Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.438 příspěvků, z toho 128438 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 7. února 2013 ve 13:46® casper
-
no to by mě asi šlehlo
http://www.novinky.cz/…turisty.html
- Čtvrtek 7. února 2013 ve 13:19® casper
-
cormoran> no když jsem jel v půl 5 z práce, bylo ještě hezký sluníčko a jelikož mám skoro pořád v autě prut a základní výbavu, zajel jsem se podívat na rybníček, který mám fakt kousek od baráku
tak jsem vzal rohlík, pár kousků jsem hodil kolem větve ve vodě, kousek kůrky jsem stočil a dal na háček a k mému překvapení ryby braly na hod, tak jsem tam byl cca těch 15–20 minut a fakt co nához to záběr, ale sluníčko rychle zapadlo tak jsem zas frčel pryč
když jsem vytáhl 4 oukleje, tak jsem si tajně myslel, že by mohlo zabrat něco většího a na poslední nához najednou krásnej karas, tak jsem plnej radosti sbalil prut a jel dom
pohodix
- Čtvrtek 7. února 2013 ve 12:14® cormoran
-
casper> To se ti chtělo, rozbalit to na patnáct minut? To já bych asi nedal
Ale na rybu sis sáhnul, to je pěkný
- Čtvrtek 7. února 2013 v 11:55® chj.rybar
-
toro> víš, jak se zvou buzeranti na mejdan? Přijď, bude prdel.
- Čtvrtek 7. února 2013 v 10:43® casper
-
Bigpista> to je ale silně podezřelý
ta moje si mě hlídá i na těch rybách
- Čtvrtek 7. února 2013 v 10:15® Bigpista
-
casper> Hele neblbni, už takhle jsem doma podezřelej. Celý dny jsem pryč a když se vrátím domů, tak mi prsty smrdí rybinou
- Čtvrtek 7. února 2013 v 10:02® casper
-
Bigpista> dostaneš zákaz
OBr> hehe mi ta tvoje situace připomíná film „Zkrocená hora“ nebo jak se to jmenovalo
chlapy spolu chodili do přírody, až zjistili, že se vlastně milujou, tak bacha na to
- Čtvrtek 7. února 2013 v 9:56® Bigpista
-
Dobré ráno! Chlapi, co tu blbnete? Jestli si to tu přečte žena, tak mě sem přestane pouštět
- Čtvrtek 7. února 2013 v 9:45® OBr
-
toro> já ti nevím, oba měli drobet upito a jak známo, alkohol vyhlazuje vrásky a rovná křivé barokní nohy,takže v reálu to může vypadat úplně jinak
- Čtvrtek 7. února 2013 v 9:39® casper
-
toro> barokní budík
- Čtvrtek 7. února 2013 v 7:47® toro
-
OBr> Fakt máš pěkný nohy?
Ono to z profilové fotky není tak patrné… Já mám třeba smůlu. Za mladejch let jsem dobýval jednu holčinu, a když jsem byl skoro v cílové rovince, tak mi pravila, že se mnou nemůže nic mít, páč mám nohy jak z barokního budíku (křivý a tlustý) a měl jsem po žížalkách…
- Čtvrtek 7. února 2013 v 7:15® Shrek
-
Jedno vím jistě, určitě mu OBr neřekl „Jdi do prd*le!“
- Čtvrtek 7. února 2013 v 1:16® HaD
-
Měsíček Ti budiž strážníčkem:)
- Čtvrtek 7. února 2013 v 1:07® OBr
-
„Dobrou noc, děti!“
„Dobrou noc, strýčku Fido!“
- Čtvrtek 7. února 2013 v 0:53® OBr
-
Fryw> přiznám barvu, že to sice rybařinou začalo, ale blízké setkání se odehrálo až na terase stánku nad jezem, kde jsem si šel po pár hodinách vláčení odpočinout. Sedím opřenej o zábradlí, přisedl si nějakej vodák, povídá ty obecný řeči „jak berou“, byl drobet pod parou, takže se rychle odhodlal: „Ty máš pěkně vobtažený gumáky, můžu si šáhnout?“ … naštěstí nebyl agresivní.
