Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.438 příspěvků, z toho 128438 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 12. ledna 2013 v 19:05® sus1

skwor> Mě je to popravdě tak nějak jedno,hlavně aby byla ryba ve vodě,což je větší problem,než ta výbava. :-)

Tento příspěvek byl editován 12.1.2013 18:05:35 uživatelem sus1.
Sobota 12. ledna 2013 v 19:05® Fryw
Fryw

Ale přituhlo nám. Byl teď někdo o víkendu poškádlit ryby?

Sobota 12. ledna 2013 v 19:04® Fryw
Fryw

chosebaits> Nejde o jmenování, ale o pověření k sestavení…

Sobota 12. ledna 2013 v 19:03® skwor
skwor

sus1> Já Ryobi :-) Ale chtěl jsem to odlehčit :-)

Sobota 12. ledna 2013 v 19:02® Fryw
Fryw

kubas> Možná se tím vyjasňuje otázka, proč byla tak náhle protlačena přímá volba, která byla roky diskutována a nic se tím směrem nehnulo, až doposud (v situaci kdy příští volby nejspíš vyhraje levice).Zda by klasickou cestou byl takový výsledek vůbec možný.

Sobota 12. ledna 2013 v 19:01® chosebaits
chosebaits

sus1> Klaus a Zeman byli na počátku a tak je čas dát jim zbohem.

Já vím kam si směřoval s jmenováním vlády Klauzem.Ano,volby vyhráli socani,ale jejih neschopnost složit vládu je položila na zem – teda do opozice.Ti co sice ve volbách byli níže se spojili a měli větší váhu a tak jsou ve vládě.(netvrdím a neříkám že tato vláde se mě osobně sedí) I opozice má velkou váhu a dá se dělat slušně,ale to tady v ČR nejde.Slušnost emigrovala asi.

Sobota 12. ledna 2013 v 18:59® sus1

skwor> Přiklánim se k Daiwě. : )

Sobota 12. ledna 2013 v 18:58® Fryw
Fryw

chosebaits> Napsal jsi „Já bych asi politiku a Prezidenta nemíchal dohromady“ Tak jsem tě asi špatně pochopil.

Sobota 12. ledna 2013 v 18:56® Georgino
Georgino

Karel je jasná volba. A Daiwa taky.

Sobota 12. ledna 2013 v 18:56® kubas
kubas

Nepochopím jednu věc. Jak můžou lidi volit účastníka této vlády, když na tuto vládu nadávají v čele s její poslední peckou Amnestiemi? Výsměch, ale lidská hloupost nezná mezí. To je bohužel obecně známo :-(( .

Sobota 12. ledna 2013 v 18:55® skwor
skwor

sus1> Můžu Ti to podepsat? Takřka doslova souhlas.

A vůbec, to je samá politika. Shimano nebo Daiwa?

Tento příspěvek byl editován 12.1.2013 17:55:55 uživatelem skwor.
Sobota 12. ledna 2013 v 18:52® sus1

chosebaits> … a právě Klaus tam je od 90 let a jak to tady také díky němu vypadá ?!!!!

Ne, nemá cenu to tady řešit.

Sobota 12. ledna 2013 v 18:50® chosebaits
chosebaits

Fryw>Ano .A co jako??

Sobota 12. ledna 2013 v 18:47® Fryw
Fryw

chosebaits> Není tomu přesně tak. Vzpomínáš na to, jak díky Klausovi byla ustavena tato pravicová vláda?

Sobota 12. ledna 2013 v 18:46® chosebaits
chosebaits

sus1> Já bych asi politiku a Prezidenta nemíchal dohromady a pokud ano,tak právě Zeman byl v politice od 90 let a kam to došlo.

Sobota 12. ledna 2013 v 18:45® Fryw
Fryw

sus1> Nemám k tomu co dodat. Konec konců, není potřeba. Už to napsal Borovský v Písni čechů:

Zle, matičko, zle! Švarcenberci zde: jeden, ten je generál a druhý je kardinál; zle, matičko, zle! Zle, matičko, zle! Švarcenberci zde: jeden drží karabáč, druhý říká »Otčenáš«; zle, matičko, zle! Zle, matičko, zle! Švarcenberci zde: jeden, ten je arcibiskup, a druhý je taky ......., zle matičko, zle!

Vždy může člověk očekávat překvapení. Třeba si myslí, že už ohnout hřbet víc nejde a hle…

Tento příspěvek byl editován 12.1.2013 17:46:56 uživatelem Fryw.
Sobota 12. ledna 2013 v 18:41® sus1

Fryw> Přesně!!!!Lidi jsou nasraný na nynější zřízení a nakonec volí jednoho z nich?!!=-|

Sobota 12. ledna 2013 v 18:40® sus1

_ANTRAX> A co tak velkého pro ČR udělal, víš ??

skwor> Asi tak, jak píšeš,nebyl tady, ,, užíval " si svobody v cizině.
To je jako tady u nás v okolí.Lidi(če­ši),kteří žijou v Německu, kecají do naší politiky a co by bylo třeba dělat a že tady chtějí taky volit, … a když jim řeknem, ať sem teda taky jdou bydlet,platit tady daně, brát vejplatu jaká je,tak to né?!, to nechtějí ani slyšet,ale kecat do zřízení to jsou odborníci.!!!!

