Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.438 příspěvků, z toho 128438 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 15. ledna 2013 ve 21:28® Martin Mošna
Martin Mošna

Alov> Bydlím na vesnici a lidi mě znají.Jinak bych u něj dělat nemohl.A ta brigáda..To mi on nabidl sám..Toto neni město ;-)

Úterý 15. ledna 2013 ve 21:28® Beer.Beda
Beer.Beda

Alov> O prázdninách ho mohou zaměstnat ve 14ti a jinak ne???Je fajn, že má zájem o práci.Já osobně jsem to kdysi řešil přes známé.

Úterý 15. ledna 2013 ve 21:25® Martin Mošna
Martin Mošna

regulus> Jediná dobrá přiležitost je o prázdninách a to děláme koupelny,sádroše a tak dál.Mám tam 70Kč na hodinu deně si vydělám 700kč.To je jediná dobrá příležitost a na roznášení letáku maj lidi.Tak mi poraď co bych mohl jinýho dělat?

Úterý 15. ledna 2013 ve 21:18® Fryw
Fryw

David Havlíček> Chybělo mi v tom příspěvku „takhle“…a máš recht, opět jsem to nedomyslel.

Úterý 15. ledna 2013 ve 21:14® regulus
regulus

Beer.Beda> taky se musím Martina zastat, jednak viz co psal Alov, za druhý máš šajnu co to roznášení obnáší a jaký „strašný“ prachy za to jsou? No a za třetí, mrkni semka http://www.mapy.cz/s/64Ac , klidně si to přibliž a pokud seš rozumnej, tak ti musí být jasný, že pro 14-ti letýho kluka a nejen pro něj je okolo spousta pracovních příležitostí. 8-(

Úterý 15. ledna 2013 ve 21:08® Martin Mošna
Martin Mošna

Beer.Beda> Roznášení letáku je zabraný a je to od 15.Brigádu mám ale jen o prázdninách.A to se nadřu…

Úterý 15. ledna 2013 ve 21:03® Alov
Alov

Beer.Beda> Hele fešáku, dle zákona ho nesmí nikdo zaměstnat ani na brigádu a na černotu nechat dělat děcko si dnes nikdo nelajzne. Možná nějaký strejda by ho nechal za kilo odházet sníh od garáže. To je asi tak vše. (Viz. má zkušenost se sháněním brïgády pro kluka. Může tuším od 16ti let a to ne všude.). Co tam máš dál?

Úterý 15. ledna 2013 ve 20:55® regulus
regulus

David Havlíček> pstruhy a siveny, když mi to nejde odháčkovat tím mým udělátkem beru za hubu taky a souhlasím s tebou, že to je nejmenší zlo, ale tady je řeč spíš o úchopu při focení a mě se popravdě okouní fotky s prstem v tlamě nelíbí, než tak, tak bych ho raděj nefotil i když torova argumentace o daktylkách na těle jako větším zlu je opodstatněná. To samý je válení po zemi. Je mi jasný, že někdy není jak a pokud člověk chytí opravdu slušnej kousek tak nevyfoť si ho, že?
Je to tak trochu otázka, vyfotit blbě nebo nevyfotit, no zvážit si to musí každej sám.

Úterý 15. ledna 2013 ve 20:52® Beer.Beda
Beer.Beda

Martin Mošna> Co takhle roznášet letáky, skládat dřevěné hračky, najít si nějakou brigádu po škole?Je spousta možností, jak vydělat nějaké drobné.Většina se musí dělat rukama.Mrzuté že.

Úterý 15. ledna 2013 ve 20:51® Scanix
Scanix

toro> ale zkousel jsem i tohle, parkrat, zatim bez uspechu :-) http://www.rybarskysvet.cz/…ro-drive-299

Úterý 15. ledna 2013 ve 20:46® Scanix
Scanix

toro> nezkousel jsem, ani takove nemam…

Úterý 15. ledna 2013 ve 20:43® toro
toro

Scanix>Co velká rotna s pořádným hákem a s chlupatým střapcem?

