Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.438 příspěvků, z toho 128438 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 12. ledna 2013 ve 20:19® Luccini

kubas> Asi bysme si měli ten život taky osladit a zapomenout na to:)

Sobota 12. ledna 2013 ve 20:16® kubas
kubas

Luccini> Někteří lidé jsou naivní až na půdu, nech je žít ve své sladké nevědomosti :-) .

Sobota 12. ledna 2013 ve 20:16® Luccini

chosebaits> Jmenuj ty relevantní lidi, to by mě zajímalo čí výklad práva je pro tebe víc relevantní než ten ústavního soudu. Uvažuj proč by tam ta podmínka podpisu premiérem byla, kdyby neměl jinou možnost než podepsat??? Samozřejmě, že nemusí, právě to je ta pojistka, kdyby prezidentovi „křuplo v bedně“, aby nepropustil úplně všechny.

Sobota 12. ledna 2013 ve 20:12® kubas
kubas

chosebaits> Prezident toto chtít mohl, ale bez podpisu předsedy vlády by se amnestie uskutečnit nemohli. Serme na to radši…

Sobota 12. ledna 2013 ve 20:11® Luccini

chosebaits> Nebuď alibista mě je jedno koho volíš to je tvé svaté právo zvolit dle sebe nejlepší variantu. Ale právě o to jde, jestliže dám hlas někomu v dobré víře, že bude správným způsobem pečovat o tuto zemi a on mě zklame nevidím důvod hlasovat pro něj příště. A tohle nemůžeš vztahovat k jednotlivým lidem ale k celým politickým platformám. Pokud si totiž myslíš, že Klaus s Nečasem „upekli“ amnestii bez vědomí dalších lidí a jejich tichého souhlasu, pak se tu o demokracii nedá vůbec mluvit a házení lístečků do uren je jen šidítko.

Sobota 12. ledna 2013 ve 20:05® chosebaits
chosebaits

kubas> Prezident toto chtěl a tak učinil.Kdyby si poslouchal veškéré debaty na to to témá od relevantních lídí tak víš i více než toto co je někde napsané.

Neměl se Prezident zeptat i samotných vězňu bo někteří amnestii také nechtějí a chtějí jít zpět.

Tento příspěvek byl editován 12.1.2013 19:06:13 uživatelem chosebaits.
Sobota 12. ledna 2013 ve 20:01® noba
noba

zeman je totální debil. viz ted televize.

Sobota 12. ledna 2013 v 19:59® kubas
kubas

chosebaits> No to je právě ten problém :-D

„Amnestii tradičně předem projednává vláda, aby se doladil její rozsah a forma. A premiér ji nemusí podepsat,“ uvedl šéf Ústavního soudu.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?…

To je ten problém, že vláda se na to s prominutím vysrala a pak to ještě podepsal její předseda.

Sobota 12. ledna 2013 v 19:59® chosebaits
chosebaits

Luccini> Nejsem příznivcem Klausze a ani ODS. ODS ve volební kampani něměla že na hrad pujde Klaus a že dá k dvaceti letum ČR amnestii a nebo snad ano?? Tím je nechci omlouvat.

Sobota 12. ledna 2013 v 19:45® Robur
Robur

sice to bude znít blbě, ale klidně bych umožnil socanům a komančům vytvořit většinovou vládu. Ne proto, že jsem příznivcem levice, soc. dem či KSČ,ale proto, že by možná zanikla ta patová situace, kdy se ČSSD neustále předhazuje, že chce vládnout s komunisty. Pokud napříš politickým spektrem komunisti zakázáni nebyli, tak pak už se musí držet hubu a krok a respektovat výsladky politického uskupení. Pokud by totiž KSˇbyla zakázaná, tak by se taky mohlo stát, že by ČSSD měla třeba 55% hlasů. Třeba taky ne. Pak bychom to měli jak jinde, prakticky levé či pravé křídlo, které by se tahalo o většinu. Jinak ta patová sitauce bude cesta do pekel.

Sobota 12. ledna 2013 v 19:42® chosebaits
chosebaits

Fryw>Ale ono je v pořádku že je tu levice a pravice.To je pak tady vláda a opozice a každý má svojí duležitou ulohu,ale né ve smyslu stálého napadání atd.Jeden chce udělat TO a jiný TO a tak by se mělo hledat řešení takové které prospěje celé společnosti.Tady se nehledá,tady se bojuje a to je na škodu.

Např. důchodová reforma.Mám si šetřit na důchod či ne??Něco se konečně udělalo,ale kde je záruka ,že to takto bude na stálo. Přijdou socani a tak to bude zase změněněno.Kdo je teda počkozený? Ani pravice a ani levice,ale celá společnost.Stále nevím co bude.Kdy že někdo řekne jak to opravdu bude??Až budu mít pár let před důchodem a nebudu mít dostatek času si naspořit.To není teda muj případ bo na ně chč… a dělám si zadní kolečka i bez nich.

Sobota 12. ledna 2013 v 19:40® Fryw
Fryw

Tak mě napadá, že asi vytáhnu Jiráskovo Temno. Je lepší být připraven :-D

Sobota 12. ledna 2013 v 19:38® Fryw
Fryw

hecht> Pevně věřím tomu, že Borovský byl jiného ražení než horlivci typu Kohout, Štětina… Takovéto hodnoty lze přeci uznávat i bez komunistů. Takový Jirásek si ve svých dílech s Borovským nezadal. Přitom byl představitelem pravicové národní demokracie.

