Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.438 příspěvků, z toho 128438 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 7. února 2013 ve 13:46® casper
casper

no to by mě asi šlehlo :-D http://www.novinky.cz/…turisty.html

Čtvrtek 7. února 2013 ve 13:19® casper
casper

cormoran> no když jsem jel v půl 5 z práce, bylo ještě hezký sluníčko a jelikož mám skoro pořád v autě prut a základní výbavu, zajel jsem se podívat na rybníček, který mám fakt kousek od baráku :-) tak jsem vzal rohlík, pár kousků jsem hodil kolem větve ve vodě, kousek kůrky jsem stočil a dal na háček a k mému překvapení ryby braly na hod, tak jsem tam byl cca těch 15–20 minut a fakt co nához to záběr, ale sluníčko rychle zapadlo tak jsem zas frčel pryč :-) když jsem vytáhl 4 oukleje, tak jsem si tajně myslel, že by mohlo zabrat něco většího a na poslední nához najednou krásnej karas, tak jsem plnej radosti sbalil prut a jel dom :-) pohodix :-D

Čtvrtek 7. února 2013 ve 12:14® cormoran
cormoran

casper> To se ti chtělo, rozbalit to na patnáct minut? To já bych asi nedal:-)

Ale na rybu sis sáhnul, to je pěkný:-)

Čtvrtek 7. února 2013 v 11:55® chj.rybar
chj.rybar

toro> víš, jak se zvou buzeranti na mejdan? Přijď, bude prdel.:-D

Čtvrtek 7. února 2013 v 10:43® casper
casper

Bigpista> to je ale silně podezřelý :-D ta moje si mě hlídá i na těch rybách :-D

Čtvrtek 7. února 2013 v 10:15® Bigpista
Bigpista

casper> Hele neblbni, už takhle jsem doma podezřelej. Celý dny jsem pryč a když se vrátím domů, tak mi prsty smrdí rybinou :-D

Čtvrtek 7. února 2013 v 10:02® casper
casper

Bigpista> dostaneš zákaz :-D

OBr> hehe mi ta tvoje situace připomíná film „Zkrocená hora“ nebo jak se to jmenovalo :-D chlapy spolu chodili do přírody, až zjistili, že se vlastně milujou, tak bacha na to :-D

Čtvrtek 7. února 2013 v 9:56® Bigpista
Bigpista

Dobré ráno! Chlapi, co tu blbnete? Jestli si to tu přečte žena, tak mě sem přestane pouštět :-D

Čtvrtek 7. února 2013 v 9:45® OBr
OBr

toro> já ti nevím, oba měli drobet upito a jak známo, alkohol vyhlazuje vrásky a rovná křivé barokní nohy,takže v reálu to může vypadat úplně jinak ;-)

Čtvrtek 7. února 2013 v 9:39® casper
casper

toro> barokní budík :-D

Čtvrtek 7. února 2013 v 7:47® toro
toro

OBr> Fakt máš pěkný nohy?:-D Ono to z profilové fotky není tak patrné… Já mám třeba smůlu. Za mladejch let jsem dobýval jednu holčinu, a když jsem byl skoro v cílové rovince, tak mi pravila, že se mnou nemůže nic mít, páč mám nohy jak z barokního budíku (křivý a tlustý) a měl jsem po žížalkách…:-(

Čtvrtek 7. února 2013 v 7:15® Shrek
Shrek

Jedno vím jistě, určitě mu OBr neřekl „Jdi do prd*le!“ :-)

Čtvrtek 7. února 2013 v 1:16® HaD
HaD

Měsíček Ti budiž strážníčkem:)

Čtvrtek 7. února 2013 v 1:07® OBr
OBr

„Dobrou noc, děti!“

„Dobrou noc, strýčku Fido!“

chrr
Čtvrtek 7. února 2013 v 0:53® OBr
OBr

Fryw> přiznám barvu, že to sice rybařinou začalo, ale blízké setkání se odehrálo až na terase stánku nad jezem, kde jsem si šel po pár hodinách vláčení odpočinout. Sedím opřenej o zábradlí, přisedl si nějakej vodák, povídá ty obecný řeči „jak berou“, byl drobet pod parou, takže se rychle odhodlal: „Ty máš pěkně vobtažený gumáky, můžu si šáhnout?“ … naštěstí nebyl agresivní.