Úterý 15. ledna 2013 ve 20:40® SURF

Robur> Asi měla velký hlad......:->

Úterý 15. ledna 2013 ve 20:36® Martin Mošna
Martin Mošna

Oprava : http://www.azetemail.sk/signup.php?…

Úterý 15. ledna 2013 ve 20:30® Robur
Robur

http://www.novinky.cz/…vu-ruku.html

Úterý 15. ledna 2013 ve 20:25® Martin Mošna
Martin Mošna

Mám na všechny prosbu.Snažím se sehnat co nejvíce peněz.A když nejsou prázdniny tak je moje jedniná šance net.Všechny zde prosím aby se tady zaregistrovali.Ale jen ti kteří by toho využívali a chodili tam.http://www­.azetemail.sk/sig­nup.php?r=11720­9 Děkuji

Úterý 15. ledna 2013 v 17:22® HaD
HaD

Fryw> já beru někdy za hubu i pstruhy a siveny. Mám pocit, že jim tak nejméně ublížím. Jiné ryby, kromě sumce, tak uchopit nejde (ještě to jakž takž jde u tolstolobika a šlo by to asi i u mníka). Kdyby to šlo, asi bych to používal na více druhů. Ta tlama je na poškození podle mne nejvíce od přírody připravena.

Úterý 15. ledna 2013 v 16:36® Fryw
Fryw

toro> Chápu. Já rád přeháním. Hlavně po oslavě v cukrárně.

Úterý 15. ledna 2013 v 16:35® Fryw
Fryw

džigit> Ty jsi na to káp. Nejvíc tím trpím v zimě

Úterý 15. ledna 2013 ve 14:49® Scanix
Scanix

toro> kdepak, prave jak jsou ty vody ogumovane, tak to chce neco jineho, proste jiny pohyb, zvlast ty velke profesorky chteji neco jinak…ale ani velke peri neni az tak mimo ;-)

Úterý 15. ledna 2013 ve 14:34® toro
toro

Scanix>Na štiky na pstruhovce bych nasadil jednoháčkové maxikopyto v barvě pstroužka. U nás na Svitavě to funguje slušně…

Úterý 15. ledna 2013 ve 14:24® džigit

Fryw> jes jestli nejsi lenivej :-))

Úterý 15. ledna 2013 ve 13:06® Scanix
Scanix

toro> me by ty jednohaky na wobu nevadily, jen by proste par zaberu clovek nesek…ono mi spis prijde kravina, mit na P pouze jeden BL jednohacek (u nas v JC to tak je), chapu, ze kdyz jdu na pstruhy, tak je to rozumne, ale co treba nastrahy 14+, kdyz jdu na P lovit stiku, tam jsem s jedin jednohakem nahranej, navic dostanes jeden zaber za 100let, no to me trosku mrzi, ale limitoval bych to velikosti nastrahy a ne obecne…

Úterý 15. ledna 2013 ve 12:53® toro
toro

Fryw> Pořád se dá z wobu jeden trojhák sundat – třeba na některých švédských vodách to bylo přímo v notách. Znám u nás vody, které jsou tak progumované, že wobler bývá jedinou mastí (když tedy nepočítám rybky). Jinak blbě píchlá ryba se dá zlikvidovat i jednoháčkem.

Úterý 15. ledna 2013 v 10:39® skwor
skwor

Bigpista> To už je zase jiná kapitola, tohle člověk nemá možnost nijak ovlivnit a občas se to bohužel stává. Experti jsou v tom malí tloušti, ti často visí za kteroukoliv část hlavy.

foto/diskuze/vseobecna/2013/th-img91525.jpg
Úterý 15. ledna 2013 v 10:34® Fryw
Fryw

Bigpista> prostě taháš kombajn. Přívlač je prasárna, pardon. Jeden ze dvou důvodů proč většinou tahám jen gumu na jig hlavičce (ten druhej a asi víc platnej je cena nástrah).

Úterý 15. ledna 2013 v 10:23® Fryw
Fryw

A kdo vubec a proč vymyslel takovou pejčovinu držet zrovna okouny za hubu?!

Úterý 15. ledna 2013 v 10:18® Bigpista
Bigpista

skwor> Ono i když se člověk snaží být opatrný, tak té rybě občas ublíží. Letos se mi dvakrát stalo, že jsem vytáhl okouna na wobler. Přední trojhák v hubě, zadní v oku. To bych pak nejradši zlámal prut a nafackoval si…

Úterý 15. ledna 2013 v 10:03® skwor
skwor

toro> Ale to byl případ, kdy sám lovec uznával, že udělal blbost. Takže to už sem dávat nebudu…

Úterý 15. ledna 2013 v 9:55® toro
toro

skwor>Ještě drsnější? Tak to už musel být jen bezhlavý okas…