Kohouta bych s Borovským nemíchal. Kohouta bych spíš posadil vedle Fischera.

Sobota 12. ledna 2013 v 19:33® Luccini

chosebaits> že není přímá odpovědnost neznamená, že není žádna odpovědnost. k amnestii asi toliko, že místo stěžování by se všichni, kdo dali ve volbách hlas stranám, jejichž poslanci vynesli Klause na vrchol hlas, měli chytit za nos.

Sobota 12. ledna 2013 v 19:31® regulus
regulus

chosebaits> chtěl jsem ti lehce naznačit pravopisný omyl … :-D

Sobota 12. ledna 2013 v 19:30® chosebaits
chosebaits

kubas> Vláda hlasovala o amnestii?? Ne.

Hlasoval tedy Karel o amnestii?? Ne.

Sobota 12. ledna 2013 v 19:28® chosebaits
chosebaits

regulus> Já ho nemám rád a tak třeba D.

Jinak se omlouvám za skomolení a možná pobouření jeho oveček:-)

Sobota 12. ledna 2013 v 19:28® hecht
hecht

regulus> zaplaťbůh, už jen krátkou dobu…

Sobota 12. ledna 2013 v 19:23® hecht
hecht

Fryw> Borovský je dobrej, prožil si tehdy své. Pokud bych měl ale žít opět v době která přeje tomuto skvostu, tak troubín na ústup… Kantáta rodné komunistické straně Pavel Kohout (kráceno)

Když se ti z dálky šťastně vrátí milý, oddaný přítel, soudruh ušlechtilý, tu šťastnou píseň zpíváš rád. Když potkáš prapor Gottwaldovy strany, zbrocený krví, bouří ošlehaný, chce se ti zpívat tisíckrát! ..... Přemnozí svoje srdce čistá za pravdu museli položit. Kdo padne jako komunista – ten bude věčně, věčně žít!

Maminky mají v rukou děti, měsíční nocí písně letí. Orlíku, spinkej, země bdí, strašidla tě už nevzbudí.

„Jdi, můj malý, klidně spát soudruh Gottwald má tě rád a když on tvůj spánek chrání – nemáš se tu čeho bát,…“ ..... Ta strana musí zvítězit! Je moudrá staletými boji, kterými pracující lid chtěl ke své svobodě a pravdě dojít. Zpívejme straně na pozdrav! Je mladá mládím údernickým, má rozum miliónů hlav a sílu miliónů rukou lidských. A jejím praporem jsou slova Stalinova a Gottwaldova. ..... Náš soudruh Gottwald – inženýr, slunečnou bránu otevírá, za níž se rodí světlý mír, mír, který nikdy neumírá. ..... K slavné budoucnosti naše země vstává. Gottwaldově straně sláva! Sláva! Sláva!

Sobota 12. ledna 2013 v 19:21® Luccini

Fryw> tomu říkám uhodit hřebíček na hlavičku

Sobota 12. ledna 2013 v 19:21® kubas
kubas

chosebaits> Není člen vlády?

Sobota 12. ledna 2013 v 19:20® Fryw
Fryw

chosebaits> Já o tom tak trochu přemýšlel. Spousta pravicově orientovaných lidí nadává na ČSSD. Ale co si myslíš o situaci, kdyby ČSSD upadla, nebo prostě vůbec nebyla. Co by se dělo na levici? Není právě ČSSD tou pojistkou proti vládě komunistů? 23 let je celkem dlouhá doba, možnosti jak sestavit levicovou vládu už byly… Co si o tom myslíš?

Sobota 12. ledna 2013 v 19:16® regulus
regulus

chosebaits> současný prezident se jmenuje Václav Klaus … :-D

Tento příspěvek byl editován 12.1.2013 18:17:15 uživatelem regulus.
Sobota 12. ledna 2013 v 19:13® chosebaits
chosebaits

Fryw> Peče,ale jen někde na urovni rozkrádání.:-)

Sobota 12. ledna 2013 v 19:12® chosebaits
chosebaits

kubas>Co má Karel společného z amnestii??

Sobota 12. ledna 2013 v 19:11® Fryw
Fryw

chosebaits> Hele, já nevím jestli píšem každý z jiné planety. ODS že nepeče s ČSSD? Když je nejhůř, tak to jde bez mrknutí oka.

Tento příspěvek byl editován 12.1.2013 18:12:15 uživatelem Fryw.
Sobota 12. ledna 2013 v 19:11® Fryw
Fryw

Jestliže volba presidenta není politika, tak co to je? Erotika?

Sobota 12. ledna 2013 v 19:10® chosebaits
chosebaits

Fryw> A neřekl Klauz takle náhodou že pověří sestavení vlády toho kdo přijde první stím že má připravenou koaliční smlouvu+většinu ve sněmovně a tady socani byli trochu v řiti.Proč?? Neschopnost bo nikdo krom komančů s nima nepeče.

Sobota 12. ledna 2013 v 19:07® kubas
kubas

chosebaits> Copak vláda hlasovala o Amnestii? … Přečti si Ústavu, pak se můžeme bavit dál :-)

Sobota 12. ledna 2013 v 19:05® chosebaits
chosebaits

kubas> Co pak vláda hlasovala o amnestii??

Co uděla vláda pana Zemana dobrého tomuto státu???

Bych volbu Prezidenta vubec nemíchal s politikou.