Druhé setkání, jen pár týdnů poté, tentokrát jsem byl na „lehko“ v kraťasech, protože byl hic a já máchal ve vývařišti jenom spláveček. Sedím zase na terase, v zádech divnej pocit a znova „Ty máš pěkný nohy…“ Na další řečičky jsem nečekal, nechal jsem tam sekanou, pivko i zálohovanou skleničku a bez voběda se vrátil na chatu… od tý doby naštěstí nic, proto už taky v létě tolik nechodím na ryby, mám totiž od tý doby divné mrazení v zádech ;-)

Tento příspěvek byl editován 6.2.2013 23:55:00 uživatelem OBr.
Čtvrtek 7. února 2013 v 0:21® Fryw
Fryw

regulus> Pravda. Mohla by z toho vzniknout nějaká paranoia mezi rybáři :-D

Čtvrtek 7. února 2013 v 0:17® Fryw
Fryw

sunet> Máš pravdu, ale to by pak nebylo tak jasny o co jde :-)

Čtvrtek 7. února 2013 v 0:16® regulus
regulus

Hošani, nechcete obrátit list … :-))

Čtvrtek 7. února 2013 v 0:07® sunet

Fryw> No, to je teda téma ;-) . Jinak bych ty 4 % trochu poopravil. 4 % z cca 4 mil. dospělých osob pohlaví mužského je asi 160 000. To bych viděl na nárůst o 50 %.

Středa 6. února 2013 ve 23:58® Fryw
Fryw

OBr> Uplně to vidim. Přijde kolega rybář. Začne se tím, esi berou. Pak rozjímání nad tím, jak je v přírodě krásně, jaká to je romantika. Až se probere tohle, začne se mluvit o další rybářské výstroji. Tou je termoprádlo. A to se nedá popsat, to se musí prostě vidět. No, a to už je jen kruček k pozvání k prohlídce bivaku. Kde vlastně může chlap příjít za uplně cizím chlapem a začít konverzaci?! No prostě na rybách! Až se tohle provalí v jisté komunitě, počítám s nárustem členstva ČRS a MRS o 4 % :-D

Středa 6. února 2013 ve 23:57® regulus
regulus

sus1> ty brďo, ty nám nějak MRKovatíš, prej „viz Obrův zápis“ … :-93;

Středa 6. února 2013 ve 23:34® sus1

David Havlíček> Ale chlubí se s tim veřejně – viz Obrův zápis. :-))
By mě zajímalo, jak se opravdu v tu chvilku kolega tvářil a jak mu odolal ( myslim tim , jaká byla slovní konverzace a jaké odmítavé argumenty Obr na podaný návrh(y) měl.:-)

Středa 6. února 2013 ve 23:31® Alov
Alov

David Havlíček> Však už mlčííím no… :-D

Tento příspěvek byl editován 6.2.2013 22:32:05 uživatelem Alov.
Středa 6. února 2013 ve 23:26® HaD
HaD

sus1> to evidentne ne:-)) )))

Středa 6. února 2013 ve 23:21® sus1

David Havlíček> Jaký chlapi ???!!! buzerantí to jsou ?!!!:-D :-D

Středa 6. února 2013 ve 23:20® HaD
HaD

Alov> ale no tak chlapiii

Středa 6. února 2013 ve 23:08® Alov
Alov

_ANTRAX> Našel jsem první a pak se na to radši vyprd :-D Aby se holčina nevylekala a nezdrhla :-D :-/

Středa 6. února 2013 ve 23:05® _Beny
_Beny

Alov> :-D masakr co se dá vyhledat :-)) Ještě nějaký další fotky.....zají­mavý…? :-93;

Středa 6. února 2013 ve 22:45® Alov
Alov

Alivio> Tož sympatická děvuška :-)

Ten gůůůgl…To je sfiň…:-93;

foto/diskuze/vseobecna/2013/th-img92412.jpg
Středa 6. února 2013 ve 22:39® OBr
OBr

casper> jóóó :-> zkušenost zajímavá, já mám vůbec na podobná blízká setkání třetího druhu prapodivné štěstí.