Sobota 12. ledna 2013 v 18:38® Fryw
Fryw

Vzhledem k výsledku voleb do zastupitelstev, a cekově náladách ve společnosti mi přijde umístnění představitele TOP 09 a velkého spojence Kalouska poměrně zajímavé…Ale tak, je to mediální miláček a tyto volby nebyly o ničem jiném než o mediálním divadlu (holt, už jsme v USA).

Sobota 12. ledna 2013 v 18:37® chosebaits
chosebaits

Á tady se jede Prezident.

Tady nikdo nic k volbě Prezidenta??? Karel byl dobrej,co??? Ze čtvrté pozice to natáhl postupně na druhou příčku tak jako to třeba dělá Pepíček Váňa:-)

14dní se bude bojovat na taxisu a pak bude cílová rovinka.Karel má dobrého koně a tak snad onoho jezevce z vysočiny zažene.

Tento příspěvek byl editován 12.1.2013 17:38:14 uživatelem chosebaits.
Sobota 12. ledna 2013 v 18:32® _Beny
_Beny

Je to vlastenec, kterej bojoval proti komoušům, to je důležitý i když jak řikáš, strávil podstatnou část života mimo Čechy.
A tím je pro mě větší Čech, než některý lidi co tu žijou celej život.

Tento příspěvek byl editován 12.1.2013 17:37:20 uživatelem _Beny.
Sobota 12. ledna 2013 v 18:29® regulus
regulus

hecht> u volby prezidenta bych tu nadvládu tak nehrotil, je to takovej spíš reprezentativ­ní úřad.

První kolo dopadlo (snad už se to dá říct) k mojí spokojenosti, ti co mě srali ostrouhali mrkev a v podstatě tam teď jsou dva kandidáti, kteří jsou alespoň pro mě, z toho co se nabízelo, akceptovatelní. Byť jsem v prvním kole volil Zemana z racionálních důvodů jak jsem psal včera, tak v druhým kole to tam hodím knížeti, aby to kluci měli spravedlivě rozdělený. :-D

Sobota 12. ledna 2013 v 18:22® regulus
regulus

skwor> jasný, většinu svýho života žil v Rakousku …
Prostě tu jen debatujem nad něčím co můžeme ovlivnit jenom minimálně a to jedním volebním hlasem.:-)

Sobota 12. ledna 2013 v 18:16® skwor
skwor

regulus> Jasně, to Rakousko-Uhersko jsem použil spíš v nadsázce, abych osvětlil svůj názor. Člověka, co prožil půlku života v zahraničí, bych osobně jako prezidenta nevolil. To je čistě můj názor, kdo chce, může nesouhlasit. Ostatním ho nevnucuji.

Sobota 12. ledna 2013 v 18:14® regulus
regulus

skwor> mimochodem, kníže Hajaja se narodil v Praze a žil tady až do roku 1948 kdy emigrovali do Rakouska, proč to je asi jasný, že. Takže je otázka, jestli je více rakušák nebo čech.

Sobota 12. ledna 2013 v 18:13® _Beny
_Beny

hecht> Přesně! Volba je podle mě naprosto jasná.

Sobota 12. ledna 2013 v 18:09® regulus
regulus

skwor> no my se na tu Rakouskou nadvládu díváme z hlediska co nám vtloukali ve škole do hlavy, což zcela určitě nebude úplně objektivní, čímž nechci říct že to bylo naruby, ale možná trošinku jinak. Pokud se týká tehdejšího soustátí, tak si myslím, že by to v dnešní době bylo menší zlo než EU, představ si tehdejší CK Rakousko-Uhersko jako spolkovej stát.

Sobota 12. ledna 2013 v 17:59® hecht
hecht

skwor> Rakouská nadvláda nám s Karlem moc nehrozí, spíš jsem se bál té červenooranžové nadvlády.To napáchalo na lidech větší paseku za ,,pouhých'' 40 let.

Sobota 12. ledna 2013 v 17:56® skwor
skwor

regulus> Trautenberka :-D Tak to by byly vyhlídky :-)

Sobota 12. ledna 2013 v 17:54® hecht
hecht

http://volby.idnes.cz/…by-2013.aspx#…

Já jsem s tímto spokojen.

Tento příspěvek byl editován 12.1.2013 16:55:17 uživatelem hecht.