Druhé setkání, jen pár týdnů poté, tentokrát jsem byl na „lehko“ v kraťasech, protože byl hic a já máchal ve vývařišti jenom spláveček. Sedím zase na terase, v zádech divnej pocit a znova „Ty máš pěkný nohy…“ Na další řečičky jsem nečekal, nechal jsem tam sekanou, pivko i zálohovanou skleničku a bez voběda se vrátil na chatu… od tý doby naštěstí nic, proto už taky v létě tolik nechodím na ryby, mám totiž od tý doby divné mrazení v zádech
Tento příspěvek byl editován 6.2.2013 23:55:00 uživatelem OBr. - Čtvrtek 7. února 2013 v 0:21® Fryw
-
regulus> Pravda. Mohla by z toho vzniknout nějaká paranoia mezi rybáři
- Čtvrtek 7. února 2013 v 0:17® Fryw
-
sunet> Máš pravdu, ale to by pak nebylo tak jasny o co jde
- Čtvrtek 7. února 2013 v 0:16® regulus
-
Hošani, nechcete obrátit list …
- Čtvrtek 7. února 2013 v 0:07® sunet
-
Fryw> No, to je teda téma
. Jinak bych ty 4 % trochu poopravil. 4 % z cca 4 mil. dospělých osob pohlaví mužského je asi 160 000. To bych viděl na nárůst o 50 %.
- Středa 6. února 2013 ve 23:58® Fryw
-
OBr> Uplně to vidim. Přijde kolega rybář. Začne se tím, esi berou. Pak rozjímání nad tím, jak je v přírodě krásně, jaká to je romantika. Až se probere tohle, začne se mluvit o další rybářské výstroji. Tou je termoprádlo. A to se nedá popsat, to se musí prostě vidět. No, a to už je jen kruček k pozvání k prohlídce bivaku. Kde vlastně může chlap příjít za uplně cizím chlapem a začít konverzaci?! No prostě na rybách! Až se tohle provalí v jisté komunitě, počítám s nárustem členstva ČRS a MRS o 4 %
- Středa 6. února 2013 ve 23:57® regulus
-
sus1> ty brďo, ty nám nějak MRKovatíš, prej „viz Obrův zápis“ …
- Středa 6. února 2013 ve 23:34® sus1
-
David Havlíček> Ale chlubí se s tim veřejně – viz Obrův zápis.
By mě zajímalo, jak se opravdu v tu chvilku kolega tvářil a jak mu odolal ( myslim tim , jaká byla slovní konverzace a jaké odmítavé argumenty Obr na podaný návrh(y) měl. - Středa 6. února 2013 ve 23:31® Alov
-
David Havlíček> Však už mlčííím no…
Tento příspěvek byl editován 6.2.2013 22:32:05 uživatelem Alov. - Středa 6. února 2013 ve 23:26® HaD
-
sus1> to evidentne ne
)))
- Středa 6. února 2013 ve 23:21® sus1
-
David Havlíček> Jaký chlapi ???!!! buzerantí to jsou ?!!!
- Středa 6. února 2013 ve 23:20® HaD
-
Alov> ale no tak chlapiii
- Středa 6. února 2013 ve 23:08® Alov
-
_ANTRAX> Našel jsem první a pak se na to radši vyprd
Aby se holčina nevylekala a nezdrhla
- Středa 6. února 2013 ve 23:05® _Beny
-
Alov>
masakr co se dá vyhledat
Ještě nějaký další fotky.....zajímavý…?
- Středa 6. února 2013 ve 22:45® Alov
-
Alivio> Tož sympatická děvuška
Ten gůůůgl…To je sfiň…
- Středa 6. února 2013 ve 22:39® OBr
-
casper> jóóó
zkušenost zajímavá, já mám vůbec na podobná blízká setkání třetího druhu prapodivné štěstí.