Jinak na schůze chodím, samozřejmě nevynechám ani tuto, která bude koncem března a bude se na ní hlasovat o zachováni statutu RMV.
- Neděle 17. února 2013 ve 12:48® timbab
-
Bigpista> Tak jak jsi dopadl na fiších?
- Neděle 17. února 2013 ve 12:42® BoBo-Falknow
-
Alivio> To není „tahle“ demokracie, to je prostě demokracie
Tento příspěvek byl editován 17.2.2013 11:43:14 uživatelem BoBo-Falknow.Předpokládám, že na schůzi jsi byl a svůj názor vyjádřil?
- Neděle 17. února 2013 ve 12:32® CeP
-
Alivio> clensky prispevek taky musis a to ti nevadi? on ti vlastne vadi CRS vubec..
neznam situaci v MO Loket. kazdopadne bych se zajimal proc byl RMV zrizen a jaky je jeho smysl. podminovat vydani povolenky priplatkem za RMV je pochopitelne nesmysl. a nemyslim ze by to bylo mozne i v pripade kdyby to schvalila clenska schuze. bylo by to v primem rozporu se stanovami. muzu jenom spekulovat ze to je spis nejaky zvlastni clensky prispevek a ten jestli clenska schuze schvalila, pak je to v poradku. v tom momente proc rusit revir jako takovy kdyz na nej nechodis a poplatek se ti nelibi?? zruste poplatek a podrazte povolenku RMV. mate na ten revir snad nejakou zvlastni povolenku, ne? mimoto je ten revir jen vas? cituji popis reviru:
Na RMV mohou lovit vlastní členové těch místních organizací, které jej obhospodařují. Místní organizace může umožnit lov ryb i členům jiných MO.
ja bych rekl ze tech 70 kacek plosne se udelalo kvuli zarybneni. RMV si organizace zarybnuje sama z vlastni kapsy. na to od svazu nedostane ani vorla. nevim jestli na nej mate nejakou specialni povolenku a kolik ta stoji, ale kdyz plati vsichni, muze byt povolenka levna i kdyz je to vuci nekterym platicim a zde nelovicim prasarna.EDIT:
Tento příspěvek byl editován 17.2.2013 11:39:33 uživatelem CeP.
jeste jsem zapomnel. je jasne ze mnoha clenum se placeni nelibi, na druhou stranu je mnoho rybaru kteri jsou za RMV z nejruznejsich duvodu radi. - Neděle 17. února 2013 v 11:26® Shrek
-
BoBo-Falknow> tak tuhle demokracii ať si nacpou do kloaky…
Sejřim na ně, jedu na ryby – po dvou měsících
- Neděle 17. února 2013 v 1:16® Špáča
-
Zdravím.Chtěl bych koupit pruty Mivardi Alcon Carp 360m/3,00lb.Prosím o váš názor spolehlivost.
Tento příspěvek byl editován 17.2.2013 00:22:22 uživatelem Špáča. - Neděle 17. února 2013 v 0:37® BoBo-Falknow
-
Alivio> Tomu se v praxi říká demokracie
HaD> To ne, to je moc na ráně
Faktem je, že nebýt to tak z ruky, nebylo by to špatné
- Sobota 16. února 2013 v 17:06® Shrek
-
timbab> ano, to je vhodné řešení. Jak říkám, nevadí mi těch 70 Kč, vadí mi princip, že prostě musím a basta.
hraji> děkuji za tvůj názor. V březnu na schůzi bude hlasování, jestli dále zachovat status RMV nebo nechat ve volném užívání ČRS. Takže mám jasno …
- Sobota 16. února 2013 v 16:27® timbab
-
Alivio> My tady máme na RMV sólo povolenku.Takže buď koupíš nebo ne.
- Sobota 16. února 2013 v 15:58® HaD
-
BoBo-Falknow> prijeď na klubovku
)
- Sobota 16. února 2013 v 15:57® HaD
-
Vlastik82> i kdybych byl zkušený rybníkář, nemohl bych poradit, protože není známá cena a mraky důležitých údajů. A křišťálovou kouli nevlastním
- Sobota 16. února 2013 v 15:35® BoBo-Falknow
-
Vlastik82> Hned bych takový rybníček bral jako testovací vodu
- Sobota 16. února 2013 v 15:31® HaD
-
gavlos> to byl právě asi ten multik na lehčí a stredni přívlač
- Sobota 16. února 2013 v 15:21® gavlos
-
David Havlíček> hmm.nemam vplanu si neco podobneho porizovat
jen me to zajimalo..ja bych to urco nevyuzil
a jeste jsem videl asi multik?ale byl dost maly a nejaky ovalny a dost plochy..moc se nevyznam.co nevidim na aukru a eschopech tak vubec neznam..
- Sobota 16. února 2013 ve 14:12® HaD
-
gavlos> jedna z hlavních výhod se udává, že v podstatě nehrozí odtržení oček (musí být ale dobře podmotaná, aby nepoškodila tlakem blank). Takže určeno skutečně na větší zátěž a pak na lov s multiky, kde nejde o zátěž, ale o způsob držení. Proti jsou i jemné modely.
- Sobota 16. února 2013 ve 12:49® hraji
-
Alivio> toto jsou vnitroorganizační věci, tady ti názor zvenčí asi moc nepomůže. Pokud tak MO rozhodla, dle jasně daných pravidel, tedy na výroční schůzi nadpoloviční většinou hlasů přítomných, pak s tím těžko něco uděláš. MO je v takových věcech, týkajících se interních záležitostí chodu MO omezována pouze Stanovami, jednacím řádem a tím, co schválí členové na schůzi MO.